Results 1,711 to 1,725 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
21-02-2012, 15:17 #1711
Originally posted by ASTEROSKONI
Καλημέρα κοριτσάκια!!!Πωπω, όλες με τα γυμναστήριά σας, τις μπάλες, τα λάστιχα κι εγώ με ένα ταπεινό ελλειπτικούλι 15' τη μέρα....Τι τεμπέλω που είμαι μον ντιε!!! Λοιπόν σε 35 μέρες που έρχομαι Ελλάδα και θα κάτσω για ένα τριβδόμαδο , το πρόγραμμα έχει αμέσως παουερ πλειτ, μπας και δω άσπρη μέρα και σας φτάσω...!!!
Κατά τα άλλα, καλά!!Με τα 89 μου από χτες σταθερά και εμένα να νιώθω λίγο πιο ξαλαφρωμένη...:bouncy:
- 21-02-2012, 15:17 #1712
Κάνω το μεταπτυχιακό μου στο Λονδίνο :crazy:
21-02-2012, 15:20 #1713
Originally posted by ~aggelaki~
ναι.. θα θελα πολυ να παω κανα χορο, ή καποειρα, ή pole dance στην καλυτερη περιπτωση που θα με κανει να νιωσω και πιο sexy, γιατι τοχω χασει τελειως! αλλα σκεφτομαι τα λεφτα..οποτε αρκουμε στο τρεξιματακι.. και ποδηλατο αλλα εχω καιρο να κανω ποδηλαταδα..μονο μικρες αποστασεις. εχουμε και μπαλες εδω στο σπιτι, αλλα τις χρησιμοποιω για να τεντωνπομαι!!
φαντάζομαι ότι θα πρέπει να πας Θεσσαλονίκη για όλα αυτά ε?
σπίτι εμείς έχουμε διάδρομο(+μία δική μου συλλογή από λάστιχα, βαράκια και ένα σχοινάκι) αλλά τον βαριέμαι αρκετά, γενικά μ'αρέσει να βλέπω κόσμο όταν γυμνάζομαι, μου δίνει ώθηση!
21-02-2012, 15:22 #1714
Τα 15 λεπτα είναι όσο ακριβώς αντέχω αυτή τη στιγμή...Ειλικρινά δεν μπορώ παραπάνω!!!:exclamation:
Τα τρίωρα... Αγγελάκι μου σχεδόν, σχεδόν!!!!Ξυπνάω ψιλοαργά οπότε τρώω πρωινό κατά τις 12...Στις 4 περίπου τρώω μεσημεριανό και κάτι λίγο μέχρι τις 7-8...
21-02-2012, 15:23 #1715
Κάνω το μεταπτυχιακό μου στο Λονδίνο :crazy:
τι σπουδάζεις?????????????????????????????? ???????
(όσα ερωτηματικά βάζω τόση είναι η περιέργεια μου!!!)
21-02-2012, 15:34 #1716
Θα έρθω για Πάσχα ζουζούκα μου!!! Σπουδάζω Συγκριτική Πολιτική, δηλαδή Ποσοτικές και Ποιοτικές Μεθόδους Ανάλυσης επάνω στην Παγκόσμια και Συγκριτική Πολιτική :dork:
Χαχαχ curiosity killed tha cat που λένε και οι φίλοι μας τα αγγλάκια, αλλά στην περίπτωσή σου δεν ισχύει μιας και γελάω πολύ με τα...λιγοστά.... ερωτηματικά σου!!!
21-02-2012, 15:35 #1717
Originally posted by zouzouka
Originally posted by ~aggelaki~
ναι.. θα θελα πολυ να παω κανα χορο, ή καποειρα, ή pole dance στην καλυτερη περιπτωση που θα με κανει να νιωσω και πιο sexy, γιατι τοχω χασει τελειως! αλλα σκεφτομαι τα λεφτα..οποτε αρκουμε στο τρεξιματακι.. και ποδηλατο αλλα εχω καιρο να κανω ποδηλαταδα..μονο μικρες αποστασεις. εχουμε και μπαλες εδω στο σπιτι, αλλα τις χρησιμοποιω για να τεντωνπομαι!!
φαντάζομαι ότι θα πρέπει να πας Θεσσαλονίκη για όλα αυτά ε?
σπίτι εμείς έχουμε διάδρομο(+μία δική μου συλλογή από λάστιχα, βαράκια και ένα σχοινάκι) αλλά τον βαριέμαι αρκετά, γενικά μ'αρέσει να βλέπω κόσμο όταν γυμνάζομαι, μου δίνει ώθηση!
21-02-2012, 15:37 #1718
Εγώ πάντως κορίτσια με την Zumba έχω βρει την χαρά μου! Μία ώρα απίστευτου ιδρώματος και δεν καταλαβαίνω πως περνάει, είναι πολύ διασκεδαστικό και εκτονωτικό! Στο τέλος πονάνε τα πνευμόνια μου και παρόλα αυτά θέλω κι άλλο! Κανένα άλλο είδος γυμναστικής δεν μου έχει τραβήξει τόσο το ενδιαφέρον!
21-02-2012, 15:38 #1719
Πού μπορεί να μάθει κανείς pole dance???Εννοώ που απευθύνεται??? Από περιέργεια...
21-02-2012, 15:40 #1720
Σπουδάζω Συγκριτική Πολιτική, δηλαδή Ποσοτικές και Ποιοτικές Μεθόδους Ανάλυσης επάνω στην Παγκόσμια και Συγκριτική Πολιτική :dork:uzzled:
uzzled:
Αυτό είναι που λέμε άααααλλο φρούτο!!! :lol:
21-02-2012, 15:46 #1721
Η Συγκριτική Πολιτική Έλι μου, είναι η επέκταση της Πολιτικής Επιστήμης. Πλέον, μέσα από τη Σύγκριση θεωριών και πρακτικών στην Πολιτική Επιστήμη καταλήγουμε σε συμπεράσματα αλλά και σε νέες μεθόδους άσκησης πολιτικής...Από οικονομική πολιτική, κοινωνική πολιτική κοκ...Και συλλογικά πρόκειται για τη μελέτη συμπεριφορών, ιστορικών δεδομένων και πολιτικής κατάστασης ούτως ώστε να ξεφύγει πιά η παγκόσμια κοινότητα από τα στερεότυπα του παρελθόντος όπου μία χώρα χαρακτηριζόταν απλώς "κομμουνιστική" ή "καπιταλιστική" ή "σοσιαλιστική"...Ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις ένα πολύ μικρό κομμάτι της επιστήμης που επέλεξα σαν συνέχεια μετά τις Πολιτικές Επιστήμες που σπούδασα στην Αθήνα...
21-02-2012, 15:51 #1722
Θα έρθω για Πάσχα ζουζούκα μου!!! Σπουδάζω Συγκριτική Πολιτική, δηλαδή Ποσοτικές και Ποιοτικές Μεθόδους Ανάλυσης επάνω στην Παγκόσμια και Συγκριτική Πολιτική :dork:
Χαχαχ curiosity killed tha cat που λένε και οι φίλοι μας τα αγγλάκια, αλλά στην περίπτωσή σου δεν ισχύει μιας και γελάω πολύ με τα...λιγοστά.... ερωτηματικά σου!!!
το ελλειπτικό να φανταστώ ότι το έχεις σπίτι, σωστά?
τα γυμναστήρια σου αρέσουν Αστερόσκονη ή είσαι απ'αυτούς που δεν τα συμπαθούν???? :starhit:
21-02-2012, 15:53 #1723
Η Συγκριτική Πολιτική Έλι μου, είναι η επέκταση της Πολιτικής Επιστήμης. Πλέον, μέσα από τη Σύγκριση θεωριών και πρακτικών στην Πολιτική Επιστήμη καταλήγουμε σε συμπεράσματα αλλά και σε νέες μεθόδους άσκησης πολιτικής...Από οικονομική πολιτική, κοινωνική πολιτική κοκ...Και συλλογικά πρόκειται για τη μελέτη συμπεριφορών, ιστορικών δεδομένων και πολιτικής κατάστασης ούτως ώστε να ξεφύγει πιά η παγκόσμια κοινότητα από τα στερεότυπα του παρελθόντος όπου μία χώρα χαρακτηριζόταν απλώς "κομμουνιστική" ή "καπιταλιστική" ή "σοσιαλιστική"...Ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις ένα πολύ μικρό κομμάτι της επιστήμης που επέλεξα σαν συνέχεια μετά τις Πολιτικές Επιστήμες που σπούδασα στην Αθήνα...
21-02-2012, 15:57 #1724
το pole dancing στην αθήνα μέχρι τώρα το βρίσκεις σε ειδικά κέντρα που έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό(στύλους δηλαδή!), και όχι σε γυμναστήρια, όπου μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα εκτός απ'αυτό!
ρε Eli έχεις γίνει η αποκλειστική διαφήμιση του ζούμπα!!!! ααααα, έχεις αρχίσει να με πείθεις κι εμένα που είμαι κολλημένη με το αερόμπικ και τον μοντέρνο χορό!
αλλά να σε ρωτήσω κάτι? έχει συγκεκριμένα βηματα που μπορεί να με δυσκολέψουν στην αρχή?? ή μοιάζει με το αερόμπικ στα βήματα?
21-02-2012, 16:08 #1725
Να σου δώσω ζουζούκα μου...Οικονομική πολιτική είναι οποιαδήποτε πολιτική απόφαση η οποία αφορά την κατανομή των πόρων μίας χώρας, κάτω από ένα γενικότερο πλαίσιο ενδιαφέροντος προς αυτόν τον τομέα από τη μεριά της κυβέρνησης. Για παράδειγμα η οικονομική πολιτική της Μεγάλης Βρετανίας σε σχέση με την κατανομή των κονδυλίων για την εκπαίδευση είναι η ίδια τα τελευταία χρόνια: χρήματα για φαγητό εντός του σχολείου, επέκταση σχολικών κτιρίων (η ΜΒ έχει πολλά σχολικά συγκροτήματα), τεχνολογική αναβάθμιση.
Αυτό είναι ένα πολύ μικρό παράδειγμα του πως η ΜΒ αποφασίζει να διαθέσει τους οικ. πόρους που διαθέτει σχετικά με την εκπαίδευση. Οικονομική πολιτική υπάρχει και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, σε επίπεδο χωρών , όταν αποφασίζεται από που θα περικοπούν δαπάνες και που θα δωθούν ε[πιπλέον πόροι. Η ανάπτυξη μιάς χώρας είναι αποτέλεσμα της οικονομικής πολιτικής της. Είναι τεράστιο θέμα και προσπάθησα να σου δώσω ένα απλουστευμένο παράδειγμα...
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή