Results 46 to 60 of 118
-
18-02-2011, 23:55 #46
Originally posted by ioli
Originally posted by polinaki1983
Δεν είπα ότι έτρεχα μαραθώνιο. Είπα περπατούσα με τις ώρες. Εχει πολλή διαφορά. Και ναι είμουνα υγιέστατη, θες να βρω αναλύσεις που έκανα σε τακτά διαστήματα να δείς?
Αγαπητα μου παιδια, δε φαινονται ολα τα πραγματα στις ιατρικες εξετασεις μιας δεδομενης στιγμης. Στην πορεια του χρονου βγαινουν τα προβληματα μιας ζωης παχυσαρκης η εστω φυσιολογικου βαρους αλλα με αθλια διατροφη(γιατι το οτι εισαι αδυνατος, δε σημαινει οτι εισαι υγιης) και ανυπαρκτης ασκησης.
και ειλικρινα polinaki1983: εσυ που αγαπας τοσο τον εαυτο σου, να αγαπας και την υγεια σου και να κανεις το καλυτερο δυνατο παντοτε για να εισαι υγειης ωστε να ζησεις πολλα πολλα χρονια χωρις προβληματα.
- 18-02-2011, 23:56 #47
Το ότι δε σεβεσαι την αποψη του αλλου είανι φανερό και σπαστικό! Γιατί πρέπει να πεις αυτό πυ θες με τόσο εριστικό τρόπο με αποτέλεσμα να προσβάλεις τον άλλο; Ξέρεις ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν την Πωλίνα ή και κάθε Πωλίνα στο χειρουργείο; Ο καθένας από εμάς έχει τους δικούς του σεβαστούς λόγους για το καθε τι στη ζωή του και υπάρχει πιο κόσμιος τρόπος να διαφωνίσουμε μαζί του! Σκέψου το λίγο όταν απάντας σε κάποιον ειδικά σε αυτό το φόρουμ που υποτίθεται ότι βοηθάμε ο ένα ς τον άλλο!
18-02-2011, 23:58 #48
Originally posted by victoria19
1.76 υψος και 90 και κιλα οι οποιες ειναι ιδιαιτερα δημοφιλεις και τις θελουν πολλοι)ειμαι ενας διπλος ανθρωπος
. τα πραγματα ειναι απλουστατα.
18-02-2011, 23:59 #49
εγω παντως συμφωνω ΕΝ ΜΕΡΕΙ με την ioli. νομιζω οτι ενα ατομο οταν εχει καποιο προβλημα πρεπει να το παραδεχεται και οχι να προσπαθει δειξει οτι ολα ειναι καλα. ειναι σαν προσπαθει να κοροιδεψει τον εαυτο του. το forum αυτο ειναι για διατροφικες ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ. φυσικα και ειναι υπεροχο που polinaki1983 αγαπας το σωμα και τον εαυτο σου (και εγω το πιστευω οτι η εντονη προσωπικοτητα σου θα γοητευει σιγουρα και οτι η συνολικη παρουσια σου θα αρεσει. εχω και γω δυο ξαδελφες τσαουσες θεσσαλονικιες 1.76 υψος και 90 και κιλα οι οποιες ειναι ιδιαιτερα δημοφιλεις και τις θελουν πολλοι). απλα πιστευω οτι καλο θα ηταν να μην θεωρουμαι οτι ολα ειναι καλα και ωραια στα 100 και κιλα. δεν ειναι καν καλο για την υγεια του ατομου αυτο το βαρος. και οπως συχνα polinaki1983 με κατηγορεις οτι εγω μπορει να δινω λαθος εντυπωσεις και να επιρρεαζω με αρνητικο τροπο καποια ατομα ετσι και εσυ δημιουργεις λαθος εντυπωσεις.
Το θέμα ήταν για το αν θα πηγαιναμε παραλία στα τόσα κιλά ή όχι. Και εγώ είπα πως νιώθω πολύ ωραία όπως είμαι και δεν κολλάω. Αλλά επειδή αυτό δεν συμφωνεί με την άποψη της ιόλης και της κάθε ιόλης, μου την έπεσε στην επίθεση. Εγώ μιλάω ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!! Και ναι ήμουνα υγιέστατη στα 150, μάρεσα και μαρέσω και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.
Δεν μπορώ να καταλάβω πού είναι το πρόβλημα μια κοπέλλα να αγαπάει τον εαυτό της όπως είναι. Αυτό είναι πολύ υγιές. Αρρωστημένο είναι το να σε μισάς, το να μην σαρέσεις, αλλά να θες να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που να νιάζονται. Ε όχι δεν γίνετε να θέλω να με αγαπάν οι άλλοι άμμα εγώ δεν με αγαπάω.
19-02-2011, 00:02 #50
1.76 υψος και 90 και κιλα οι οποιες ειναι ιδιαιτερα δημοφιλεις και τις θελουν πολλοι)ειμαι ενας διπλος ανθρωπος
. τα πραγματα ειναι απλουστατα.
19-02-2011, 00:04 #51
σιγουρα polinaki1983 ειναι υπεροχο που αγαπας τον εαυτο σου (ειλικρινα μακαρι να τα ειχα βρει και γω με τον εαυτο μου και να τον ειχα αποδεχθει με αγαπη). μπραβο που εχεις αυτοπεποιθεση και διαθεση για ζωη, που δεν ντρεπεσαι, που δεν βασανιζεσαι απο τα κομπλεξ.
απλα καλο θα ηταν να χασεις κιλα. γιατι τα 100 + κιλα θα σου προκαλεσουν ενδεχομενως προβληματα υγειας αργοτερα. η χοληστερινη σου φανταζομαι δεν θα ηταν φυσιολογικη.
19-02-2011, 00:05 #52
Και αν δεν σάρεσες χοντρή κοπέλλα μου, αν μην πάχαινες, ας σταματούσες να τρώς όσο ήταν καιρός, παρά να έρχεσε τώρα και να επιμένεις οτι δεν πρέπει να νιώθω ωραία επειδή είμαι 125 κιλά ή επειδή ήμουν 150. Τουλάχιστον εγώ είχα και έχω πολύ ωραίους άντρες δίπλα μου και μπορώ να το αποδείξω ανά πάρα στιγμή. Εσύ τί έχεις? Το ηλίθιο το κόμπλεξ που σου τρώει την ζωή.
real polina is out!
αφου οντας κακοηθως παχυσαρκη ειχες κι ολα τα τεκνα της οικουμενης για boyfriends, μπορω να πεθανω ησυχη!
ρε! τι παθαμε βραδυατικα!
19-02-2011, 00:06 #53
Λοιπόν το θέμα είναι αν θα πηγαίναμε παραλία στα 100+ κιλά. Εσύ μπορείς να νιώθεις βουβάλλα. Εγώ όμως όχι, και ναι πήγαινα και στα 150 μου, πήγαινα και το καλοκαίρι που μας πέρασε και θα συνεχίσω να πηγαίνω και θάλασσες και πισινες. Δεν μπορεί κανείς να μου απαγορεύσει ούτε το να πάω, αλλά ούτε το να νιώθω όμορφα.
Το θέμα μας δεν ήταν ούτε τα χειρουργία, ουτε οι αναλύσεις ούτε το πόσο ζορίσετε η καρδιά, οι πνέυμονες, τα κόκκαλα, τα μαλιά της κεφαλής μου. τίποτα από αυτά. Ηταν το αν θα νιώθαμε άνετα να πάμε σε μια πολυσύχναστη παραλία.
19-02-2011, 00:14 #54
Κια για να επανέλθουμε: Ούτε εγώ είχα κόμπλεξ να βγω στην παραλία!Πιο πολύ αισθανόμουν ασχημα στα 60 κιλά παρά στα 120! Αυτό που με ενοχλεί αφάνταστα όμως είανι ότι συγκριτικα με το παρελθόν δεν μπορω να κάνω τα αθλήματα που έκανα λόγω του βάρους μου!
19-02-2011, 00:15 #55
Και αν δεν σάρεσες χοντρή κοπέλλα μου, αν μην πάχαινες, ας σταματούσες να τρώς όσο ήταν καιρός, παρά να έρχεσε τώρα και να επιμένεις οτι δεν πρέπει να νιώθω ωραία επειδή είμαι 125 κιλά ή επειδή ήμουν 150. Τουλάχιστον εγώ είχα και έχω πολύ ωραίους άντρες δίπλα μου και μπορώ να το αποδείξω ανά πάρα στιγμή. Εσύ τί έχεις? Το ηλίθιο το κόμπλεξ που σου τρώει την ζωή.
real polina is out!
αφου οντας κακοηθως παχυσαρκη ειχες κι ολα τα τεκνα της οικουμενης για boyfriends, μπορω να πεθανω ησυχη!
ρε! τι παθαμε βραδυατικα!
Αν ήταν η αζούλα πούζα ήταν να πουζιάσει ο κόσμος ούλλος. αυτό είναι για σένα Ιόλη. Τρέχα για μετάφραση τώρα.
19-02-2011, 00:19 #56
κανε εντιτ.....
19-02-2011, 00:20 #57
polinaki1983: και συ δεν της μιλησες καλυτερα παντως. προκαλουσατε η μια την αλλη. το να την βριζεις δεν σου δινει δικιο. τεσπα.... συγγνωμη που μπλεχτηκα. αλλα θεωρω αδικη την επιθεση προς την κοπελα που απλα εξεφρασε το κομπλεξ- προβληματισμο της.
19-02-2011, 00:22 #58
Εντιτ τωρα!!!!
19-02-2011, 00:22 #59
victoria19 διαβασε από την αρχή το θέμα και μετά μου λες πιος ξεκίνησε τί. Επειδή είπα πως μαρέσω. Αν είναι δυνατόν!!!
19-02-2011, 00:26 #60
Η αλήθεια είανι πως το θέμα είναι πολύ ωραίο και ήταν ευκαιρία να ανέβουμε λιγάκι!Δυστυχώς όμως η κοπέλα που το ανοιξε δε σεβάστηκε τη γνώμη της Πωλίνας και εξου η αντιπαράθεση ! Με το ζόρι κρατήθηκα εγώ να μην της τα πω πιο χοντρά πόσο μάλλον η κοπέλα που θιχτηκε!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία