Χάνονται 25 kg χωρίς επέμβαση? - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 16 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 227
    Sediaita να περασεις πολυ καλα και να το ευχαριστηθεις. Και εγω οταν προκυπτει κατι που δεν μπορω να το αποφυγω τρωω κανονικα. Δεν προσεχω μεν αλλα δεν τρωω και σαν κτηνος. Οταν δω πως χορτασα σταματαω.
    Επισης νομιζω πως η ζυγαρια μου τα εχει παιξει. Τελικα δεν ειμαι 85,5kg αλλα 86,4.
    Δεν πειραζει ομως θα το παλεψω. Αλλωστε τις τελευταιες 2 μερες ειμαι αρρωστη και οπως καταλαβαινεις το τελευταιο πραγμα που με νοιαζει ειναι να προσεξω στο φαγητο.
    Να περασεις καλα και παλι και με το καλο να μας ξαναρθεις!!!!!

Επανήλθα! Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα είπα να κάνω μια νέα αρχή. Λοιπόν σήμερα είμαι 81,4. Δεδομένου ότι μεσολάβησε Πάσχα και ήμουν και σε άρνηση με το θέμα δίαιτα, πάλι καλά. Στόχος μου είναι στις 10/5 να είμαι 80.

Senior Member
    Xάνονται χάνονται

Ελπίζω κάποια στιγμή να επανέλθω να πω οτι χάνονται και 50

Junior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης.

Χθες 80,8 αλλά σήμερα πάλι 81,4. Χμμμ...

Member
    Originally posted by Sediaita
    Χθες 80,8 αλλά σήμερα πάλι 81,4. Χμμμ...
    μηπως εχεις κατακτατηση? και εγω το παθαινω αλλα τωρα ελατωσα το αλατι και πινω πολυ νερο. το εχεις δοκιμασει?

Δεν νομίζω. Πιο πιθανό είναι να είμαι 81,4 για τη διατροφή μου τον τελευταίο καιρό. Το 80,8 ήταν πολύ καλό για να ταν αληθινό. Αλλά σήμερα θύμωσα με κάποιον και το έριξα στο τσουρέκι. Ελπίζω να μην είμαι περισσότερο αύριο.

Senior Member
    [i]Originally posted by Sediaita[ Αλλά σήμερα θύμωσα με κάποιον και το έριξα στο τσουρέκι..
    το σχόλιο σου είν
    αι όλα τα λεφτά... Κ εγώ παλιά έτσι εκανα

Senior Member
    Originally posted by Sediaita
    Δεν νομίζω. Πιο πιθανό είναι να είμαι 81,4 για τη διατροφή μου τον τελευταίο καιρό. Το 80,8 ήταν πολύ καλό για να ταν αληθινό. Αλλά σήμερα θύμωσα με κάποιον και το έριξα στο τσουρέκι. Ελπίζω να μην είμαι περισσότερο αύριο.
    Κατακρατηση θα'ναι, πρεπει να περιμενεις το φαι να "περασει" απο μεσα σου. Τουλαχιστον με μενα αυτο γινεται, αν φαω πολυ σημερα και φουσκωσω 2 κιλα, αν το γυρισω σε ελαφρια διαιτα η πιω πολλα υγρα, σε 2 μερες γυρναω στα κανονικα μου.

Πάλι 80,8. Ωραία! Νομίζω ότι όταν γίνω 79 θα κάνω πάρτυ!

Junior Member
    sediaita μην απογοητεύεσαι και να είσαι ήρεμη, μην θυμώνεις συχνά χιχι:PP

και εγώ τον τελευταίο μήνα που αποφάσισα να τραφώ σωστά αλλά και με γυμναστική χάνω και παίρνω συγκεκριμένα 2 κιλάκια συνέχεια..

ελπίζω τώρα να μην τα ξαναπάρω.. κουράγιο.. το χουμε!!!!

Senior Member
    Originally posted by karen85
    sediaita μην απογοητεύεσαι και να είσαι ήρεμη, μην θυμώνεις συχνά χιχι:PP

και εγώ τον τελευταίο μήνα που αποφάσισα να τραφώ σωστά αλλά και με γυμναστική χάνω και παίρνω συγκεκριμένα 2 κιλάκια συνέχεια..

ελπίζω τώρα να μην τα ξαναπάρω.. κουράγιο.. το χουμε!!!!
    κ εγώ αυτό παθαίνω γαμώτο..... πότε θα ξεκολλήσει η παλιοζυγαριά;;;;;;;!!!!
    έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχω καταστρέψει το μεταβολισμό μου..... Αλλά δεν πτοούμαι!!! keep walking!!!

Senior Member
    καλησπερα......ειδα το τοπικ και μπηκα :blush:
    ακριβως 25 κιλα θελω να χασω.....με θερμιδομετρητη ειμαι ως τωρα,,,1200 θερμιδες...για να δουμε.....

Junior Member
    geia sas paidia!eimai kainouria edw an k exw symvouleytei polles fores to site ayto.loipon....imoun 93 k egina 59 k twra eimai 83.tha sas pw en syntomia pws k se poso ta exasa k pws k se poso ta evala.ta exasa se 6 mines giati erwteytika k episis douleya polles wres.etrwga elaxista k otan eftasa 75 ksekinisa ximikes diaites gia 2 mines k pane ta kila!den ta kratisa oute 2 mines.ksekinisa na trww kanonika k kathe mina evaza ena kilo...twra eimai pali se diaita me parakolouthisi diaitologou, gia psyxologikous logous vevaia giati kaka ta psemmata kseroume oles mas ti prepei k ti oxi na trwme...ayti ti fora exw valei stoxo ta 68 (ypsos 163) k kserete giati?giati otan imoun 59 den mou tin epefte kaneis!sta 68-72 den tous prolavaina!kali tyxi loipon se mena k se oles mas!!

Mamadyo και mj82 καλωσήρθατε! Αντε, θα συμπαραστεκόμαστε η μία στην αλλη! MJ έχεις απόλυτο δίκιο περί του ότι ξέρουμε τι πρέπει να τρώμε. Και μου αρέσει που βλέπεις τα πράγματα ρεαλιστικά και κυρίως ο στόχος σου!

Page 11 of 16 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast