100kg μοσχαρακι εεεεε γοργονα ηθελα να πω :P - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 118
    Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    αχ και ειμαι και νησσιωτησα παναθεμα με και λατευω και τη θαλασσα, αλλα που να παω με αυτην την κορμαρα?? :lol: :lol:

Πού είσαι να πάρω το φέρυ τον Ιούνιο και να ρθω να οργώσουμε τις πλαζ?!!! :starhit::starhit:

Senior Member
    KERKYRA!!!!! xixix ελα ελα σε περιμενω! αλλα θα βγω με παραβαν :lol: :lol:
    αχ βρε Αλεξανδρα μου εσυ ομορφα τα λες αλλα εγω εχω καλο και κομπλεξ και και και σνιφ.. ντρεπομε πολυ...:thumbdown:

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    KERKYRA!!!!! xixix ελα ελα σε περιμενω! αλλα θα βγω με παραβαν :lol: :lol:
    αχ βρε Αλεξανδρα μου εσυ ομορφα τα λες αλλα εγω εχω καλο και κομπλεξ και και και σνιφ.. ντρεπομε πολυ...:thumbdown:
    Βρε ποιο παραβαν! Σου έχω καλύτερο. Πιστοντουζιέρα!

Καλοκαίρι έρχομαι στο νησί να σε συνεφέρω!!!!! :spin:

Senior Member
    χαχαχαχαχα το πιστευεις που ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς σκευτηκα χαχαχαχαχ απο τους αμαν χαχαχαχαχα
    αντε ελα με το καλοοοοοοοοο:smilegrin:

Καλα τι ειναι αυτα βρε?Τοσες μερες ειχα να μπω και φρικαρα τωρα.
    Εδω ειμαστε για αλληλοσυμπαρασταση,εγω πηγαινα για μπανιο με φιλες μου που ηταν παχιες,αλλα,κουκλες,οχι απλα κουκλες ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ και φορουσανε μπικινακι καιπαιζανε χαλαρα ακομη και βολευ στην παραλια κι εγω που ειμαι κομπλεξικη και το ξερω ντρεπομουνα να κανω μπανιο και για βολευ με μπλουζα φυσικα,ομορφη ειμαι κι εγω(ετσι πιστευω τουλαχιστον χιχι),αλλα ειμαι κομπλεξικη και το ξερω ομως,τις αλλες τις καμαρωνα γιατι ευχαριστιωταν την ζωη τους,δεν τις κατακρινα.
    Φιλλιπε μπουλουκακι εισαι,οχι και βουβαλοπαιδο,Φαλασαρνα εισαι?
    Παντως οσα παιδια εχω δει απο εδω ειτε εχουν αδυνατισει,ειτε πριν ειναι ΚΟΥΚΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    !!!!!!
    Φιλακια ομρφα μου ζουμπουρλουδικα:bouncy:

Senior Member
    Μπουλουκάκι;:lol::lol::lol:

Δε ξέρω τι είναι αλλά αφού είναι υποκοριστικό δε μπορεί να παρά να είναι καλό:lol:

Senior Member
    Μπουλουκάκι είναι το μικρό λούτρινο αρκουδακι Φίλιππε

Senior Member

μπουλουκακι κατ εμε ειναι οτι εισαι απλα μπουλουκος με μαγουλακια και κοιλιτσα οχι και βουβαλοπαιδο ακους εκει,βεβαια μπουλουκακι και φιλιππαρας δεν ξερω αν παει,αν σου αρεσει χι χι :roll::roll:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    δεν πολυ-σχολιάζω όσα διάβασα παραπίσω.... αλλά δηλώνω πως εγώ και στα 85 κιλά που παντρεύτηκα,ταξίδι που πήγα με τα μπικινάκια μου κυκλοφορούσα ! Και εδώ και 2 καλοκαίρια που είμαι στα 104 πάλι με τα μπικινάκια μου κυκλοφορώ (απλά πήρα μεγαλύτερο μέγεθος ) και στην θάλασσα πάω χωρίς να έχω κανένα κομπλέξ και στην ξαπλώστρα μου χωράω και ξαπλώνω και μια χαρά νιώθω,οκ δεν θα κάνω πασαρέλα πάνω -κάτω στην παραλία μόνο με το μαγιό,θα φορέσω και ένα παρεό αν θέλω να βολτάρω αλλά όλα μιάαααααααααααααααααα χαρά.Μου αρέσει τόσο η θάλσσα και ο ήλιος που δεν θα τα στερούσα από τον εαυτό μου για κανένα λόγο

Junior Member
    ποσο ζηλευω που ολες τα εχετε βρει τοσο καλα με τον εαυτο σας και κανετε ανετα μπανακι στη θαλασσα! :thumbup: εχω καποια χρονια να κανω μπανιο κ λατρευω την θαλασσα οσο τιποτα αλλο, ακομα κ στα 70 κιλα οταν ημουν παλι δεν ενιωθα καλα. ελπιζω φετος να κανω την πρωτη βουτια μετα απο χρονια..:P

Senior Member
    εγω παλι και στα 60 κιλα που ειχα φτασει καποτε δεν ενιωθα καλα με μαγιο. δεν ειναι τοσο τα κιλα το προβλημα μου οσο η κυταριτιδα και οι ραγαδες. τοσο απο το παχυνε-αδυνατισε οσο και απο τις εγγυμοσυνες. και σημειοτεων ειμαι νησιωτισα και μικρη με φωναζαν γοργονα...

Junior Member
    αυτες οι ραγαδες ειναι πολυ μεγαλο προβλημα, και η κυτταριτιδα φυσικα, ειναι ολα στο μυαλο μας βεβαια, αν τα βρουμε με τον εαυτο μας πιστευω καποια στιγμη θα κανουμε μπανακι

Senior Member
    πολλα πιστευω οτι μπορω να καταφερω αλλα αυτο για μενα το αποκλειω. και καλα η κυταριτιδα μπορει να βελτιωθει. οι ατιμες ραγαδες ομως? ασε που νομιζω οτι φαινονται απο χιλιομετρα και οτι λαμπουν σαν φωτορυθμικα...

Member
    Είμαι 126 κιλά υπήρξα και 160 και 60 και 70 και 90 διάφορα καλοκαίρια από τα 26 που έχω περάσει, την θάλασσα την λάτρευα και την λατρεύω, ξεκινάω το μπάνιο απο το Μάιο και δε λέω πολλές φορές έχω νιώσει να ντρέπομαι να πάω στη θάλασσα αλλά η αγάπη μου για αυτή είναι πιο πάνω και την ξεπερνάω την ντροπή...Ο καθένας όμως μπορεί να αισθάνεται όπως θέλει όπως εγώ δε θα βάλω ένα ρούχο επειδή απλά θα με χωράει γιατι δε θα μου αρέσει και θα ντρέπομαι έτσι και κάποιος άλλος μπορεί να ντρέπεται για το μαγιό!!!Απλα σκέφτομαι πως δεν είναι προνόμιο μόνο για εμάς τα ζουμπουρλούδικα να ντρεπόμαστε για την θάλασσα αλλά και όσον έχουν άλλα θέματα όπως κυτταρίτιδα, χαλάρωση, μικρό στήθος, μεγάλο στήθος, ραγάδες, σημάδια απο εγχειρίσεις και άλλα πολλά... άρα είναι θέμα χαρακτήρα και κανένας δε μπορεί να κρίνει τον άλλον για την επιλογή του και τον τρόπο που σκέφτεται!!

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast