τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 119
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 119 of 427 FirstFirst ... 1969109117118119120121129169219 ... LastLast
Results 1,771 to 1,785 of 6392
    Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    ειναι ανω τον 40 και ειδες κορμι που διαθετει ζουζουκα ;;;; εκανε πολλα χρονια γυμναστηριο και τωρα κανει και pole da....και τρωει του κοσμου τις σοκολατες ..............Αδικε θεε !!!!!!
    :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI
    Ελάκι μου και lessing σας ευχαριστώ...Και από καθαρό ενδιαφέρον το επέλεξα χωρίς να ξέρω τί θα κάνω μετά επαγγελματικά....Είναι νέος τομέας της Πολιτικής Επιστλημης και έχει να μας δώσει πολλά σε επίπεδο νέων οριζόντων και χάραξης πολιτικής.... Είναι και αρκετά ζόρικο ταυτοχρόνως... Προσπαθώ όμως!!!

Φέτος είναι η χρονιά της προσπάθειας σε όλους τους τομείς!!!Λέτε το 2012 να κάνω σημαντικά βήματα για τη ζωή μου...Ο καιρός θα δείξει...!!!!
    Ειμαι σιγουρη!:thumbup:

Senior Member
    Originally posted by Eli

Όπως λέω πάντα πρωταρχικός μου στόχος είναι η αλλαγή συνηθειών και μετά η απώλεια!
    Νομιζω οτι σε μια μονη προταση ειπες την ουσια του προβληματος ''παχυσαρκια''!:thumbup::thumbup:

Senior Member
    Καλημέρα!
    Lessing μου τι κάνεις είσαι καλά; Σε χάσαμε βρε παιδί! Πες μας και τα νέα σου . Πράγματι πιστεύω ότι η συγκεκριμένη πρόταση τα λέει όλα! Από τότε που συνειδητοποίησα αυτή την αλήθεια κορίτσια είμαι αισιόδοξη και βέβαιη ότι δεν θα γυρίσω πίσω στις παλιές μου διατροφικές συνήθειες. Ας με επισκέπτονται που και που δεν πειράζει, ούτως ή άλλως δεν μπορούν πλέον να με βλάψουν στο επίπεδο που με έβλαπταν κάποτε. Με τα χρόνια θα τα έχω αφήσει όλα αυτά πίσω μου μαζί με τις παλιές μου συνήθειες και με τα περιττά μου κιλά...Εύχομαι να καταφέρω να απολαμβάνω κάθε χρόνο περισσότερο το σώμα μου και την υγεία που μου προσφέρει η καλή διατροφή και η άσκηση. Αυτά τα δύο πλέον αποτελούν αυτοσκοπό όχι για το αδυνάτισμα αλλά για μία καλύτερη ποιότητα ζωής! Έτσι σκέφτομαι και έτσι θα συνεχίσω να σκέφτομαι και να βελτιώνομαι όσο περνάει ο καιρός . Σας φιλώ γλυκά και πάω για δουλίτσες και καφέδιασμα, ένα τηλεφώνημα έπεσε και ήταν αρκετό για να με ξεσηκώσει! Byeeeeee θα τα πούμε αργότερα αγαπημένες μου :kiss:

Senior Member
    Originally posted by ~aggelaki~
    Θα θελα ομως να δοκιμασω να κανω κανα γλυκακι με στεβια σε κρυσταλικη μορφη, αλλα δεν εχω παρει ποτε διοτι ειναι πανακριβη!! ξερει καμια αν βγαινουν ωραια τα γλυκα??
    Aggelaki μου βγαινει το natreen σε υγρη μορφη (σε μπουκαλακι) και δεν εχει ασπαρταμη , το παιρνω απο το A-B Bασιλοπουλο ενα κουταλακι γλυκαινει απιστευτα ,ειναι ιδανικο για γλυκα ..........

Senior Member
    Κορίτσια, αν δεν έχουν ασπαρτάμη, τί έχουν? Είναι με φρουκτόζη ή γλυκόζη? Και κατά πόσον κάνει να τρώμε συχνά τέτοιες ουσίες???:question::question::question::ques tion:

Senior Member
    Κοριτσια το συγκεγκριμενο διαλυμα που ειναι για γλυκα περιέχει τα εξης: νερο , κυκλαμικο νατριο, φρουκτοζη .......ειναι παρα πολυ γλυκαντικο 100gr ζαχαρη κρυσταλικη την αντικαθιστω με 1,5 κουταλακι του γλυκου ναtreen .......οτι αλλο ρωτηστε .........

Senior Member
    Δεν είναι και αθώο το κρυσταλλικό οξύ... στην Αμερική είναι απαγορευμένο(νόμιμο πάντως σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο) ενώ αντενδείκνυται ιδιαίτερα για τους άνδρες για... αναπαραγωγικούς λόγους. Μάλλον μιλάμε για χειρότερη εναλλακτική έναντι της ασπαρτάμης για την οποία υπάρχουν μόνο υποψίες εξάλλου...

Senior Member
    Παιδια ολα τα τεχνητα γλυκαντικα ειναι βλαβερα λογω χημειας.Καλυτερα μια στις τοσες λιγο μελι η μαυρη ζαχαρη

Senior Member
    Συμφωνώ Lessing μου, ακόμη και για τα γλυκαντικά που δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι βλαβερά υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι είναι. Προσωπικά σκεφτόμουν την στέβια μιας και είναι φυσικό γλυκαντικό και παράγεται από φυτό, αλλά τη δοκίμασα στον καφέ και δεν μου άρεσε. Σε γλυκό δεν ξέρω πως θα ήταν. Προτιμώ να βάζω μαύρη ζάχαρη στον καφέ μου και μέλι στο τσάι μου και ας μετράω την ποσότητα. Εξάλλου τα ροφήματα μου τα πίνω μέτρια και όχι πολύ γλυκά. Καλύτερα υγιεινά και με περισσότερες θερμίδες, παρά να τρώω χημικά :barfy:

Senior Member
    Καλησπερα και πλαι κοριτσια ,εγώ για να πω την αληθεια χρησιμοποιω γλυκαντικα ............ τωρα εφτιαξα κρεμα ανθος αραβοσιτου , εβαλα ομως ελαχιστη ............ Αληθεια τη κρεμα πως την μετραμε , ξερετε να μου πειτε ;;;;;;;
    lessing αληθεια τωρα που ηρεμησες ξαναζυγιστηκες , ηταν τελικα πλασματικα τα κιλα που εδειξαν με το σεμιναριο ;;;;

Senior Member
    ʼλμα μου καλησπέρα
    Την κρέμα αραβοσίτου την μετράς για πρωτεΐνη μιας και το βασικό της συστατικό είναι το γάλα

Senior Member
    Εli δεν μπορω να τη φαω σαν snack αλλα για βραδυο με κατι άλλο ;;; και με τη να τη συνοδευσω οεο ;;;

Senior Member
    Εγώ όταν έκανα ρυζόγαλο ʼλμα μου προτιμούσα να το συνοδεύω με 1/2 μπανάνα και κάνα παξιμαδάκι. Βασικά για να κάνεις τριάδα με την κρέμα χρειάζεσαι και κάτι φρέσκο δηλαδή ένα φρούτο και κάτι σε υδατάνθρακα: κριτσίνι, παξιμάδι, δημητριακά, ξηρούς καρπούς κτλ

Senior Member
    Μια χαρα βραδινο θα κανω eli!!!! ευχαριστωωωωωωωωωω.............