Results 1,846 to 1,860 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
24-02-2012, 20:18 #1846
Originally posted by Eli
Καλημέρα!
Φίλλιπε καλωσόρισες και πάλι! Είχα αρχίσει να ανησυχώ λίγο για την πολυήμερη απουσία σου. Εύχομαι να είσαι καλά και να νιώθεις καλύτερα.
Θέλω να ξέρεις ότι εκτιμώ την προσπάθεια σου και κατανοώ τις ανησυχίες σου και τους προβληματισμούς σου. Η πορεία σου στο φόρουμ έχει δείξει ότι ότι λες το λες από ενδιαφέρον και όχι για να χλευάσεις. Έχεις περάσει πολλά και έχεις καταφέρει επίσης πολλά με την δυναμική του χαρακτήρα σου και με την υπομονή σου. Παρόλα αυτά το ποστ σου ήταν επιθετικό και απότομο. Ξέρω ότι οι προθέσεις σου δεν είναι κακές γι' αυτό και στο κάτω κάτω σου απαντάω. Αν θεωρούσα ότι απλά αποτελεί ένα κακεντρεχές σχόλιο δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να σου απαντήσω. Ειδική και εγώ σίγουρα δεν είμαι και ποτέ δεν δήλωσα ότι είμαι, την άποψη μου εκφράζω αλλά δεν την εκφράζω αυθαίρετα αλλά υπεύθυνα και αφού έχω ενημερωθεί και γνωρίζω πέντε πράγματα. Εδώ και πάνω από ένα χρόνο, έχω διαβάσει, έχω κάνει 3 σεμινάρια σχετικά με διατροφικές διαταραχές και έχω συνεργαστεί με ψυχολόγο και διατροφολόγο για το προσωπικό μου πρόβλημα της αδηφαγικής διαταραχής. Μέσα λοιπόν από αυτήν την εμπειρία μου μιλάω και θεωρώ ότι έχω να πω δυο λόγια. Δεν το παίζουμε ειδικοί αλλά προσπαθούμε να βοηθήσουμε και στο ξαναλέω ότι με τον τρόπο που απευθύνεσαι στην ζουζούκα όχι απλά δεν βοηθάς αλλά αποθαρρύνεις και άλλα κορίτσια με νευρική βουλιμία να παραθέσουν τις σκέψεις τους ώστε να καταφέρουν να λυτρωθούν από αυτές.
Σου θυμίζω ότι είσαι σε τόπικ βουλιμίας και όχι παχυσαρκίας. Και στο κάτω κάτω και εγώ έχω αντιρρήσεις σχετικά με απαράδεκτες δίαιτες και διατροφές που κάνουν κάποια άτομα που πάσχουν από παχυσαρκία, όπως επίσης και πολλές αντιρρήσεις στον τρόπο που αντιμετωπίζουν την απώλεια βάρους γενικά. Και θεωρώ ότι κάποια από τα ποστ που ανεβαίνουν στην παχυσαρκία κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Παρόλα αυτά δεν με είδες να επεμβαίνω και να επιπλήττω κάποιον για τις απόψεις του. Είμαστε σε φόρουμ διατροφικών διαταραχών και καλώς ή κακώς δεν έχουμε κάποιον ειδικό να μας συμβουλεύει και να μας επιτηρεί. Συνεπώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζεις να απευθύνεσαι σε μία κοπέλα με νευρική βουλιμία η οποία μάλιστα έχει περάσει και από ανορεκτική φάση, έχει κάνει άπειρους εμετούς γιατί δεν μπορεί να δεχτεί τροφή και ενώ είναι σε φάση ίασης εσύ της επιτίθεσαι επειδή επέλεξε να εκφράσει τις σκέψεις της, τις οποίες παρεμπιπτόντως να διευκρινίσω ότι και η ίδια γνωρίζει ότι δεν είναι σωστές αλλά υπάρχουν μέσα στο μυαλό της και θέλει να απαλλαχθεί από αυτές, όπως εσύ θέλεις να απαλλαχθείς από το περιττό βάρος.
Πρέπει να καταλάβεις ότι θέλει πολλά @ρχίδια να μπει κάποιος με νευρική βουλιμία στο φόρουμ, να παραδεχθεί το πρόβλημα του και να μπει στην διαδικασία να εκτεθεί σε κόσμο έστω και ανώνυμα και να παλέψει για να το ξεπεράσει. Συνήθως τέτοια άτομα ζουν στον δικό τους κόσμο, νιώθοντας ότι είναι μόνοι τους στο πρόβλημά τους, ότι κανείς δεν τους καταλαβαίνει και δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγουν από αυτή την αρρώστια. Γι'αυτό και στο κάτω κάτω θα δεις ότι η βουλιμία σε αντίθεση με την παχυσαρκία δεν έχει πολύ κόσμο. Γιατί απλά τα περισσότερα άτομα που είναι νευρικά βουλιμικά μπαίνουν - βγαίνουν και δεν κάθονται! Συνεχίζουν να υποσιτίζονται, να κάνουν τραγικά βουλιμικά επεισόδια και κατόπιν εμετούς, πολλούς εμετούς Φίλλιπε! Αυτή τη στιγμή μόνο ελάχιστα άτομα μετρημένα ίσως στο ένα χέρι γράφουν περί νευρικής βουλιμίας! Είναι παρούσες, γράφουν τις σκέψεις τους, τις εμπειρίες τους, καλές και κακές και προσπαθούν με έναν υγιή τρόπο να το ξεπεράσουν. Μακάρι και άλλες κοπέλες που πάσχουν να φτάσουν στο επίπεδο αυτό. Έχουν δρόμο μπροστά τους και το ξέρουν, όπως όλοι μας άλλωστε, αλλά η επιλογή τους να εκτεθούν και να εκφράσουν το πρόβλημα τους σε όλη του την έκταση θα βοηθήσει και άλλα άτομα στο μέλλον να κάνουν το ίδιο. Και σχόλια επιθετικά και απόλυτα απέναντι σε μία κακή σκέψη ενδεχομένως αποθαρρύνουν και άλλα άτομα να κάνουν το ίδιο, δηλαδή να μπουν στο φόρουμ και να εκτεθούν με την ελπίδα ότι θα λάβουν βοήθεια. Συνεπώς θεωρώ ότι το δικό σου ποστ χωρίς να το καταλαβαίνεις κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.
Στην τελική Φίλιπε δεν υπάρχει λόγος να παίρνεις προσωπικά τα λόγια της ζουζούκας ούτε να θίγεσαι από αυτά. Δεν έχουν να κάνουν με εσένα, έχουν να κάνουν με το δικό της πρόβλημα. Όπως και εγώ δεν θίγομαι από αυτά που γράφεις ούτε τα παίρνω προσωπικά, δεν σε παρεξηγώ γιατί ξέρω ότι και εσύ έχεις τα δικά σου θέματα να λύσεις και να αντιμετωπίσεις. Ίσως τα παραπάνω λόγια να χτύπησαν κάποια ευαίσθητη χορδή σου, να ένιωσες ότι είναι ρατσιστικά, αλλά δεν αφορούν κανέναν άλλον εκτός από την ζουζούκα. Είναι δικοί της δαίμονες και θα τους αντιμετωπίσει με τον δικό της τρόπο. Με το να επιπλήττουμε έναν άνθρωπο με νευρική βουλιμία επειδή κάνει τέτοιες σκέψεις και επειδή τις εκφράζει είναι σαν να επιπλήττουμε κάποιον με περιττά κιλά επειδή έφαγε παραπάνω και το παραδέχτηκε! Ξέρει ότι το να φάει παραπάνω θα του κάνει κακό αλλά δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Το να το παραδεχτεί όμως είναι λυτρωτικό και τον βοηθάει να το ξεπεράσει και να συνεχίσει με την ελπίδα μία μέρα να το ξεπεράσει. Δεν νομίζω να μπορώ να φέρω καλύτερο παράδειγμα για να σε βοηθήσω να καταλάβεις.
Υ.Γ. Ζουζούκα συγνώμη αν χρειάστηκε να σε αναφέρω στα γραφόμενα μου, αν διαφωνείς σε κάτι από αυτά που γράφω, ευχαρίστως θα δεχθώ την παρέμβασή σου.
Δε καταλαβαίνω το σκοπό όλου αυτού του "κηρύγματος"... συγνώμη ζήτησα για το αρχικό μου πόστ και διευκρίνισα οτι προσωπικά δεν έχω δώσει ποτέ συμβουλές για αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών, τίποτα λιγότερο και τίποτα παραπάνω. Anyway, μπορεί να μη καταλαβαίνω κάποια πράγματα και να αντιδρώ λανθασμένα. Προσωπικά δε παίρνω τίποτα, είναι σαφές νομίζω οτι αυτά τα πράγματα περί περιόδου και πολύ αδύνατων ανθρώπων δε με αφορούν, μου χτύπησαν όμως άσχημα.
Εύχομαι σε όλες σας καλή συνέχεια και τα λέμε με όσες θέλετε στα υπόλοιπα φόρουμ. Συγνώμη και πάλι αν σας ενόχλησα ή αν σας στενοχώρησα. Ιδιαίτερα σε σένα zouzouka.
- 24-02-2012, 20:28 #1847
Καλησπέρα Φίλλιπε χαίρομαι που είσαι καλύτερα
φεύγω για γυμναστήριο τώρα αλλά ήθελα να πω ένα γεια! Θα τα πούμε αργότερα, φιλιά.
24-02-2012, 22:22 #1848
αγγελακι μου γλυκο οχι δεν ειμαι (πλεον) 59 κιλα, απλως δεν εχω ασχοληθει με το τικερακι
ειμαι ηδη 62 ισως και παραπανω και counting!!! . αλλα δεν ειναι καν τα κιλα ειναι οτι τα υπερφαγικα με κανουν να αισθανομαι οτι σιχαινομαι τον εαυτο μου.
τι να σου πω οτι καθε μερα ζυγιζομαι ισαμε 10 φορες. καθε φορα που τρωω???
ο αντρας μου ειναι καλο παιδι, δουλευταρας, οικογενειαρχης αλλα δεν με καταλαβαινει ρε παιδια. ουτε που ξερει τι περναω. 15 χρονια παλευω με τα κιλα και τον θυροειδη μου. κ ο υ ρ α σ τ η κ α !! εκεινος πειναει θα φαει that's it. εγω το σκεφτομαι το τριπλοσκεφτομαι τι θα φαω ποσες θερμιδες θα εχει, αν παχαινει κλπ.... σορυ σας κουρασα κοριτσαρες μου!!
24-02-2012, 22:52 #1849
Του εχεις μιλησει ποτε για τη σχεση σου με το φαγητο?? κανεις και εμετους??
24-02-2012, 23:00 #1850
ευτυχως εμετους οχι αλλα κληρονομησα μια ωραιοτατη διαβρωτικη γαστριτιδα οισοφαγιτιδα απο τα υπερφαγικα!!!
προσπαθω να του μιλησω πολλες φορες αλλα δεν καταλαβαινει. νομιζει οτι ειμαι καμια χαζογκομενα που ανησυχει γιατι δεν
θα της μπαινει το μαγιω το καλοκαιρι το μυαλο του δεν παει παραπερα .........
βεβαια προσβαλει λεει "χοντρελα" ως πλακα και καλα , και τετοια του εχω πει επανελλειμενα οτι με ενοχλουν αλλα δεν το σταματαει.
οσο τα λεει τοσο με ενοχλουν και παει λεγοντας.....
ειμαι σε all time low δεν θελω να κανω τιποτα παιδια ειλικρινα. μου λεει η μικρη μου εχθες "μαμα γιατι δεν τρως ποτε μαζι μας"
τι να της ελεγα ρε παιδια ??? αστα .....
25-02-2012, 00:08 #1851
Originally posted by zouzouka
Εγώ χθες έφαγα μία μεγάλη σαλάτα μαρούλι με λάχανο με δύο μανιτάρια πλευρώτους που είχα ψήσει με μία σως σκόρδου, 2 ντοματίνια και λίγο ανθότυρο!
25-02-2012, 00:15 #1852
Originally posted by mariafc
Καλημεραααααααααααααααααα ααα. Καλε με θυμάστε καθόλου?
Σε θυμάμαι πάρα πολύ καλά απο το καλοκαίρι!!!!!!!!!!!!
Πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα ή μήπως κάνω λάθος?
25-02-2012, 00:19 #1853
Originally posted by ton76
προσπαθω να του μιλησω πολλες φορες αλλα δεν καταλαβαινει. νομιζει οτι ειμαι καμια χαζογκομενα που ανησυχει γιατι δεν
βεβαια προσβαλει λεει "χοντρελα" ως πλακα και καλα , και τετοια του εχω πει επανελλειμενα οτι με ενοχλουν αλλα δεν το σταματαει.
Μπορεί να συμπεριφέρεται λίγο κάφρικα όπως το περιγράφεις αλλά πίστεψε με... είναι κι αυτό μια μορφή άμυνας. Δε ξέρουμε πως να αντιδράσουμε σωστά σε τέτοιες περιπτώσεις οι περισσότεροι, η αμηχανία του βγαίνει σε καφρίλα. Προσπάθησε να μη δίνεις σημασία...
25-02-2012, 01:16 #1854
Originally posted by ~aggelaki~
κοριτσια σημερα παλι ειχα επεισοδιο..ειχα 3 βδομαδες και δεν ξερω τι σκατα σκεφτομουνα και το επετρεψα. διαβαζα σπιτι και οταν ηρθε η ωρα για το σναη ανοιξα την τηλεοραση. τελειωσα το σνακ και πηρα ολη τη σακουλα με τα παξιμαδακια και αρχισα να μασουλαω χωρις καμια ιδιαιτερη πεινα. ετσι.. συνειδητοποιωντας οτι αρχισα να τρωω πολυ ειπα απο μεσα μου οτι θα φαω και κατι αλλο και θα τα βγαλω. και ετσι εγινε.. εφαγα ενα μπολ με φακες, πατατοσλατα, γαλα με ρυζογκοφρετες και πολυ μελι και ταχινι, αυτα.. και ψωμι..αν εβρισκα και κατι αλλο ευκαιρο θα το ετρωγα. απορω πως το επιτρεπω ακομα, να πω οτι θα γλιτωσω θερμιδες..σιγουρα πηρα περισσοτερες απο το αν σταματουσα κι ας ειχα φαει λιγα παξιμαδακια παρα πανω.. Η μαμα μου οταν ηρθε σπιτι το καταλαβε οταν ειδε να λειπουν φαγητα κ αρχισε να μου φωναζει και να μου λεει "καλα, δεν ντραπηκες? κτλ,κτλ.. ο μπαμπας σου κι εγω κανουμε τα παντα για να γινεις καλα κι εσυ δε μας σκεφτεσαι ποτε... μοναχα 1 φορα να μας σκεφτοσουν,μια!" εγω της απαντουσα οτι τοσα χρονια ντρεπομαι, δεν ντραπηκα σημερα μονο. και να σταματησει να φωναζει γιατι με κανει χειροτερα. τιποτα αυτη, συνεχιζε.. δεν θυμαμαι ακριβως τι ειπαμε, σε καποια φαση παντως μου ειπε οτι εγω καταστρεφω τον εαυτο μου, να μην τα ριχνω πανω τους - η αμυνα της μανας σκεφτηκα,να αποποιηθει ολης της ευθυνης που ισως ειχε τοσα χρονια- εκλαψα, εκλαψα,εκλαψα.. μιλησα με την κολλητη μου, χαλαρωσα λιγο ,τωρα παλι κλαιω. νιωθω ενα τεραστιο μισος για τη μανα μου και ξενερωνω απιστευτα πολυ.. μακαρι να μην ειναι αληθινο. μακαρι να ναι μισος που εκτρεφω γ αυτο που κανω και οχι για τη μανα μου. Μετα, το μεσημερι, εφαγα μακαρονια με τριμμενο τυρακι και σαλατα. ειχα πολυ καιρο..μου αρεσε πολυ.. πρεπει να μην στερουμε τιποτα..πρεπει επισης να μην πιεζομαι , αλλα με τα μαθηματα πιεζομαι. και πρεπει να μην ανοιγω την τηλεοραση οταν τρωω.
aggelaki μου γλυκό καταρχήν συγχαρητήρια για τη δύναμη ψυχής να μας το πεις :thumbup::thumbup::thumbup:
Όσον αφορά τη μανούλα σου ναι μεν το χειρίστηκε με λάθος τρόπο αλλά θεωρώ πως το έκανε ώστε να σου προκαλέσει τύψεις (επίκληση συναισθήματος)με απώτερο σκοπό να σε ταρακουνήσει κ επίσης ίσως να μη μπορεί να το αποδεχτεί κ να το συνειδητοποιήσει !
Τις περισσότερες φορές δεν ξέρουν πως να το χειριστούν, η δική μου μάνα να δεις πόσες φορές προκαλούσε το φιλότιμο μου λέγοντάς μου διάφορα,είχαμε ομηρικούς καυγάδες κ ακόμα έχουμε δηλ αλλά τώρα πλέον έχουνε μειωθεί διότι κ εγώ το έχω πάρει απόφαση πως σ΄αυτό το κομμάτι ποτέ δεν θα με καταλάβει κ επίσης της έχω βάλει όρια όσον αφορά τη διατροφή μου, τι όρια δηλ γκεστάπο έγινα κ της απαγόρευσα να σχολιάζει τι τρώω, ε αφού δεν καταλαβαίνει αλλιώς!!! επίσης βλέπω πως κάποια πράγματα δεν μπορεί να τα αποδεχτεί!!!!!!!!
Να δεις όταν είχα πάει στη ψυχολόγο που δεν μπορούσε να το αποδεχτεί, στην αρχή δεν έλεγε τίποτα αλλά μετά όλο κ μου πετούσε σπόντες του τύπου "ψυχολόγοι του εαυτού μας ήμαστε εμείς οι ίδιοι" κ έχει αυτό η δική μου μάνα που ποτέ δεν θα σου το πει ευθέως αλλά με πλάγιο τρόπο προσπαθώντας να σε ρίξει στο φιλότιμο κ μου τη σπάει πολύ αυτό!
Αλλά απο την άλλη όλες τις μάνες τις δικαιολογώ, ότι κάνουν το κάνουν απο τη πολύ αγάπη για τα παιδιά τους απλά κάποιες φορές δεν ξέρουν τον τρόπο!
Συγνώμη εάν σας κούρασα!
25-02-2012, 09:34 #1855
μια καλημέρα!
25-02-2012, 10:00 #1856
Καλημερα!!!! :starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::star hit: σουπερ η φωτο!!
25-02-2012, 10:40 #1857
Originally posted by ton76
ευτυχως εμετους οχι αλλα κληρονομησα μια ωραιοτατη διαβρωτικη γαστριτιδα οισοφαγιτιδα απο τα υπερφαγικα!!!
ειμαι σε all time low δεν θελω να κανω τιποτα παιδια ειλικρινα. μου λεει η μικρη μου εχθες "μαμα γιατι δεν τρως ποτε μαζι μας"
τι να της ελεγα ρε παιδια ??? αστα .....
Καρδια μου πρεπει να κατσεις να του εξηγησεις οτι εχεις διαταραγμενη σχεση με το φαγητο, οτι ειναι ψυχολογικο το θεμα και αρκετα βαθυ, οτι δεν θα μπορεσει να σε καταλαβει ουτως η αλλως,ισως στο ελαχιστο.., αλλα οτι θελεις την υποστηριξη του, να σου μιλαει πιο ομορφα, να σου ανεβαζει την αυτοπεποιθηση, και να μην σε κανει να νιωθεις πιο ασχημα αποσο ηδη νιωθεις.. δεν γινεται να κρυβεσαι απο το δαχτυλο σου, ουτε να τρως χωρια απο τα παιδια σου και τον αντρα σου..εξηγησε του ηρεμα οτι αν σκεφτοσουν οπως φυσιολογικα δε θα σε πειραζε ουτε το χοντρελα, ουτε αν σελεγε γουρουνακι ουτε τιποτα! αλλα εχεις ηδη μια διαστρεβλωμενη εικονα των πραγματων και τα λογια του σε κανουν ακομα και υποσυνειδητα να θεωρεις το φαι εχθρο σου και να το φοβασαι με αποτελεσμα να πεφτεις με τα μουτρα οταν δε σε βλεπει κανεις.. ή καπως ετσι.. αν δεν κατσουμε να εξηγησουμε με απλα λογια στους αλλους πως εχει η κατασταση δεν προκειται να καταλαβουν , αυτο ειναι σιγουρο.. δεν εχεις να χασεις κατι, ισως μαλιστα κερδισεις κιολας! μην το αμελησεις,,μιλα του:starhit:
** στην εφηβεια μου η μανα μου με φωναζε κωλου και μπουτου -συγκρινε μαλιστα τους κωλους μας στον καθρεφτη και μου ελεγε "κοιτα κοιτα ποσο τεραστιο κωλο εχεις κανει!" - η οποια δεν εχει ιχνος καμπυλης στον κωλο..
το ιδιο και ο αδερφος μου παντα με αποκαλουσε κωλοζωο,καθυστερημενο, παλιοχοντρη κ.α.. και εκανα πως δεν με ενοχλουσαν αλλα μια χαρα εκαναν τη δουλεια τους ολα αυτα τα λογια.. **
επισης μου λεγανε και μου λενε ακομα και σημερα οτι ειμαι ιδια ο πατερας μου και οτι αν τρωω πολυ επειδη εχω το ιδιο σκαρι οτι θα γινω χοντρη και τρομαζα!! η μανα μου δλδ μονο μου το λεει αυτο. και συνεχιζει να μου το λεει. ανω της εχω εξηγησει ποση ζημια μου εχει κανει αυτο το πραγμα, επειδη νομιζω παντα οτι αν φαω λιγο παραπανω θα γινω σαν το μπαμπα μου! αρρωστο..αλλα με αυτον τρομο ζω..
25-02-2012, 12:17 #1858
Καλημέρα!
Αγγελάκι μου πως είσαι σήμερα καλή μου; Αυτά τα σχόλια που λες τα έχω ακούσει κατά κόρον και εγώ από την οικογένεια μου και από τους γονείς μου, κυρίως από την μαμά μου και από την γιαγιά μου! Δυστυχώς οι γονείς μας μιας και δεν ξέρουν πως να χειριστούν τις αδυναμίες μας νομίζουν ότι με το να μας τσιγκλάνε με τέτοια σχόλια θα μας κάνουν πιο ευσυνείδητες και ότι με κάποιο μαγικό τρόπο θα πεισμώσουμε και θα το βουλώσουμε και δεν θα τρώμεuzzled:. Τόσα ξέρουν, τόσα κάνουν
. Οι γονείς μου εμένα και οι δύο είναι φυσιοολογικοί στο βάρος τους αλλά το παλεύουν με υγιεινή διατροφή εδώ και χρόνια και με αρκετή άσκηση. Όταν καλοκαιριάζει ειδικά η θάλασσα είναι το αγαπημένο τους, μπαίνουν μέσα και ξεχνάνε να βγουν! Η γιαγιά μου που έχει και αυτή ψύχωση με το να είναι αδύνατη αν και δυσκολεύεται πίνει κάθε μέρα αφέψημα από φύλλα Αλεξανδρείας! :shocked2: Δηλαδή ουσιαστικά χρησιμοποιεί φυσικό καθαρτικό καθημερινά! Πλέον έχει αδρανίσει το έντερο της και δεν μπορεί να πάει τουαλέτα αν δεν πιει το αφέψημα. Η θεία μου η αδερφή του πατέρα μου χτυπιόταν και χτυπιέται χρόνια τώρα σε γυμναστήρια, είναι στέκα και πολύ γραμμωμένη παρόλο που πλέον είναι άνω των 50. Βέβαια μάλλον από την επιβράρυνση από τα βάρη γιατί έκανε και μπόντι μπίλντιγκ έχει σοβαρό πρόβλημα με την σπονδυλική της στήλη και έχει φοβερούς πόνους. Ο άντρας της είναι ορθορεξικός και για ένα διάστημα πέρασε και από ανορεξία και τρώει μόνο απόλυτα υγιεινές τροφές σε σημείο να μην μπορεί να λειτουργήσει κοινωνικά. Ο Θείος μου ο αδερφός του πατέρα μου κάνει τζόκινγκ κάθε μέρα είναι και αυτός αδύνατός και όταν βάζει κιλά κάνει πρωτεινικές δίαιτες. Όλο το σόι του πατέρα μου όπως καταλαβαίνετε έχει τάση να βάζει κιλά και όλοι τους σε κάποια φάση της ζωής τους είχαν βάλει κιλά τα οποία και έχασαν και μετά γίνανε πολύ υστερική με την διατήρησή τους!
Εγώ και η αδερφή μου πάντα είχαμε πρόβλημα με την διαχείριση του βάρους μας και είχαμε περιτά κιλά. Φαντάσου τώρα Αγγελάκι μου τι γινόταν όταν το Πάσχα βρισκόμασταν όλοι μαζί για τις γιορτές! Φοβερός ψυχολογικός πόλεμος μιλάμε! Ακόμη θυμώνω που δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτές τις καταστάσεις και απλά κατέβαζα το κεφάλι και άκουγα όλα εκείνα τα υποτιμητικά σχόλια...Ακόμη και όταν τα σχόλια δεν ήταν υποτιμητικά όλοι είχαν να μας δώσουν μία συμβουλή για το πως να χάσουμε βάρος και πολλές κουβέντες περιφέρονταν γύρω από το θέμα βάρος και κιλά! Σκέτη κόλαση ένα πράμα....
25-02-2012, 12:28 #1859
Kαλημερα Ελλη μου!!!:starhit::starhit::starhit::starhit:
σημερα πολυ καλυτερα, σε λιγα λεπτα φευγω , παω να βρεθω με την κολλητη μου,την οποια εχω να δω και καιρο και μου χει λειψει τρομερα!! ευτυχως που υπαρχει κ αυτη στη ζωη μου..!!! με τη μαμα μου ισα που μιλιομαστε για τα βασικα, ειναι "στραβωμενη" και μουρχεται να της δωσω καμια σφαλιαρα, πραγματικα. αλλα την γραφω, δεν θα ξανααφησω να με επηρεασει τιποτα, και τη γνωμη τους για το οτιδηποτε θα την γραφω εκει που ξερουμε. δες ποσο κακο ομως μου κανει ολη αυτη η σταση ε?να ειμαι ξεροκεφαλη και να κανω του κεφαλιου μου, απο αντιδραση. ενω ξερω οτι τις περισσοτερες φορες εχουν δικιο-σε ολα τα θεματα- και να ειμαι και κακια..τελοσπαντων,, θα ηρεμησω κι εγω, παντως θα δουλεψω πολυ αυτο το "ο,τι ακους, μην το παιρνεις σοβαρα". φτανει τοσο καηκαμε!
25-02-2012, 12:32 #1860
Το οικογενειακο περιβαλλον και η σχεση με τη μανα τελικα εχω καταλαβει οτι παιζει απιστευτα μεγαλο ρολο ετσι? και στην αρχη-πριν χρονια- που εβλεπα τα αιτια της βουλιμιας μου σκεφτομουν οτι δεν ισχυει και τιποτα πολυ, για να με επηρεασει.. ενιωθα παντα δυνατη και οτι δεν με επηρεαζει τιποτα. Λεων για! αλλα ποσο ευαισθητη κατα βαθος.. Αχχ λαθη γονεων παιδευουσι τεκνοις..η καπως ετσι!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή