Results 1,756 to 1,770 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
22-02-2012, 13:30 #1756
Originally posted by zouzouka
α ρε Eli, κι εγώ όταν περιμένω περίοδο κάνω σαν λυσσασμένη συνήθως!!! σε καταλαβαίνω!:yes:
Όσο και αν το σκέφτομαι πάντως δεν μπορώ να σκεφτώ τρόπο για να απέφευγα το χθεσινό μου ξέσπασμα, όλη μέρα τα είχα κάνει όλα τέλεια! Δεν έχασα ούτε γεύμα, ούτε σνακ, ούτε κάποιο συνδυασμό και όλα στην ώρα τους. Απλά γυάλισε το μάτι μου τι να πω...
- 22-02-2012, 13:33 #1757
Πήρα στέβια σε φακελάκι από την αδερφή μου χθες για να την δοκιμάσω με τον καφέ... μπλιάχ! :regan:
Παιδιά δεν μου άρεσε καθόλου σε συνδυασμό με τον καφέ... κρίμα! Και ήθελα να αντικαταστήσω την ζάχαρη με στέβια. Μόνο στο τσάι μου άρεσε αλλά και εκεί προτιμώ το μελάκι, εξάλλου βάζω λίγο. Μάλλον δεν θα την αγοράσω τελικά.
22-02-2012, 14:00 #1758
Originally posted by Eli
Πήρα στέβια σε φακελάκι από την αδερφή μου χθες για να την δοκιμάσω με τον καφέ... μπλιάχ! :regan:
Παιδιά δεν μου άρεσε καθόλου σε συνδυασμό με τον καφέ... κρίμα! Και ήθελα να αντικαταστήσω την ζάχαρη με στέβια. Μόνο στο τσάι μου άρεσε αλλά και εκεί προτιμώ το μελάκι, εξάλλου βάζω λίγο. Μάλλον δεν θα την αγοράσω τελικά.
ναι, κι εγώ έχω περιέργεια να πιώ την kombucha!!!!! θα μου θυμίζει και την παλιά μου πεθερά! θα σου πω!!! βασικά ήθελα να τα παραγγείλω όλα εκεί μέσα αλλά εχθές είδα ένα ράφάκι στον βερόπουλο γεμάτο βότανα σε μικρότερες συσκευασίες απ'αυτές που δίνει το site και λέω να ξεκινήσω απο 'κει για να τα δοκιμάσω κιόλας! πολύ χαίρομαι που τα 'χω βρει με το τσάι γιατί κατάφερα να πίνω μόνο έναν καφέ την ημέρα!!!!! γιούπιιιιιιι!!! άντε να γίνει και κάτι με το τσιγάρο.....
πάντως χθες ρε κορίτσια που πήγα γυμναστήριο έκανα πάλι μία ώρα ασκήσεις ποδιών με τη φράου και μετά μας έκανε μία ώρα χορό....είχα πάλι λίγη παλινδρόμηση στο χορό αλλά πολύ λίγο και έχω αρχίσει να πιστεύω πως με πιάνει μόνο όταν πιεστώ, δηλαδή όταν ενώ έχω κουραστεί συνεχίζω.....ή έστω ότι ίσως είναι μόνο στο μυαλό μου! δεν ξέρω, πάντως το παρακολουθώ, μπορεί κάπου να καταλήξω...
ααα, χθες 4 ώρες πριν το γυμναστήριο είχα φάει κοτόπουλο ψητό και μία σαλάτα πράσινη και λίγο ψωμάκι....σχετικά ελαφρύ γεύμα δηλαδή, τουλάχιστον για το δικό μου στομάχι...και 1 ώρα πριν το γυμναστήριο έφαγα μία μικρή μικρή μπαρούλα ελληνική!
κοριτσάκι το καφεδάκι το θέλω πολύ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! όπως και το κατοικίδιο που μου ετοίμασες! αλλιώς θα μου φάει όλα μου τα λεφτά ο "όλυμπος"!
22-02-2012, 14:10 #1759
Originally posted by Eli
Μεσημέρι είναι ζουζούκα μου να φας! Έχεις σαλάτα να τη συνοδέψεις; Εγώ με την πίτσα κάνω την εξής μαγκιά. Παίρνω και μία σαλάτα και τρώω πρώτα όση σαλάτα μπορώ και μετά με 2 κομμάτια πίτσα είμαι οκ! Παλιά έτρωγα μόνο την πίτσα και την έτρωγα ολόκληρη!
Αν νιώθεις δυνατή και μπορείς να την κρατήσεις, φάε ένα κομμάτι, με παρέα είσαι, μην φοβάσαι, τόλμησε το! Πάρε και τη σαλατούλα σου από δίπλα και θα είσαι κιουρία!
κι εγώ πλέον έτσι τρώω τέτοια φαγητά, όταν τα τρώω!!!!!!!!!!!!!! :spin::tumble:
τώρα θα πιάσω τη δουλειά για να μη μπουν τα δαιμόνια στο μυαλό μου.....η δουλειά πάντα με βοηθούσε σε τέτοια θέματα....
22-02-2012, 14:35 #1760
Εύγε ζουζούκα εύγε! Χαίρομαι που κατάφερες να φας φυσιολογικά και να το απολαύσεις. ʼντε βουρ για δουλειά! Σημειωτέων 2 κομμάτια πίτσα με σαλάτα είναι μια χαρά γεύμα, δεν έχουν τίποτα το μεμπτό ούτε από θερμίδες ούτε είναι ανθυγιεινή τροφή
. Σίγουρα το ξέρεις αλλά καιρός και να το νιώσεις! Ότι και να φάμε άμα το φάμε φυσιολογικά μπορούμε και να το απολαύσουμε και να μην μας φορτώσει με κιλά. Όλα τα άλλα είναι στο μυαλό μας γιατί κάποτε χρησιμοποιούσαμε τέτοιες τροφές για να κάνουμε υπερφαγικά, ή γιατί δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε τον εαυτό μας στην ποσότητα και έτσι καταλήξαμε εκτός από το να τα φοβόμαστε να τα θεωρούμε και απαγορευμένα!
22-02-2012, 15:57 #1761
Ομορφιές μού!!!
Καλα ζουζουκα μπραβο σου, χαζα χαζα αρχιζουμε να τρωμε σαν ανθρωποι ε?!!!
Καθε φορα που θα πρεπει ή θα θες να φας κατι που ηταν αλλοτε "απαγορευμενο" θα σκεφτεσαι οτι καποτε τα ετρωγες ολα αυτα και μερικα σιγουρα αφομοιωνονταν απο τον οργανισμο και πολλες απο τις θερμιδες τους επισης!! σε νορμαλ ποσοτητες παντως πραγματικα δεν σε παχαινει τιποτα, ευτυχως!!! Πως αμελησα να σας το πω εγω αυτο πραγμα..προχθες που εφαγα κοτοπουλο με ρυζακι στο φουρνο, ετσι οπως το κανουν οι μαναδες κυριως για τον γιοκα και τον αντρα τους,με τα ολα του δηλαδη (!!!), την επομενη μερα ξυπνησα και ενω ημουν ξαπλωμενη αισθανηκα την κοιλια μου πιο μικρη! γενικα σηκωθηκα και ενιωθα αναλαφρη, ισως επειδη στο μυαλο μου ειχα οτι καλα τωρα εχω βαλει κιλο στανταρ! και δεν ειχα κανει και γυμναστικη, τιποτα.
Τελικα το σολωμο τον εκανα στο φουρνο, με απο κατω σπανακι και εγινε..απαπα.. το σπανακι ειδικα ητανε φωτια!! αφησα και μισο φιλετο για αυριο αλλα το σπανακι το φαγα ολο..
Η στεβια οντως ειναι ψιλοχαλια.. για το τσαι δοκιμαστε γλυκοριζα κορτιτσια και θα με θυμηθειτε!! ειναι ξυλακια σαν την κανελα ενα πραμα αλλα αν τη βρειτε τριμμενη, σαν ροκανιδια ειναι ακομα καλυτερα. Οταν θελετε λιγο πιο γλυκο το τσαγακι σας, βαζετε γλυκοριζα, και ουτε θερμιδες ουτε γλυκαιμικοι δεικτες ουτε τιποτα.. και απο νοστιμια δε σας λεω τιποτα.. σας προκαλω να τη δοκιμασετε. Αρεσει ακομα και σε αυτους που δεν πινουν τσαι..
22-02-2012, 15:59 #1762
Θα θελα ομως να δοκιμασω να κανω κανα γλυκακι με στεβια σε κρυσταλικη μορφη, αλλα δεν εχω παρει ποτε διοτι ειναι πανακριβη!! ξερει καμια αν βγαινουν ωραια τα γλυκα??
22-02-2012, 16:05 #1763
Ελη μου ελεγε μια φιλη μου παλια οτι οταν εχουμε περιοδο πρεπει να τρωμε ο,τι θελουμε, ο,τι ζηταει ο οργανισμος, και οτι δεν αδυνατιζεις ουτε παχαινεις οταν εχεις περιοδο. αν πχ κανεις διαιτα πρεπει να την κοψεις για εκεινες τις μερες, γιατι και ταλαιπωρειται ο οργανισμος και δεν χανεις.. αν επισης φας λιγο παραπανω αποβαλλονται και γενικοτερα χρησιμοποουνται απο τον οργανισμο για τις διεργασιες που κανει.. δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, παντως μου εχει χαραχτει στη μνημη αυτο το πραγμα! Επισης να θυμασαι οτι καποιες αλλες δεν εχουν καν περιοδο, οποτε να χαιρεσαι που εχεις κι ας πεινας και παραπανω!! εμενα παντα η πεινα μου ηταν ιδια , δεν παρατηρουσα διαφορα με την αφιξη της περιοδου, η πεινα και η λαιμαργια ηταν μονιμη! All time classic!!:starhit:
22-02-2012, 16:10 #1764
Εγώ Αγγελάκι μου δεν ξέρω έχω την ίδια απορία.
Πάντως σήμερα έκανα ένα υπέροχο cheesecake για να κεράσω την βραδινή παρέα του σεμιναρίου. Πρέπει να βγήκε υπέροχο και είναι σχετικά ελαφριά η συνταγή μιας και το κάνω με φυτική σαντιγί και όχι κανονική. Θα πάω να πάρω και μία ωραία μαρμελάδα να το στολίσω αργότερα και εύχομαι να αρέσει στην παρέα χιχιχιχι. Ετοιμάζομαι και φεύγω για γυμναστήριο!
22-02-2012, 16:16 #1765
Αγγελάκι μου εύχομαι να έχεις δίκιο γιατί το χθεσινοβραδινό με πείραξε πάρα πολύ! Συγχύζομαι όταν νιώθω ότι χάνω τον έλεγχο και ταλαιπωρούμαι έτσι. Έχεις δίκιο για το θέμα περίοδος και ξέρω πόσο σε στεναχωρεί καρδιά μου. Τουλάχιστον με αυτή τη διατροφή μπορώ να περιορίζω τα υπερφαγικά μου σε λίγες μέρες το μήνα και έτσι να μην μου κοστίζει. Ωστόσο επειδή θέλω να χάσω κιλά στεναχωριέμαι και απορώ πότε επιτέλους θα βρω την πειθαρχία που χρειάζεται για να καταφέρω τον στόχο μου...
Δεν είναι λόγος βέβαια αυτός για να τα παρατήσω και το έχω ξαναπεί. Αυτή η διατροφή έχει γίνει πλέον συνήθεια και μου αρέσει, δεν την κάνω αγγαρεία ούτε νιώθω ότι στερούμαι. Αλλά όπως και να χει τα επιπλέον κιλά με βαραίνουν, θέλω να τα διώξω επιτέλους από πάνω μου!!!
22-02-2012, 16:21 #1766
Originally posted by Eli
Εγώ Αγγελάκι μου δεν ξέρω έχω την ίδια απορία.
Πάντως σήμερα έκανα ένα υπέροχο cheesecake για να κεράσω την βραδινή παρέα του σεμιναρίου. Πρέπει να βγήκε υπέροχο και είναι σχετικά ελαφριά η συνταγή μιας και το κάνω με φυτική σαντιγί και όχι κανονική. Θα πάω να πάρω και μία ωραία μαρμελάδα να το στολίσω αργότερα και εύχομαι να αρέσει στην παρέα χιχιχιχι. Ετοιμάζομαι και φεύγω για γυμναστήριο!
22-02-2012, 16:39 #1767
Originally posted by Eli
Αγγελάκι μου εύχομαι να έχεις δίκιο γιατί το χθεσινοβραδινό με πείραξε πάρα πολύ! Συγχύζομαι όταν νιώθω ότι χάνω τον έλεγχο και ταλαιπωρούμαι έτσι. Έχεις δίκιο για το θέμα περίοδος και ξέρω πόσο σε στεναχωρεί καρδιά μου. Τουλάχιστον με αυτή τη διατροφή μπορώ να περιορίζω τα υπερφαγικά μου σε λίγες μέρες το μήνα και έτσι να μην μου κοστίζει. Ωστόσο επειδή θέλω να χάσω κιλά στεναχωριέμαι και απορώ πότε επιτέλους θα βρω την πειθαρχία που χρειάζεται για να καταφέρω τον στόχο μου...
Δεν είναι λόγος βέβαια αυτός για να τα παρατήσω και το έχω ξαναπεί. Αυτή η διατροφή έχει γίνει πλέον συνήθεια και μου αρέσει, δεν την κάνω αγγαρεία ούτε νιώθω ότι στερούμαι. Αλλά όπως και να χει τα επιπλέον κιλά με βαραίνουν, θέλω να τα διώξω επιτέλους από πάνω μου!!!
22-02-2012, 17:41 #1768
Originally posted by ~aggelaki~
Originally posted by Eli
22-02-2012, 19:23 #1769
Αστεροσκονίτσα μου θέλει πολύ υπομονή και κυρίως να εμπεδώσουμε τις αλλαγές ως τρόπο ζωής. Αγγελάκι μου μην ανησυχείς δεν με παίρνει έτσι εύκολα από κάτω ίσα ίσα πεισμώνω περισσότερο. Η διατροφή μου δεν είναι καθόλου στερητική και αυτό με βοηθάει να αντέχω και να συνεχίζω. Σκέφτομαι όλο ότι μάλλον χρειάζομαι περισσότερη άσκηση για να αντισταθμίσω. Σήμερα τα πήγα καλά προς το παρόν, βοηθάει και το ότι αδιαθέτησα, και παρόλα αυτά πήγα και το γυμναστήριο μου έκανα μισή ώρα διάδρομο με γρήγορο περπάτημα και λίγο τρέξιμο για πρώτη φορά και ασκήσεις με τον γυμναστή για καμιά ώρα. Τώρα νιώθω αρκετά καλύτερα σα να έφυγε λίγο βάρος από πάνω μου ένα πράμα! Χάρηκα που κατάφερα να τρέξω και λίγο, έχω αρχίσει να δυναμώνω
! Κόλλησα το πρόγραμμα του γυμναστηρίου στο ψυγείο μου με την υπόσχεση να πάω πιο συχνά και να δοκιμάσω και άλλα προγράμματα.
Όπως λέω πάντα πρωταρχικός μου στόχος είναι η αλλαγή συνηθειών και μετά η απώλεια! Αν καταφέρω να αλλάξω τις συνήθειές μου και τις παγειώσω τότε θα δω και την απώλεια. Έτσι προσπαθώ να σκέφτομαι και έτσι δεν χάνω το κουράγιο μου. Πίσω δεν γυρνάμε τα είπαμε αυτά!Που θα πάει , που θα πάει θα τα καταφέρωωωωω
unk:
22-02-2012, 19:35 #1770
Κρατάω το "πίσω δε γυρνάμε" :starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::star hit::starhit:
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή