100kg μοσχαρακι εεεεε γοργονα ηθελα να πω :P - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 118
    Senior Member
    Καλά και τώρα έτσι είμαι(ακόμα θέλω να ευελπιστώ)... παιδοβούβαλο ακου που σου λέω

Αν δε το γελάμε το χάσαμε το παιχνίδι πατριώτισσα

φιλιπαρα εγω ενα χοντρο αντρα βλεπω. δε βλεπω κανενα τερας παχυσαρκιας.οι αντρες δε συγκρινεστε με τιποτα σ αυτα τα θεματα με τις γυναικες.στις γυναικες τα κριτηρια ειναι πολυ πιο αυστηρα.στους αντρες η κοινωνια συγχωρει περισσοτερα και ευκολοτερα. οι γυναικες ειναι που σηκωνουν το σταυρο του μαρτυριου της εμφανισης

Senior Member
    να σας βαλω κι εγω μια φωτο στα 100 κιλα;δεν φαινομουν τοσο παντως!

Senior Member
    Ε τι θα έβλεπες, λεπτό; :smirk: :bigsmile:

Το θέμα μου(ΟΚ, you have a point, μπορεί αυτό να είναι το θέμα μου επειδή είμαι άνδρας) δεν είναι η κοινωνία αλλά να είμαι καλά εγώ.

k den ειναι μονο οτι η κοινωνια συγχωρει στον αντρα περισσοτερα κι ευκολοτερα, ειναι οτι σε εσας δε φαινονται κιολας ολα τοσο πολυ οσο σε εμας. εχετε τις τριχες σας να κρυβουν ραγαδες, ευρυαγγειες κλπες ατελειες, δεν εχετε οιστρογονα να ειστε ευαλωτοι στην κυτταριτιδα κλπ κλπ

Originally posted by onelifeonechance
    να σας βαλω κι εγω μια φωτο στα 100 κιλα;δεν φαινομουν τοσο παντως!
    βαλε! θα βγαλω κι εγω μια στα τωρινα μου και θα σας στειλω. αλλα θελει λιγη δουλιτσα οποτε μαλλον αυριο θα την ανεβασω

Senior Member
    μισο λιγο γτ πρεπει να την μικρυνω

Senior Member
    Εδω στα 97 και τα σορτσακια μου φορουσα και ολα..απλα κρυβω την κοιλια με την τσαντα:P

--deleted--

Senior Member
    Originally posted by ioli
    Ρε Πωλινα, δεν εχω καμια προθεση ουτε να μαλωσω ουτε να σε προσβαλω. Αλλα βρε κοριτσι μου φασκεις και αντιφασκεις. Μια παρουσιαζεσαι οτι αισθανεσαι υπεροχη στα 150 (το εχεις ξαναπει και σε ενα αλλο θεμα αυτο) μια κοιτιεσαι στον καθρεφτη και ψαχνεις να βρεις την Πωλινα που εχασες και εισαι μεσα στην πικρα τη μαυρη που ειναι και το λογικο στα τοσα κιλα(125) Αν θυμαμαι εισαι πιο κοντη απο μενα, πως ειναι δυνατον να εφτασες τα 150 και να ενιωθες ομορφη και μια χαρα. Ας η δουλευομαστε μεταξυ μας. Μεταξυ κατεργαρεων αν μη τι αλλο ειλικρινια, ρε παιδια. Να κανεις 2 βηματα δε θα μπορουσες , θα ποναγε η μεση και θα βογγαγε η καρδια, οχι να ενιωθες και ομορφα ποσο μαλλον ομορφη.
    Αποφασισε πως νιωθεις για το βαρος σου και προσπαθησε να τα λογια σου να εχουν ακεραιοτητα, να μην ειναι μια φορα ετσι μια αλλιως. Δε σου τα λεω με κακια αυτα, μα την παναγια.
    Η Πωλίνα που έψαχνα και που είχα χάσει ιόλη (και το είχα πει στο τόπι της κλικ για τον απολογισμό του 2010) δεν είναι η Πωλίνα στην εμφάνιση, αλλά η ψυχή της Πωλίνας, που για ένα διάστιμα είχε κριφτεί. αυτό δεν έχει να κάνει καμία σχέση με την εμφάνισή μου, ούτε με τα κιλά μου. Είχε να κάνει καθαρά με την ψυχολογία μου. Μπορεί σε μερικά ποστ μου να είμαι φουλ απογοητευμένη, όπως τότε που ακυρώθηκε η επέμβασή μου, αλλά αυτό ήταν της στιγμής.

Και ναι ρε Ιόλη, το ξανάπα και θα το ξαναπώ πως ένιωθα όμορφη και στα 150 κιλά που ήμουνα αλλά και τώρα. Γιατί να μην το πώ. Αλλοστε είμαι όμορφη, πειράζει δηλαδή που το αναγνωρίζω?
    1,67 είμαι στο ύψος. Δεν ξέρω πόσο είσαι εσύ, αλλά ούτε και είναι αυτό το θέμα μας. Και σε πληροφορώ πως στα 150 μου κιλά, μπορούσα και να περπατήσω με τις ώρες, και η καρδιά μου ήταν μια χαρά, και τα κόκκαλα μου ούτε τρίζανε ούτε πονάγανε. Ημουν υγιέστατη.

Και δεν κατάλαβα γιατί πρέπει δηλαδή να είμαι μεστην μαυρίλλα και την μιζέρια επειδή είμαι 125 κιλά και να πρέπει να κλέγομαι όλη μέρα? Τί θα κέρδιζα δηλαδή?
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην μου αρέσω όπως είμαι, σε όπια φάση να είναι αυτή, και να μην νιώθω όμορφα με τον εαυτό μου. ποτέ δεν έμεινα μόνη μου από σχέση από τα 12 μου και τώρα είμαι 27. Πάντα είχα από τους ωραιότερους άντρες δίπλα μου, πάντα κέρδιζα αυτό που ήθελα μόνο και μόνο επειδή νιώθω αυτοπεποιήθηση για μένα και αυτό φένετε και έξω. Αυτό νομίζω μπορούν να στο πουν και οι κοπέλλες που έχουν δει φωτογραφίες μου.

Δεν είμαι μίζερη ιόλη και ποτέ δεν ήμουν. Μαγαπάω και μαρέσω όπως και να είμαι, γιατί απλά με βλέπω όμορφη, δείχνω όμορφη και φαίνομαι όμορφη.

Τελίωσε

Senior Member
    Ντάξει, Θεά, τι να λέμε τώρα, άμα ήσουν έτσι παχιά φαντάζομαι πως θα είσαι τώρα... πωπωπω με τι κούκλα έχω τιμή να μιλώ, είμαι συγκινημένος Είμαι σίγουρος οτι δεν έχασες βάρος για να τα πας καλύτερα με τους άνδρες

Πλάκα κάνω, μη παρεξηγηθείς, δεν είμαι κανάς ανώμαλος.

Senior Member
    Κοιτα,κιλα εχασα γτ βαρεθηκα να μην βρισκω ρουχα να μου κανουν σε ολα τα κοινα μαγαζια τυπου ζαρα μπερσκα κτλ κτλ αλλα μην νομιζεις πως μου την επεφταν και πολυ.τωρα πολυ περισσοτερο εννοειται.σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

Senior Member
    Α επισης και για λογους υγειας

Senior Member
    Μόλις τώρα έδειξα την φωτογραφία σου στον άντρα μου, που ξέρει ότι μπαίνω εδώ για το θέμα με τα κιλά μου??..
    Και τον ρωτάω πόσα κιλά την κάνεις αυτήν την κοπελιά και μου λέει
    Πάντως όχι πολλά?. Μάλλον γύρω στα 60?..
    Εγώ είμαι 1.57μ και 67.00κ
    Κούκλα είσαι?..

Senior Member
    Originally posted by ioli
    Originally posted by polinaki1983
    Και δεν δυστάζω να φορέσω κάτι που μαρέσει ή οτιδήποτε. Και επειδή νιώθω ωραία, φαίνομαι και ωραία.
    Με συγχωρεις, αλλα καταλαβαινεις τι λες? Οσο ωραια και να νιωθεις, δεν ειναι δυνατον να φαινεσαι ωραια στα 130 και 150 κιλα με ο,τι κι αν φορεσεις οπως λες.. Το να φορας ο,τιδηποτε σε αυτα τα κιλα, ειναι δικαιωμα σου αλλα ΔΕ θα φαινεσαι ωραια φορωντας το ο,τιδηποτε. Να μη σου πω οτι στα 150 οτι δεν υπαρχει τιποτα που να σε δειχνει ωραια γιατι πολυ απλα δεν εισαι ωραια. Το σωμα ειναι μια μπαλα. Ειναι παραμορφωμενο. Και ντερεκι 180 να ησουνα παλι τα ιδια θα ισχυαν, ποσο μαλλον στο υψος σου.Εχω υπαρξει 150, ειναι το ανωτερο που εχω φτασει.ξερω πολυ καλα για τι πραγμα μιλαω.
    Ας ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ κι ας σκεφτομαστε τι λεμε.
    με 1.67 ύψος δεν νομίζω να είμαι και πολύ κοντή και λές συνεχώς για το ύψος μου. Και ρε Ιόλη, άμμα νιώθεις ωραία μέσα σου, είσαι ωραία και έξω σου. αμμα μέσα σου νιώθεις μίζερη, δεν πα να είσαι και θεογκόμενα, μίζερη θα φένεσε.

Καταλαβαίνω πολύ καλά τί λέω. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει να σου απολογούμε επειδή πιστεύω πως είμαι όμορφη και δείχνω όμορφη με ότι και να φορέσω. Ετσι είμαι βρε κορίτσι μου, και δεν το λέω μόνο εγώ. Τώρα αν εσύ δεν νιώθεις καλά δεν συμένει πως δεν πρέπει να νιώθω ούτε εγώ. Αν εσύ σε βλέπεις άσχημη δεν συμαίνει πως πρέπει να με βλέπω και εγώ άσχημη.. Αφού δεν είμαι άσχημη, πώς να το κάνουμε δλδ.

Senior Member
    Originally posted by MKEH78
    Μόλις τώρα έδειξα την φωτογραφία σου στον άντρα μου, που ξέρει ότι μπαίνω εδώ για το θέμα με τα κιλά μου??..
    Και τον ρωτάω πόσα κιλά την κάνεις αυτήν την κοπελιά και μου λέει
    Πάντως όχι πολλά?. Μάλλον γύρω στα 60?..
    Εγώ είμαι 1.57μ και 67.00κ
    Κούκλα είσαι?..
    Σ'ευχαριστω πολυ!Η αληθεια ειναι πως δεν φαινομουν 100 αλλα οχι και 60,ισως με κοβει η φωτο αλλα γενικως ποδια ειχα και εχω αδυνατα αλλα κοιλια και μεγαλο στηθος ειναι τα σημεια που με τυραννανε!

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast