Results 1 to 15 of 178
Thread: 70+
-
28-02-2011, 21:09 #1
70+
Γεια σας, ειπα να φτιαξω μια ομαδουλα για εμας που ειμαστε στα 70+.... να λεμε πως τα παμε και τι δυσκολιες βρισκουμε! Οποιος θελει, ας γραφει και εδω!!
- 28-02-2011, 21:11 #2
70+
:eureka: :P
28-02-2011, 21:13 #3
Σορρυ, δεν το ειχα δει, αλλα ουτως ή αλλως ειναι πιο παλιο και τα ατομα που γραφανε δεν γραφουν πια στο φορουμ. Αν ενοχλει, να το διαγραψω
09-03-2011, 14:43 #4
ʼλλο 1 κιλό κάτω. Πήγα στα 74. ʼντε σιγά σιγά να φεύγουμε από δω!!!:tumble:
Βρε παιδιά έχω κάνει τόσες προσπάθειες. Είχα φτάσει μέχρι τα 71 αλλα το καταραμενο το 69 δεν το δα ποτέ μου!!!:sniffle:
13-06-2011, 11:56 #5
Barbara...ποσο σε καταλαβαινω...Μην κοιτας το τικερακι μου...ειναι απο...περυσι!! Χαχαχαχχα
Ασε... 75.8...ζυγιστηκα σημερα! Αστα...και το καλοκαιρι εφτασε κιολας...Αυτο το ατιμο 69...ειναιιιι..... διακαης ποθος!! Αντε..μην απογοητευεσαι..κι εγω εχω δρομο μεχρι το 69! Παμε μαζι!! Συνεχισε...δεν υπαρχει περιπτωση να συνεχισεις και να μη δεις το 69! Κι οταν το δεις, γραψε μου τα συναισθηματα σου γτ ξερω πως ειναι!!! Κι εγω [ερυσι εφτασα 68 και πανηγυριζα!! Μην τα παρατας! Εφτασες...κοντα εισαι! Παμε..κανονικα συνεχιζουμε! Φιλια
13-06-2011, 12:01 #6
τσεκαρω να δω αν αλλαξε το ticker...
13-06-2011, 12:02 #7
καλημερα! δεν φανταζεστε ποσο καιρο ηθελα να γραψω κι εγω σε αυτο το τοπικ! και τωρα ναι, επιτελους μπορω!
ειμαι στα 70+ πανω απο ενα μηνα και βλεπω να μενω πολυ ακομα με τον ρυθμο που πηγαινω αλλα οταν εχεις καταφερει και εχεις περασει και απο αλλες 2 δεκαδες , ναι τελικα ειναι υπεροχο συναισθημα!
13-06-2011, 12:06 #8
Σοβαρα μιλας Λορα?? Εννοειται πως εσυ εκανες μεγαλυτερο αγωνα! Εχασες τις δεκαδες που λες!! Απο 99 78...πωπω.....μπραβο!! Κι εγω δε μπορω να χασω ουτε 5 κιλα ...και γτ?? Επειδη δε θελω να χασω τις βλακειουλες που μασουλαω..καθε τρεις και λιγο , για ψυχολογικους λογους το περισσοτερο.. Τα γονατα μου με ενοχλουν...τα ρουχα μου δε μου κανουν τα περσινα καλοκαιρινα...φρικη..
Παμε...!!!! Συνεχιζουμε, ξεκιναμε, προχωραμε...οπως θελει το λεει κανεις!
Να ειμαστε εδω να στηριζομαστε οι...70αρες!!
Φιλια σε ολες!
13-06-2011, 12:08 #9
Τι μου θύμισες τώρα με το τικεράκι! This? Last year! :lol:
Εγώ, μετά τις κραιπάλες μου το τελευταίο διάστημα, δεν τόλμησα να ζυγιστώ. Το θέμα είναι γιατί τις κάνω, αφού με χαλάνε. Χθες μετά από μισό κιλό παγωτό και ένα σακουλάκι δρακουλίνια, χώρια το φαγητό, αποφάσισα να βγω για ποτό. ʼλλαξα τουλάχιστον είκοσι ρούχα, το ένα στενό, το άλλο τονίζει την κοιλιά, το άλλο δεν το υποστηρίζω ακόμη, κλπ, κλπ. Χάλασε εντελώς η διάθεσή μου. Βγήκα και μόλις πήγα στο μπαρ, να άτομα μες στην τρελή χαρά! ʼρχισαν τα σφηνάκια, όπου με ξερό ύφος αρνήθηκα, γιατί με πειράζουν. Ήπια ένα ποτό και διαπίστωσα ότι δεν τραβούσε η ομάδα. ʼδειασα και το μπωλ με τα πατατάκια και έφυγα. Γιατί πήγα, αφού δεν ήμουν καλά? Κάποιος είπε ότι ήμουν ματιασμένη, αλλά εγώ ήξερα την αλήθεια. Τι να του πω του ανθρώπου, ότι δεν είναι το μάτι, είναι η κωλάρα μου, που μου χαλάει τη διάθεση? Το παράδοξο είναι ότι μόλις γύρισα σπίτι, αν και γνώριζα την αιτία της κακοδιαθεσίας μου, συνέχισα με ένα μπωλ ποπ κορν και ένα σακουλάκι γαριδάκια. Γιατί το κάνουμε αυτό στον εαυτό μας? Γιατί?
Σήμερα λέω μήπως με φωτίσει το ʼγιο Πνεύμα να κάνω το σωστό. Το μενού έχει φασολάκια και ψωμί. Τις βλακείες τις κατανάλωσα όλες και θα προσπαθήσω να μη βγω προς αναζήτηση σκουπιδιών, όσο και να λυσσάξω. Θέλει θυσίες το εξάρι, κορίτσια!!
13-06-2011, 12:15 #10
Originally posted by Ava
Τι να του πω του ανθρώπου, ότι δεν είναι το μάτι, είναι η κωλάρα μου, που μου χαλάει τη διάθεση?
Originally posted by Ava
Το παράδοξο είναι ότι μόλις γύρισα σπίτι, αν και γνώριζα την αιτία της κακοδιαθεσίας μου, συνέχισα με ένα μπωλ ποπ κορν και ένα σακουλάκι γαριδάκια. Γιατί το κάνουμε αυτό στον εαυτό μας? Γιατί?
13-06-2011, 12:16 #11
κορίτσια επίσης να σας πω ότι από την άλλη εβδομάδα ελπίζω κ εγώ να είμαι στην παρέα σας....
13-06-2011, 12:19 #12
Σε περιμένουμε! Φτάνει μόνο να μην έχω αλλάξει εγώ ομάδα! :smilegrin:
13-06-2011, 12:20 #13
τελικα οσο λιγοτερα κιλα για χασιμο εχεις τοσο πιο δυσκολο ειναι. επαναπαυεσαι λες οκ σιγα-σιγα θα τα χασω, αλλη μια μερα να χασω και τι εγινε...
οταν ομως εχεις πιασει πατο σκεφτεσαι και πρατεις αλλιως. ειναι και να πετυχεις την καταλληλη στιγμη με την καταλληλη ψυχολογια.
και δεν χρειαζεται πανικος! σιγα σιγα θα τα καταφερουμε!
13-06-2011, 12:21 #14
Θα τα καταφέρουμε, που θα πάει.. Αρκεί να μην κρατάμε τότε μπαστούνι και γιορτάζουμε το γεγονός σε κανένα ΚΑΠΗ!
13-06-2011, 12:23 #15
Αva μου, δεν ξερω τα δρακουλινια και τα..σκατουλινια για ποιο λογο τα χλαπακιασες...αν ειναι ψυχολογικος, η εχει να κανει με βουλιμια.Και γιαυτο θεωρω σωστο να μην συμβουλευσω , να μη σχολιασω αν δεν ξερω ακριβως το θεμα του αλλου.(γενικα το κανω αυτο στη ζωη μου ,οχι μονο σ εθεματα διατροφης).Παρολα αυτα, αυτα τα...σκατουλινια τα τρωω κι εγω, αλλα σε φαση περιοδου μονο.Ξερω ποσο μα ποσο καταστροφικα ειναι.Ξερεις τι κανω εγω? Λεω, πχ οταν με πιασει η λυσσα."Τωρα , η θα φας σκατουλινια, 1 σακουλακι 75 γρ και 30 γρ λιπος, η θα φας 3 φετες ψωμι με βιταμ λαιτ και μελι η μαρμελαδα, και θα σε χορτασει-θα σε σκασει μαλλον- και δε θα παρεις τοσα λιπη.Δλδ, κανω ανταλλαγες.Προσπαθω να φαω κατι παχυντικο , γτ το ζηταω , αλλα διαλεγω κατι με τα μισα λιπαρα και περισσοτερη ποσοτητα.Η μπορει, αν θελω κατι γλυκο, να φαω 2 γιαουρτακια με φρουτα, κανονικα, οχι ασπαρταμες και 0%.Καπως ετσι τη γλιτωνω την καταστροφη! Εγω να σου πω ειμαι επιρρεπης στα γλυκα, τα αλμυρα δε μου λενε και τπτ.Αρα, αφου ειμαι γλυκατζου, φροντιζω να εχω γλυκο κουταλιου, μαρμελαδα, παστελι, τετοια πραγματα στην κουζινα.Κι οταν με πιασει τρωω!!! Μη νομιζεις πως αντιστεκομαι! Α μπα...δενε χει τετοια! χαχαχα Σημασια εχει να μπορεις να γλιτωνεις τα ασχημα λιπη, πατατακια, παγωτα φουλ πανσιον(!!χαχα) κτλτ..τα ξερεις....
Το καλοκαιρι ειναι ιδανικο να χασουμε...πινουμε νερο, κανα χυμο, φρουτα ωραια...Εγω παντα το καλοκαιρι χανω, οπως και περυσι-σημερα αλλαξα το τικερακι- που εφτασα 68 κιλα και ενιωθα να πεταω! Και τωρα στα 75.8 νιωθω τοοοοοσο βαρια...μα τοοοοοσο βαρια...αστα ...
Ξεκιναω και προχωραω! Τι να κανω??:lol:
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση