Results 1,876 to 1,890 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
26-02-2012, 12:47 #1876
ton κι εσυ Αθηννα μενεις??
οι στεκες ουτε σε εμενα δεν αρεσουν πλεον , ποσο μαλλον στους αντρες η γενικα στον κοσμο? σε μενα εχουν αλλαξει πολυ τα γουστα μου, μου αρεσουν πολυ κοπελες που εχουν τα πιασιματακια τους, την κοιλιτσα τους, τα μπουτακια τους, μαγουλακια, που σφιζουν απο υγεια και που απολαμβανουν τη ζωη,,που ειναι χαρουμενες!
Και πριν προλαβω να στειλω το μηνυμα εκανα βουλιμικο..ελεος πια! ρε κοριτσια τι συμβαινει στο μυαλο μου? εκει που ετρωγα το σνακ μου ( 1 μπανανα με λιγο γιαουρτι ,μελι και λιγα παξιμαδακια ) και σκεφτομουνα μαλιστα οτι και να βαλω κανα κιλακι δεν πειραζει, θα ειμαι πιο υγιης, ενιωσα τυψεις, σκεφτηκα οτι εφαγα πολυ και πηγα να φαω και κατι πιο υγρο για να τα βγαλω. ημουν μονη σπιτι, με ρωτησαν οι γονεις μου αν ηθελα να παω βολτα μαζι τους και τους ειπα οχι, γιατι μαζι τους βαριεμαι.. επρεπε ομως. μετα απο ενα βουλιμικο παντα ακολουθει κι ενα ακομη-σε μενα τουλαχιστον- το οποιο σπανια μπορω να σωσω.. πρεπει εκεινες τις μερες που θελει ο οργανισμος μου το κατι παραπανω να του το δινω , λιγο παραπανω καθε μερα. ωστε να μην φτανω σ αυτο το σημειο. ισως, δεν ξερω.. συγνωμη :love:--στον εαυτουλη μου το λεω..-- δεν το βαζω ομως κατω..ΝΟ,ΝΟ,ΝΟ!! θα την νικησω την πουτ@να!
εσεις πως ειστε?
- 26-02-2012, 14:07 #1877
Αggelaki mου οτι έγινε έγινε τωρα .............συνεχισε σαν να μην εχει γινει .............δεν αλλαζει κατι με το να στεναχωριεσαι . Αυτο το τριημερο λιγο πολυ ολοι θα κανουμε τις υπερβολες μας ............μην σκας κοριτσακι μου και σταματα να τιμωρεις με ενοχες τον εαυτο σου .
26-02-2012, 14:19 #1878
Γειά σας κ απο εμένα!
Eli καλά να περάσεις!
aggelaki μου δυστυχώς το μυαλό πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια, μου αρέσει όμως που δεν το βάζεις κάτω κ αμέσως σκέφτεσαι πως θα επανέλθεις εμένα όταν με παίρνει από κάτω κάνω αρκετές μέρες να επανέλθωunk:εδώ κ δυο βδομάδες τα έχω κάνει π@#$%α κ ξαναπήρα όσα είχα χάσει κ παρόλο που μου έλειψαν οι τριάδες δεν τις ακολουθώ!
Απορώ με τους δαίμονες του μυαλού μου!!!!!!! Κορίτσια πέιτε μου κάτι να με ξυπνήσετε!!!
ενώ με τις τριάδες η ψυχολογία μου είναι μια χαρά γιατί μπορώ να ελέγχω το μυαλό μου κ χάνω κιλά κ γιατί τονώνεται η αυτοπεποίθηση μου αναρωτιέμαι αναρωτιέμαι για ποιον λόγο δεν τις ακολουθώ κ τρέφομαι αποκλειστικά κ μόνο με γλυκά κ πατατάκια, ούτε μικρό παιδί να ήμουνα, λες κ θέλω να κάνω κακό στον εαυτό μου, αφήστε που χάλασα κ ένα σωρό λεφτά!!!!!!!
26-02-2012, 18:02 #1879
αγγελακι μου αχ γιατι ταλαιπωρουμε ετσι τον εαυτο μας!!! προσπαθησε να το ξεχασεις (ειναι δυσκολο το ξερω) .
εγω μενω Κερατσινι (προαστιο Πειραια).
break δυστυχως οντως κακο κανουμε στον εαυτο μας!!!
26-02-2012, 18:03 #1880
αγγελακι μου αχ γιατι ταλαιπωρουμε ετσι τον εαυτο μας!!! προσπαθησε να το ξεχασεις (ειναι δυσκολο το ξερω) .
εγω μενω Κερατσινι (προαστιο Πειραια).
break δυστυχως οντως κακο κανουμε στον εαυτο μας!!!
26-02-2012, 19:18 #1881
Break μου και Αγγελάκι μου αυτό που θα πω ισχύει για όλους μας.
Δυστυχώς οι παλιές συνήθειες πεθαίνουν δύσκολα! Το φαγητό στην υπερβολή του, οι εμετοί και ότι έχει να κάνει με ιεροτελεστία γύρω από το φαγητό που κάποτε το κάναμε κατά κόρον και χωρίς μέτρο δεν κόβεται εν μία νυκτί! Στο κάτω κάτω τις κακές συνήθειες τις διατηρούμε για κάποιο λόγο γιατί μας προσφέρουν πράγματα. Μπορεί να μας κάνουν κακό αλλά σε κάποια άλλα σημεία μας προσφέρουν, καλύπτουν κενά, ανεπάρκειες, ανασφάλειες, φόβους, μοναξιά.... Πως περιμένετε από την μία στιγμή στην άλλη να συμπεριφέρεστε νορμάλ με το φαγητό όταν για ΧΡΟΝΙΑ είχατε μία κακή σχέση; Η απάντηση είναι ότι έχετε προσδοκίες ουτοπικές. Αυτό διαπίστωσα τον τελευταίο χρόνο που παλεύω με έναν πιο υγιή τρόπο με την διατροφή μου. Συνεπώς η μοναδική λύση είναι να συνεχίζουμε την διατροφή μας και να "επιτρέπουμε" στον εαυτό μας να κάνει και τα παραστρατήματα του. Αλλά να ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ! Όχι για να χάσουμε κιλά, όχι για να σταματήσουμε τους εμετούς αλλά για να νιώθουμε καλά και φυσιολογικοί. Και αφού δουλέψουμε την σχέση μας με το φαγητό και την βελτιώσουμε και μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα ψυχολογικά μας με άλλους τρόπους και όχι με το φαγητό τότε θα ελαττώσουμε και τα επεισόδια. Αλλά ο πρώτος στόχος είναι να είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι!
26-02-2012, 19:33 #1882
Κορίτσια μου,
Αν και (νομίζω) πως δεν έχω κάποιου είδους διατροφική διαταραχή, νιώθω ότι μορώ να σας καταλάβω απόλυτα. Τα κιλά που πήρα κι εγώ τα πήρα εξ αιτίας της κακής μου σχέσης με την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού. Παρόλο που δεν έκανα εμετούς ή δεν έτρωγα ακατάσχετα, έτρωγα πολύ συχνά μεγάλες ποσότητες ανθυγιεινών τροφών σαν αυτές που καταξοδεύητκες break μου... Και εδώ η Έλι έχει δίκιο.... Το πρώτο που πρέπει να μας αφορά δεν είναι η απώλεια. Αυτό για'μένα είναι το αποτέλεσμα. Το κίνητρο θα πρέπει να είναι η ευτυχία μας και η υγεία μας. Με σωστότερη διατροφή , θρεπτική και επαρκή, μπορούμε να είμαστε και όμορφες και υγιείς.
Ξέρω πως δεν είναι ούτε εύκολο ούτε απλό ειδικά για άτομα που η βουλιμία είναι μέρος της καθημερινότητας. Μη διστάσετε ποτέ να ζητήσετε βοήθεια προκειμένου τη στιγμή που νιώθετε ότι θα κάνετε κάποιο βουλιμικό επεισόδιο, να μπορέσετε να το αποφύγετε. Βγείτε έξω, μιλήστε στο τηλέφωνο, δεν ξέρω...μπορεί να λέω και βλακείες. Απλώς θέλω ειλικρινά να σας μεταδώσω αυτό που αισθάνομαι...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΜΕΙΣ!!!!!
Δε χρωστάμε σε κανέναν και το αδυνάτισμά μας θα γίνει γιατί εμείς το θέλουμε, εμείς το προσπαθούμε και εμείς θα το γευτούμε....Και κυρίως θα έχουμε κερδίσει τα χρόνια μας, την υγεία μας και σε ένα κομμάτι την ευτυχία μας. :thumbup:
26-02-2012, 21:47 #1883
Δηλωνω πολυ καλα, :blush:, αποφασιμενη ακομα περισσοτερο να αγαπησω τον εαυτο μου, να του επιτρεπω απολαυσεις, οχι μονο φαι αλλα και κοινωνικοποιηση!, να τρωω τα παντα αλλα με μετρο, και να κοιταω την ψυχη μου και το πως θα ειμαι χαρουμενη και οχι να σκεφτομαι το βαρος και το να ειμαι αδυνατη.Να με ενδιαφερει η υγεια μου ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!! ψυχικη και σωματικη. Και αυτο εχω καταλαβει πολυ καλα πως ερχεται μονο αν απαλλαχτω απο τις σκεψεις περι φαγητου.
Βreak μου, ξερεις πολυ καλα οτι τα γλυκα και τα πατατακια και γενικοτερα αυτες οι "νοστιμες" τροφες , ειδικα αν αποτελουν τη βαση της διατροφης σου ειναι καταστροφικες τοσο για την υγεια σου οσο και για τη διαθεση σου. Αυτο που πρεπει να κανεις πιστευω πως ειναι να μη σκεφτεσαι οτι θελεις να αδυνατισεις. Να συμβιμαστεις με την ιδεα οτι δεν θα γινει ουτε γρηγορα, ουτε με ενα θαυμα. Αυτο που προεχει ειναι να ισορροπησεις την διατροφη σου, και αμεσως θα φτιαξει και η ψυχολογια σου. Να σε ενφιαφερει να εισαι υγιης και χαρουμενη και οχι να αδυνατισεις. Επισης να βρεις τον τροπο να κανεις νοστιμα φαγητα αλλα πιο υγιεινα. Θα εκπλαγεις με το ποσο νοστιμα μπορουν να γινουν φαγητα με εξυπνους τροπους , απαξ και το παρεις αποφαση. Δε διαφωνω οτι ειναι νοστιμες ολες αυτες οι μαλακιες που υπαρχουν στα ραφια των σουπερ μαρκετ και στα περιπτερα αλλα ο οργανισμος σου αξιζει πιο σωστες τροφες! Ασε που ολα αυτα ειναι ακρως εθιστικα. Ειπες οτι θελεις να σε ταρακουνησουμε λεγοντας σου κατι, θα μπορουσα να σου αναφερω τις αρρωστιες που σου "προσφερουν" ολα τα ετοιματζιδικα αλλα δε θελω να σε τρομαξω, απλα σου λεω να τις κοψεις και να βρεις τις εναλλακτικες σου, οχι για να αδυνατισεις αλλα για να εισια υγιης και χαρουμενη. Μην κανεις διαιτα, αλλα επικεντρωσου στο να τρως συχνα , και να φτιαχνεις φαγητα και σνακ που σου αρεσουν, οχι που θα σε αδυνατισουν ξαναλεω αλλα που θα σου δινουν ικανοποιηση και δεν θα ξεσπας σε βουλιμικα.
26-02-2012, 21:54 #1884
Originally posted by ~aggelaki~
Δηλωνω πολυ καλα, :blush:, αποφασιμενη ακομα περισσοτερο να αγαπησω τον εαυτο μου, να του επιτρεπω απολαυσεις, οχι μονο φαι αλλα και κοινωνικοποιηση!, να τρωω τα παντα αλλα με μετρο, και να κοιταω την ψυχη μου και το πως θα ειμαι χαρουμενη και οχι να σκεφτομαι το βαρος και το να ειμαι αδυνατη.Να με ενδιαφερει η υγεια μου ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!! ψυχικη και σωματικη. Και αυτο εχω καταλαβει πολυ καλα πως ερχεται μονο αν απαλλαχτω απο τις σκεψεις περι φαγητου.
Βreak μου, ξερεις πολυ καλα οτι τα γλυκα και τα πατατακια και γενικοτερα αυτες οι "νοστιμες" τροφες , ειδικα αν αποτελουν τη βαση της διατροφης σου ειναι καταστροφικες τοσο για την υγεια σου οσο και για τη διαθεση σου. Αυτο που πρεπει να κανεις πιστευω πως ειναι να μη σκεφτεσαι οτι θελεις να αδυνατισεις. Να συμβιμαστεις με την ιδεα οτι δεν θα γινει ουτε γρηγορα, ουτε με ενα θαυμα. Αυτο που προεχει ειναι να ισορροπησεις την διατροφη σου, και αμεσως θα φτιαξει και η ψυχολογια σου. Να σε ενφιαφερει να εισαι υγιης και χαρουμενη και οχι να αδυνατισεις. Επισης να βρεις τον τροπο να κανεις νοστιμα φαγητα αλλα πιο υγιεινα. Θα εκπλαγεις με το ποσο νοστιμα μπορουν να γινουν φαγητα με εξυπνους τροπους , απαξ και το παρεις αποφαση. Δε διαφωνω οτι ειναι νοστιμες ολες αυτες οι μαλακιες που υπαρχουν στα ραφια των σουπερ μαρκετ και στα περιπτερα αλλα ο οργανισμος σου αξιζει πιο σωστες τροφες! Ασε που ολα αυτα ειναι ακρως εθιστικα. Ειπες οτι θελεις να σε ταρακουνησουμε λεγοντας σου κατι, θα μπορουσα να σου αναφερω τις αρρωστιες που σου "προσφερουν" ολα τα ετοιματζιδικα αλλα δε θελω να σε τρομαξω, απλα σου λεω να τις κοψεις και να βρεις τις εναλλακτικες σου, οχι για να αδυνατισεις αλλα για να εισια υγιης και χαρουμενη. Μην κανεις διαιτα, αλλα επικεντρωσου στο να τρως συχνα , και να φτιαχνεις φαγητα και σνακ που σου αρεσουν, οχι που θα σε αδυνατισουν ξαναλεω αλλα που θα σου δινουν ικανοποιηση και δεν θα ξεσπας σε βουλιμικα.
26-02-2012, 23:43 #1885
Αγγελάκι μου γλυκό μου δίνεις μεγάλη χαρά με τις δηλώσεις σου
! Χαίρομαι που μετά από ένα 24ωρο δύσκολο προσπαθείς να σταθείς και πάλι στα πόδια σου και να συνεχίσεις τον αγώνα σου. Το αξίζεις και εμείς είμαστε εδώ μαζί σου να πορευτούμε και να δουλέψουμε παρέα
.
Break μου ξέρεις πόσο σε νοιάζομαι και σε εκτιμώ. Ξέρω επίσης πόσο δύσκολο είναι να πειθαρχήσεις ειδικά όταν είσαι όλη μέρα στο σπίτι και με ψυχολογία ανεργίας... Μην το βάζεις κάτω γλυκιά μου, επαναπροσδιόρισε τους στόχους σου. Αν σε αγχώνει η απώλεια κιλών προσπάθησε να πείσεις τον εαυτό σου ότι όσα κάνεις τα κάνεις για την υγεία σου και για μία καλύτερη ποιότητα ζωής, για να είσαι και να νιώθεις ΚΑΛʼ! Όταν μου έρχονται σκέψεις και η επιθυμία να αδυνατίσω πάντα σκέφτομαι ότι την διατροφή που κάνω και το γυμναστήριο και ότι δραστηριότητες κάνω δεν τις κάνω για αυτό αλλά για να είμαι γερή και να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Μόνο με αυτή την σκέψη βρίσκω νέο νόημα στην προσπάθεια μου και έτσι δεν το βλέπω αγγαρεία. Αφού το παραδέχεσαι ότι σε κάνει να νιώθεις καλά όταν κάνεις αυτή τη διατροφή γιατί το στερείς από τον εαυτό σου; Εξάλλου αυτή η διατροφή δεν σου απαγορεύει να τρως και το οτιδήποτε άλλο. Απλά κάνεις την διατροφή σου και αφού π.χ. φας το μεσημεριανό σου ή το βραδινό σου φάε και ότι άλλο έχεις ζηλέψει ή σε ευχαριστεί. Θα το χαρείς περισσότερο και θα φας και μικρότερη ποσότητα. Αφού το ξέρεις το κόλπο το μόνο που μένει είναι να το κάνεις πράξη.
27-02-2012, 00:54 #1886
Elaki σ΄ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σου που μου τα λες κ τα ξαναλές!
Δεν ξέρω τι με είχε πιάσει απλά έπεσα ψυχολογικά κ δεν μπορώ να προσδιορίσω κάτι το συγκεκριμένο μάλλον όλα μαζί!
Όταν έφυγα απο τη δουλειά (πριν ένα μήνα περίπου) αυτό που με "κρατούσε" ήτανε η διατροφή επειδή απλά κ μόνο τη τηρούσα κ ένιωθα πως κάτι κάνω για τον εαυτό μου!
Μα στην ουσία αυτό θέλω, θέλω να προσέχω τον εαυτό κ ξέρω πως δίνοντας του όλες αυτές τις σαβούρες μόνο κακό του κάνω, σωματικά κ ψυχικά!
aggelaki μου δεν με τρομάζεις λέγοντας μου τι προκαλούν αυτές οι σκουπιδοτροφές, ένα θα σου πω πως οι αθηρωματώδης πλάκες αρχίζουν να σχηματίζονται απο τη παιδική ηλικία!!!!!!!!!!
Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι γίνεται στον οργανισμό αλλά κάποιες φορές η δύναμη της συνήθειας είναι πιο δυνατή απο τη δύναμη της θέλησης κ αυτό είναι που θέλω να αλλάξω, να βρω τη δύναμη να το αλλάξω!
27-02-2012, 01:12 #1887
Break μου γλυκιά ξέρω ότι έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και ότι έχεις περάσει από πολλά κύματα, αλλά εγώ δεν χάνω την πίστη μου σε εσένα. Είσαι μία έξυπνη και ώριμη κοπέλα και είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα καταφέρεις να παλέψεις για τις ισορροπίες που τόσο πολύ επιθυμείς να αποκτήσεις. Αλλά όπως σου είπα και στο άλλο τόπικ, ξέχνα τη ζυγαριά, ξέχνα για λίγο την μεγάλη σου επιθυμία να αδυνατίσεις και βάλε στο μυαλό σου πιο δημιουργικούς στόχους, πιο εφικτούς και λιγότερο στρεσογόνους. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να βρεις την δύναμη για να φέρεις τα πάνω κάτω. Το έχουμε ξαναπεί τα περιττά κιλά είναι το σύμπτωμα και όχι η αιτία του προβλήματος. Βάρα το πρόβλημα στην ρίζα που είναι οι λανθασμένες μας καθημερινές συνήθειες, οι λανθασμένες μας πεποιθήσεις και θα δεις μεγάλα αποτελέσματα. Η άσκηση δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε για να χάσουμε κιλά αλλά για να είμαστε υγιής και να έχουμε ένα πιο γερό σώμα. Και εγώ τώρα που ξεκίνησα γυμναστήριο έτσι προσπαθώ να το δω. Κάθε φορά που πήγαινα γυμναστήριο πήγαινα για να χάσω βάρος. Γι αυτό και ποτέ δεν το έκανα χρόνια συνήθεια. Τώρα αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να πάω γυμναστήριο, να περπατάω και να κάνω ποδήλατο επειδή με ευχαριστεί και επειδή μετά ξέρω ότι θα νιώσω ομορφότερα με τον εαυτό μου και μακροχρόνια θα δυναμώσω το σώμα μου και θα μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα και θα χαίρομαι την ζωή πιο πολύ. Ε πες μου τώρα αυτοί δεν είναι πιο όμορφοι στόχοι;
27-02-2012, 01:31 #1888
1ος στόχος να κρύψω τη ζυγαριά κ
2ος στόχος να απαλλάξω το μυαλό μου τις όποιες κακές σκέψεις!
Δεν ξέρεις πόσο θέλω να σκέφτομαι σαν φυσιολογικός άνθρωπος, οφείλω όμως να ομολογήσω πως έχω κάνει κάποια βήματα κ η κατάσταση δεν είναι όπως ήτανε παλαιότερα κ από όταν έμαθα για τις τριάδες - δυάδες η κατάσταση είναι ακόμα καλύτερη!
Προσπαθώ να μη βάζω χρονικά περιθώρια για την απώλεια κιλών κ μετά να απογοητεύομαι που δεν ήμουνα εντός!
Τα πράγματα είναι απλά εγώ τα περιπλέκω!
Τ Ε Λ Ο Σ ο κύριος στόχος είναι πρώτα απ΄ όλα να φροντίζω τον εαυτό μου ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή σε καθημερινή βάση:wink2::wink2: κ τα κιλά αργά ή γρήγορα θα χαθούν!
27-02-2012, 01:44 #1889
Μπράβο break μου τώρα τύπωσε το ποστ σου και κορνίζωσε το!!! :lol:
Χαίρομαι που τουλάχιστον αναγνωρίζεις τα βήματα που έχεις κάνει ως τώρα, είναι πολύ σημαντικό να λες μπράβο στον εαυτό σου και να αναγνωρίζεις τις επιτυχίες και την βελτίωση σου! Και έχεις κάνει πολλά βήματα ως τώρα, καιρός να κάνεις και μερικά ακόμη γλυκιά μου σοκολατένια.
27-02-2012, 01:57 #1890
Originally posted by Eli
Μπράβο break μου τώρα τύπωσε το ποστ σου και κορνίζωσε το!!! :lol:
Χαίρομαι που τουλάχιστον αναγνωρίζεις τα βήματα που έχεις κάνει ως τώρα, είναι πολύ σημαντικό να λες μπράβο στον εαυτό σου και να αναγνωρίζεις τις επιτυχίες και την βελτίωση σου! Και έχεις κάνει πολλά βήματα ως τώρα, καιρός να κάνεις και μερικά ακόμη γλυκιά μου σοκολατένια.
Εκτός απο το ν΄ αναγνωρίζω ξέρω να λέω κ ευχαριστώ,
Ευχαριστώ Elaki μου γλυκό ξέρεις εσύ...........
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή