τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 116
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 116 of 427 FirstFirst ... 1666106114115116117118126166216 ... LastLast
Results 1,726 to 1,740 of 6392
    Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI
    Να σου δώσω ζουζούκα μου...Οικονομική πολιτική είναι οποιαδήποτε πολιτική απόφαση η οποία αφορά την κατανομή των πόρων μίας χώρας, κάτω από ένα γενικότερο πλαίσιο ενδιαφέροντος προς αυτόν τον τομέα από τη μεριά της κυβέρνησης. Για παράδειγμα η οικονομική πολιτική της Μεγάλης Βρετανίας σε σχέση με την κατανομή των κονδυλίων για την εκπαίδευση είναι η ίδια τα τελευταία χρόνια: χρήματα για φαγητό εντός του σχολείου, επέκταση σχολικών κτιρίων (η ΜΒ έχει πολλά σχολικά συγκροτήματα), τεχνολογική αναβάθμιση.

Αυτό είναι ένα πολύ μικρό παράδειγμα του πως η ΜΒ αποφασίζει να διαθέσει τους οικ. πόρους που διαθέτει σχετικά με την εκπαίδευση. Οικονομική πολιτική υπάρχει και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, σε επίπεδο χωρών , όταν αποφασίζεται από που θα περικοπούν δαπάνες και που θα δωθούν ε[πιπλέον πόροι. Η ανάπτυξη μιάς χώρας είναι αποτέλεσμα της οικονομικής πολιτικής της. Είναι τεράστιο θέμα και προσπάθησα να σου δώσω ένα απλουστευμένο παράδειγμα...

οκ, κατάλαβα!:thumbup::thumbup:

και τώρα που έγινα σοφότερη φεύγω, πάω στο γυμναστήριο...πάω να βρω τη φράου.... :sniffle:

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by zouzouka
    το pole dancing στην αθήνα μέχρι τώρα το βρίσκεις σε ειδικά κέντρα που έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό(στύλους δηλαδή!), και όχι σε γυμναστήρια, όπου μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα εκτός απ'αυτό!
    pole dancing κοριτσια διδάσκει μια φιλη στο Χαλανδρι για οποια ενδιαφερεται .............. Πραγαμτικα γυμναζει ολο το σωμα .............

Senior Member
    Originally posted by zouzouka
    το pole dancing στην αθήνα μέχρι τώρα το βρίσκεις σε ειδικά κέντρα που έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό(στύλους δηλαδή!), και όχι σε γυμναστήρια, όπου μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα εκτός απ'αυτό!
    ρε Eli έχεις γίνει η αποκλειστική διαφήμιση του ζούμπα!!!! ααααα, έχεις αρχίσει να με πείθεις κι εμένα που είμαι κολλημένη με το αερόμπικ και τον μοντέρνο χορό!
    αλλά να σε ρωτήσω κάτι? έχει συγκεκριμένα βηματα που μπορεί να με δυσκολέψουν στην αρχή?? ή μοιάζει με το αερόμπικ στα βήματα?
    Δεν είναι σαν το αερόμπικ ακριβώς. Παίρνει βασικά βήματα από χορούς π.χ. salsa, mambo κτλ και τα ενσωματώνει σε απλές χορογραφίες με απλές σχετικά φιγούρες. Αφού μπορώ να τα κάνω εγώ μπορεί να τα κάνει ο καθένας! Εγώ το αερόμπικ δεν το πολυχωνεύω να φανταστείς με δυσκολεύει! Στην αρχή πρέπει να μάθεις τα βήματα αλλά σε κανά 2 μαθήματα το πας μετά μια χαρά! Από την πρώτη φορά κιόλας νιώθεις ότι έχεις γυμναστεί. Εξάλλου οι χορογραφίες είναι οι ίδιες κάθε φορά οπότε όσο περισσότερο πας τόσο τις εμπεδώνεις. Και όχι δεν είναι βαρετό να κάνεις την ίδια χορογραφία κάθε φορά, ίσα ίσα σου δίνει τον αέρα να το διασκεδάσεις κιόλας. Πάντα βέβαια εξαρτάται και από τον δάσκαλο πόσο καλός είναι .

Senior Member
    Αστερόσκονη δύσκολο αντικείμενο επέλεξες για σπουδές! Εύχομαι να είσαι το νέο αίμα που θα φέρει επανάσταση στα οικονομικά μας χιχιχιχι γιατί προς το παρόν οι δικοί μας πολιτικοί κάνουν τις πάπιες! :lol:

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI
    Να σου δώσω ζουζούκα μου...Οικονομική πολιτική είναι οποιαδήποτε πολιτική απόφαση η οποία αφορά την κατανομή των πόρων μίας χώρας, κάτω από ένα γενικότερο πλαίσιο ενδιαφέροντος προς αυτόν τον τομέα από τη μεριά της κυβέρνησης. Για παράδειγμα η οικονομική πολιτική της Μεγάλης Βρετανίας σε σχέση με την κατανομή των κονδυλίων για την εκπαίδευση είναι η ίδια τα τελευταία χρόνια: χρήματα για φαγητό εντός του σχολείου, επέκταση σχολικών κτιρίων (η ΜΒ έχει πολλά σχολικά συγκροτήματα), τεχνολογική αναβάθμιση.

Αυτό είναι ένα πολύ μικρό παράδειγμα του πως η ΜΒ αποφασίζει να διαθέσει τους οικ. πόρους που διαθέτει σχετικά με την εκπαίδευση. Οικονομική πολιτική υπάρχει και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, σε επίπεδο χωρών , όταν αποφασίζεται από που θα περικοπούν δαπάνες και που θα δωθούν ε[πιπλέον πόροι. Η ανάπτυξη μιάς χώρας είναι αποτέλεσμα της οικονομικής πολιτικής της. Είναι τεράστιο θέμα και προσπάθησα να σου δώσω ένα απλουστευμένο παράδειγμα...
    ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝH βρισκω τρομερα ενδιαφερον αυτο που σπουδαζεις γιατι αν εφαρμοστει κατι αναλογο στον τομεα της εκπαιδευσης στην Ελλαδα,μπορει να αλλαξει το μελλον της χωρας.

Senior Member
    Ελάκι μου και lessing σας ευχαριστώ...Και από καθαρό ενδιαφέρον το επέλεξα χωρίς να ξέρω τί θα κάνω μετά επαγγελματικά....Είναι νέος τομέας της Πολιτικής Επιστλημης και έχει να μας δώσει πολλά σε επίπεδο νέων οριζόντων και χάραξης πολιτικής.... Είναι και αρκετά ζόρικο ταυτοχρόνως... Προσπαθώ όμως!!!

Φέτος είναι η χρονιά της προσπάθειας σε όλους τους τομείς!!!Λέτε το 2012 να κάνω σημαντικά βήματα για τη ζωή μου...Ο καιρός θα δείξει...!!!!

Senior Member
    Alma μου καλημερα!!! τι εγινε, εισαι παρεα με τον μπομπιρα?? :lol::tumble::lol: Οργανωθηκες τελικα? πηρες τα φαγητακαι σου?

Senior Member
    Aggelaki ειμαι με ενα μωρο 6 μηνων που κλαιει συνεχεια και θελει αγκαλια .........αλλα τουλαχιστον σημερα οργανωθηκα πολυ καλα !!! Μεχρι και δικο μου μπουκαλι με νερο εφερα για να δω ποσο θα πιω χαχαχαχαχα ........Μερα ειναι θα περασει.................

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    pole dancing κοριτσια διδάσκει μια φιλη στο Χαλανδρι για οποια ενδιαφερεται .............. Πραγαμτικα γυμναζει ολο το σωμα .............
    Καλημέρα!!!
    Alma μου έχω ακούσει πολλές φορές για ένα κέντρο στο Χαλάνδρι και βλέπω πως βάζει και πολλές προσφορές!
    http://prolaveto.com/20e-gia-8-ores-...a-pole-dancing

αυτό είναι της φίλης σου?

Αστερόσκονη κι εμένα μου ακούγεται πολλά υποσχόμενο το θέμα των σπουδών σου αν σκεφτεί κανείς πως έτσι όπως πάνε τα πράγματα χρειαζόμαστε νέες ιδέες και απ'την αρχή οργάνωση της δομής του κράτους! Καλή τύχη σου εύχομαι! Σκέφτεσαι να γυρίσεις μετά?

Σήμερα ήπια την πρώτη μου σπιρουλίνα!!!! αν και δε θα πάω γυμναστήριο σήμερα, πάω να δω μία κωμωδία στο θέατρο να μου φτιάξει λίγο τη διάθεση.
    Χθες είπα στον φίλο μου ότι δεν είμαι καλά και έχω πέσει πολύ ψυχολογικά....νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν έχω πει σε κανέναν μέχρι τώρα!!!! ήμουν πάντα εκεί για να αναλύσω και να σκεφτώ και να λύσω τα δικά τους προβλήματα και ένιωθα πως δεν υπήρχε χώρος για τα δικά μου...αλλά βρε κορίτσια πρώτη φορά νιώθω πως κάποιος με νοιάζεται αληθινά! βέβαια είναι και η πρώτη σχέση που κάνω με κάποιον πιο ισορροπημένο απο 'μένα!!! χαχαχχα
    πάντως απο χθες μου έχει φτιάξει πολύ το κέφι, σήμερα το πρωί που τον είδα μου έκανε θεραπεία γέλιου!!!

Senior Member
    Ζουζουκα , Στη φωτο ειναι η φιλη μου η μαρια ναι !!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Ζουζουκα , Στη φωτο ειναι η φιλη μου η μαρια ναι !!!!!!

άντε ρε!!!! κάνεις πλάκα!!!!! κορμάρα η Μαρία!!!! χαχαχαχαχ
    πολύ καλή η προσφορά της πάντως, το σκεφτόμουνα να πάω αλλά δεν προλαβαίνω καλέ!!! είμαι σε δύο γυμναστήρια και έχω αγοράσει και 10 ώρες τέννις!!! πότε θα τα κάνω όλα αυτά!!!!! αγχώθηκα!:tumble::spin::tumble::spin::tumb le::shocked2::shocked2:

Senior Member
    ειναι ανω τον 40 και ειδες κορμι που διαθετει ζουζουκα ;;;; εκανε πολλα χρονια γυμναστηριο και τωρα κανει και pole da....και τρωει του κοσμου τις σοκολατες ..............Αδικε θεε !!!!!!

Senior Member
    20 ?!!! μια χαρα ειναι!! πηγαινε ζουζουκα!!
    Πολυ χαιρομαι για το αγορι σου:love: Εισαι σε καλα χερια, να μην αγχωνομαστε..

Senior Member
    Originally posted by ~aggelaki~
    20 ?!!! μια χαρα ειναι!! πηγαινε ζουζουκα!!
    Πολυ χαιρομαι για το αγορι σου:love: Εισαι σε καλα χερια, να μην αγχωνομαστε..
    θα πάω μωρό μου!!!!! κι αν λήξει η προσφορά θα την πάρω τηλέφωνο και θα της πω "έλα Μαρία, η ζουζούκα είμαι, έχουμε μία κοινή φίλη....την Alma καλέ!!!" χαχαχαχαχαχχαχαχα

λοιπόν, χθες ρώτησα και ξαναρωτάω και σήμερα....τί θα κάνετε το τριήμερο?
    κι ας ξεκινήσω εγώ να λέω...ότι μάλλον δε θα πάω πουθενά γιατί περιμένω να έρθει μία φίλη από το εξωτερικό η οποία παρήγγειλε ρεμπετάδικο (της έχουν λείψει τα ελληνικά) για την Παρασκευή....το σκ αν μία άλλη μου φίλη δεν φύγει θα πάμε μάλλον Κυριακή σε πάρτι μασκέ. Την Δευτέρα θέλει ο φίλος μου να πάμε πεζοπορία σε κανένα βουνάκι και πικ νικ! Ίσως έχουμε και κανένα φιλικό ζευγάρι μαζί μας! Ελπίζω να τα κάνω όλα και ακόμα πιο πολλά και από Δευτέρα να πετάω!!!

Αγγελάκι μου τι να πω είναι πολύ καλό παιδί και ευτυχώς ήρθε σε μία περίοδο της ζωής μου που είχα ανάγκη από ένα καλό παιδί. Σίγουρα έχω και τα παραπονάκια μου αλλά τα δουλεύω μέσα μου.......