τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 123
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 123 of 427 FirstFirst ... 2373113121122123124125133173223 ... LastLast
Results 1,831 to 1,845 of 6392
    Senior Member
    Maraki καλωσηρθες!! δε σε αποκαλω ασωτη γιατι νομιζω οτι η μονη ασωτη εδω μεσα ειμαι εγω..κοριτσια σημερα παλι ειχα επεισοδιο..ειχα 3 βδομαδες και δεν ξερω τι σκατα σκεφτομουνα και το επετρεψα. διαβαζα σπιτι και οταν ηρθε η ωρα για το σναη ανοιξα την τηλεοραση. τελειωσα το σνακ και πηρα ολη τη σακουλα με τα παξιμαδακια και αρχισα να μασουλαω χωρις καμια ιδιαιτερη πεινα. ετσι.. συνειδητοποιωντας οτι αρχισα να τρωω πολυ ειπα απο μεσα μου οτι θα φαω και κατι αλλο και θα τα βγαλω. και ετσι εγινε.. εφαγα ενα μπολ με φακες, πατατοσλατα, γαλα με ρυζογκοφρετες και πολυ μελι και ταχινι, αυτα.. και ψωμι..αν εβρισκα και κατι αλλο ευκαιρο θα το ετρωγα. απορω πως το επιτρεπω ακομα, να πω οτι θα γλιτωσω θερμιδες..σιγουρα πηρα περισσοτερες απο το αν σταματουσα κι ας ειχα φαει λιγα παξιμαδακια παρα πανω.. Η μαμα μου οταν ηρθε σπιτι το καταλαβε οταν ειδε να λειπουν φαγητα κ αρχισε να μου φωναζει και να μου λεει "καλα, δεν ντραπηκες? κτλ,κτλ.. ο μπαμπας σου κι εγω κανουμε τα παντα για να γινεις καλα κι εσυ δε μας σκεφτεσαι ποτε... μοναχα 1 φορα να μας σκεφτοσουν,μια!" εγω της απαντουσα οτι τοσα χρονια ντρεπομαι, δεν ντραπηκα σημερα μονο. και να σταματησει να φωναζει γιατι με κανει χειροτερα. τιποτα αυτη, συνεχιζε.. δεν θυμαμαι ακριβως τι ειπαμε, σε καποια φαση παντως μου ειπε οτι εγω καταστρεφω τον εαυτο μου, να μην τα ριχνω πανω τους - η αμυνα της μανας σκεφτηκα,να αποποιηθει ολης της ευθυνης που ισως ειχε τοσα χρονια- εκλαψα, εκλαψα,εκλαψα.. μιλησα με την κολλητη μου, χαλαρωσα λιγο ,τωρα παλι κλαιω. νιωθω ενα τεραστιο μισος για τη μανα μου και ξενερωνω απιστευτα πολυ.. μακαρι να μην ειναι αληθινο. μακαρι να ναι μισος που εκτρεφω γ αυτο που κανω και οχι για τη μανα μου. Μετα, το μεσημερι, εφαγα μακαρονια με τριμμενο τυρακι και σαλατα. ειχα πολυ καιρο..μου αρεσε πολυ.. πρεπει να μην στερουμε τιποτα..πρεπει επισης να μην πιεζομαι , αλλα με τα μαθηματα πιεζομαι. και πρεπει να μην ανοιγω την τηλεοραση οταν τρωω.
    ζουζουκα πολυ ωραια η ζακετα ,κι εμενα μου αρεσε.. θα ταιριαζει πολυ αν φορας κι ενα τεραστιο χαμογελο μαζι!!

Senior Member
    Αγγελάκι μου γλυκό και αγαπημένο, μην μου στεναχωριέσαι χαρά μου.
    Σίγουρα και η μαμά σου δεν το χειρίστηκε καλά το θέμα και θα πρέπει και αυτή να είναι πιο ψύχραιμη στις αντιδράσεις της. Σκούπισε τα δάκρυα σου αγάπη μου και μην μου χάνεις το κουράγιο σου. Ναι δε κάνει να στερούμαστε, ναι χρειάζεται να τολμάς και να επιτρέπεις απολαύσεις στον εαυτό σου και σίγουρα καλό είναι να μην τρως μπροστά στην τηλεόραση, αν και εγώ πολλές φορές το κάνω και καλό είναι να το αποφεύγουμε. Κατά τα άλλα για να μην σε παίρνει από κάτω πρώτα σκέψου τι έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής!!! Το να κάνεις πισωγυρίσματα ΕΣΥ ξέρεις ότι είναι φυσιολογικό, μην φορτώνεσαι την στεναχώρια και τις τύψεις της μάνας σου. Δεν είναι μεμπτό και σίγουρα δεν είναι κάτι που θα μπορέσεις να σταματήσεις να κάνεις μαγικά. Σίγουρα αυτά τα πισωγυρίσματα αυτή τη στιγμή θα σε στεναχωρούν περισσότερο μιας και έχεις προχωρήσει αρκετά μπροστά. Μου κάνει πάντως εντύπωση που η μαμά σου αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο. Θεωρώ άκυρη την συμπεριφορά της και προφανώς δεν είναι ενημερωμένη για την νευρική βουλιμία όπως θα έπρεπε. Από τα σεμινάρια που παρακολούθησα Αγγελάκι μου έμαθα ότι το υποστηρικτικό περιβάλλον ενός ατόμου με διατροφική διαταραχή εκτός του ότι θα πρέπει να είναι ενημερωμένο για το πως να διαχειριστεί την κατάσταση θα πρέπει πρώτα απ' όλα να ξέρει ότι με φωνές, απειλές και δημιουργώντας ενοχές στο άτομο με την διαταραχή το μόνο που καταφέρνει είναι να το κάνει χειρότερα γιατί αυτά τα άσχημα συναισθήματα ήταν που εξ αρχής δημιούργησαν την διαταραχή. Καλό θα είναι να το πεις αυτό στην μαμά σου όταν θα ηρεμήσετε και να της ζητήσεις σε ανάλογη φάση να σε αγκαλιάσει και να σου μιλήσει και όχι να σου φωνάξει και να σου δημιουργεί περισσότερες τύψεις. Στην ανάγκη να την πάρεις μαζί σου στον ψυχολόγο και να της πει και αυτός πως να μάθει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Προφανώς δεν θέλει να τα ακούσει όλα αυτά και έχει άρνηση ως προς την κατάσταση που βιώνεις, αλλά θα πρέπει να ξέρει ότι η νευρική βουλιμία δεν περνάει έτσι εύκολα και ότι θα πάρει χρόνια για να ξεπεραστεί εντελώς. Αυτό πρέπει να της το δώσεις να το καταλάβει και αν δεν το κάνεις εσύ θα πρέπει να το κάνει ο ψυχολόγος.
    Αγγελάκι μου μην μου στεναχωριέσαι ε; Μαζί θα το περάσουμε και αυτό. Ένα στραβοπάτημα ήταν και θα περάσει. Μην ξεχάσεις την υπόλοιπη μέρα σου να κάνεις σωστά τα γεύματα σου και λίγο ενισχυμένα για να μην πεινάσεις. Φάε και καμιά μπανάνα για το στομαχάκι σου και για να πάρεις λίγο κάλιο. Πιες και τις αλόες σου να χαλαρώσεις :P

Senior Member
    Αγγελάκι μου το κλάμα είναι ξέσπασμα και καλά έκανες και έκλαψες...Πάει τώρα όμως...Η θλίψη είναι ο χειρότερος σύμβουλος...Προσπάθησε όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται να χαμογελάσεις λίγο....Γιατί πάνω από όλα σημασία έχεις εσύ...και η ψυχική σου ισορροπία.

Οι γονείς καμιά φορά από την πολλή τους αγάπη και ανησυχία αντιδρούν υπερβολικά! Δεν τη μισείς τη μανούλα σου απλώς είναι το συναίσθημα της στιγμής...

Φρόντισε εσύ όπως πολύ καλά κάνεις τον εαυτό σου, μην κολλάς στο σημερινό, όλα θα πάρουν το δρόμο τους αν ηρεμήσεις και αισιοδοξήσεις ....Προχωράμε παρακάτω!:saint2:

Senior Member
    της μαμας μου της εχω ξαναπει οτι με κανει χειροτερα με το να μου φωναζει..δεν το καταλαβαινει. μονη της ζητησε να βρεθει και με τον ψυχολογο μου, πηγανε με τον πατερα μου φορα, αλλα απότι καταλαβα δεν ειπανε και κατι για μενα. για το πως να με αντιμετωπιζουνε. μιλησαν για τις ημικρανιες της μαμας μου κυριως, της εδωσε και κατι χαπια να δοκιμασει μηπως αυτα την ηρεμουν οταν την πιανουν και ειπανε και αυτο για τη σχολη ,οτι δεν με πιεσανε, με αφησανε να επιλεξω ο,τι ηθελα.. μιλησαν και λιγο για την κριση. αυτα! δεν ξερω φυσικα τι αλλο, εμενα αυτα μπου ειπανε. εχω βαρεθει να ακουω απο τη μανα μου να τους μιλαω και να λεω ο,τιδηποτε σκεφτομαι ,οχι οπως τοσα χρονια λεει που τα εθαβα, αν κατι με ενοχλει να το λεω , και μετανιωνω την ωρα και τη στιγμη παντα που ανοιγω το στομα μου. αποσο εχω καταλαβει πρεπει μονη να το παλεψω, εντελως μονη, μονη μου να βαλω μυαλο και να παραμεινω δυνατη, να βρω ασχολιες και να φυγω απο το κωλοσπιτο. με κανουν να αισθανομαι οπως οταν ημουν στο λυκειο που το μονο που ηθελα ηταν να φυγω απο το σπιτι. ο,τιδηποτε αλλο μου φαινοταν ωραιο. ειμαι παρα πολυ πληγωμενη, εχει βγαλει ριζες η θλιψη μεσα μου.. Ελη προχθες ειδα στον υπνο μου οτι μας ειπες οτι αδυνατισες!!--ασχετο..:kiss:

Senior Member
    Αγγελάκι μου δεν είσαι μόνη σου μαζί το παλεύουμε χαρά μου!
    Εμείς θα σε καταλάβουμε ότι και να έχεις κάνει. Χαίρομαι που κατάφερες να μας γράψεις τι πέρασες σήμερα, δεν είναι εύκολο...
    Μωρέ ο ψυχολόγος που πηγαίνεις έχει κάποια εξειδίκευση σε διατροφικές διαταραχές;

Senior Member
    aggelaki μου κακη μερα ηταν και περασε........... σκουπισε τα ματακια σου και συνεχισε σαν να μην εγινε τιποτα ........ εμεις οι γονεις κανουμε λαθη πολλες φορες απο υπερβολικη αγαπη aggelaki μου οχι απο κακια .......... τι μαμα σου δεν την πειραξε που ειδε να τις λειπουν πραγματα αλλα στεναχωρηθηκε για σενα ............... aggelaki η αδυναμια ειναι και αυτο μεσα στη ζωη του ανθρωπου ........... και ο ανθρωπος εχει πολλες , το ξερεις και εσυ οτι καποια στιγμη θα ξαναεκανες υπερφαγικο ή και θα ξανακανεις ...........το θεμα ειναι οτι εχεις αρχισει και ελεγχεις ομως σιγα σιγα αυτο το τερας και απλα θελει τον χρονο του μεχρι να το εξαλιψεις . δεν το παλευεις απο τη μια μερα στην άλλη .................μην στεναχωριεσαι και προχωρα σαν μην εγινε τιποτα ...........

Senior Member
    Ζουζούκα τελεια η ζακετουλα σου, με γεια, με γεια!!!
    Οσο για τη διατροφη μου, τον τελευταίο καιρό, καταγραφω σε ενα μπλοκακι οτιδήποτε τρωω και ετσι εχω μπει σε μια σειρα σιγα σιγα..αλλα θελω δουλεια ακόμα
    Μαρακι που ησουν χαμένη τοσο καιρό? τι κανεισ?τα νεα σου?

Αγγελάκι μου, μην στενοχωριεσαι, ηταν ενα ατυχες συμβαν που πέρασε..σιγα σιγα με το περασμα του χρονου, θα το ελεγχεις και θα μειωθει σημαντικά και κάποια στιγμη θα σταματησει εντελως..μην απογοητευεσαι και όσο γιατη μητερα σου, για σενα νοιαζεται και για το καλό σου είπε ότι είπε όμως με λάθος τρόπο, θα το καταλάβει μόνη της..

Senior Member
    υποτιθεται οτι εχει ναι.. ακομα και για απωλεια κιλων μεσω υπνοθεραπειας εχει εξειδικευση! και γενικα μου χει πει και για αλλα παραδειγματα κοριτσιων με βουλιμια. δεν με κανει ομως να αισθανομαι και πολυ ωραια. στην αρχη ηταν καλυτερα. τωρα με κουρασε. λεει την αποψη του σε κατι, συμφωνω σε αυτο που λεει, και μετα με ρωταει τι εχω να πω, αλλα δεν εχω να πω κατι αλλο. το σκεφτομαι για να ξαναπαω παντως.
    Η μανα μου μολις μου

Senior Member
    ειπε οτι κουραστηκε να με βοηθαει! φτανει τοσο πια λεει. Τη ρωτησα αν νομιζει οτι βοηθαει με αυτον τον τροπο και ηταν η απαντηση της.. Και πριν 1-2 μηνες μου ειχε πει οτι φτανει πια, τους εχω ρημαξει τη ζωη, και οτι θα τους αρρωστησω ολους. εκει να δειτε τυψεις. στον γιατρο ταλεγα , δεν αντεχα, και μου ειχε πει να μην τα παιρνω στα σοβαρα. μετα απο καμια βδομαδα τους ειδε κιολας-τους δικους μου- απορω αν μιλησαν καθολου για το πως πρεπει να μου συμπεριφερονται. Τελοσπαντων.. θελω καπου να τα πω και τα ακουτε εσεις τωρα, ελπιζω να μην σας χαλαω τη διαθεση, αλλα να πεισμωνετε μαζι μου και να συνεχισουμε τη διατροφη μας με χαμογελα! θα γραψω τι εφαγα και ολη τη βδομαδα, να μου πειτε αν υποσιτιστηκα! που δεν το νομιζω..

Senior Member
    aggelaki συννενοημενες ημασταν ??και εγω χθες εκανα υπερφαγικο . σημερα ειμαι σαν ζομπι βεβαια. πολυ καταθλιψη πολυ κλαμα.
    τουλαχιστον ομως καταλαβα οτι το εκανα γιατι δεν κοιμηθηκα καθολου και ημουν κουρασμενη.
    σημερα ειχε η κορη μου γιορτη στο σχολειο και παρ'ολιγο να μην την παω γιατι σκεφτομουν οτι και οι αλλοι θα το καταλαβουν και θα βλεπουν ποσο παχυνα απο χθες!!!! (ενα κιλο πανω απο χθες) . παιδια αισθανομαι πολυ χαλια.

αισθανομαι οτι η ζωη μου παει απο το κακο στο χειροτερο. απο τα οικονομικα απο τα "διατροφικα"
    και τα 3 παιδια ειναι αρρωστα, τα πεθερικα τσαντιλες, οι γονεις πνιγμενοι στα χρεη και στρεφονται σε μας .ειμαι παρα πολυ
    δυστυχισμενη παιδια!!!

Senior Member
    ton76 ηρεμησε το υπερφαγικο το εκανες , τωρα εγινε ..................προχωρας τωρα ............. οσο για το σχολειο κανενας δεν προσεξε τιποτα πιστεψε με ...... τωρα οσο για τα αλλα σε ενα καζανι βραζουμε ολοι , οικονομικα χαλια ειμαστε ολοι .............. εγω την προηγουμενη εβδομαδα ζοριστηκα και για τα απαραιτητα και δεν ειχα μαθει ετσι .........παντα ειχα χρηματα και χαλουσα και ειδικα στο super market δεν τα υπολογιζα ..............τωρα αλλαξαν τα πραγματα ..............και δεν μπορουν να βοηθησουν ουτε οι δικοι μου ουτε τα πεθερικα μου ............Θα μαθουμε και με τα λιγοτερα . βλεπεις οτι δεν εισαι μονη σου ........

Senior Member
    Κυριακη..
    08 15 λιγο κεφιρ + 1 αυγο + 4 ακτινιδια μικρα + 1/2 μπανανα + 3 χαρουποκουλουρα +2 παξιμαδακια ζεας
    11 15 1 ροδι(το χυμο του) + 2 ακτινιδια μικρα + 1,5 χαρουποκουλουρο
    14 15 φακη κοκκινη+μαυρο ρυζι + 1 τσιπουρα μικρη + παντζαρι + παντζαροφυλλα σαλατα
    18 00 3 ακτινιδια + 1 κουταλια χαρουπαλευρο (σαν γλυκο κακαο ειναι) + 1 χαρουποκουλουρο
    21 00 1 αυγο + παντζαροφυλλα + λιγο παντζαρι + λιγο τυρι κατσικισιο + 2 παξιμαδακια ζεας

Δευτερα.. Ηταν η μερα που εκανα ολοκληρο ταξιδι για να παω να γραψω και σηκωθηκα αγρια χαραματα..
    05 20 3 ακτινιδια μικρα + 1 μπουκια μπανανα + κεφιρ + μελι + 3 χαρουποκουλουρα
    08 45 1/2 πρασινο μηλο + 1 χαρουποκουλουρο
    11 45 1 πρασινο μηλο + 1,5 χαρουποκουλουρο
    14 30 κοτοπουλο με ρυζι στο φουρνο --οχι λαιτ!-- + σπανακι-ροκα σαλατα + 2 μανιταρια
    18 00 1 ροδι + 1 ακτινιδιο + 1 χαρουποκουλουρο
    21 00 1 αυγο + ροκα + 1 παξιμαδακι ζεας

Τριτη..
    08 00 4 ακτινιδια μικρα + μελι + λιγο κεφιρ + σχεδον 1 γιαουρτι + 3 χαρουποκουλουρα
    10 50 μιση ωρα τρεξιμο
    11 50 1 ροδι + 1 γιαουρτι
    14 00 φακη κοκκινη +μαυρο ρυζι + παντζαρι σαλατα + παντζαροφυλλα + 3-4 παξιμαδακια ζεας
    17 30 λιγο κεφιρ-πολυ λιγο γιαουρτι + 2 παξιμαδακια κριθινα + λιγο παντζαρι
    20 15 παντζαροφυλλα σαλατα +παντζαρι + τυρι κατσικισιο + 3 παξιμαδακια κριθινα +1 παξιμαδακι ζεας +παντζαροζουμο

Τεταρτη..
    07 45 4 ακτινιδια μικρα + μελι + κεφιρ+ 4 χαρουποκουλουρα
    11 15 1 πρασινο μηλο + γιαουρτι +1 χαρουποκουλουρο
    11 45 1 μεγαλο κομματι λαχανο + 2 κριθινα παξιμαδακια
    14 00 μιση ωρα τρεξιμο
    15 00 1/2 φιλετο σολωμο πανω σε σπανακι + ροκα + 2 κριθινα παξιμαδακια + λιγο φακη με ρυζι μαυρο
    18 15 3 ακτινοδια μικρα + λιγο γιαουρτι + μισο χαρουποκουλουρο
    18 45 1/2 κυδωνι
    υπνος....ξυπνησα στις 23 30!
    23 30 κεφιρ

Πεμπτη..
    07 40 κεφιρ κατσικισιο + 1 κυδωνι+ 1 ακτινιδιο + μελι _3,5 χαρουποκουλουρα
    10 35 1 μπανανα + 1 χαρουποκουλουρο
    14 00 1/2 φιλετο σολωμο + πρασοσελινο --πολυυυυ, τι φαγηταρα ειναι αυτη!!!--- + 2 κριθινα παξιμαδακια
    18 00 1 κυδωνι + 1/2 γιαουρτι + 1 μπουκια ψωμι εσσαιων
    20 00 μιση ωρα τρεξιμο
    21 00 1/2 γιαουρτι + λιγο τυρι κατσικισιο + κουνουπιδι + 2-3 παξιμαδακια ζεας + 2 μπουκιες ψωμι εσσαιων

Senior Member
    Originally posted by ton76
    aggelaki συννενοημενες ημασταν ??και εγω χθες εκανα υπερφαγικο . σημερα ειμαι σαν ζομπι βεβαια. πολυ καταθλιψη πολυ κλαμα.
    τουλαχιστον ομως καταλαβα οτι το εκανα γιατι δεν κοιμηθηκα καθολου και ημουν κουρασμενη.
    σημερα ειχε η κορη μου γιορτη στο σχολειο και παρ'ολιγο να μην την παω γιατι σκεφτομουν οτι και οι αλλοι θα το καταλαβουν και θα βλεπουν ποσο παχυνα απο χθες!!!! (ενα κιλο πανω απο χθες) . παιδια αισθανομαι πολυ χαλια.

αισθανομαι οτι η ζωη μου παει απο το κακο στο χειροτερο. απο τα οικονομικα απο τα "διατροφικα"
    και τα 3 παιδια ειναι αρρωστα, τα πεθερικα τσαντιλες, οι γονεις πνιγμενοι στα χρεη και στρεφονται σε μας .ειμαι παρα πολυ
    δυστυχισμενη παιδια!!!
    Τον μου ψυχραιμια.. Κι εγω ειμαι δυστυχισμενη αλλα δεν πρεπει να το λεμε ουτε καν στον εαυτο μας γιατι μετα το θεωρουμε δεδομενο και δυσκολα ξεκολλαει η βελονα.. με τον αντρα σου καλα τα πατε? εχετε καλη σχεση,κατανοηση κτλ? συγνωμη αν γιονομαι αδιακριτη..
    Υ.Γ. μη μου πεις οτι εισαι 59 κιλα, μανα με 3 παιδια, και ξενερωνεις για το 1 κιλο!!

Senior Member
    Ααααααα για ψυχραιμία παρακαλώ!!!
    Κοριτσάρες μου μην μου πέφτετε!!! Έτσι είναι αυτά πέφτουμε ξανασηκωνόμαστε! Τον μου μην τα σκέφτεσαι όλα μαζί θα μπουκώσεις καλή μου. Όλοι όπως λέει και η ʼλμα σε ένα καζάνι βράζουμε, και εγώ έχω τα πάνω και τα κάτω μου, άνεργη τόσο καιρό με ένα μισθό με νοίκι με ένα δάνειο και με άπειρες υποχρεώσεις και θέλουμε να κάνουμε και παιδάκι και απορώ πως θα τα καταφέρουμε αλλά λέω έχει ο Θεός! Αγάπη και χαρά να έχουμε στην καρδιά μας και όλα θα τα καταφέρουμε, στο κάτω κάτω με το να κατσουφιάζουμε δεν καταφέρνουμε τίποτα. ʼντε θέλω να ανεβαίνουμε!!!

Senior Member
    Ton76 k Aggelaki ψυχραιμια.Σας καταλαβαινω πολυ καλα κ γω σε δυσθυμια ειμαι εχω χαλασει τη διατροφη κ εχω απογοητευτει.Τon76 δε θα καταλαβει κανεις το ενα κιλο!που πηρες ειναι κατι που το ξερεις μονο εσυ.Αλλα πες οτι ηταν κ πολλα τα κιλα κ τι εγινε;Θα πουν τιποτα;Στο σπιτι σου τους εχεις;
    Aggelaki το οτι η μαννα σου αντιδρα τοσο εντονα ειναι αποδειξη του ποσο σε νοιαζεται.Δε νομιζω οτι θα προτιμουσες να ηταν αδιαφορη κ να μην αντιδρα καθολου ειτε κανεις υπερφαγικα ειτε οχι γλυκεια μου.
    Η ζακετα σουπερ συγχαρητηρια.
    Asteroskoni σε ζηλευω που εισαι στην Αγγλια ειναι η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου χωρα!
    Εli μου εχεις καμμια ιδεα για σνακ;Εχω σιχαθει να τρωω wish bars ασε που οι μπαρες δεν μου αρεσουν κιολας!:starhit: