100kg μοσχαρακι εεεεε γοργονα ηθελα να πω :P - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 118 of 118
    Senior Member
    κοριτσια μολις ξεδιαθετησω, οταν μου ερθουν, αρχιζω μπανια. κ ας λαμπουν κ οι ραγαδες κ ας φαινεται κ η κυτταριτιδα! το νερο ειναι η καλυτερη γυμναστικη, χωρις τραυματισμους, κραδασμους, αστε που ανοιγει το αναπνευστικο κ επουλωνονται μικροτραυματα!
    αν θελετε δε κ να βοηθησετε το αδυνατισμα 2-3 περα δωθε σε μια μεγαλη παραλια θα σας κανουν...να λατρευετε λιγο περισσοτερο τον εαυτο σας μετα! αφηστε που το ελαφρυ αναψοκοκκινισμα απο τον ηλιο κ την ασκηση θα σας κανουν να νιωθετε σουπερ!

Senior Member
    Εγώ την έκανα τη πρώτη μου βουτιά χθες πάντως, πάγωσα βέβαια αλλά καλά ήταν.

Senior Member
    Μπρ'αβο Φιλιππαρα!!
    Εγώ αν δεν πάει 10 ιουνίου στη θάλασσα δεν μπαίνω όσο και να την αγαπάω!!!
    Και ειδικα φ'ετος μετά από τόσο κρύο... Αποκλειεται!!!

Senior Member
    Χθες για πρώτη φορά εδώ και ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν έβαλα ξανά τη μπλούζα μου μόλις βγήκα από τη θάλασσα και έκανα κανονικά ηλιοθεραπεία. Όχι πως το σώμα μου είναι καλύτερο, ίσα ίσα με τη χαλάρωση παίζει να είναι και πιο λαπάς, αλλά καιρός είναι να αποβάλλω μια μια τις κακιές παλιές συνήθειες. Δε λέω, στην αρχή ένιωσα πολύ άβολα αλλά σε μερικά λεπτά το συνήθισα και γενικά ήταν καλά.

ʼντε πάμε γι'άλλα

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: μπορει να μαι τιγκα στην κυταρριτιδα και στην χαλαρωση αλλα....τα κιλα εχουν φυγει τα πολλα...ολα καλα...ερχεται και ο χειμωνας χιχιχιχιχι

Senior Member
    Αυτά είναι,Φίλιππε!ʼντε να ξεμπερδεύουμε και με τις όποιες υπόλοιπες "κακές παλιές συνήθειες"!
    Καιρός ν'αρχίσουμε να χαιρόμαστε λιγάκι!Ανεξάρτητα από την εικόνα μας και τα κολλήματα μας!Όλα μια ιδέα είναι!

Senior Member
    well done,Philip! Oι αμμουδιές και οι θάλασσες ανήκουν σε όλους μας! Καλό μαύρισμα.

Senior Member
    Ποιός χειμώνας ρε παιδιά; Είμαι σε εντελώς καλοκαιρινή διάθεση, μη μου το χαλάτε, άλλους 2 μηνες καλοκαίρι μίνιμουμ έχουμε!!! Και κάνουμε συνειδητή προσπάθεια να το αολαύσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε!!!

Senior Member
    χαχαχαχααχαχα περι ορεξεως....μιλας με χειμωνιατικο τυπο..χαχαχαχαχα

Senior Member
    Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έχω γραμμή μαυρίσματος από το μαγιό και στη κοιλιά εκτός από τα πόδια, το γράφω και ειλικρινά σας λέω βουρκώνω λες και είναι κάτι σημαντικό. Αλλά ρε γαμώτο περα από τα σημαντικά προβλήματα γύρω από τη παχυσαρκία μαζί είναι κι όλα αυτά τα μικρά πραγματάκια που μας διαλύουν τη ποιότητα ζωής... δεν αξίζει να υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε συνεχές μαρτύριο επειδή δε μπορούμε να συμφιλιωθούμε με την εικόνα μας...

Senior Member
    φυσικά και είναι σημαντικά αυτά τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας... Ως παχύσαρκοι περνάμε πολλά μαρτύρια οπότε κάθε ένα που ελαχιστοποιείται ή και εξαφανίζεται, είναι μια μεγάλη μας νίκη!
    Περιμένω ας πούμε τη στιγμή που θα κάτσω άνετη και ωραία στο κάθισμα του αεροπλάνου...

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έχω γραμμή μαυρίσματος από το μαγιό και στη κοιλιά εκτός από τα πόδια, το γράφω και ειλικρινά σας λέω βουρκώνω λες και είναι κάτι σημαντικό. Αλλά ρε γαμώτο περα από τα σημαντικά προβλήματα γύρω από τη παχυσαρκία μαζί είναι κι όλα αυτά τα μικρά πραγματάκια που μας διαλύουν τη ποιότητα ζωής... δεν αξίζει να υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε συνεχές μαρτύριο επειδή δε μπορούμε να συμφιλιωθούμε με την εικόνα μας...
    :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    αν μου ελεγαν περισυ τετοια εποχη οτι θα με κοιταζαν αντρες στην παραλια ενω φοραω μαγιο και θα ερχονταν να κανουν και πεσιμο, θα αντιδρουσα με μια απλη γκριματσα. οι πιθανοτητες ηταν μηδεν να συμβει αυτο ποτε των ποτων. το κουφο ειναι οτι και φετος το θεωρουσα απιθανο εντελως να συμβει, νομιζα οτι ξεγελαω με τα ρουχα. παλι λαθος εκανα. η νοοτροπια του παχυσαρκου, μετα απο τοσα χρονια πως να ξεκολλησει? :P

αυτα τα μικρα πραγματα. οπως το σημαδι απο το μαυρισμα στην κοιλια. ειναι κι αυτα σημαντικα για μας.

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678