Results 16 to 26 of 26
-
19-02-2011, 02:32 #16
για σενα να το κανεις, κ οι αλλοι αυτο θα ηθελαν...δεν οφειλεις τιποτε σε κανενα.
αποψε συζητωντας με τον δικο μου συνειδητοποιησα οτι οταν με γνωρισε ημουν 83 κιλα (2006)
ενιωθα ασχημα που εκεινος ηταν ωραιος ενω εγω ενιωθα παχυα.
Απο τοτε το μονο που καταφερα ηταν τα κιλα μου να ανεβαινουν.
Ενδιαμεσα τα εχασα αλλα πιο κατω δεν πηγα.
αρα τι καταφερα? για μας ειναι το θεμα τι κανουμε κ αυτο που κανουμε πρεπει ναχει διαρκεια να μη ταλαιπωρουμαστε!
παραλληλα θα απολαυσουν κ οι αλλοι τα οφελη!
αν εχεις ομως αγχος κ απογοητευση μονο αυτα θα εισπραξουν!
αποψε μου ειπε "μα γιατι ταλαιπωρησε, εγω παντα σουλεγα οτι μαρεσες οπως εισαι κ μαρεσιες οπως εισαι"
σκεψου δηλαδη να μας ελεγαν κ οτι δεν τους αρεσαμε τι κακο θακαναμε στον εαυτο μας!
- 19-02-2011, 10:48 #17
Foufixtra για το lipotox μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες στο αντίστοιχο θέμα του Forum.
παρόλα αυτά αν χαθείς στις άπειρες σελίδες με σχόλια, περιληπτικά πρόκειται για χάπια (που ανάμεσα σε άλλα μειώνουν την όρεξη, βοηθάνε τον μεταβολισμό) και σκόνη (υποκατάστατο γεύματος με γεύση σοκολάτας!). ακολουθείς συγκεκριμένη διατροφή που περιλαμβάνει τροφές από όλες τις ομάδες ...πρωτείνες, λαχανικά, όσπρια, φρούτα κλπ αλλά σε περιορισμένη ποσότητα. αν ακολουθήσεις πιστά το πρόγραμμα μπορείς να χάσεις σε 1 μήνα μέχρι και 10κιλά ή σε 2 μήνες μέχρι και 20..σε έβαλα σε σκέψεις ε? το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι συνεπής με τα γεύματά σου.
εγω το ξεκινάω από αύριο...
ενημερωτικά το παρήγγειλα από το internet και μου βγήκε 15 ευρώ φτηνότερα... 49 έδωσα για σκόνη και χάπια
καλή δύναμη στον αγώνα σου!
22-02-2011, 20:29 #18
Foufixtra μου καλη επιτυχια καλη αρχη με υπομονη και επιμονη ολα γινονται...Αν θες την γνωμη μου μακρια απο χαπια...διατροφη και γυμναστικη ειναι η λυση και δεν βάζεις στον οργανισμο σου χημικες ενωσεις που ποιος ξερει τι παρενεργειες θα εχουν σε βαθος χρονου...
καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου και παλι:smilegrin:
10-03-2011, 10:33 #19
foufixtra καλημερα και καλή αρχή.
Και μενα το μωρο μου ειναι εξι μηνων. Ετοιμογεννη ήμουν 95 κιλα, βγηκα απο το μαιευτήριο 88 και κατεληξα 100!Ο θηλασμος μου ανοιξε τόοοοσο την όρεξη που δεν μπορούσα να ελεγχω τον ευατό μου. Βεβαια απο παντα εχω ιστορικό υπερφαγία; αλλα τώρα επιδεινώθηκε ασχημα... Εμεινα εγκυος στα 83΄... δηλαδή μια απο τα ίδια!!! Πόσο χαιρομαι που βρισκω μια περίππτωση ιδια με μενα, νιωθω συμπαρασταση...
Λοιπον, ποτε μην πεις οτι κανεις διαιτα για τους άλλους, δεν ειναι το σωστο κίνητρο. Πρέπει να ξεκινήσεις διαιτα οταν ΕΣΥ νιωθεις οτι δεν παει άλλο. Καλή αρχή !!!
10-03-2011, 11:48 #20
καλημέρα, καλη αρχη σου ευχαομαι, μην ντρεπεσαι να πας σε διαιτολόγο σκεψου πως αυτη ειναι η δουλεια του, εχουν δει ανθρωπους με πολυ περισσοτερα κιλα, π.χ. εμενα:yes:
13-03-2011, 02:29 #21
καλημέρα! γράφω εδώ γιατί ο τίτλος με αντιπροσωπεύει απόλυτα.
Είμαι 32, γυναίκα, και το πρόβλημα μου είναι ότι με πιάνει φόβος κάθε φορά που πρόκειται να αρχίσω διατροφή. Σχεδόν στερητικό σύνδρομο με μια κατα φαντασία στέρηση. Παθαίνω κατάθλιψη με λίγα λόγια.
Επίσης, δεν το'χω και πολύ με τη μαγειρική. Που σημαίνει delivery και γενικά έτοιμο φαγητό. Προσπάθησα να δίνω γερό φιλοδώρημα στους φαγητομεταφορείς για να με αποτρέπω από συχνές παραγγελίες αλλά μάταια.
Από άσκηση, πού και πού λίγο περπάτημα, λίγη κωπηλατική αυτά!
Αποφάσισα ότι αύριο είναι μια καλή μέρα για να πάθω κατάθλιψη, ε συγγνώμη, να αρχίσω διατροφή εννοούσα και με αυτό εννοώ να μη φάω καθόλου γλυκά. Οι παρασπονδίες μου και οι μόνες αδυναμίες μου είναι τα γλυκά τύπου γεμιστά μπισκοτα, πουράκια. Είχα και μια εξάρτηση από coca light αλλά την ελάττωσα.
Λοιπόν, αύριο δεν έχει για μένα γλυκά και αναψυκτικά και οτιδήποτε άλλο σκεφτεί το πονηρό μυαλό μου. Μόνο δημητριακά, πρωτείνη και λαχανικά/φρούτα. Και ο προγραμματισμός μου θα σταματήσει εδώ.
Αν και δε σας ξέρω όλους εσάς εδώ μέσα, σας νοιάζομαι και σας κατανοώ, όπως ελπίζω να κάνετε κι εσείς με μένα..
Η ώρα είναι 02.11 μετά τα μεσάνυχτα, και σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει πιο ιδανική ώρα από αυτή για να πάρω την απόφασή μου: ηρεμία παντού και η πεποίθηση ότι αύριο θα ''ξημερώσει'' μια καινούρια μέρα, κι αυτό είναι πολύ καλό από μόνο του..
13-03-2011, 12:07 #22
melenefou, καλωσηρθες στο σωστο μερος! μην αγχωνεσαι, ενα-ενα βημα και απο σενα εξαρταται η επιτυχια σου! η αρχη ειναι παντα πιο δυσκολη και χρειαζεται πεισμα και επιμονη. κι εγω σαν και σενα αγχωνομουν και μονο στην ιδεα της διαιτας, καθε πρωι ξεκινουσα και καθε απογευμα υπεκυπτα σε καθε ειδους πειρασμο με αποτελεσμα η ζυγαρια να ανεβαινει...
ευτυχως καποια στιγμη ειπα δεν παει αλλο και ξεκινησα πραγματικα. εδω και 2 μηνες κραταω γερα, και ανεξαρτητα απο την ζυγαρια που κανει τα κολπα της πλεων , νιωθω υπεροχα!!! ειναι δυσκολο αλλα αξιζει τον κοπο. και αυτο το φορουμ ειναι πολυ μεγαλη βοηθεια. σου ευχομαι ολοψυχα να καταφερεις να νικησεις τους φοβους σου και να αρχισει η κατηφορα. καλη αρχη και καλη επιτυχια!
13-03-2011, 12:44 #23
βρε Λορα πως;;;;;;;;; κι εγω εχω φτασει πατο! εχω αηδιασει με τον εαυτο μου και την μανια του για φαι! Ζηλευω πια τις φιλες μου και τις κρυβω απο τον συντροφο μου! καταντια! τι να κανω;;; ξεκιναω καλα και το βραδυ χλαπακιαζω σα να μην εχει αυριο! και μετα το μετανιωνω! θελω να νιωσω ομορφα με μενα! πως κανεις αυτο το βημα! πως;; πως;;
13-03-2011, 17:44 #24
εκει ειναι που λεμε να γινει το περιβοητο κλικ... σε εμενα εγινε μολλις ειδα το 3ψηφιο. πρεπει να κατσεις κατω και να σκεφτεις ολα τα συν και πλην. να οραματιστεις τον εαυτο σου λεπτο και να συζητησεις μαζι του. εχει πολλα πραγματα να σου πει... σκεψου ποσο πιο ευκολη θα ειναι η ζωη σου τοτε. την ψυχολογια που θα εχεις. την χαρα των δικων σου ανθρωπων οταν θα τα εχεις καταφερει. αν σε βοηθαει κατεγραψε τα και σε μια λιστα.
και απο την αλλη μερια τι πρεπει να θυσιασεις για να γινουν αυτα? τις λιγες στιγμες απολαυσης που εχεις οταν υποκυπτεις στις συνηθεις λιχουδιες. γιατι αν το καλοσκεφτουμε δεν κρατανε και πολυ... αμεσως μετα ερχονται οι τυψεις που τα ακυρωνουν ολα. τι τελικα εχει περισσοτερη αξια?
πιο πρακτικα, προσπαθησε τις ωρες που συνηθως χανεις τον ελεγχο να εισαι με αγαπημενα προσωπα ή να κανεις πραγματα που αγαπας. ή και να κοιμασαι νωριτερα τις πρωτες μερες. να εισαι συνεχως απασχολημενη. καθε μερα που θα περνα οι αντιστασεις θα μικραινουν. η αρχη ειναι μονο δυσκολη. μετα γινεται συνηθεια.
13-03-2011, 18:15 #25
σ'ευχαριστω! θελω αυριο να ειναι μια νεα μερα! και καποτε να συναντηθουμε ολες μαζι και να ειμαστε οπως η καθεμια ονειρευτηκε! κι εγω να ζησω ειρηνικα με τον εαυτο μου! να με αγαπω και να με φροντιζω! να εισαι καλα! ευχαριστω! μακαρι να τα καταφερω!
13-03-2011, 18:37 #26
αν το πιστεψεις το μπορεις! και τιποτα και κανενας δεν θα σε εμποδισει. ουτε καν ο εαυτος σου.
καλη επιτυχια!
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή