Χάνονται 25 kg χωρίς επέμβαση? - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 227
    Παιδιά καλημέρα! Και εγω εχω 1,5 βδομάδα που την χάλασα τη δίαιτα αλλά απο σήμερα ξανααρχίζω! Αποτέλεσμα???? Ήμουν 86,6 και πήγα 88!!!!!!!!!
    Πήρα 1,5 κιλό:grind:
    Ντροπή μου αλλά νευρίασα τόσο πολύ που φτου και απο την αρχή!

Ευαγγελία μπορεί να εχεις και κατακρατήσεις αλλά ακομα και να μην έχεις 1,5 εβδομάδα ήταν, δεν τα παράτησες για πολύ. Θα το χάσεις αμέσως! Εγώ 81,2 σήμερα λόγω περιόδου

Αχ se diaita μου μακαρι να ηταν ετσι αλλα δυστυχως η λαιμαργια μου φταιει. Ειμαι σε περιοδο βεβαια αυτες τις μερες αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος που αυξηθηκε το βαρος μου.
    Παντα οταν περιμενω περιοδο, μια βδομαδα πριν τρωω οτι βρω μπροστα μου. Γλυκα, αλμυρα, τα παντα. Και βεβαια συνδιασμο. Ενα κομματι σοκολατα και 2 πατατακια ταυτοχρονα στο στομα. Ειμαι πολυ θυμωμενη με τον ευατο μου.
    Εκανα 1 μηνα να χασω 4 κιλα και σε σχεδον 2 βδομαδες πηρα περιπου 1,5.

Καλα να παθωωωωωω!!!!!!!!!!!!!
    Ειμαι λιχουδα, λαιμαργη και ασυγκρατητη!!!!!!

80,4. Χωρίς τη δίαιτα του διαιτολόγου. Αλλά είναι η πρώτη φορά που ενώ δεν ακολουθώ τη δίαιτα δεν τρώω ανεξέλεγκτα. Χθες δεν είχα προλάβει να κάνω ελλειπτικό που ήθελα και πείσμωσα με αποτέλεσμα να κάνω στις 12 το βράδυ. Τελικά κοιμήθηκα στις 2 αλλά αξιζε.
    Ευαγγελία πώς πας? Επανήλθες στην προσπάθεια? Μην σε πάρει από κάτω με το πρώτο στραβοπάτημα. Θα έχουμε τέτοια.
    MerryMaker_Misery βλέπω ακόμη τις φωτογραφίες σου και παίρνω κουράγιο.

Raniado πώς τα πας? Το συζήτησες με τον διαιτολόγο για το ρυθμό απώλειας? Και εγώ χάνω πάρα πολύ αργά αλλά για την ώρα και μόνο που βλέπω πτωτική τάση χαίρομαι. Ελπίζω μόνο να διαρκέσει...

Senior Member
    Sediaita,
    μια χαρά τα πάω. Συνεχίζω ακάθικτη, κάνω την δίαιτα και την γυμναστική μου κανονικά και έπαψα να ζυγίζομαι καθημερινά. Σε μία εβδομάδα θα δω τι αποτέλεσμα θα έχω. Το συζήτησα με τον διαιτολόγο μου και βρήκαμε την αιτία της αργής απώλειας. Πέρασα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και πήρα κορτιζόνη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η κορτιζόνη θέλει ένα εξάμηνο μετά την διακοπή της για να επανέλθει ο οργανισμός στα φυσιολογικά του επίπεδα.
    Ελπίζω έστω και αργά να αδυνατίσω....

Με κορτιζόνη και χάνεις??????????? Εύγε κορίτσι μου!

Senior Member
    Originally posted by evageliagiannena
    Αχ se diaita μου μακαρι να ηταν ετσι αλλα δυστυχως η λαιμαργια μου φταιει. Ειμαι σε περιοδο βεβαια αυτες τις μερες αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος που αυξηθηκε το βαρος μου.
    Παντα οταν περιμενω περιοδο, μια βδομαδα πριν τρωω οτι βρω μπροστα μου. Γλυκα, αλμυρα, τα παντα. Και βεβαια συνδιασμο. Ενα κομματι σοκολατα και 2 πατατακια ταυτοχρονα στο στομα. Ειμαι πολυ θυμωμενη με τον ευατο μου.
    Εκανα 1 μηνα να χασω 4 κιλα και σε σχεδον 2 βδομαδες πηρα περιπου 1,5.
    ενα μιση κιλο μονο; μακαααααρι η αυξηση μου να ηταν μονο ενα μιση κιλο αν χαλαγα τη διαιτα για 2 βδομαδες. Πριν κατι μηνες εφαγα 3-4000 θερμιδες απο τη τσατιλα μου για ενα ασχετο θεμα, και πλακωθηκα σε φαγητο, ουτε καν γλυκα, και ανεβηκα 3 κιλα σε 2 μερες. Μου πηρε ενας μηνας να σβησω αυτη τη μια μερα. Και παλι καλα να λες που ο μεταβολισμος σου ειναι καλος. Μια χαρα θα τα ξαναχασεις

Από 80,4 πήγα 82!!!!!!!!! Και δεν είμαι αδιάθετη! Λίγο πρησμένη είμαι-δεν ξέρω γιατί- αλλα βασικά πάχυνα!!!!!!!!!!!!! Γκρρρρρρ!!!!

Sediaita αποκλειεται να εχεις παχυνει! Απλώς πιστεύω πως κάνεις κατακράτηση υγρών. Εγώ οχι μόνο επανήλθα στο βαρος που ημουν πριν 20 μερες αλλα εχασα και άλλο ένα κιλό. Και είμαι πολύ χαρούμενη γι'αυτό.
    Και αν ξεφυγεις μια δυο μέρες μην τα παρατάς. Απλώς συνέχισε απο εκεί που έμεινες.

Junior Member
    Τι κανετε? Είναι η πρώτη φορά που γράφω... Βασικά ψαχνω συμπαρασταση... Εχασα 20 κιλα περσυ το καλοκαιρι και καταφερα λογω ενος προβληματος με το ποδι μου που με κρατησε στο σπιτι ακινητη 1μιση μηνα να παρω 9 κιλα... Τώρα βλέπω που καλοκαιριάζει και τρελαινομαι και δεν μπορώ με τιποτα να μπω σε εναν φυσιολογικο ρυθμο ασκησης και διατροφης! Νιωθω οτι πολυ γρηγορα θα ξαναπαρω ολα τα κιλα και φριττω και μονο στην ιδεα... Βλέπω εσάς που τα καταφέρνετε και η παραμικρή απώλεια βάρους μου φαινεται κατόρθωμα!!!

Tonaki με προσοχή και υπομονή όλα γίνονται. Δεν χρειάζεται να γίνουμε στυλάκια σε χρόνο ρεκόρ. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα επιστρέφουν πίσω και πολλά περισσότερα μάλιστα. Σιγά σιγά και σταθερά και όλα θα πάνε καλά. Εδώ είμαστε να σε βοηθάμε και να σε στηρίζουμε κάθε φορά που θα μας χρειάζεσαι. ʼλλωστε όλες είμαστε στο ίδιο τσουβάλι.
    Καλως ήρθες λοιπόν και καλή δύναμη!!

Junior Member
    efxaristwww evaggeliagiannena!!! einai vasiko na milas me anthrwpous pou antimetwpizoun to idio themataki me sena!!!

Tonaki τα έχεις ήδη καταφέρει να χάσεις τόσα κιλά. Αυτό σημαίνει οτι μπορείς να τα ξαναχάσεις. Αλλωστε εσύ τα ξαναπηρες λόγω ακινησίας και δεν είχες και εναλλακτική σε αυτό. Και ότι και να λέμε το να κάθεσαι σε μια καρέκλα εκτός της μείωσης των καύσεων επηρεάζει και την ψυχολογία σου οπότε τρως και περισσότερο. (Εμείς δηλαδή που έχουμε την συνήθεια!) Θα τα χάσεις όμως. Σιγά σιγά.
    Ευαγγελία ευχαριστώ για την εμψύχωση. Είχα απογοητευτεί τόσο που τώρα ξαναμπήκα στο forum. Μακάρι να είχα μπει νωρίτερα να με φρέναρα. Λοιπόν απο προχθές δεν κάνω δίαιτα και σήμερα είμαι 81. Τελικά ήταν κατακράτηση το 82 αλλά μέχρι σήμερα πήρα 1 κιλό. Θα πάω στο χωριό το ΣΚ με καλεσμένους και η μαμά μου θα μαγειρέψει. Ελπίζω τουλάχιστον να μην πάρω.
    Καλό ΣΚ σε όλες! Φιλιά!

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast