Results 1,636 to 1,650 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
18-02-2012, 18:15 #1636
ναι επεστρεψε απεξω οο αντρας μου και δεν ενοιωθε καλα , υπηρχε σοβαρη φλεγμονη και πρηξιμο στους ορχεις Eli και ανησυχησαμε παραπολυ με αυτα που διαβασαμε στο gougle ...........πηγαμε νοσοκομειο οπου μπλεξαμε με την απιστευτη γραφειοκρατεια και οχι μονο , οπου τελικα δεν χρειαστηκε ευτυχως να κανει εισαγωγη αλλα θεραπεια στο σπιτι .............. Η ταλαιπωρια ομως Eli απιστευτη................6 ωρες για μια διαγνωση .............αν ειναι δυνατον.........
- 18-02-2012, 18:22 #1637
ʼστα ʼλμα μου τα ξέρω, ευτυχώς είναι περαστικά καλή μου. Ο άντρας μου πριν κάνα 2 χρόνια είχε πάθει μία κρίση πανικού που είχε συμπτώματα καρδιακού επεισοδίου, με εμετό και πόνους σε χέρι και πλάτη. Φύγαμε τρέχοντας στον Ερυθρό Σταυρό που εφημέρευε, ήταν απόγευμα καθημερινής και φάγαμε και εμείς 6 ώρες από την ζωή μας μέσα στην ταλαιπωρία. Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα και γυρίσαμε σπίτι μας εξαντλημένοι. ʼσε που αρρωστήσαμε με αυτά που είδαν τα ματάκια μας. Πολύ μίζερη η κατάσταση στα ελληνικά νοσοκομεία, πραγματικά τρέμω στην σκέψη να βρεθώ στην ανάγκη να πάω!
18-02-2012, 18:22 #1638
Γεια σου Ελη μου! :love:
Διαβασμα ολη μερα γιατι Δευτερα δινω.. αλλα ευτυχως παρεα με τον αδερφουλη μου, ο οποιος εχει υπομονη γαιδαρου και μου τα μεθε ολα! Ειμαι συνεχεια με κατεβασμενα μουτρα ρε Ελη, ποτε θα αλλαξει αυτο? Τι μου φταινε ολοι οι αλλοι? με ειχε ρωτησει και ο γιατρος μου προχθες αν θελω φαρμακευτικη βοηθεια για να νιωσω καλυτερα!! που φτασαμε..! του ειπα κατευθειαν οχι..
Για την περιοδο που με ρωτησες δευτερογενη εχω. δλδ ειχα κανονικα απο 13 μεχρι 22 περιπου. ετων εννοω.. απο τοτε (εδω και 1 μιση χρονο,πλακα πλακα, την εχω φερει με ντουφαστον, κανα 2 φορες με αντισσυληπτικα, 1 με ομοιπαθητικη, και τους υπολοιπους μηνες δεν ειχα καθολου. Ολο το αφηνω γιατι σκεφτομαι οτι αφου εχω βαλει κιλα θα ερθει απο μονη της, δε μπορει! πιοστευεις οτι ειναι σημαντικο να τη φερω εστω και τεχνητα? ορμονικα ειμαι καλα, περεπιπτοντως. ολα μεσα στα ορια.. χθες χορεψες τελικα? ωραια? εγω δεν τρεχω τις τελευταιες μερες γιατι βαριεμαι.. :sniffle:
18-02-2012, 18:24 #1639
Originally posted by Eli
Σήμερα μαγείρεψα ζυμαρικά Ζέας με λαχανικά και γραβιέρα και πραγματικά εκτός του ότι είναι νόστιμα είναι πράγματι απίστευτα εύπεπτα! Νιώθω το στομάχι μου πολύ ανάλαφρο παρόλο που είχα βάλει μέσα στα λαχανικά εκτός των άλλων, κρεμμύδι και σκόρδο που όπως και να το κάνεις βαραίνουν το στομάχι. Μία πολύ ωραία πρόταση για ζυμαρικά. Τα βρήκα σε κατάστημα βιολογικών και είναι μάλιστα από Έλληνα παραγωγό.
18-02-2012, 18:24 #1640
Εli μου ο Ερυθρος εφημερευε και σήμερα .................αρα καταλαβαινεις .............ενα χάλι μαυρο !!!!
18-02-2012, 18:26 #1641
Αggelaki καλη επιτυχια τη δευτερα!!!!!! ενα αριστα στην τσεπη !!!!
18-02-2012, 18:28 #1642
Ωχ Παναγία μου !!! Ευτυχώς γυρίσατε σπιτάκι σας ʼλμα μου και δεν είναι κάτι σοβαρό... Φαντάζομαι τώρα θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα στα νοσοκομεία με την κατάσταση της Ελλάδας. Εύχομαι να μην χρειαστεί να περάσετε ξανά ούτε καν απ έξω ʼλμα μου!
18-02-2012, 18:28 #1643
Περαστικουλια Αλμα μου.. Ζεστο μπανακι και ξεκουραση προτεινω..
18-02-2012, 18:29 #1644
Σας ευχαριστω κοριτσια απο καρδιας ...............
18-02-2012, 18:38 #1645
Καλώς το Αγγελάκι μας το γλυκό το πολυδιαβασμένο!
Αχ Αγγελλακι μου μακάρι να ήξερα να σε συμβουλέψω καρδιά μου αλλά δεν ξέρω, τι είναι καλύτερο στην αμηνόρροια, να την προκαλείς έστω και τεχνητά ή να περιμένεις να έρθει από μόνη της. Γενικά είμαι κατά οποιασδήποτε μακροχρόνιας θεραπείας με φάρμακα, αλλά αυτό είναι πολύ γενικό. Θα σου έλεγα να ξαναδοκιμάσεις την ομοιοπαθητική και να προσέξεις να μην χάσεις κιλά γλυκιά μου. Έχεις υποβάλλει προφανώς σε στρες το σώμα σου και θέλει χρόνο για να γιάνει. Είσαι νέα έχεις όλη την ζωή μπροστά σου και είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι τόσο πολύ. Προσπάθησε να βρεις μικρά πράγματα από τα οποία λαμβάνεις χαρά και αισιοδοξία. Να ο αδερφός σου και η όμορφη σχέση που έχετε για παράδειγμα είναι ένα από αυτά. Ένας περίπατος στην φύση, μία επικοινωνία με έναν καλό φίλο, μία ζεστή σοκολάτα, ωραία μουσική, ένα ζεστό μπάνιο. Βάλε στόχο κάθε μέρα να κάνεις μικρά πράγματα που φέρνουν χαρά στην ψυχή σου και χαλαρώνουν το σώμα σου. Κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέπτη και αγάπησε τον, πέστου γλυκά και όμορφα λόγια, σοβαρά δεν κάνω πλάκα, έχει αποτέλεσμα! Ο εγκέφαλος μας λειτουργεί αλλιώς αν ακούει όμορφα πράγματα. Είσαι όμορφη, μοναδική, έξυπνη να τα λες αυτά κάθε μέρα στον εαυτό σου, να τα πιστέψεις!
18-02-2012, 18:40 #1646
Originally posted by ~aggelaki~
Τελεια!! Κι εμενα μου καθονται πολυ ελαφρια ολα αυτα, και τα ντινκελ ολικης το ιδιο!! Και πιο νοστιμα!!
18-02-2012, 18:52 #1647
Originally posted by Eli
Originally posted by ~aggelaki~
Τελεια!! Κι εμενα μου καθονται πολυ ελαφρια ολα αυτα, και τα ντινκελ ολικης το ιδιο!! Και πιο νοστιμα!!
Σ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου, θα αρχισω να μου λεω γλυκολογα.. τα τελευταια χρονια οταν με κοιταω στον καθρεφτη με βριζω.. σκεψου ψυχολογια.. Και σε ομοιοπαθητικο ισως ξαναπαω. Θα παω να γραψω Δευτερα και μετα βλεπω. :starhit:
18-02-2012, 19:02 #1648
Αχ γλυκό μου Αγγελάκι σε νοιάζομαι βρε παιδί μου θέλω να είσαι καλά! Να ξέρεις ότι όταν θα επιτρέψεις την χαρά της ζωής να ξαναμπεί και να φωλιάσει μέσα σου όλα θα δείχνουν πιο εύκολα και πιο όμορφα! Προς το παρόν επικεντρώσου στο να τελειώσεις με την εξεταστική σου και τα μαθήματά σου για να ηρεμήσεις. Στο κάτω κάτω ένας λόγος που νιώθεις άσχημα αυτή την περίοδο είναι και αυτός. Δεν λέω να τα διορθώσεις όλα μέσα σου τώρα άμεσα, απλά να αποδεχτείς την κατάσταση, τους λόγους για τους οποίους έχεις φτάσει εδώ και να δώσεις την υπόσχεση στον εαυτό σου ότι θα το παλέψεις και θα κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να το ξεπεράσεις. Στο ενδιάμεσο ξεκίνα να λες και κάνα γλυκό λογάκι στον εαυτό σου
. Όταν σε βλέπεις στον καθρέπτη και σου έρχεται να σε βρίσεις, να το συνειδητοποιείς και να το σταματάς. Αντί αυτού να λες τι είναι αυτό που δεν σου αρέσει μεν, αλλά να δίνεις υποσχέσεις στον εαυτό σου ότι θα παλέψεις για εσένα και να λες ότι σε αγαπάς, όσο πιο συχνά μπορείς!
18-02-2012, 19:07 #1649
Μόλις έκανα μία ζεστή σοκολάτα με 1/2 φλιτζάνι γάλα, 1/2 νερό, 1 μεγάλη κουταλιά του γλυκού κακάο και 1 ζάχαρη και μμμμμ είναι όνειρο! Τις τελευταίες μέρες επανέρχεται η όρεξη μου για γλυκό... πλησιάζουν εκείνες οι μέρες ουφ! Παρατήρησα όμως ότι ένα τέτοιο ρόφημα με βοηθάει πολύ! Έφαγα και λίγο μπανάνα με τους μουλιασμένους μου ξηρούς καρπούς και έχω ηρεμήσει κάπως.
18-02-2012, 19:16 #1650
Αχ κοριτσάκια μου δεν ξέρω τι να σας πρωτογραψω!!!
Μόλις μου ήρθε περίοδος με 1 βδομάδα καθυστέρηση!! Πριν κανα 2ωρο εν τω μεταξύ έκανα το δεύτερο τεστ και βγήκε αρνητικό κι έτσι μου φύγε και αυτό το άγχος! Με πήρε και μια ζέστη αγκαλιά το αγοράκι μου και με ηρέμησε... Αγγελάκι μου να σου πω εγώ πάντα είχα κύκλο ρολόι και μπορώ να σου πως όποτε είχα καθυστέρηση ήταν καθαρά ψυχολογικά τα αίτια... Ξέρεις, θέλω να σου προτινω κάτι που εμένα με βοήθησε κάποτε να έρθω σε αρμονία με το σώμα μου...λέγεται γιόγκα!!! Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά αν πετύχεις έναν καλό δάσκαλο θα δεις ποσά καλά θα μπορέσει να σου μεταδώσει η γιόγκα...
Κορίτσια θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα! Το αγγελάκι σίγουρα θα καταλάβει
Χθες το βράδυ βγήκα για φαγητό..στα Fridays τα οποία έχουν ορισμένα πολύ υγιεινά πιάτα! Πήραμε σαλάτα μαρούλι σελερι, καβουρντισμενο αμύγδαλο, πορτοκάλι και κρανα!! Και ένα πιάτο με κοτόπουλο και λαχανικά!! Φανταστείτε οτι είχε μέχρι κ σαλάτα με κινοα!! Έπαθα πλάκα! Με ρώτησε το αγόρι μου μετά αν θέλω γλυκό...δαγκωθηκα!!! Είπα ας πάρουμε ένα να το μοιραστούμε. Και κορίτσια απολάμβανα κάθε μπουκιά, όχι όπως παλιά που το καταβροχθιζα! Μετά μου μπήκαν τα διαολια, να πάω στην τουαλέτα όμως επαναλάμβαναν συνεχώς μέσα μου οτι πρέπει να σκέφτομαι σαν φυσιολογικός άνθρωπος! Οτι πρέπει να σκέφτομαι άσχετα πράγματα!! Και κορίτσια νίκησα!! Χάρηκα τόσο πολύ όταν ξύπνησα το πρωί και κατάλαβα πως ήταν ακόμα μια νίκη!! Αφήστε που έλεγα συνεχώς στον φίλο μου πόσο πολύ μου άρεσε το γλυκό! Λες και δεν είχα ξαναφαει γλυκό στη ζωή μου!!! Χαχαχα
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή