Results 1,861 to 1,875 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
25-02-2012, 12:39 #1861
Για πολλά χρόνια ήμουν θυμωμένη με την όλη κατάσταση. Τώρα πια διαπιστώνω ότι όλα αυτά τα σχόλια η κουβέντα γύρω από το βάρος μας ήταν εννοείται από αγάπη και ενδιαφέρον αλλά ήταν και μία προβολή τους προβλήματος που έχουν επάνω μας. Εγώ και η αδερφή όταν ήμασταν μικρές είχαμε τις ενοχές να μας λούζουν και δεν είχαμε την ωριμότητα και την γνώση να αντισταθούμε ή να φιλτράρουμε ότι ακούγαμε. Τώρα πια δεν με αγγίζουν ότι και να πούνε, άσε που δεν τολμάνε να πουν γιατί πλέον είμαι ικανή να τους κατακεραυνώσω και το ξέρουν...
Αυτό που θέλω να πω στην τελική Αγγελάκι μου είναι ότι οι γονείς και οι συγγενείς μας ότι και να λένε το λένε από αγάπη και ανησυχία. Και πολλές φορές έχουν και αυτοί τις δικές τους φοβίες και τις δικές τους διαταραχές τις οποίες προβάλουν επάνω μας. Και επειδή και αυτοί δεν ξέρουν καν πως να χειριστούν τις δικές τους ανεπάρκειες προσπαθούν με λάθος τρόπο να μας βάλουν στον σωστό δρόμο. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι αυτό δεν γίνεται με το να μας κάνουν να νιώθουμε ντροπή. Δεν είναι παιδαγωγικά ορθό να χρησιμοποιούν την ντροπή για να μας πείσουν να κάνουμε κάτι σωστά γιατί με αυτό τον τρόπο επιβαρύνουν την κατάσταση.
Αυτό που θα πρέπει εσύ να κάνεις για τον εαυτό σου καλή μου είναι να κλείσεις τα αυτιά σου σε τέτοια σχόλια και να μην σε αγγίζουν. Δύσκολο; Ναι! Αλλά αν το καταφέρεις είναι μεγάλη λύτρωση! Θέλει δουλειά με τον εαυτό σου, να νιώσεις αυτοπεποίθηση και να έχεις πλήρη επίγνωση του προβλήματος που αντιμετωπίζεις, αλλά και διαύγεια για να εντοπίσεις τις φοβίες και τις διαταραχές των δικών σου. Όταν δεις ξεκάθαρα τα πράγματα τότε δεν θα σε ενοχλούν τόσο πολύ κάποια σχόλια και παρατηρήσεις.
Εγώ πλέον έχω ηρεμήσει πάρα πολύ και έχω αποκαταστήσει τις σχέσεις με τους γονείς μου σε αυτά τα θέματα. Ξέρω πλέον και νιώθω την αγάπη τους αλλά και τις ανασφάλειες τους και μπορώ και τους δικαιολογώ χωρίς όμως να με ρίχνουν ψυχολογικά. Και εγώ με την σειρά μου όμως μαθαίνω και προσπαθώ να τους δείχνω την αγάπη μου και να είμαι τρυφερή και γλυκιά μαζί τους. Σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις η αγάπη είναι το κλειδί
- 25-02-2012, 12:44 #1862
Originally posted by ~aggelaki~
Το οικογενειακο περιβαλλον και η σχεση με τη μανα τελικα εχω καταλαβει οτι παιζει απιστευτα μεγαλο ρολο ετσι? και στην αρχη-πριν χρονια- που εβλεπα τα αιτια της βουλιμιας μου σκεφτομουν οτι δεν ισχυει και τιποτα πολυ, για να με επηρεασει.. ενιωθα παντα δυνατη και οτι δεν με επηρεαζει τιποτα. Λεων για! αλλα ποσο ευαισθητη κατα βαθος.. Αχχ λαθη γονεων παιδευουσι τεκνοις..η καπως ετσι!.
25-02-2012, 12:47 #1863
Να περάσεις όμορφα στην βόλτα σου με την κολλητή σου Αγγελάκι μου και εύχομαι να ξεσκάσεις. Μην ανησυχείς θα της περάσει της μανούλας σου και θα ηρεμήσει, θέλει λίγο χρόνο, είναι και για αυτήν μεγάλο το σοκ.
Εύχομαι να κάνει και στα Βόρεια μία όμορφη μέρα όπως και εδώ στην Αθήνα. Εμείς λουζόμαστε στον ήλιο από το πρωί και είναι υπέροχα! ʼντε πήγαινε να πιεις τα καφεδάκια σου και να χαρείς! Μην ξεχάσεις τα σνακ σου και τα σχετικά!!!
25-02-2012, 13:07 #1864
Originally posted by monahoiot
μια καλημέρα!
Και αποδεδειγμένο ότι όταν με τα δικά μας μάτια βλέπουμε τον εαυτό μας όμορφο, έτσι μας βλέπουν και οι γύρω μας.
25-02-2012, 13:28 #1865
Η άλλη πεσμένη της παρέα μας που είναι άραγε; Τον μου πως είσαι σήμερα γλυκιά μου;
25-02-2012, 14:06 #1866
Η συγχώρεση λυτρώνει και η αγάπη επουλώνει. [/quote]
Tι ωραιο αυτο που ειπες, και ποσο αληθεια ειναι !!!
Κι εδω ηλιο χαρα θεου .. ανοιξη κανονικα!! σκεφτομαι να κανω και κατι για να περασω καλα το 3ημερο.. θα δειξει.. φιλακια!!!:starhit::starhit::starhit::starh it:
25-02-2012, 15:21 #1867
Πέτα τις έγνοιες Αγγελάκι μου για το τριήμερο και κοίτα να περάσεις καλά! Να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς και λίγο από το πήξιμο του διαβάσματος! Καλές βόλτες!
25-02-2012, 17:00 #1868
Koριτσια πεταξες τε τι εννοιες , σκεφτειτε σωστες τριαδες και δυαδες και περαστε ενα αξεχαστο τριημερο !!!!!!!!!!
26-02-2012, 10:39 #1869
Buongiorno πριγκηπεσσες!!!:starhit::starhit::star hit::starhit::starhit::spin:
26-02-2012, 10:41 #1870
Καλημερα Αggelaki μου !!!!:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bounc y:
26-02-2012, 10:46 #1871
καλημερα παιδια!!!
Σημερα Κυριακη , εχει τρομερη μερα ελπιζω να πινετε καφεδακι καπου εξω!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ ολους σας για την υποστηριξη σας. ειστε φοβερα ατομα.
Αγγελακι μου ειλικρινα σου μιλαω στην κορη μου και στους γιους μου αλλα ειδικα στο κοριτσι ολη μερα καθε μερα τους λεω
τι ομορφα, καλα και ταλαντουχα παιδια ειναι. ο γιος μου ο ενας εχει ενα σημαδι απο χτυπημα και καμια φορα τον κοροιδευουν και εγω του λεω βρε χαζουλι αυτο που εχεις εσυ και κανενας αλλος ειναι γιατι εισαι ξεχωριστος και μου λεει "αληθεια μανουλα μου, αυτο θα τους πω τοτε".
Ποτε δεν θελω να νιωσουν ασχημα . Χθες ειμασταν σε μια γιορτη και επι 2 ωρες καθοταν η φιλη μου να μου λεει τι αγχος που εχει για τα κιλα της αλλα ευτυχως εχει αρχισει να χανει γιατι ερχεται και καλοκαιρι , τα νευρα μου παιδια ειναι 42 χρονων και στεκα!!!!στη γιορτη ειχαν σουβλακια και λουκουμαδες.οποτε αρχισε να ρωταει , θα φας?? με υφος φαε να παχυνεις και αλλο!!! και φυσικα γυρισα στη τρυπα μου.
Εχθες του μιλησα του αντρα μου. Τσαντιστηκε βεβαια γιατι μου λεει οτι δεν σηκωνω αστεια αλλα του εξηγησα οτι αυτα δεν ειναι αστεια, πληγωνουν.Δε μου μιλαγε ολη μερα μετα...... Δεν πειραζει ομως ελπιζω οτι το καταλαβε. μικρα βηματακια τη φορα.
Παιδια αντε να ανοιξει ο καιρος να συναντηθουμε για καφεδακι.......
θελω πολυ να σας γνωρισω.
Καλη Καθαρη Δευτερα
26-02-2012, 10:53 #1872
ton76 μου καλημερα και απο μενα , καλα εκανες και μιλησες στο συζυγο σου και ας θυμωσε .............θα του περασει........... οσο για τη φιλη σου σου , θελει να κραταει τα σκηπτρα προφανως της πιο αδυνατης .......οι γυναικες πολλες φορες γινομαστε κακες μεταξυ μας ..... Χωρις να σε εχω δει σου λεω οτι εισαι πολυ αδυνατη και λαθος θα ειναι καποιος να πει το αντιθετο ..............
26-02-2012, 11:00 #1873
Καλημέρα ομορφιές μου!
Μιά γρήγορη καλημέρα και έφυγα! Η μέρα είναι υπέροχη και πάω για ποδηλατοβόλτα με όμορφη παρέα!!!
Σας φιλώ γλυκά και εύχομαι να περάσετε μια υπέροχη και ανέμελη Κυριακή!!!!:kiss::kiss::kiss:
26-02-2012, 11:02 #1874
Καλημερα eli moy κανε και για μας ποδηλατο !!!! να απολαυσεις την ποδηλαταδα σου με τους φιλους σου !!!!!!
26-02-2012, 11:48 #1875
χαλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :roll:
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή