Διατήρηση απώλειας βάρους - σκέψεις, συζήτηση - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 153
    Senior Member
    φιλιππαρα.......
    να σου πω δεν κοβεις τα γυναικουλιστικα?!
    ελα γιατι τοσο καιρο σε χαιρομουν για τον απλο και ξεκαθαρο τροπο προσεγγισης στα πραγματα.
    μη σε πιανει ιτινγκντιζορντεριτιδα τωρα στα καλα καθουμενα!!!
    δε θα σου κακοπεσει αν πεσεις στα πιο χαμηλα κιλα εβερ και ασε τις ανησυχιες για οσους δεν εχουν τιποτα αλλο να κανουν απτο να ανησυχουν να σκεφτονται και να υπεραναλυουν.
    αντε γιατι σε βλεπω τον αλλο μηνα να λες οτι θα παρεις λιποτοξ και εκει ειναι που θα παθω το εγκεφαλικο :P

Senior Member
    Λιποτόξ ε; Για πες, καλό; Είδες αποτελέσματα;

Senior Member
    καλα που ζεις? 2 πιτσες γιγας τη μερα, 1 τουρτα για επιδορπιο και τα σαββατοκυριακα 5 πιτογυρα μεσημερι 1 κατσαρολα καρμποναρα το βραδυ.
    6 λιποτοξ και εισαι τζιτζι

στην επομενη συναντηση θα τα μοιρασουμε σαν αναμνηστικο δωρακι

Senior Member
    χαχαχαχα εξαφανιζει και την κυταριτιδα και την χαλαρωση! Και το κυριοτερο κανει και παθητική γυμναστική!

Senior Member
    Ωραία, ακριβώς οτι χρειάζομαι!!!

Senior Member
    Μην το σκεφτεσαι καθολου ............. γρηγορα στο φαρμακειο ..............

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    χαχαχαχα εξαφανιζει και την κυταριτιδα και την χαλαρωση! Και το κυριοτερο κανει και παθητική γυμναστική!
    κανει και καφε, σου φερνει και τις παντοφλες

ορματε!

Senior Member
    σηκωθειται απο ντιβαναομπαουλα, πολυθρονες , καναπεδες , καρεκλες και τρεξτε ...........Ουπς αυτο ειναι απο αλλη διαφημιση χαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by click
    φιλιππαρα.......
    ελα γιατι τοσο καιρο σε χαιρομουν για τον απλο και ξεκαθαρο τροπο προσεγγισης στα πραγματα.
    μη σε πιανει ιτινγικντιζορντεριτιδα τωρα στα καλα καθουμενα!!!
    δε θα σου κακοπεσει αν πεσεις στα πιο χαμηλα κιλα εβερ και ασε τις ανησυχιες για οσους δεν εχουν τιποτα αλλο να κανουν απτο να ανησυχουν να σκεφτονται και να υπεραναλυουν.
    αντε γιατι σε βλεπω τον αλλο μηνα να λες οτι θα παρεις λιποτοξ και εκει ειναι που θα παθω το εγκεφαλικο :P
    Click να μου επιτρέψεις να αναρωτηθώ αν αυτά που έγαραψες τα πιστεύεις ή απλά ήθελες να αποσυμφορρήσεις την αρνητική ατμόσφαιρα που περιεβαλε τον Φίλιππα.Γιατί τα συναισθήματα του είναι γυναικουλίστικα; Δεν νομίζω ότι αυτά που σκέφτεται έχουν να κανουν με το αν είναι αντρας ή γυναίκα! ¨Ολοι μας πάνω κάτω εχουμε ίδιες φοβίες και ανασφάλειες(αυτό θα το αναλύσω και σε αλλο ποστ) Και γιατί αναφερεσαι σε ιτινγικντιζορντεριτιδα; δεν το χω πάλι αυτό τι σημαίνει. Οσοι γράφουμε σε αυτό το φορουμ αυτό δεν έχουμε;

Senior Member
    Τους ίδιους φόβους έχω κι εγώ αν και η διαφορά είναι πως εγώ εκανα χειρουργείο για να χάσω αυτά τα 30 κιλά.
    Με φοβίζει ότι μπορεί να μη χάσω κι αλλο. Πιο πολύ όμως με φοβίζει το μετά από ένα χρόνο... Εκεί τι θα γίνει που θα μπορώ να τρώω περισσότερο; Θα αρχίσω πάλι να σαβουριάζω και θα ξαναπάρω τα κιλά; Θα μπορέσω να διατηρήσω αυτή την απώλεια και να φτάσω στο στοχο μου...Το μυαλό μου δηλ γυρνάει συνέχεια στις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες και φοβάμαι....
    Κι εκεί σηκώνω αναστημα ( με κόπο ) και λέω όχι. Θα συνεχίσω το γυμναστήριο θα συνεχίσω να δραστηριποιούμαι και θα ζητάω βοήθεια....
    Μην το βάζεις κάτω Φιλιππαρα συνέχισε γερα και σταθερά!

Senior Member

φιλιππαρα.......
    μη σε πιανει ιτινγκντιζορντεριτιδα τωρα στα καλα καθουμενα!!!
    Θεωρώ πως αυτό το ποστ προσβάλει:

1) τις γυναίκες
    2) τους άντρες,που δε δικαιούνται να διακατέχονται από σκέψεις,που υποδηλώνουν "αδυναμία" πόσο μάλλον να τις εξωτερικεύουν
    3)τα άτομα που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές
    4)όσους εστιάζουν στη διερεύνηση του εσωτερικού τους κόσμου και μοιράζονται εδώ τις σκέψεις τους
    5)όσους καταναλώνουν σκευάσματα προς αδυνάτισμα
    6)τον κάθε Φίλιππο,που ενδεχομένως αποθαρρυνθεί να ξαναμοιραστεί τις σκιές του
    7)τα μέλη που ήδη εξέφρασαν τις σκέψεις τους στον Φίλιππο κι είχαν διαφορετική οπτική.

Πιστεύω-θέλω να πιστεύω-πως είμαστε ικανοί να εκφραζόμαστε με σεβασμό απέναντι στους άλλους
    και την όποια τους τοποθέτηση.Δε γίνεται να συμφωνούμε με όσα διαβάζουμε ούτε να συμπαθούμε όλα τα μέλη.
    Δεν είναι εκεί το θέμα.Αυτό που πρεσβεύουμε σίγουρα μπορούμε να το πούμε και με διαφορετικό τρόπο χωρίς να κάνουμε
    εκπτώσεις στην ουσία του.Θεωρώ πως είμαστε όλοι καλοπροαίρετοι και με διάθεση να συμπαρασταθούμε στον άλλον.
    Λαχταρώ ωστόσο να κρατούμε ένα υψηλό επίπεδο επικοινωνίας.Δε αναφέρομαι σε ξύλινη γλώσσα.Και πλάκες θα κάνουμε
    και δε θα μιλάμε με το σεις και με το σας.Αλλά να σκεφτόμαστε λίγο και τα αισθήματα του άλλου,που ίσως διαβάσει κάτι και νιώσει
    μέσα του ένα τσακ.Και τώρα μιλώ με αφορμή το ποστ αυτό(δεν είναι πως υπερασπίζομαι τον Φίλιππο που ήδη δείχνει να το διασκεδάζει)
    γιατί δυστυχώς το βλέπω συχνά το φαινόμενο κι ορισμένες φορές παίρνει αδικαιολόγητες διαστάσεις.Και μιλώ ως Nadine-μέλος.

Senior Member
    Επειδή πάει να γίνει θέμα εκ του μη όντος λέω να πάρω θέση πριν απαντήσει η κλικ. Διαβαζοντας το μήνυμα ξανά τώρα μπορώ να πω οτι αν απευθυνόταν σε κάποιον άλλον σίγουρα θα με ξένιζε, μπορεί και να με τσάντιζε.

Απευθυνόταν όμως προσωπικά σε μένα, ξεκίναγε με το όνομα μου, εγώ ζήτησα να με κράξετε!!! Αν κι εγω πιθανόν να μην έπαιρνα το ρίσκο η κλικ ήξερε οτι δε θα με ενοχλήσει και είδε οτι το μήνυμα και οι ανησυχίες μου είναι εντελώς εκτός του φυσιολογικου μου εαυτού, γι'αυτό έγραψε σε αυτό το ύφος. Νομίζω όλοι έχουμε δει με τι ενδιαφέρον και κατανόηση αντιμετωπίζει άλλους συμφορουμίτες μας η συγκεκριμένη κοπέλα, ας μην υπερβάλλουμε. ίσα ίσα οτι μπήκε στη διαδικασία να γράψει διαφορετικά απ'ότι σε κάποιον άλλο εμένα με χαροποίησε γιατί σημαίνει οτι προσέχει σε γενικές γραμμές τι γράφω και πως κινούμαι.

Senior Member
    Originally posted by yannaki
    φιλιππαρα.......
    μη σε πιανει ιτινγικντιζορντεριτιδα τωρα στα καλα καθουμενα!!!
    Click να μου επιτρέψεις να αναρωτηθώ αν αυτά που έγαραψες τα πιστεύεις ή απλά ήθελες να αποσυμφορρήσεις την αρνητική ατμόσφαιρα που περιεβαλε τον Φίλιππα.Γιατί τα συναισθήματα του είναι γυναικουλίστικα; Δεν νομίζω ότι αυτά που σκέφτεται έχουν να κανουν με το αν είναι αντρας ή γυναίκα! ¨Ολοι μας πάνω κάτω εχουμε ίδιες φοβίες και ανασφάλειες(αυτό θα το αναλύσω και σε αλλο ποστ) Και γιατί αναφερεσαι σε ιτινγικντιζορντεριτιδα; δεν το χω πάλι αυτό τι σημαίνει. Οσοι γράφουμε σε αυτό το φορουμ αυτό δεν έχουμε;
    αν και απευθυνοταν ξεκαθαρα στο φιλιππαρα να σου απαντησω
    πολλα πραγματα εχουν να κανουν με το αν τα σκεφτεται αντρας η γυναικα.
    δε νομιζω να υπαρχει ποστ του φιλιππαρα που να μην το εχω διαβασει και θελω να τον βλεπω να κραταει τον αντρικο απλο και ξεκαθαρο τροπο σκεψης του και να μην μπει στο λαβυρινθο της υπερανησυχιας και υπεραναλυσης, μιας και αμα μπεις εκει μετα πολυ πιθανο να μην ξαναβγεις.
    αλλα τι να κανει ο ανθρωπος σενα φορουμ γεματο γυναικες που κανουν το τοσο τοοοοοοοοοοσο?? (και γω μαζι!! ειναι στη γυναικεια φυση αλλωστε)

φιλιππαρα, keep it male, plain and simple!

Originally posted by filipparas
    Εμένα αυτά τα Καβαφικά με τα ταξίδια με αφήνουν παντελώς αδιάφορο πάντως, μακάρι να μπορούσα αύριο να'μαι 30 κιλά κάτω και να παλεύω για συντήρηση. Αφού όμως αυτά δε γίνονται θα το υποστούμε και το ταξίδι με τις χαρές που όντως κρύβει.
    δεν ξεχναω:smirk::smilegrin:

Senior Member
    Φίλιππε,προφανώς και προϋπάρχει μεταξύ σας σχέση,που δικαιολογεί την παραπάνω άνεση,
    είναι εμφανές το ενδιαφέρον κι η καλή προαίρεση ως προς εσένα και τέλος πίστευα πως κατέστησα σαφές
    το ότι δεν έσπευσα να σε υπερασπιστώ.Αυτό το λεπτό σημείο που έθιξα έχει να κάνει με τους τρίτους.
    Αλλιώς είναι να μιλάμε με το φιλαράκι μας πίνοντας τη φραπεδούρα μας κι αλλιώς ανοιχτά σε ένα φόρουμ,
    όπου διαβάζουν κι άλλοι που τυχόν θιχτούν.Υπάρχει κι άλλος τρόπος να σε ανεβάσω χωρίς να ρίξω άλλους.
    Δε μπορεί να μην υπάρχει.Κι εκεί το επέκτεινα πέρα από το συγκεκριμένο ποστ καθώς είναι κάτι που όποτε
    πέφτει στην αντίληψη μου,με στεναχωρεί.Δεν έχω πρόθεση να δημιουργώ θέματα εκ του μη όντος,
    αλλά όπου για μένα θέμα υφίσταται δεν είναι στο χαρακτήρα μου να προσπεράσω λέγοντας δε βαριέσαι.

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Επειδή πάει να γίνει θέμα εκ του μη όντος λέω να πάρω θέση πριν απαντήσει η κλικ. Διαβαζοντας το μήνυμα ξανά τώρα μπορώ να πω οτι αν απευθυνόταν σε κάποιον άλλον σίγουρα θα με ξένιζε, μπορεί και να με τσάντιζε.

Απευθυνόταν όμως προσωπικά σε μένα, ξεκίναγε με το όνομα μου, εγώ ζήτησα να με κράξετε!!! Αν κι εγω πιθανόν να μην έπαιρνα το ρίσκο η κλικ ήξερε οτι δε θα με ενοχλήσει και είδε οτι το μήνυμα και οι ανησυχίες μου είναι εντελώς εκτός του φυσιολογικου μου εαυτού, γι'αυτό έγραψε σε αυτό το ύφος. Νομίζω όλοι έχουμε δει με τι ενδιαφέρον και κατανόηση αντιμετωπίζει άλλους συμφορουμίτες μας η συγκεκριμένη κοπέλα, ας μην υπερβάλλουμε. ίσα ίσα οτι μπήκε στη διαδικασία να γράψει διαφορετικά απ'ότι σε κάποιον άλλο εμένα με χαροποίησε γιατί σημαίνει οτι προσέχει σε γενικές γραμμές τι γράφω και πως κινούμαι.
    Ok Δεχτό. Γι ΄αυτό και αναρώτήθηκα για το υφος γιατί ειναι λίγο παρεξηγήσιμα αν τα διαβάζει κάποιος που δεν σας ξέρει. Εξου και η απορία μου. Ευχαριστώ click για τη διευκρίνηση.
    Καλέ μου Φίλιππε γιατί να σε κράξουμε όμως στις λογικότατες φοβίες σου;

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast