Χάνονται 25 kg χωρίς επέμβαση? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 227
    με την επεμβαση δεν μπορεις να τα παρεις αυτη ειναι η διαφορα....τα κιλα τα επαιρνα καθε φορα σε δυσκολιες οπως στην εφηβεια μετα απο χωρισμο μετα απο ενα ατυχημα που ειχα καθε μερα ετρωγα απ εξω γιατι συμπαραστεκομουν στην κολλητη μου η οποια εκανε να περπατησει 6 μηνες κ πιο δυσκολο οταν πριν απο 2 χρονια αρχισα να εχω κινιτικα προβληματα απο φλεγμονες στο σωμα οποτε με πλακωσαν στις κορτιζονες στα αντιφλεγμονοδη κ τωρα ζω φυσιλογικα με ενεσεις αλλα τα κιλα εχουν πια φτασει εκει.τωρα σχεδον ολα ειναι καλα αλλα οταν κανω παιδι φοβαμαι οτι θα βαλω πολλα κιλα κ πρεπει να σταματησω τα φραμακα οποτε λογικα θα εχω κηνιτικα παλι.εκει λοιπον χανεται η δυναμη κ τα ξαναπαιρνεις...

εβαγγελια μου εχεις δικιο θα μπορουσε κανεις να πει οτι ολα ειναι δικαιολογιες κ οτι διατηρουνται αρκει να το θες..αλλα δεν παυει να ειναι ενας μονιμος αγωνας παντα θα εισαι υπο περιορισμους κ αυτο ειναι το δυσκολο.να φερω ενα παραδειγμα ποσο αντιδραμε στην απαγορευση...ο αδερφος επι τρια χρονια απαγορευοταν να πινει υγρα φαντασου μετραγε το νερο του γιατι ηταν στην αιμοκαθαρση κ γκρινιαζε θελω νερο κ κ οταν χειρουργηθηκε τον βαζαν να πινει 3 λιτρα την ημερα κ ελεγε δεν θελω αλλο....ολα λοιπον ειναι στο μυαλο αλλα τι να κανουμε που το μυαλο μας ειναι που μας οριζει στα παντα.εχω κολλητη που παλευει να παρει ενα κιλο ενα μηνα...ειρωνια....:P

Senior Member
    Originally posted by elejb30
    με την επεμβαση δεν μπορεις να τα παρεις αυτη ειναι η διαφορα....τα κιλα τα επαιρνα καθε φορα σε δυσκολιες οπως στην εφηβεια μετα απο χωρισμο μετα απο ενα ατυχημα που ειχα καθε μερα ετρωγα απ εξω γιατι συμπαραστεκομουν στην κολλητη μου η οποια εκανε να περπατησει 6 μηνες κ πιο δυσκολο οταν πριν απο 2 χρονια αρχισα να εχω κινιτικα προβληματα απο φλεγμονες στο σωμα οποτε με πλακωσαν στις κορτιζονες στα αντιφλεγμονοδη κ τωρα ζω φυσιλογικα με ενεσεις αλλα τα κιλα εχουν πια φτασει εκει.τωρα σχεδον ολα ειναι καλα αλλα οταν κανω παιδι φοβαμαι οτι θα βαλω πολλα κιλα κ πρεπει να σταματησω τα φραμακα οποτε λογικα θα εχω κηνιτικα παλι.εκει λοιπον χανεται η δυναμη κ τα ξαναπαιρνεις...

Κανεις λαθος νομιζω,εχουν υπαρξει περιπτωσεις που και με επεμβαση εχασαν κιλα και μετα τα πηραν ξανα πισω.

απο οσα εχω διαβασει κ οσα εχω συζητησει με γιατρους,απο ανθρωπους που το εχουν κανει στο εξωτερικο πριν χρονια διατηρουν ακομα τα κιλα τους...λενε οτι απο π.χ τα 50 κιλα που πρεπει να χασω εγω το λιγοτερο πιθανο ειναι να παρω παλι 5 με 7 κιλα.ε απο το να τα παιρνω μια ζωη ολα παλιαυτο ειναι καλυτερο.οχι οτι ειμαι σιγοθρη οτι θα κανω επεμβαση.στα 22 γλυκια μου ειχα χασει κ εγω οσα κ εσυ περιπου κ δυστηχως τα ξαναπηρα οχι κατευθειαν αλλα με τα χρονια κ με τις δυσκολιες που αυτα εφεραν.μακαρι κ ευχομαι σε ολους που τα καταφερατε να τα διατηρησετε γιατι δεν ειναι ευκολο...

Senior Member
    Οντως δεν ειναι ευκολο, το μονο ευκολο ειναι να υιοθετησεις ξανα τις παλιες συνηθειες και να ερθουν πισω ολα τα κιλα αλλα στην προσπαθεια μενουμε και κατι θα γινει!
    Καλη σου επιτυχια ο,τι κι αν αποφασισεις!

σ ευχαριστω αυριο εχω κ την πρωτη μου επισκεψη στη διατροφολογο που μαζι θα αποφασισοθμε τι ειναι καλυτερο για μενα κ για την περιπτωση της παθησης μου..εξαλου μεχρι να βγοει η γαστροσκοπηση δεν ξερουμε αν μπορω λογω των φαρμακων που με εχουν πλακωσει...παντως ειμαι σε καλο δρομο κ χαρουμενη:tumble:

Senior Member
    με την επεμβαση δεν μπορεις να τα παρεις αυτη ειναι η διαφορα....
    ακομα και σε αυτο το φορουμ, το ακριβως αντιθετο εχει γραφτει ξανα και ξανα.
    μηπως να το μελετησεις λιγο παραπανω πριν παρεις την αποφαση σου?

καλη επιτυχια στο ραντεβου με τη διαιτολογο!:thumbup:

ευχαριστω κλικ μου...ναι δεν ειμαι απολυτη εννοειτε εχω ακουσει οτι τα εχουν παρει με δακτυλιο κ οχι με σληβ.οπως κ να εχει το πρωτο μου μελημα ειναι να συμβουλευτω την διατροφολογο να μπω λιγο στον ισιο δρομο αν κ σημερα η ιδια μου ειπε οτι δεν τα ξαναπαιρνεις τα κιλα...πιστεψε με φοβαμαι κ εγω πολυ αν μου πουν οτι υπαρχει πιθανοτητα να κοψω το στομαχι μου κ να ξαναγινω 120 κιλα φχαριστς δεν θα παρω......εχω διαβασει πολλα εχεις να μου στειλεις κατι που εχει γραψει καποιος που το εχει κανει κ τα πηρε?????????ευχαριστωωω

Senior Member
    σιγουρα χανονται. απο 90 κιλα που ημουν περιπου μετα τις πανελληνιες (λεω περιπου γιατι μετα τα 85 σταματισα να ζυγιζομαι) εφτασα σε εναν χειμωνα 61. τα διατηρησα για 1 χρονο. μετα ερωτευτηκα και παντρευτηκα στα 85 κιλα. μετα την 1η εγκυμοσυνη ημουν 100!! με διαιτολογο καταφερα και ξαναπηγα 68. εκει αφεθηκα ξανα και στα 75 ξαναεμεινα εγκυος. μετα την 2η εγκυμοσυνη και στα 98 κιλα ξανα ξεκινησα μονη μου διατροφη και καταφερα να φτασω 77. μετα ετυχαν αναποδιες και 2 απανωτοι θανατοι μεσα στην οικογενεια και η ψυχολογια στα πατωματα. αποτελεσμα 100 κιλα ξανα... ομως ειπα τελος. υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι αυτη η προσπαθεια θα ειναι η τελευταια και δεν θα σταματησει στην επιτευξη του στοχου. βεβαια υπολογιζω πολυ και στο φορουμ γι'αυτο... το πηρα το μηνυμα πια. καιρος ηταν!!!
    και αν εκανα επεμβαση θα ηταν στο μυαλο!

γεια σου ρε λωρα αυτο ειναι το στορυ μας ανεβα κατεβα ανεβα κατεβα ...μπραβο που σταματας στα 100 κ ξανακανεις διαιτα εγω την τελευταια φορα που ειδα το 100 δεν ειπα τερμα κ να τα τωρα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο....κ ποσο τρεμω την εγκυμοσυνη....

Senior Member
    απο το φορουμ δεν ξερω αν καποιος τα ξαναπηρε ολα, δεν εχω διαβασει καποιον να το λεει.
    επισης, δεν υπαρχει ουτε 1 που να εχει διατηρησει την απωλεια σε βαθος χρονου.

αλλα εχει γραφτει ξανα και ξανα οτι η επεμβαση ακριβως επειδη δε γινεται στο μυαλο (μιας και το "μυαλο" μας ειναι που μας φτανει στις καταχρησεις φαγητου), εχει κι αυτη πιθανοτητες να μην ειναι ισοβια λυση.

για ενα διαστημα θα απαγορευονται ενα σωρο τροφες και ποσοτητες, σωστα?
    σε αυτο το διαστημα, τα κιλα θα πεφτουν με μεγαλη ταχυτητα.

μετα τι γινεται?
    το στομαχι μπορει να ξανανοιξει.
    και ακομη και αν δεν ανοιξει τρομερα, με μια σοκολατα τη μερα (παραδειγμα) τι απωλεια και τι διατηρηση να εχεις?

ναι εχω διαβασει οτι λενε οτι πηραν μεχρι 7 κιλα.τωρα εγω π.χ αν φτασω τα 65 η 70 κ μτα παρω κ φτασω τα 80 ε ευτυχισμενη θα ειμαι .φαντασου τα 85 μου φαινονται ονειρο....

Senior Member
    εγω την συντηρηση την εχω σκευτει ως εξης
    να ενταξω μεν τα φαγητα που στερουμε τωρα, αλλα σταδιακα και ποιοτικα. πχ θα φαω μακαρονια αλλα χωρις βουτυρο ή κρεμα γαλακτος. θα προτιμησω τα ολικης αλεσεως και θα βαζωμελι 'η ζαχαρινη στα γλυκα μου. και καταχρησεις μονο σε 2 γευματα την εβδομαδα οχι την ιδια μερα. και οχι ολη μερα. στο μυαλο μου ειναι φτιαγμενα ολα πολυ απλα. στην πραξη θα δειξει...
    αλλα ψυχολογικα δεν θα το αντεξω να ξαναπεσω στο ιδιο τρυπακι. θα ειναι μοιραιο πληγμα για την αυτοπεποιθηση μου.
    τα παθηματα ηταν πολλα. θα ειναι ηλιθιο να μην το εχω παρει το μαθημα...

Senior Member
    elejb μου διαβασε το τελευταιο ποστ που γραφει το aggeloydaki .......http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=1274&page=89
    Δυστυχως αν δεν αλλαξεις τροπο σκεψεις τα κιλα τα παιρνεις ξανα ........... Πρεπει να πειθαρχησεις την πεινα του μυαλου πρωτα........ Ξερεις ποσο ευκολα μπορεις να φας και με χειρουργειο 2 και 3 παστες την ημέρα? Ουτε μασημα θελουν ουτε τιποτα! Μπορει να μην της φας μαζι και τις δυο , αλλα σε ολη τη διαρκεια της ημερας να τρως απο λιγο!!!!!!!
    Προσωπικα απο οσα εχω διαβασει , απο τη στιγμη που θα μπεις χειρουργειο πρεπει να εχεις πιστεψει οτι αλλαζεις τροπο ζωης............

Ξεκίνησα τη διατροφή μόνη μου στις 23/2/11. Πέρασαν 15 μέρες και χάθηκαν 3 κιλά.
    Λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν μπορώ να επισκεφθώ διατροφολόγο. Προσπαθώ μόνη μου με περιορισμό των λιπαρών και ζύγισμα τον τροφίμων. Μακάρι να ξεκολλήσει η ζυγαριά γιατι την τελευταία εβδομάδα δεν κατέβηκε καθόλου ο δείκτης... κολλημένος στα 88kgr.

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast