Results 1,501 to 1,515 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
16-02-2012, 10:00 #1501
.
- 16-02-2012, 10:18 #1502
καλημερα!!!
για τους φαν της κοκα-κολας (και εμενα μεσα δηλαδη).......
http://www.youtube.com/watch?v=oeA3I...eature=related
16-02-2012, 10:20 #1503
Originally posted by Alma libre
.
χαχαχχαχαχα
16-02-2012, 10:38 #1504
Originally posted by ton76
καλημερα!!!
για τους φαν της κοκα-κολας (και εμενα μεσα δηλαδη).......
http://www.youtube.com/watch?v=oeA3I...eature=related
16-02-2012, 10:39 #1505
Καλημέρα φιλενάδες!
Αααα Ζουζούκα χαίρομαι που σου άρεσε ο χυμός! Εύχομαι να σου κάνει και καλό και να νιώσεις διαφορά!
Lessing πήγα χθες στο σεμινάριο καλά ήταν είχαν ένα videaki στην αρχή το the body story υποτιτλισμένο. Στο youtube το βρήκα αλλά χωρίς υπότιτλους:
μέρος 1ο: http://www.youtube.com/watch?v=Qw2RKRs57bc
μέρος 2ο: http://www.youtube.com/watch?v=zMftiJjOhxg
Κατά τα άλλα μιλήσανε για εικόνα σώματος από τι επηρεάζεται και πως μπορούμε να την βελτιώσουμε με διάφορες σκέψεις και ασκήσεις. Π.χ. όταν κοιταζόμαστε στο καθρέπτη να σταματάμε να εστιάζουμε στα σημεία που δεν μας αρέσουν και να κοιτάμε με την περιφερειακή μας όραση όλο το σώμα μας και να το αποδεχόμαστε. Και όταν περνάμε από τον καθρέπτη και αρχίζουν αυτόματα σκέψεις όπως πως είμαι έτσι; χάλια είμαι! κτλ να αλλάζουμε την αυτόματη αυτή αντίδραση με ένα θετικό σχόλιο. Του στυλ ωραία έχω πάρει μερικά κιλά, θα βάλω ένα πρόγραμμα και θα τα χάσω, ή αγαπάω το σώμα μου και θα το φροντίσω καλύτερα κτλ. Είναι σημαντικό να κάνουμε και θετικά σχόλια στον εαυτό μας ώστε να εκπαιδεύουμε τον εγκέφαλο μας να διακόψει τις αυτόματες αρνητικές σκέψεις και μη παραγωγικές.
16-02-2012, 10:42 #1506
Πολυ καλημερα σε ολες σας!! Lessing μπραβο.. Θα καταλαβεις μεγαλη μειωση στην πεινα σου οσο περναει ο καιρος!!
Ζουζου ωραιο φαι μπραβο! Σπιρουλινα τελικα πηρες??
Εχω να σας πω παρα πολλα αλλα τωρα δεν προλαβαινω γιατι διαβαζω ,,πιο μετα!! φιλακια..
16-02-2012, 10:58 #1507
Τα χθεσινά μου Τετάρτη:
Πρωινό 10.30: 1 φλιτζάνι κεφίρ, 2 κ.σ. βρώμη, 2 χουρμάδες,κράνα, goji berries
Πρόγευμα 13.30: 1/2 μπανάνα και 1 μπισκότο βρώμης
Μεσημέρι 16.30: 1 μερίδα μελιτζάνες παπουτσάκια χωρίς μπεσαμέλ (ψημένη μελιτζάνα περιχυμένη με σάλτσα ντομάτας, κρεμμύδι, σκόρδο, κολοκυθάκι, κιμά, φαγόπυρο), 1 φέτα ψωμί ολ. αλ., λίγο φέτα
Απόγευμα 19.30: 1 ελληνική μπάρα δαμάσκηνο
Βραδινό 22.30: έξω σε ταβέρνα, 1 πιατάκι ανάμικτη σαλάτα, 1 μικρή φέτα ψωμί, 2 ποτηράκια κρασί και 1 πιατάκι γεμάτο με ποικιλία από διάφορα (1κ.σ. φάβα, 4-5 κομματάκια ψητό κρέας, 1 πιρουνιά λαχανοντολμά, 1 κ.σ. κριθαράκι με μοσχάρι κτλ., 2κ.σ. ρύζι με κοτόπουλο λεμονάτο)
Δεν ήταν στο πρόγραμμα η έξοδος αλλά προέκυψε. Στεναχωρήθηκα λίγο γιατί εδώ και μέρες έχω καταφέρει για πρώτη φορά να τρώω ελαφριά το βράδυ και χθες δεν μπόρεσα λόγω εξόδου. Ωστόσο ήταν και πάλι μία καλή ημέρα. Έκανα και λίγο ποδήλατο :bigsmile:
Αγγελάκι δοκίμασα το πρωινό που μου πρότεινες και έχεις δίκιο! Οι χουρμάδες ταιριάζουν τέλεια με κεφίρ! Έβαλα το κεφίρ σε μπολ με την βρώμη και ψιλοέκοψα τους χουρμάδες μέσα,έβαλα και τα άλλα τα φρουτάκια και τα άφησα να δέσουν όλα μαζί. Σήμερα πρόσθεσα και κανέλα.
Επίσης σήμερα θα κάνω και ένα ακόμη πείραμα μιας και νιώθω τολμηρή. Έβαλα στον μύκητα του κεφίρ κατσικίσιο γάλα αντί για αγελαδινό και είμαι πολύ περίεργη να δω αύριο γεύση. Ελπίζω να μην μου μυρίζει! Θα σας πω εντυπώσειςunk:
16-02-2012, 11:15 #1508
Aγγελακι μου το ξερω γι'αυτο και το ποσταρα!!! θα σου πω κατι αν πινω π.χ 1 κουτακι την ημερα light κιολας(χα χα) αν μια μερα δεν πιω εχω τον πιο τρομερο πονοκεφαλο !!! προσπαθω να την κοψω σιγα σιγα για να αποφυγω αυτο το πραγμα!!!
16-02-2012, 11:17 #1509
Originally posted by ton76
Aγγελακι μου το ξερω γι'αυτο και το ποσταρα!!! θα σου πω κατι αν πινω π.χ 1 κουτακι την ημερα light κιολας(χα χα) αν μια μερα δεν πιω εχω τον πιο τρομερο πονοκεφαλο !!! προσπαθω να την κοψω σιγα σιγα για να αποφυγω αυτο το πραγμα!!!
16-02-2012, 11:22 #1510
Originally posted by ~aggelaki~
Πολυ καλημερα σε ολες σας!! Lessing μπραβο.. Θα καταλαβεις μεγαλη μειωση στην πεινα σου οσο περναει ο καιρος!!
Εχω να σας πω παρα πολλα αλλα τωρα δεν προλαβαινω γιατι διαβαζω ,,πιο μετα!! φιλακια..
την σπιρουλίνα δεν την έχω πάρει ακόμα, γιατί περιμένω να τελειώσω ένα μπουκαλάκι βιταμίνης c ...θέλω να σας πω μια διαφορά που διαπιστώνω όσο περνάει ο καιρός....στην αρχή που έτρωγα τρίωρα είχα απεριόριστη ενέργεια, τώρα βλέπω πως ο οργανισμός μου έχει αρχίσει να συνηθίζει και ίσως και ο μεταβολισμός μου να έχει ανέβει, αφού σταμάτησα να ανεβαίνω σε κιλά.....γιούπιιιιι!!!! :tumble::tumble::tumble:
eli....εμένα μου αρέσει αυτή η μυρωδιά!!! χιχιχιιχιχ
16-02-2012, 11:37 #1511
η κατσικίλα;;;; :lol:
16-02-2012, 11:43 #1512
Originally posted by Eli
η κατσικίλα;;;; :lol:
φιλάκια
16-02-2012, 12:00 #1513
Originally posted by zouzouka
Originally posted by ~aggelaki~
τωρα τα παρατησα γιατι τσατιστηκα, ηρθα εφαγα για να νιωσω καλυτερα και γαμωτο πηγα και εβγαλα μερικα.Γιατι? γιατι νομιζα οτι εφαγα πολυ. σχεδον 1 κιλο γιαουρτι(προβειο ομως-σκεφτομουν οτι εχει πολλα λιπαρα..-), λιγο ανανα και λιγο μπανανα , και λιγα παξιμαδακια .. Ελη μου κι εγω πηγα χθες παλι ταβερνα αλλα ημουν μες την τσατιλα , θα σας τα πω πιο μετα..Παω να ξαναρχισω..
16-02-2012, 12:09 #1514
Ααααα Autocad! Έλα να σε κάνω μαθήματα χιχιιχιχ, πωπω έχω να ασχοληθώ με Autocad μήνες θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω ουγκ!
Νομίζω ότι το διάβασμα μάλλον σε αγχώνει πολύ μανάρι μου. Ηρέμισε και προσπάθησε να σκεφτείς τι πυροδότησε την αντανακλαστική σου κίνηση ώστε να την αποφύσγεις την επόμενη φορά. Θέλω ηθικόν ακμαίον άντε να μην έρθω ως εκεί και σε πάω και σήμερα σε ταβέρνα! :lol::lol::lol:
16-02-2012, 12:13 #1515
Η πλάκα με το κατσικίσιο το γάλα είναι ότι όταν ήμουν μικρή το έπινα και μάλιστα με χαρά! Θυμάμαι στο χωριό μου, όταν έμενα στους παππούδες μου περνούσε ο γαλατάς από το δρόμο με το DATSUN φορτωμένο με τα δοχεία γεμάτα γάλα και οι νοικοκυρές βγαίναν με τις κατσαρόλες τους για να πάρουν το φρεσκοαρμεγμένο γάλα πρωί πρωί. Το έπαιρνε λοιπόν και η γιαγιά μου το σούρωνε και το έβραζε και μου έκανε παπάρα με γάλα, ψωμί και ζάχαρη. Πωπωπωπωπω ήταν όνειρο!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση