100kg μοσχαρακι εεεεε γοργονα ηθελα να πω :P - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 118
    Senior Member
    Originally posted by click
    κανε εντιτ.....
    εγώ έκανα έντιτ αλλά δεν βλέπω κανείς να σεβάστηκε το ότι εμένα μου αρέσω και μαγαπάω. Και ούτε καν πήρα την εξήγηση γιατί να μην νιώθω έτσι...........

Senior Member
    Μα τι είναι αυτά τα πράγματα βραδιάτικα??? uzzled:

Senior Member
    πια από όλα welldah μου?

Senior Member
    Δε χρειαζεται να μαλωνουμε μεταξυ μας.Πολλες κοπελες που εχουν παραπανω κιλα η ακομα κ που δεν εχουν καν παραπανω κιλα, εχουν προβλημα να βγουν στην παραλια.Απο την αλλη εχω φιλη με τα 100και κιλακια της που ειναι μια χαρα αισθανεται μια χαρα κ δεν θελει να αδυνατισει γιατι ειναι καλα με τον εαυτο της.Και οντως εχει χρονια σχεση με τον καλο της ,πολλα ενδιαφεροντα κ συνεχεια σπουδαζει καινουργια πραγματα.Επισης αλλη φιλη με τα ιδια κιλα που ταχει με 2 αντρες χε χε.Οποτε ο καθενας βιωνει με το δικο του τροπο οτιδηποτε.Ας μη μαλωνουμε ρε παιδια.Ψυχραιμια.Για να αλλαξω θεμα κ να αποφορτισω το κλιμα εχω να πω στο Φιλιππα 1οτι δεν φαινονται τα κιλα του 2 εχεις πολυ λεπτους καρπους κ αστραγαλους 3 μη λες τον εαυτο σου παιδοβ.Θα λες ο Φιλιππαρας ο μεγας!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    πια από όλα welldah μου?
    Όλα! Και η τροπή που πήρε η συζήτηση και τα λόγια που ειπώθηκαν και η αδυναμία εν γένει να γίνει ένας κόσμιος διάλογος!

Senior Member
    Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ακόμα και σ'αυτό το σάιτ υπάρχουν ρατσιστές με τα κιλά και επίσης ότι δέχεστε έτσι τόσο απλά ότι οι άντρες είναι καλύτεροι από τις γυναίκες όταν είναι παχείς. Δηλαδή έλεος. Και βγαίνουν και μηνύματα που μας λένε ότι πρέπει να ντρεπόμαστε γι'αυτό που είμαστε; Αυτή είναι η κοινωνία μας. Πωλινάκι μην ξαναγράψεις σε αυτό το σάιτ αν είναι να σου κάνει κακό, υπάρχει πολλή κακία στον κόσμο και μιζέρια και φθόνος και κόμπλεξ κι εγώ αυτό θα κάνω πιστεύω εκτός από το θέμα που με ενδιαφέρει εγχείρηση. Εγώ πάντως, θέλω να αδυνατίσω για να μπω στο μάτι κάτι τέτοιων και μη σου πω που τους γράφω.

Senior Member
    Originally posted by xristiana
    Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ακόμα και σ'αυτό το σάιτ υπάρχουν ρατσιστές με τα κιλά και επίσης ότι δέχεστε έτσι τόσο απλά ότι οι άντρες είναι καλύτεροι από τις γυναίκες όταν είναι παχείς. Δηλαδή έλεος. Και βγαίνουν και μηνύματα που μας λένε ότι πρέπει να ντρεπόμαστε γι'αυτό που είμαστε; Αυτή είναι η κοινωνία μας. Πωλινάκι μην ξαναγράψεις σε αυτό το σάιτ αν είναι να σου κάνει κακό, υπάρχει πολλή κακία στον κόσμο και μιζέρια και φθόνος και κόμπλεξ κι εγώ αυτό θα κάνω πιστεύω εκτός από το θέμα που με ενδιαφέρει εγχείρηση. Εγώ πάντως, θέλω να αδυνατίσω για να μπω στο μάτι κάτι τέτοιων και μη σου πω που τους γράφω.
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:

Μπράβο βρε Χριστινάκι μου!!!! Γιατί κάπιοι θέλουν να είμαστε μεστην μιζέρια για να καλύπτουν τα δικά τους κολλήματα. Ε δεν είναι έτσι λοιπόν. Και εγώ για το θέμα του χειρουργείου που με ενδιαφέρει συνεχίζω και μπαίνω. Κιας λεν οτι λεν. Εγώ αυτό που νιώθω και πιστεύω για μένα δεν το αλάζω με τίποτα στον κόσμο.

Senior Member
    τι λετε τωρα βρε κοριτσια??

εχετε καραμπινατη διατροφικη διαταραχη και θα ασχολειστε μονο με τα χειρουργεια?
    τι να κανουμε τωρα να το χειροκροτησουμε αυτο???????

Senior Member
    Σόρυ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το ρατσισμό και την επίθεση. Δεν είναι μες στο αίμα μου, δηλαδή επειδή ο άλλος έφτασε τα 150 κιλά για 1000 λόγους προσωπικούς ή βιολογικούς πχ δεν αξίζει να ζει την ζωή του και να θεωρεί τον εαυτό του όμορφο όπως και οι άλλοι; Θα έπρεπε να ντρέπονται όποιοι έχουν τέτοιες απόψεις και όχι αυτός ο άνθρωπος! Να σαι καλά!

Senior Member
    Και τί να κάνουμε κλικ? Να ανοίξουμε ένα τοπικ "ζύγισμα πρωί, μεσημέρι, βράδυ" ή να παίσουμε σε κατάθληψη επειδή είμαστε παχύσαρκες?

Senior Member

εχετε καραμπινατη διατροφικη διαταραχη και θα ασχολειστε μονο με τα χειρουργεια?
    Κλικ, δεν κατάλαβα που το πας. Όταν κάποιος δεν μπορεί με δίαιτες, έχει προσπαθήσει και δεν του βγαίνει, τότε δεν υπάρχει άλλη λύση από χειρουργείο, και είναι προσωπική του επιλογή, δεν θα του πεις εσύ τι θα κάνει.

Senior Member
    Originally posted by xristiana

Κλικ, δεν κατάλαβα που το πας. Όταν κάποιος δεν μπορεί με δίαιτες, έχει προσπαθήσει και δεν του βγαίνει, τότε δεν υπάρχει άλλη λύση από χειρουργείο, και είναι προσωπική του επιλογή, δεν θα του πεις εσύ τι θα κάνει.
    και να σου απαντησω δε θα καταλαβεις. οποτε αποσυρομαι.

Senior Member
    Συγνώμη βρε Χριστιάνα, γράφεις οτι θες να αδυνατίσεις για να μπεις στο μάτι κάποιων και το θεωρείς νορμάλ;

Senior Member
    Κλικ, δεν ξέρεις πρώτον αν θα σε καταλάβω, και δεύτερον δεν σημαίνει ότι έχεις δίκιο. Όταν δεν σου μένουν επιλογές, πας στην τελική επιλογή.
    Φιλιπάρα ναι μου φαίνεται νορμάλ από το να ντρέπομαι να βγω στην παραλία με μαγιό πιο νορμάλ μου φαίνεται γιατί εγώ δεν έχω πρόβλημα τόσο με το σώμα μου, εκτός από μερικές φορές, περισσότερο το κάνω για να γλιτώσω την κακία του κόσμου.

Senior Member
    Γιατί η αλήθεια να μην είναι κάπου στη μέση; Κι εγώ όπως η Πωλίνα είμαι 125, 1.67.

Δε μου αρέσει το σώμα μου, θεωρώ ότι σοβαρό πρόβλημα διατροφής, ξέρω ότι δεν αρέσω γενικώς. Οπότε έχει δίκιο η Ιόλη σε αυτό το κομμάτι. Οκ, σαφώς έχουμε πρόβλημα.

Από την άλλη, έχω ένα συμπαθητικό πρόσωπο, προσέχω το ντύσιμό μου, τα μαλλιά μου κτλ και όταν βγαίνω έξω δε νιώθω άσχημα. Ξέρω ότι ο κούκλος μελαχρινός απέναντι δε θα με προτιμήσει αλλα δε θα ντραπώ να τον κοιτάξω.

Γενικώς, ξέρω ότι είμαι χοντρή και έχω πρόβλημα, αλλά δε μιζεριάζομαι πια όταν βγαίνω έξω. Προς τι τόση απορία για το ότι η Πωλίνα νιώθει όμορφη; Ή για το ότι άλλος νιώθει άσχημος; Είμαστε όλοι οι χαρακτήρες ίδιοι και δεν το ξέρω;

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast