Χάνονται 25 kg χωρίς επέμβαση? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 227
    Senior Member
    Kαλημερα Ευαγγελία!
    Ξεκινήσαμε την ίδια μέρα διατροφή και απ'ότι βλέπω η απώλεια κιλών που σημείωσες μέσα σε αυτές τις 2 εβδομάδες είναι super! Λογικό είναι να κολλάει η ζυγαριά κάποια στιγμή αλλά αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι να μην τα παρατάμε! Συνεχίζουμε κανονικά και η ανταμοιβή έρχεται στο επόμενο εβδομαδιαίο ζύγισμα!
    Κράτα γερά και γρήγορα θα δεις πως τα πράγματα θα έρθουν όπως πρέπει. Το σημαντικό είναι ότι κάνοντας αυτή την προσπάθεια μαθαίνεις να τρως πιο σωστά (κόβοντας τα πολλά λιπαρά). Επίσης, κατα τη γνώμη μου είναι επίσης πολύ σημαντικό το ότι ζυγίζεις τις τροφές σου και έτσι σιγά σιγά θα συνηθίσεις την ποσότητα που αντιστοιχεί σε μια κανονική μερίδα (με βάση ποιον γνώμονα μετράς τα γραμμάρια? Δηλαδή, υπάρχει κάπου το πόσο είναι μια μερίδα μακαρόνια ή μια μερίδα ρύζι ας πούμε?) Πρέπει να το κάνω και εγώ αυτό κάποια στιγμή αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμη να αγοράσω ζυγαριά!
    Καλή συνέχεια με επιμονή και υπομονή!!!!!!! Μικρά, σταθερά βήματα και όλα θα πάνε μια χαρά!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!! :love:

Μπράβο Ευαγγελία. Πας πολύ καλά. Θα ξεκολλήσει. Συνέχισε την προσπάθεια. Εγώ από οτι κατάλαβα το καλύτερο για τον μεταβολισμό είναι να μοιράζεις τις θερμίδες της μέρας έτσι ώστε να τρως κατι κάθε 3 ώρες. (Εκτός από το βράδυ φυσικά)
    Καλό μας κουράγιο!

Senior Member
    καλημερα, καλη συνεχεια κοριτσια, αν θελετε να μετρατε σε κουπες το φαγητο σας κ σε παλαμες ριξτε μια ματια στο διαιτολογιο 1600 θερμιδων.
    Οπου λεει μεριδα κρεας ειναι οσο η παλαμη μας χοντρικα.
    Στα κιλα που ειμαστε η ζυγαρια δε βοηθα κ πολυ μη νομιζετε...

Καλημέρα σε όλους σας!
    Αστεράκι μου καλά είναι αλλά να σου πω την αλήθεια πίστευα πως θα είχαν χαθεί περισσότερα.
    Εννοείται πως δεν το βάζω κάτω, συνεχίζω και όπου με βγάλει.
    Sediaita προσπαθώ να κρατάω γερά... 3 γεύματα την ημέρα εκ των οποίων το τελευταίο (βραδυνό) είναι στις 8 το απόγευμα ωστε στις 12 που θα κοιμηθώ να έχει φύγει κάτι.
    Ενδιάμεσα και ΜΟΝΟ αν πεινάω τρώω 1 φρούτο π.χ. μήλο, πορτοκαλι κτλ.
    Badgirl11 σίγουρα δεν βοηθάει η ζυγαριά αλλά όταν βλέπεις να φεύγουν έστω και μερικά γραμμάρια παίρνεις θάρρος.
    Πάντως η ζυγαριά των τροφίμων με έχει βοηθήσει αρκετά. Επειδή η αλήθεια είναι πως οι μερίδες μου φαίνονται σχετικά μικρές πήρα ένα πιάτο βαθύ και μικρό και γεμίζει ως πάνω οπότε ξεγελιέμαι..... παρηγοριά στον άρωστο με λίγα λόγια μιας και πρώτα χορταίνει το μάτι και μετά το στομάχι.
    Φιλάκια σε όλους και σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Είναι πολύ παρήγορο να βλέπω πως δεν είμαι μόνη μου

Senior Member
    evageliagiannena μου το έχδω ξαναγράψει ολη στο ιδιο καζάνι βράζουμε !! Υπομονη και επιμονη χρειαζεται και ολα θα πανε καλα .....

Senior Member
    ναι κουκλα μου αυτο εννοουσα τη ζυγαρα τροφιμων
    στην αρχη βοηθα πολυ κ μετα θα τα μαθεις με το ματι. αντε να φευγουν τα κιλα και τα...γραμμαρια της περιττης τροφης στο πιατο...

Senior Member
    Originally posted by click
    αν ομως καθε φορα που τα χανεις με ΔΙΚΟ ΣΟΥ κοπο δεν ειναι αρκετο κινητρο να τα διατηρησεις, πώς θα ειναι αρκετο κινητρο η επεμβαση?
    Και η επέμβαση δικός σου κόπος είναι

Senior Member
    Originally posted by elejb30
    με την επεμβαση δεν μπορεις να τα παρεις αυτη ειναι η διαφορα....
    Με οποιαδήποτε επέμβαση μπορείς να πάρεις πίσω τα κιλά σου, είτε μέρος είτε όλα είτε και παραπάνω. Απλά με τις δυσαπορροφητικές μεθόδους και κυρίως με την χολοπαγκρεατική εκτροπή μπορείς να κάνεις περισσότερες ατασθαλίες χωρίς άμεσο αντίκτυπο. Είναι δηλαδή ευκολότερο να συντηρηθείς στα κιλά σου.

82. Γιούπιιιι! Επιτέλους ξεκόλλησα. Και είμαι στην αρχή!

Senior Member
    Sediaita Μπράβοοοοοοοοοοοοοοο!

Κορίτσια τι ωραία αίσθηση που είναι να ζυγιζεσαι και να είσαι λιγότερο από ότι περίμενες! Είχα να το νιώσω... ούτε θυμάμαι από πότε. Θα μου πείτε, σιγά 2 κιλά έχασες, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα. Ολες μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Καλή διάθεση χρειάζεται και αισιοδοξία. Όταν δεν τα έχω ελπίζω αυτό το post να μου το θυμίζει. Καλημέρα σε όλες! Και όλους!

Ευχαριστώ Αlma libre!

Senior Member
    Sediaita το ένιωσα προσφατα αυτο το συναισθημα μετα απο πολυ καιρο και πιστεψε με έχει αλλαξει ολη η ψυχολογια μου ............ Ενω εχω ακομα δρομο πεταωωωω.........

Senior Member
    2 κιλά και τα θεωρείς λίγα; μια χαρά είναι! πιστεύω το νιώθεις και στο σώμα σου και στην ψυχολογία σου! καλή συνέχεια στο..κατέβασμα!

Ευχαριστώ, έχω χαρεί πολύ αλλά πιστεύω ότι θα αλλάξει τελείως η ψυχολογία μου οταν πέσω κάτω από 80. Γιατί 81 με 84 είναι συνηθισμένο σκαμπανέβασμα. Αυτή τη φορά όμως νιώθω ότι τα έχω χάσει πιο φυσιολογικά, χωρίς να πεινάω ή να καταπιέζομαι πολύ και έχω όρεξη να συνεχίσω. Καλά είμαι ενθουσιασμένη με το forum. Είναι μεγάλη ενθάρρυνση!

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast