Results 211 to 225 of 227
Thread: Χάνονται 25 kg χωρίς επέμβαση?
-
19-10-2011, 07:48 #211
μπραβοοοοοοοοοο σε ολους σας!!!!!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια που προσπαθειτε και φτανετε τους στοχους σας και με δυσκολο και επωδυνο τροπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το ξερω καλα.....25 κιλα με διατροφη χανονται ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ!!!!!!! σημασια εχει η συντηρηση αυτων....εκει την παταμε ολοι.....παιδια μην μενουμε ησυχοι στο οτι τα χασαμε....απο εκει και περα ειναι ο αγωνας....να μην τα ξαναπαρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχο μαι ολοψυχα σε ολους καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bouncy::bouncy::bouncy: :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
- 19-10-2011, 17:34 #212
στην πρωτη εγκυμοσυνη γυρισα σπιτι μου 112 κιλα!!!!Απο 74 που ημουν....ΚΑταφερα και εχασα τα 34και εφτασα 78!
Στη δευτε:grin:ρη γυρισα παλι στα ιδια κιλα....112. Τωρα ειμαι 96...θα τα χασω και αυτα!
11-12-2011, 20:59 #213
Πειτε σας παρακαλω περισσοτερα για το χασιμο οοολων αυτων των κιλων ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
Μενδιαφερει και μαλιστα αν ενωναμε τα 2 θεματα.Αυτο με τους δαιμονες του μυαλου και αν χανονται τοσα πολλά κιλά χωρις επεμβαση...!!!!!
Εγω γιατι αρχιζω σταματαω και μετά ξαναρχιζω και μετά ξανασταματάω...και παει λεγοντας;Πως βαζουμε στοπ στην κατρακυλα;
11-12-2011, 21:37 #214
Σήμερα απελπίστηκα μέσα σε 20 μέρες έχασα 5 κιλά ... μου φαίνονται λίγα
αγχώνομαι !!
πρέπει να χάσω 26 κιλά !! και είναι πολλά !! ποτε δεν έχω χάσει τόσα
φοβάμαι οτι δεν θα τα καταφέρω
χρειάζεται μεγάλη δύναμη και δυναμικό χαρακτήρα και δεν έχω !!!
11-12-2011, 21:46 #215
5 κιλά σε 20 μέρες δεν είναι απλά καλά, είναι σούπερ! Να έχεις υπομονή και επιμονή, δυστυχώς είναι ένας μακροχρόνιος αγώνας και θέλει κουράγιο. Να μη φοβάσαι, είσαι άνθρωπος, που και που μπορεί να σπας αλλά ξανά θα το μαζεύεις από εκεί που το άφησες, αρκεί να το θέλεις πολύ! Εμείς μαζί σου!
11-12-2011, 21:47 #216
Λίγα;;;; Είσαι καλα; Δεν έχω χάσει πάνω από 6-7 κιλά το μήνα και ξεκίνησα με πολύ πολύ περισσότερα κιλά από σένα, δλδ τώρα που θα πέσει ο ρυθμός και θα χάνεις 3-5 κιλά το μήνα τι θα λες;
Είναι ικανοποιητικότατος ο ρυθμός σου e.pap, δε γίνεται να τα χάσουμε αμέσως τα κιλά. Μακάρι να γινόταν δλδ και να μην ήμουν σε αυτή τη διαδικασία εδώ και ένα χρόνο αλλά... ξέρεις και κάτι; Αν δε μου έπαιρνε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ίσως να μην είχα μάθει και τόσα πολλά, για πρώτη φορά στη ζωή μου πιστεύω οτι έχω αποκτήσει κάποιες σωστές συνήθειες που ίσως να με βοηθήσουν ώστε να μη ξαναφτάσω ποτέ πια στο μέλλον στη κατάσταση που ήμουν. Και τις συνήθειες δε τις αποκτάς ούτε σε μια εβδομάδα ούτε σε 2 μήνες... θέλει να το δουλέψεις.
Δε χρειάζεται ούτε δύναμη, ούτε δυναμικός χαρακτήρας ούτε να είσαι υπεράνθρωπος... χρειάζεται να έχεις πλάνο, να έχεις υπομονή και επιμονή, όταν ξεφεύγεις να μην εκτροχιάζεσαι εντελώς αλλά να επανέρχεσαι σύντομα(κατά προτίμηση από το επόμενο γεύμα, ούτε καν από την επόμενη μέρα) στο πρόγραμμα... αυτά.
11-12-2011, 21:54 #217
Αααααα e.pap τι είναι αυτά που διαβάζω?????
Γιααααα σύνελθε καλέ! Ακούς εκεί 5 κιλά σε 20 μέρες και σου φαίνονται και λίγα! Είναι πάρα πολλά! Ηρέμησε καλή μου και μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Τα πας όχι απλά καλά, αλλά πάρα πολύ καλά. 26 κιλά δεν χάνονται μέσα σε ένα μήνα ούτε σε 2. Θέλει χρόνο και πρόσεχε γιατί αν τα χάσεις πολύ απότομα άλλο τόσο γρήγορα θα τα βάλεις κιόλας. Δεν είναι τόσα πολλά τα κιλά που έχεις να χάσεις και εγώ τόσα έχω και έχω σταματήσει να αγχώνομαι προ πολλού. Δεν λέω βέβαια να πας και με τους δικούς μου τους ρυθμούς που είναι του σαλιγκαριού. Εγώ εξάλλου έχω και άλλα θέματα να λύσω εκτός από το να χάσω 26 κιλά. Εγώ τα έχω χάσει τα 26 κιλά 2 φορές και τα ξαναέβαλα και μάλιστα με τόκο και τις 2 φορές! Και σα να μην έφτανε αυτό μου κατσικώθηκε και μια ωραία διατροφική διαταραχή έτσι για να μην μπορώ να τα ξαναχάσω κιόλας. Γι'αυτό σου λέω ως μεγαλύτερη που έχω πέσει και έχω ξανασηκωθεί πολλές φορές, ΜΗΝ αγχώνεσαι και μην στερείσαι υπερβολικά! Κάνε την γυμναστική σου και την διατροφή σου χωρίς να σε πιάνει κρύος ιδρώτας με τους αριθμούς! Πας φανταστικά και ίσως και πιο γρήγορα από ότι θα έπρεπε. Ηρέμησε και απόλαυσε την απώλεια των κιλών σου και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, κυρίως όμως φρόντιζε αυτά που χάνεις να τα χάνεις ισορροπημένα με σωστή διατροφή και άσκηση χωρίς υπερβολές. Καλή συνέχεια και πες και ένα μπράβο στον εαυτό σου! ΤΟ ΑΞΊΖΕΙΣ!
11-12-2011, 22:01 #218
Eli σε ευχαριστώ πολύ !!!
Πριν λίγες ώρες με έπιασε αυτή η στεναχώρια μάλλον γιατι πλησιάζει η μέρα που θα πάω στο χωρίο μου οι συγγενείς κάθε φορά που με βλέπουν μου λεν πάχυνες !!!
Θέλω να τα χάσω να ηρεμήσω !!! να ξενιάσω τουλάχιστον να φτάσω το 8 ! έχω και γιορτή την Τρίτη δεν θα κάνω όμως , δεν έχω πραγματικά καθόλου όρεξη
11-12-2011, 22:08 #219
e.pap αυτο με τους συγγενεις ειναι ο,τι πιο σπαστικο.Οποτε συναντιομαστε τα σογια μονιμο θεμα συζητησης ειναι ποιος παχυνε και ποιος αδυνατισε....επιτελους αυτη τη φορα θα μπω στο ματι μερικων μερικων(του γυναικιου φυλου παντα
unk: ).
11-12-2011, 22:17 #220
Αααααχ πόσο σε νιώθω!!!!! Ο φόβος και ο τρόμος μου ήταν να πάω στο χωριό για τις γιορτές και να σκέφτομαι τι θα φορέσω και πως θα με δουν όλοι και θα λένε ότι πάχυνα. Πόσο φρικτά συναισθήματα τόσο που να με πνίγουν και να σκοτώνουν κάθε καλή διάθεση για γιορτή και διασκέδαση. Ήθελα να κρυφτώ στο καβούκι μου και να μην εμφανιστώ πουθενά! E.pap μην αφήνεις κανέναν να σε μειώνει και να σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα. Εγώ λάμβανα τα πιο επικριτικά σχόλια από τους περισσότερους συγγενείς μου και καλά από ενδιαφέρον και αγάπη, ειδικά από την γιαγιά μου και τους θείους μου και πάντα με ενοχλούσε και με πείραζε αφάνταστα. Και οι γονείς μου ακόμη και όταν δεν το λέγανε το διάβαζα στα μάτια τους... " αχ πότε θα το πάρει απόφαση να αδυνατίσει, πωπω έχει ξεφύγει!"
Τώρα πια δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ η γνώμη τους. Κάνω την προσπάθεια μου, με τον τρόπο που βολεύει εμένα, με τους ρυθμούς τους δικούς μου και δεν επιτρέπω σε ΚΑΝΕΝΑΝ να με πιέσει ή να με επικρίνει πάνω σε αυτό το θέμα. Είναι καθαρά προσωπικό μου ζήτημα και απαιτώ από όλους τους αγαπημένους μου συγγενείς να με αγαπάνε και να με δέχονται για αυτό που είμαι και όχι για αυτό που θα θέλανε να βλέπουνε!!!!!!! Και τώρα πια κανείς δεν τολμά να λέει κουβέντα ή ακόμη και να πουν απλά δεν δίνω σημασία.
Δική μου συμβουλή, έστω και με 0 διάθεση πήγαινε στην αγορά, πάρε ένα ρούχο όμορφο και γιορτινό στον εαυτό σου δώρο έστω και ας μην είναι στο νούμερο που θα το ήθελες. Περιποιήσου τον εαυτό σου και μην αφήνεις κανέναν να μειώσει ή να υποτιμήσει την προσπάθειά σου! Είσαι αυτή που είσαι και κανείς δεν πρέπει να σε κρίνει με βάση τα κιλά σου και ειδικά οι δικοί σου άνθρωποι και ας λένε ότι το κάνουν από αγάπη.
Εγώ βαρέθηκα να κάθομαι σε ένα σαλόνι αναμονής και να περιμένω πότε θα χάσω τα κιλά μου για να ξεκινήσω τη ζωή μου. E.pap σου έχω νέα! Η ζωή σου συμβαίνει τώρα σε προσπερνάει και προχωράει!!!! Μην περιμένεις να χάσεις τα κιλά σου για να την χαρείς! Να την χαίρεσαι ΤΩΡΑ όσα κιλά και αν ζυγίζεις! Μην φας την ζωούλα στου σε αυτό το ριμάδι το σαλόνι αναμονής είναι κρίμα! Εγώ έφαγα αρκετά χρόνια εκεί δεν έχω σκοπό να χάσω ούτε λεπτό παραπάνω!!!
11-12-2011, 22:17 #221
έχω μπει πολλές φορές στο μάτι μερικών αλλα μετά τα ξανά πήρα τα κιλά !!
Η μητέρα μου θα με πιέζει πάρα πολύ !! πάντα μου φώναζε να μην τρώω και το είχα σαν απωθημένο ε όταν έμεινα μόνη μου έπαιρνα απο όλα τα ντελιβερι .
Είμαι σίγουρη οτι όταν πάω στο χωριό θα χάσω πολλά κιλά ούτε τα φαγητά της δίαιτας δεν θα με αφήνει να τρώω .
Θα προτιμούσα να μείνω με το αγόρι μου που ξέρω οτι δεν με κοιτάει με μισό μάτι και μου λέει πάχυνες έχεις ξεφύγει .
Ειδικά αυτο το έχεις ξεφύγει με πληγώνει αφάνταστα !!!!
δυστυχώς δεν έχω χρήματα να πάρω κάποιο ρούχο αλλα πήρα παπούτσια :wink1:
και αυτο με έκανε να νιώσω καλύτερα ...
Ίσως αισθάνομαι έτσι γιατι έχω άλλα προβλήματα και έχω και των κιλών και εκει μόνο μπορώ να ξεσπάσω
11-12-2011, 22:24 #222
Συγνώμη που θα το πω αλλά μάλλον η μανούλα σου χρειάζεται περισσότερη βοήθεια από εσένα e.pap. Το σώμα σου σου ανήκει ολοκληρωτικά και η μητέρα σου δεν έχει το δικαίωμα να σου επιβάλλεται με τέτοιο τρόπο. Προσπάθησε να κάνεις το πρόγραμμα σου και διεκδίκησε τα δικαιώματα σου μέσα στην οικογένειά σου. Με αυτά που μου λές μάλλον η μανούλα σου ευθύνεται που πάχυνες αρχικά ούτως ή άλλως και σιγά σιγά πρέπει να το καταλάβει αυτό και να σε αφήσει να δώσεις τον αγώνα σου όπως ταιριάζει σε εσένα και όχι σε εκείνη. Συγνώμη αν μπήκα σε πολύ προσωπικά θέματα ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις απλά είμαι καμμένη όπως κατάλαβες και πλέον δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου.
11-12-2011, 22:28 #223
Πραγματικά δεν παρεξηγώ !!!
ακριβώς αυτο που λες πιστεύω αλλα όταν νιώθεις πίεση ( και έχει και κάπου δίκιο ) ξέρεις οτι υπάρχουν πολλά προβλήματα στην οικογένεια σου δεν γίνεται να παω για 15 μέρες και να τσακωθώ .
Αν και ξέρω οτι θα γίνει !
11-12-2011, 22:46 #224
Το πρόβλημα σου e.pap μου είναι ότι δεν έχεις συγχωρήσει ακόμη εσύ η ίδια τον εαυτό σου για τα παραπανίσια κιλά που έχεις βάλει και η φράση σου αυτή τα λέει όλα:
"και έχει και κάπου δίκιο"
Όταν θα καταφέρεις να συγχωρήσεις λοιπόν τον εαυτό σου και να απενοχοποιήσεις κάποιες συμπεριφορές σου σχετικά με το φαγητό και το βάρος σου μόνο τότε θα καταφέρεις να αγαπήσεις τον εαυτό σου πραγματικά. Και όταν θα το κάνεις αυτό πίστεψέ με δεν θα σε ενοχλούν καθόλου σχόλια του τύπου "έχεις ξεφύγει". Θα το ξαναπώ το σώμα σου σου ανήκει ολοκληρωτικά και δεν έχει κανένας το δικαίωμα στο όνομα της αγάπης, ούτε καν η ίδια η μάνα σου να προσπαθούν να το ελέγξουν για λογαριασμό σου. Αυτό αποτελεί καθαρά προνόμιο και ευθύνη δικιά σου!
11-12-2011, 22:49 #225
Το οτι δεν αγαπάω το σώμα μου είναι σίγουρο !!!
και ουτε τον εαυτό μου έχω συγχωρέσει .
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία