Results 31 to 45 of 118
-
18-02-2011, 23:10 #31
αμαν αυτη η φωτο εφιαλτης μας εχει γινει με τα ποδια καλαμακια στα 97 κιλα!
προς αποκατασταση της αληθειας θελουμε γκρο πλαν κοιλιτσας στα 97 :smilegrin: :P
πλακα κανω
φιλιππε, εχεις πολυ αδυνατα ακρα για 140 κιλα!
- 18-02-2011, 23:15 #32
Καλέ εσύ ήσουν θεά!!! Τώρα πώς είσαι δηλαδή??? :wow:
18-02-2011, 23:16 #33
Originally posted by onelifeonechance
Εδω στα 97 και τα σορτσακια μου φορουσα και ολα..απλα κρυβω την κοιλια με την τσαντα:P
--deleted--
18-02-2011, 23:20 #34
Originally posted by polinaki1983
με 1.67 ύψος δεν νομίζω να είμαι και πολύ κοντή και λές συνεχώς για το ύψος μου. Και ρε Ιόλη, άμμα νιώθεις ωραία μέσα σου, είσαι ωραία και έξω σου. αμμα μέσα σου νιώθεις μίζερη, δεν πα να είσαι και θεογκόμενα, μίζερη θα φένεσε.
Καταλαβαίνω πολύ καλά τί λέω. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει να σου απολογούμε επειδή πιστεύω πως είμαι όμορφη και δείχνω όμορφη με ότι και να φορέσω. Ετσι είμαι βρε κορίτσι μου, και δεν το λέω μόνο εγώ. Τώρα αν εσύ δεν νιώθεις καλά δεν συμένει πως δεν πρέπει να νιώθω ούτε εγώ. Αν εσύ σε βλέπεις άσχημη δεν συμαίνει πως πρέπει να με βλέπω και εγώ άσχημη.. Αφού δεν είμαι άσχημη, πώς να το κάνουμε δλδ.
υγ: κι αφου το θετεις ετσι, αχημη ουτε εγω ειμαι.απεναντιας.ΧΟΝΤΡΗ 125 κιλα ειμαι
με ο,τι μεταφραζεται αυτο... κι ο νοων νοειτw...
υγ:δεν ειπα poythena οτι εισαι κοντη στα 167. ειpa εισαι πιο κοντη απο μενα εφοσον εμενα εχω μετρο συγκρισης. mh mperdeyesai.
18-02-2011, 23:26 #35
Τελίωσε
αφου ολα ειναι τοσο ωραια και ονειρεμενα, γιατι να χειρουργηθεις;
18-02-2011, 23:29 #36
Οσο θες γέλα Ιόλη. Εσύ είσαι κολλημένη κορίτσι μου με τα κιλά σου όχι εγώ. Εδώ στα 130 μέσα στο καλοκαίρι.
18-02-2011, 23:30 #37
Κορίτσια ψυχραιμία, δεν είναι αν΄'αγκη να το γυρίζετε επί προσωπικού. Όπως νιώθει ο καθένας.
18-02-2011, 23:34 #38
Originally posted by ioli
Τελίωσε
αφου ολα ειναι τοσο ωραια και ονειρεμενα, γιατι να χειρουργηθεις;
Ομως δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να σου δείνω εξηγίσεις. αυτοί που με ξέρουν, ξέρους πως νιώθω όμορφα, και πως αυτό φένετε. Τώρα η δικιά σου άποψη μην σου πω που την έχω γραμμένη.
18-02-2011, 23:37 #39
Οσο θες γέλα Ιόλη. Εσύ είσαι κολλημένη κορίτσι μου με τα κιλά σου όχι εγώ.αλλα δε μπορω να ακουω οτι στα 150 ησουν υγιεστατη και ετρεχες μαραθωνιο γιατι θα πηδηχτω απο το παραθυρο, ρε πωλινα, πως να το κανουμε δηλαδη
ελα, στοπ. εχεις την αποψη σου κι εχω τη δικη μου.ας μην το συνεχισουμε. και συγγνωμη αν ενιωσες οτι σε προσβαλα, δεν ηταν η προθεση μου αυτη. η προθεση μου ηταν να ειμαι ειλικρινης με τις σκεψεις μου.
18-02-2011, 23:40 #40
Σωστός!!!
Ιόλη γιατι κοπέλα μου τέτοια επίθεση; Δηλαδή εσένα γιατι σε ενοχλεί που η Πωλίνα αισθάνεται έτσι; Την ξέρεις της έχεις μιλήσει για να καταλάβεις πώς πραγματικά αισθάνεται;
Εγώ που έχω μιλήσει μαζί της να μου επιτρέψεις να σου πω πως την Πωλίνα τη νιώθεις γεμάτη από κέφι και ζωντάνια! ΚΑΙ πράγματι αισθάνεται ωράια! Και δεν έχει το κόμπλεξ το δικό σου να δείξει το σώμα της. Είμαι σίγουρη πως σίγουρα θέλει να αδυνατίσει για να αισθανθεί ακόμη πιο ωραία και για χιλιους ακόμη λόγους που δεν με ενδιαφέρουν όσο το οτι με εξιτάρει το γεγονός ότι δεν ντρέπεται ή δεν αισθάνεται άσχημη στα κιλά που είναι.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ οπως δικό σου δικαίωμα να μην πηγαίνεις για μπάνιο με τους γνωστους σου!
Κόψε κάτι!
18-02-2011, 23:45 #41
Δεν είπα ότι έτρεχα μαραθώνιο. Είπα περπατούσα με τις ώρες. Εχει πολλή διαφορά. Και ναι είμουνα υγιέστατη, θες να βρω αναλύσεις που έκανα σε τακτά διαστήματα να δείς?
Το ότι έχεις την άποψή σου το δέχομαι. Δεν δέχομαι όμως το ότι δεν σέβεσε την δικιά μου άποψη για μένα. Οπως είσαι εσύ ηλικρηνής εσύ με τις σκέψεις σου, είμαι και εγώ με τις δικιές μου. Ποτέ δεν είχα κόλλημα, ποτέ δει είχα κόμπλεξ. ΠΑΝΤΑ μου ΑΡΕΣΑ και με ΑΓΑΠΟΥΣΑ οπως ήμουνα. ΔΕν βλέπω πουθενά κάτι το κακό σαυτό. Εμένα η γιαγιά μου με έμαθε να με αγαπώ και να με σέβομαι όπως και να είμαι, και μου έμαθε επίσεις πως πρέπει πρώτα να αρέσω σε μένα για να αρέσω και σε άλλους. και αυτό κάνω.
Σε ότι θες άλλαξε τον τίτλο. Εγώ δεν έχω σκοπό να ανεβάσω φωτο με μαγιό ούτε με εσώρουχα. Δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα.
18-02-2011, 23:45 #42
α εχεις δακτυλιο?! κατα τα αλλα ολα ηταν ομορφα και ονειρεμενα στα 150 κιλα. αν ηταν ομορφα και ονειρεμενα, δε θα εβαζες δακτυλιο. αλλα επειδη βαρεθηκα να προσπαθω να πεισω το αυτονοητο οτι ο ελεφαντας ειναι ελεφαντας κι οχι καμηλοπαρδαλη, καληνυχτω και κλεινω.
ευχομαι να κανεις ο,τι ειναι να κανεις και να τελειωσεις με ολα τα θεματα που εχεις σε εκκρεμοτητα χωρις περαιτερω προβληματα.επισης ευχομαι να χασεις κι αλλο βαρος.
καληνυχτα.
18-02-2011, 23:52 #43
εγω παντως συμφωνω ΕΝ ΜΕΡΕΙ με την ioli. νομιζω οτι ενα ατομο οταν εχει καποιο προβλημα πρεπει να το παραδεχεται και οχι να προσπαθει δειξει οτι ολα ειναι καλα. ειναι σαν προσπαθει να κοροιδεψει τον εαυτο του. το forum αυτο ειναι για διατροφικες ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ. φυσικα και ειναι υπεροχο που polinaki1983 αγαπας το σωμα και τον εαυτο σου (και εγω το πιστευω οτι η εντονη προσωπικοτητα σου θα γοητευει σιγουρα και οτι η συνολικη παρουσια σου θα αρεσει. εχω και γω δυο ξαδελφες τσαουσες θεσσαλονικιες 1.76 υψος και 90 και κιλα οι οποιες ειναι ιδιαιτερα δημοφιλεις και τις θελουν πολλοι). απλα πιστευω οτι καλο θα ηταν να μην θεωρουμαι οτι ολα ειναι καλα και ωραια στα 100 και κιλα. δεν ειναι καν καλο για την υγεια του ατομου αυτο το βαρος. και οπως συχνα polinaki1983 με κατηγορεις οτι εγω μπορει να δινω λαθος εντυπωσεις και να επιρρεαζω με αρνητικο τροπο καποια ατομα ετσι και εσυ δημιουργεις λαθος εντυπωσεις.
18-02-2011, 23:52 #44
Originally posted by ioli
α εχεις δακτυλιο?! κατα τα αλλα ολα ηταν ομορφα και ονειρεμενα στα 150 κιλα. αν ηταν ομορφα και ονειρεμενα, δε θα εβαζες δακτυλιο. αλλα επειδη βαρεθηκα να προσπαθω να πεισω το αυτονοητο οτι ο ελεφαντας ειναι ελεφαντας κι οχι καμηλοπαρδαλη, καληνυχτω και κλεινω.
ευχομαι να κανεις ο,τι ειναι να κανεις και να τελειωσεις με ολα τα θεματα που εχεις σε εκκρεμοτητα χωρις περαιτερω προβληματα.επισης ευχομαι να χασεις κι αλλο βαρος.
καληνυχτα.
Και αν δεν σάρεσες χοντρή κοπέλλα μου, αν μην πάχαινες, ας σταματούσες να τρώς όσο ήταν καιρός, παρά να έρχεσε τώρα και να επιμένεις οτι δεν πρέπει να νιώθω ωραία επειδή είμαι 125 κιλά ή επειδή ήμουν 150. Τουλάχιστον εγώ είχα και έχω πολύ ωραίους άντρες δίπλα μου και μπορώ να το αποδείξω ανά πάρα στιγμή. Εσύ τί έχεις? Το ηλίθιο το κόμπλεξ που σου τρώει την ζωή.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
18-02-2011, 23:53 #45
Δεν είπα ότι έτρεχα μαραθώνιο. Είπα περπατούσα με τις ώρες. Εχει πολλή διαφορά. Και ναι είμουνα υγιέστατη, θες να βρω αναλύσεις που έκανα σε τακτά διαστήματα να δείς?
Αγαπητα μου παιδια, δε φαινονται ολα τα πραγματα στις ιατρικες εξετασεις μιας δεδομενης στιγμης. Στην πορεια του χρονου βγαινουν τα προβληματα μιας ζωης παχυσαρκης η εστω φυσιολογικου βαρους αλλα με αθλια διατροφη(γιατι το οτι εισαι αδυνατος, δε σημαινει οτι εισαι υγιης) και ανυπαρκτης ασκησης.
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία