Χάνονται 25 kg χωρίς επέμβαση? - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 227
    Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Εμένα άποψη μου είναι οτι δε χρειάζεται κατά γράμμα τήρηση σε τίποτα. Πολύ πίεση...

Εγώ τουλάχιστον οτι και να μου συμβεί(έξοδος, πάρτυ, φαϊ σε ταβέρνα, να μου έρθει λαχτάρα για κάτι που να μη μπορώ να αντισταθώ κ.ο.κ.) προσπαθώ να αποφύγω την υπερβολή. Θα πιω λιγότερο απ'ότι έπινα στο μπαρ ή το πάρτυ, θα ζητήσω μικρό κομμάτι τούρτα, δε θα το ξεφτυλίσω με τα ορεκτικά στη ταβέρνα και θα περιοριστώ κυρίως στο πιάτο μου κλπ. Ακόμα και 4 και 5 φορές την εβδομάδα έχω κάνει ψιλοβλακείες και πάλι έχασα.

:thumbup::thumbup::thumbup:

Τελικά αυτό είναι η λύση!!!!

Senior Member
    Συμφωνω με Φιλιπαρα.Με την καταπιεση βγαζεις χειροτερο απουελεσμα.Δεν νομιζω να υπαρχει διαιτολογος που να θελει κατα γραμμα τηρηση ελεος!!

Senior Member
    με 24.9 κιλα λιγοτερα τωρα μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι ναι! χανονται! και 25 και 30
    αρκει να το θελουμε πολυ και να το δουλευουμε συστηματικα και με προγραμμα...
    η απορια μου εμενα τωρα ειναι αυτη η απωλια διατηρειται σε βαθος χρονου??? θα δειξει ο χρονος φανταζομαι...

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Λόρα μου εγώ όταν είχα χάσει 30-35 κιλά πριν μερικά χρόνια (είχα φτάσει 58 κιλά,τα λίγοτερα ever σαν ενήλικη) μπόρεσα και τα διατήρησα γύρω στα 3-4 χρόνια.Μετά άρχισε σταδιακά η άνοδος.Τώρα ξέρω πως αν είχα μπορέσει και είχα συγκρατηθεί και αυτά τα λίγα-λίγα κιλά που έπαιρνα φρόντιζα να τα χάνω θα ήμουν ακόμα αν όχι αδύνατη έστω λίγο γεματούλα

Senior Member
    Χάνονται, πώς δεν χάνονται!!
    Εγώ έχω χάσει την πρώτη 18,
    μετά +33,
    μετά έχασα 35,
    μετά +36,
    και τώρα -15!!!
    Ότι χάνονται χάνονται, αλλά να ξερες και πόσο εύκολα παίρνονται!!!
    Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά κάθε φορά λέω πως θα το βρω αυτό το μυστικό, και ποτέ δεν το βρίσκω!!!

Senior Member
    Originally posted by koukoutsi
    μετά +33,
    μετά έχασα 35,
    μετά +36,
    και τώρα -15!!!
    Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά κάθε φορά λέω πως θα το βρω αυτό το μυστικό, και ποτέ δεν το βρίσκω!!!

Μας δίνεις δύναμη κουκουτσάκι!!!!!!! :spin::spin::spin:

Senior Member
    Originally posted by break
    μετά +33,
    μετά έχασα 35,
    μετά +36,
    και τώρα -15!!!

Συγνώμη, κοριτσάκια μου, αλλά τι να σας πω....εγώ έτσι το βιώνω...Μακάρι να ήταν αλλιώς, υπάρχουν σίγουρα και περιστατικά με άλλη κατάληξη

Junior Member
    Ακολουθώ κατά γράμμα την διαίτα της διαιτολόγου μου, με πολλά ψητα και σαλάτες είχε αρκετά ενδιάμεσα, δεν μπορώ να πω ότι είναι εξαντλητική διαίτα μάλιστα πολλές φορές δεν προλαβαίνω να φάω και αυτά που έχει...πότε δεν είμουν της ποσότητας αλλά μου αρέσουν πολύ τα σνακς τύπου πατατάκια (μπορώ να φάω σακούλες ολόκληρες), σοκολάτες κτλ....Τα έχω κόψει όλα αυτά βέβαια, μαχαίρι!!!Τι να πω εγώ θα προσπαθήσω και όσο αντέξω!!!!:spin:

Senior Member
    μετά +33,
    μετά έχασα 35,
    μετά +36,
    και τώρα -15!!!

Συγνώμη, κοριτσάκια μου, αλλά τι να σας πω....εγώ έτσι το βιώνω...Μακάρι να ήταν αλλιώς, υπάρχουν σίγουρα και περιστατικά με άλλη κατάληξη

Γιατί ζητάς συγνώμη?
    Εμένα όντως μου δίνεις δύναμη πως μπορώ να χάσω τα κιλά που θέλω! Ήδη τη μια φορά έχασες 36 ολόκληρα κιλά!:wink1:

Εάν διατηρήσουμε την απώλεια αυτό είναι άλλο θέμα!
    Πολύ θα ήθελα να τρώω γλυκα σοκολάτες, παγωτά, σουβλάκια κ.α............... κ να μην παχαίνω!!!!!!!!!!!!!:shocked2::shocked2::sh ocked2::shocked2: αλλά αυτό δεν γίνετε, όσο κ να το ονειρεύομαι!!!!!!!!!

Ακόμα κ επέμβαση να κάνω θα πρέπει να τα κόψω!!!!
    Κ όταν έιχα τον δακτύλιο εάν έτρωγα βλακείες δεν έχανα τίποτα όταν όμως τις έκοβα αμέσως τα κιλά κατέβαιναν!!!!!

Ας ρωτήσουμε κ τα κορίτσια mitsokolo, katie, polinaki, anna69 που έκαναν επέμβαση εαν συνεχίζουν να τρώνε βλακείες!!!!!!! Δίνουν τον αγώνα τους :thumbup::thumbup::thumbup:

Βγήκα εκτος θέματος ή μου φαίνεται ?:yawn::yawn::yawn:

Senior Member
    Ναι, λιγάκι, χαχα
    Λοιπόν, ξέχασα να σας πω οτι τα έχασα μέσα σε 2-2,5 χρόνια περίπου κάνοντας αρκετές ατασθαλίες κ πίνοντας αρκετό αλκόολ (ήταν και τα φοιτητικά μου χρόνια, τι να κανα).

Από δική μου λοιπόν εμπειρία τώρα πιστεύω πως για να διατηρηθεί η απώλεια (μιά φίλη μου λεει να το λέμε διώξιμο, όχι απώλεια {ασχετο, δικιο έχει}) πρέπει να είμαστε μονίμως σε διατροφή και 1 φορά την εβδομάδα να το ρίχνουμε έξω. Το θέμα είναι πώς γίνεται, γιατί προσωπικά όταν παίρνω φόρα, δεν σταματάωωωωωω

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου

Ας ρωτήσουμε κ τα κορίτσια mitsokolo, katie, polinaki, anna69 που έκαναν επέμβαση εαν συνεχίζουν να τρώνε βλακείες!!!!!!! Δίνουν τον αγώνα τους :thumbup::thumbup::thumbup:
    break μου ακόμα και με την επέμβαση ΠΡΕΠΕΙ να προσέχουμε,δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να τρώμε εκτός των κανόνων κ να αδυνατίζουμε!για αυτό μερικές φορές βλέπουμε χειρουργημένους να παίρνουν πίσω τα κιλά τους,ή δεν χάνουν ποτέ τα αναμενόμενα,πιστεύουν πως βρήκαν την χρυσή λύση και παρασύρονται τρώγοντας

Senior Member
    Φυσικα κ χανονται!!!Να τα κρατησεις ειναι το δυσκολο.Μονο το 2-3% τα κραταει λενε οι στατιστικες.Εγω εχω χασει πολυ περισσοτερα απο τα 25 που θες να χασεις εσυ κ οχι 1 αλλα 5 φορες!Θα αναφερω τις 2 φορες που τα κρατησα κ πιο πολυ.Απο 120 κ πηγα 63,δηλ 57 κ μειον.Τοτε τα εχασα με Ατκινς.Την τελευταια φορα με διαιτολογο απο124 πηγα 75,δηλ 49 κ λιγοτερο.Ολα τα ενδιαμεσα χρονια εχανα κ 30 κ πιο πολλα με οτι τροπο μπορειτε να φανταστειται!Διαιτολογους, σουπες,Ατκινς,διαιτα της ΝΑΣΑ,διαιτα 21 ημερων καρδιοπαθων κλπ κλπ κλπ.Τωρα κουραστηκα κ ψαχνω να χειρουργηθω.Θελω να πω οτι παλιοτερα τα εχανα σαν παιχνιδι με αυστηρη παντα πειθαρχια αλλα παντα ειχα ισχυρο κινητρο.Οταν χανοταν το κινητρο.......
    Καλη επιτυχια στο στοχο σου!!!

Γεια σας κορίτσια! Είχα εξαφανιστεί αλλά δεν είχα και τίποτα να γράψω. Βαρέθηκα να κλαίγομαι! Τώρα όμως έχω καλά νέα. Έφτασα 77,4! Επιτέλους! Όχι ότι είναι πολυ για τόσο καιρό που λείπω αλλά ετσι που είχα κολλήσει και δεν μπορούσα με τιποτα να σταματήσω να τρώω τα πάντα μου φαίνεται άθλος! Κυρίως το ότι άλλαξα συνήθειες. Ελπίζω να μην έχω κανένα πισωγύριμα μόνο στις διακοπές!

Senior Member
    Μπράβο, συνέχισε δυνατα!!! Όλα καλά θα πάνε!!!

Senior Member
    Sediaita αυτό είναι το σημαντικότερο ν' αλλάξουμε συνήθειες κ θα τα καταφέρουμε!:wink2::wink2:

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast