Results 1,891 to 1,905 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
27-02-2012, 02:04 #1891
Originally posted by break
Εκτός απο το ν΄ αναγνωρίζω ξέρω να λέω κ ευχαριστώ,
Ευχαριστώ Elaki μου γλυκό ξέρεις εσύ..........., σ'αγαπώ πολύ! Να μου προσέχεις
- 27-02-2012, 02:09 #1892
:love::love::love::love:
27-02-2012, 15:28 #1893
Με αφορμη την Καθαρα Δευτέρα γουρουνιασα ................ντρεπομαι για μένα .................
27-02-2012, 15:56 #1894
Δεν πειραζει Αλμα μου, αρκει να μη σου μενουν αποθημενα!!
Καμια τριαδα θα γραψουμε τσουπρες??!!! και τετραδες δεν παιζει προβλημα! εγω θα γραψω το βαραδυ μαζεμενες 2-3 μερες..
27-02-2012, 16:06 #1895
και εγω θα γραψω το βραδυ αφου θα εχω γουρουνιασει κι άλλο...............λογω της ημερας βεβαιως -βεβαιως .............
27-02-2012, 22:06 #1896
Γεια σε ολες ελειπα το 3ημερο.Ελπιζω να ειστε ολες καλα κ ηρεμες.Τon76 καλα εκανες κ τα εβγαλες απο μεσα σου.Θα του περασει του αντρα σου.Aggelaki μπορει η μαννα σου να ειναι σπαστικια αλλα σιγουρα οτι κανει το κανει για σενα γιατι αλλιως γεν θα ενδιαφεροταν.Eli λεω να ακολουθησω την ιδεα σου κ να σκεφτομαι οτι κοινουμαι για καλη υγεια κ οχι αποκλειστικα για αδυνατισμα.Alma libre ειναι οι μερες τωρα που ολοι πλακωνονται-αθανατη Ελλαδα!-Break,Asteroskoni,κ.λ.π.τι κανετε;
Smart που ρεμπελευεις;
27-02-2012, 23:11 #1897
Παρασκευη..
07 15 κεφιρ κατσικισιο + 4 ακτινιδια + ψωμι εσσαιων
10 15 σχεδον 1 κυδωνι + λιγο μελι + λιγο κεφιρ + 3 παξιμαδακια ζεας-αρχικα- ,μετα ακολουθησε επεισοδιο..
14 00 χυλοπιτες ολικης + κεφαλογραβιερα + λιγο κεφαλοτυρι με 1 παξιμαδακι μικρο + σαλατα λαχανο κοκκινο-μαιντανος
17 30 μιση ωρα τρεξιμο
18 30 1 αυγο + 3 ακτινιδια
21 00 2 αυγα- τον 1 κροκο τον πεταξα..- +σπανακι σαλατα + 3 παξιμαδακια ζεας
Σαββατο..
07 45 1 κυδωνι + μελι + κεφιρ + παξιμαδακια ζεας + 2 κριθινα
11 30 1 μπανανα + 2 κριθινα παξιμ + 1 βασιλικο χουρμα!
14 20 γοφαρι στο φουρνο + μπροκολο-κουνουπιδι + παντζαροφυλλα σαλατα + 2 παξιμαδακια ζεας
18 00 1 μπανανα + ψωμι εσσαιων + κεφιρ + παξιμαδακια ζεας αρκετα..
19 00 μιση ωρα τρεξιμο --με το ζορι , αφου ειχα σκασει στο φαι
21 00 1/2 γιαουρτι + μπροκολο-κουνουπιδι (πολυ)-μαιντανο
Κυριακη..
07 45 1 κυδωνι +μελι + κεφιρ + ψωμι εσσαιων
11 00 1 μπανανα + 1/2 γιαουρτι +χαρουποσκονη + παξιμαδακια ζεας αρκετα..μετα τυψεις---> βουλιμικο..
13 45 γοφαρι απο την προηγουμενη + 1 ουριτσα πεσκανδριτσα αχνιστη + 2 κριθινα παξιμαδακια +σπανακι-ροκα + λιγο λαχανο
17 45 1 μπανανα + 2-3 παξιμαδακια ζεας
19 30 μιση ωρα τρεξιμο και μετα χορεψα!
20 45 2 αυγα + μπροκολο-κουνουπιδι + 1-2 παξιμαδακια ζεας
Δευτερα..
08 45 1 μπανανα + κεφιρ + μελι +παξιμαδακια ζεας
11 20 1/2 μανγκο + 1 μικρο παξιμαδακι ζεας
13 40 φασολια τουρσι + τυρακι κατσικισιο + 2 παξιμαδακια μικρα ζεας + κουνουπιδι μπροκολο
18 50 1/2 μανγκο + λιγο χαρουπαλευρο + 1 παξιμαδακι μικρο ζεας
20 00 μιση ωτρα τρεξιμο
21 00 1/2+ γιαουρτι + κουνουπιδι + πιπερια φλωρινης ψημενη σαλατα + μελιτζανοσαλατα + 1 παξιμαδακι ζεας
28-02-2012, 11:43 #1898
Καλημερα κορίτσια μου. Ελπιζω να στε καλα.
Εγω δεν ειμαι στα πολύ καλά μου ψυχολογικά και φυσικά για ακόμα μια φορα φταιει η ζυγαριά. Παντα θα φταιει η ζυγαριά. Ζυγιστηκα μετα απο καιρο. Ε ναι πλέον ειναι γεγονός παχαίνω με τον αερα. Βλεπετε κατα καιρους τι τρωω. Προσεχω. Ενταξει δεχομαι οτι εχω π... το μεταβολισμό μου ομως πλέον εχει περασει αρκετος καιρός. Δε λεω οτι θα πρεπε να τρεχει αλλα δεν αντεχω αλλο ειμαι αποκαμωμένη. Κουραστηκα να προσπαθω, κουραστηκα να στερουμαι. Κοντευω να παρω οσκαρ καλής διατροφής, γυμναζομαι και ομως δεν ανταμειβομαι. Παχαινω επειδη αναπνέω, το σωμα μου δε σφιγγει και ουτε καν περιοδο εχω ενω ειμαι σε κατι παραπανω απο νορμάλ κιλά.
Πραγματικά είμαι μισο βήμα πριν την παραιτηση. Ενταξει το ξερω οτι λογια του αερα ειναι και παλι στον αγωνα θα τραβήξω και σημερα και αύριο ομως εχω διαλυθεί δεν αντεχω να παλευω αλλο. Δε μπορω αλλο αυτη τη γ... τιμωρία. Ενταξει εκανα σφαλματα στο παρελθόν αλλά μεχρι πότε θα τα πληρωνω.
Ο αριθμός πλεον δε με σοκαρει και δε με ταραζει οπως θα με ταραζε αλλες εποχες (κανονικα τωρα θα πρεπε να χα αυτοκτονησει και να σας γραφω απο το υπερπεραν) αλλα με ταραζει που διαπιστωνω καθε φορα και πιο εντονα οτι για μια ζωη εγω θα πρέπει να υποφερω απλά για να μαι αδυνατη.
Πραγματικα συγνωμη για το παραληρημα αλλα ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω.
Τι αλλο να κανω να φτιαξω τη διατροφή μου, να μειωσω θερμίδες δεν παει αλλο και ουτε σκοπευω να παω να πεταξω λεφτα σε διαιατολόγους. Ολες μαλακισμένες ειναι και μονο να στα παιρνουνε ξερουνε.
Αγγελάκι θα ήθελα να σου γραψω μερικά πράγματα. Αν θες μπρουμε να μιλησουμε και μέσω ινμποξ αλλα διαβαζα τα προηγουμενα μηνυματα σου και νομιζω οτι ειμαι το καταλληλο προσωπο για να το συζητησεις. Αναφερομαι στους καυγάδες με τη μητέρα σου. Να ξερες ποσο με συγκλονισες με τα μηνυματα σου.
Με τη μητερα μου εχω σχεση παθους. Απο παντα ημασταν αχωριστες. Το μεγαλυτερο στηριγμα μου. Οταν αρχισε η ανορεξία ομως αρχισαν οι μεγαλες τριβές. Προσπαθούσε να με βοηθησει αλλα διαλεγε παντα τον λαθος τρόπο ή τελοσπαντων τον τροπο που εγώ εβλεπα λάθος κάθε φορά.
Οι καυγάδες μας ακόμα και σήμερα εξακολουθούν να ναι ομηρικοί. Την περιοδο της υπερφαγίας την παρακαλαγα να με σταματησει. Δεν το εκανε ουτε μια φορα με δικαιολογια οτι εγω της ελεγα οτι και να μου πεις θα φάω. Ουτε μια φορα δε μου πήρε το πηρουνι απο το στόμα ουτε μια φορα γνωριζοντας τις συνεπειες. Της αρκούσε να τρωω. Και οταν μοιραζομαι τις ανησυχιες μου δεν μπορει να ασχολειται με βλακειες για 100 γραμμάρια.
Την καταλαβαινω εχει περασει πολλα με την παρτη μου παραλίγο να θαψει το παιδι της τι να λεμε τώρα όμως δυστυχώς οσες συζητησεις και αν εχουμε κανει οσες φορες και αν εδειξε να κατανοει τελικά παντα ξαναγυρναμε στα ίδια.
Προσπαθουν να μας βοηθησουν να μας συνεφερουν ομως εμεις δε χρειαζομαστε το μάλωμα, τον παραδειγματισμό καποιον να μας πει οτι ολα θα πανε καλα θελουμε.
Εγω πλεον απλά προσπαθώ να μη δινω σημασία. Να κλείνω τα αυτιά και να μην πέφτω στην παγίδα του καυγά. Δεν ειναι απαραιτητα και αυτό λύση αλλά τη δεδομενη στιγμη σημασια εχει η ψυχική μας ηρεμία. Οταν εχουμε αυτην ολα πανε καλα. Ο εκνευρισμός εμενα προσωπικά με οδηγεί πίσω στα ίδια.
Ξεχνα οτι εγινε. Σημερα ειναι μια καινουρια μέρα. Εδω ειμαστε εμεις για σένα.
28-02-2012, 11:48 #1899
Καλημέρα σε όλες! Έλειψα λίγες μέρες γιατί ήμουν σε άλλη φάση ξεσαλώματος και δεν έβαλα κώλο κάτω!
Αγγελάκι μου δε θα σχολιάσω κάτι γιατί την γνώμη μου την ξέρεις....μη νιώθεις άσχημα για τα επεισόδια, είναι κάτι φυσιολογικό, απλά καλό θα ήταν να το ήξεραν και οι γονείς σου αυτό μιας και έχουν μπει στο παιχνίδι...μακάρι να ήμουν εκεί να σε κάνω μία αγκαλιά....
Κορίτσια, σήμερα ξεκίνησε μία καινούργια βδομάδα και ότι έγινε έγινε, τώρα ξεκινάμε δυναμικά και με θάρρος, είμαστε αποφασισμένες να ζούμε ως φυσιολογικοί άνθρωποι και ακόμα καλύτερα! Θέλω όλες να χαμογελάτε, εντάξει?
Αγγελάκι....περιμένω να γράψεις ότι βγήκες έξω για ποτό και χόρεψες και ήπιες και γελούσες.....ελπίζω να μην περιμένω πολύ ακόμα!
Ton μου περιμένω να μας πεις λίγα λόγια για το δικό σου διατροφικό πρόβλημα....να μας γράψεις μία ημέρα τη διατροφή σου...να σε γνωρίσουμε καλύτερα!
Φιλάκια
28-02-2012, 12:07 #1900
Θέλω όλες να χαμογελάτε, εντάξει?
Αυτο Καίτη αυτό. Να χαμογελάμε. Ποσο πολύ το θελω και ποσο πολυ στενοχωριεμαι που τον τελευταιο καιρο χαμογελώ περισσότερο μετα απο καιρό αλλα αφηνομαι στα κομπλεξ του παρελθοντος.
Νομιζω οτι απο αυτο δε θα γιατρευτώ ποτέ.
28-02-2012, 13:00 #1901
Καλημερα κοριτσαρες μου!!
Μαρακι κανεις πολυ καλα και μας ανοιγεσαι, δεν μας κουραζεις , ουτε μας πρηζεις καθολου!! Το κομπλεξ που εχεις για τα κιλα, και το πως φαινεται το σωμα σου , και το εχουμε ολες μας νομιζω.., πιστευω οτι αποβαλλεται γλυκεια μου απλα δεν ειναι ευκολο. Εγω πολλες φορες για να με πεισω οτι δεν τρεχει και τιποτα να βαλω κανα κιλακι, καθομαι και βλεπω φωτογραφιες απο κοπελες ή γυναικες καλυτερα, οι οποιες εχουν τα πιασιματακια τους και ειναι απιστευτα σεξυ!! καποτε μου αρεζαν μονο τα στεγνιαρικα σωματα, δηλαδη οχι τα κανονικα, αλλα τα αδυνατα. Πλεον εχω καταλαβει οτι δεν αρεσουν σε κανεναν , στους φυσιολογικους ανθρωπους αρεσουν οι ανθρωποι που ζουν τη ζωη τους και δεν κανουν θυσιες για ενα κορμι. Και στην τελικη με τετοιους ανθρωπους ειναι καλο να συναναστρεφομαστε, οχι με τυπους οι οποιοι επειδη εβαλες 5 κιλα ξενερωνουν και ψαχνουν κατι καλυτερο..
Για χρονια ημουν χαρουμενη, οταν παραλληλα ενωθα και ομορφη.δηλαδη το χαμογελο μου ηταν αρρηκτα συνδεδεμενο με την εμφανιση μου. τωρα που δεν νιωθω ομορφη,,δεν μπορω να χαρω επισης!! ειναι πολυ λαθος αυτο το πραγμα.. αλλα το δουλευω. Πρεπει να ειμαστε χαρουμενες γιατι εχουμε την υγεια μας, εχουμε ανθρωπους γυρω μας που μας αγαπανε, και οσο πιο πολυ γεμισουμε και την δικη μας καρδια με αγαπη προς τους αλλους τοσο πιο χαρουμενες και ολοκληρωμενες θα αισθανομαστε!
Μαρακι εχεις κανα αγορι να σου ανεβασει την αυτοπεποιθηση η σαν εμενα κι εσυ??
Και μην το βαζεις κατω, τη σωστη διατροφη δεν την κανεις μονο για την περιοδο ή για να εισαι αδυνατη και να μην παχυνεις. Την κανεις για 100000000 λογους που βασιζονται στην υγεια σου, σωματικη και ψυχικη. Η περιοδος αν δεν ερθει απο μονη της, μη σωσει και ερθει. δε θα πεθανουμε κιολας! εμενα δεν με παιρνει καθολου απο κατω αυτο το θεμα παντως , βλεπω τα θετικα του και μονο, οπως ειναι η υιοθεσια που παντα μου αρεζε πολυ σαν ιδεα ,αν αποφασισω να γινω μανα! ασε που δεν θα εχεις δυσκολες μερες καθε μηνα!! χαριτολογωντας τα λεω, εννποειται οτι ειναι καλυτερο να εχεις περιοδο, αλλα να βλεπεις το ποτηρι γεματο! αλλωστε το μισο ειναι νερο και το αλλο μισο ειναι αερας.. αρα ειναι γεματο!!
28-02-2012, 14:10 #1902
Καλημέρα κοριτσάρες μου!
Μετά από ένα όμορφο τριήμερο επιστροφή στην πραγματικότητακαι μάλιστα με κρύο και χιόνια στα γύρω βουνά. Ξεσάλωσε ο καιρός χτες και παγώσαμε για τα καλά. Έβρεξε, φύσηξε μας πήρε και μας σήκωσε! Ευτυχώς κάναμε και ένα ευχάριστο διάλειμμα το Σκ με ήλιο και ζέστη και γεμίσαμε λίγο μπαταρίες. Που θα πάει Μάρτης μπαίνει σε 2-3 βδομάδες το πολύ θα αρχίσουμε να βλέπουμε μία κάποια βελτίωση... εύχομαι... Ουφ, πάλι άρχισε να φυσάει! :grind: Προς το παρόν οι προβλέψεις του καιρού δείχνουν ότι θα παγώνουμε όλη την βδομάδα
Καλώς την Μαρία μας! Χαίρομαι που τουλάχιστον τα παραστρατήματα μας και τις ανησυχίες μας βρίσκουμε τρόπο να τις εξωτερικεύουμε εδώ μέσα και να μην μας τρώνε μόνο την ψυχή μας. Μαράκι μου μην τα παρατήσεις, είσαι σε καλό δρόμο, στο κάτω κάτω μην ξεχνάς ότι ακόμη έχεις κακή εικόνα σώματος και κιλάκια που λες ότι βάζεις προφανώς ο οργανισμός σου τα χρειάζεται. Δεν είναι απαραίτητο να είναι λίπος. Όταν φτάνουμε σε σημείο καχεξίας το σώμα μας όταν αρχίζει να βάζει μετά κιλά από καλή διατροφή είναι κιλά που μπαίνουν σε υγρά, οστική μάζα και μυική μάζα και μετά ως λίπος. Συνεπώς για να βάζεις ακόμη κιλά χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις ενώ κάνεις προσεγμένη διατροφή σημαίνει ότι το σώμα σου το έχει ανάγκη. Πάλεψε με το μυαλό σου λοιπόν και μην στερείς από το σώμα σου αυτό που έχει ζωτική ανάγκη! Η διατροφή σου από αυτά που μας έχεις γράψει είναι όντως προσεγμένη και μετρημένη. Μην πτοείσαι χαρά μου σκέψου ότι κάνεις καλό στο σώμα σου και στην ψυχή σου και προσπάθησε να δουλέψεις σε αυτό το κομμάτι που πάσχεις, δηλαδή στην εικόνα σώματος. Κάνε την άσκηση σου, με μέτρο όμως για να νιώθεις καλύτερα και προσπάθησε να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους θετικούς και χαμογελαστούς! Προσπάθησε να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέπτη με την περιφερειακή όραση και όχι εστιάζοντας σε ένα σημείο που σε ενοχλεί. Κοίτα το σύνολο της ύπαρξης σου και αντικατέστησε τις αρνητικές σκέψεις που κάνεις με θετικές. Μην αφήνεις το δαίμονα μέσα σου να σε κατατρώει είναι σημαντικό να κάνουμε θετικές σκέψεις για τον εαυτό μας, δεν γίνεται να του λέμε συνεχώς άσχημα πράγματα γιατί αναμενόμενο είναι να τα πιστεύουμε μετά παρόλο που δεν είναι αλήθεια!
Εγώ ούσα στην αντίπερα όχθη της παχυσαρκίας είχα κάκιστη εικόνα σώματος. Είχα φτάσει σε σημείο να μην θέλω να με βλέπω στον καθρέπτη. Για 2-3 χρόνια δεν είχα καν έναν ολόσωμο καθρέπτη μέσα στο σπίτι μου. Αμελούσα να αγοράσω! Ακόμη όταν κάθομαι γυμνή μπροστά στον καθρέπτη δεν μπορώ να κρατηθώ και να μην εστιάσω σε σημεία που με ενοχλούν όπως το ταλαιπωρημένο στήθος μου και την κοιλιά και το στομάχι μου που πάντα τα θεωρούσα πολύ άσχημα! Το παλεύω όμως, κοιτάω ξανά και ξανά τον εαυτό μου και λέω κοίτα δεν είσαι άσχημη όσο νομίζεις, είσαι όμορφη, έχεις και όμορφα χαρακτηριστικά! Έχοντας δουλέψει την διατροφή μου και την ψυχολογία μου τον τελευταίο χρόνο όλοι και περισσότεροι φίλοι μου με το πέρασμα του χρόνου μου λένε πόσο έχω ομορφύνει και πόσο λάμπω και ότι έχω αδυνατίσει ενώ ουσιαστικά έχω αδυνατίσει ελάχιστα! Και ναι και εγώ νιώθω πιο όμορφα με το σώμα μου και κινούμαι πιο χαριτωμένα και με πιο πολύ αυτοπεποίθηση και υπάρχουν στιγμές που νιώθω σχεδόν σαν να είμαι αδύνατη! Η άσκηση με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε όλα αυτά μιας και βελτιώνει εκτός από την ψυχολογία μου και το ίδιο το σώμα μου καθώς αρχίζει να σφίγγει και να γίνεται πιο δυνατό με τον καιρό. Όλα αυτά με έχουν βοηθήσει να αποδεχτώ αρκετά τον εαυτό μου στην παρούσα φάση και να συνυπάρχω αρμονικά με την εικόνα μου και το τωρινό μου βάρος. Μου δίνεται έτσι η ελευθερία να χαρώ την ζωή μου και να κάνω πράγματα που παλιότερα είτε ντρεπόμουν να κάνω είτε ένιωθα τύψεις να τα κάνω. Χτες περάσαμε όλη την ημέρα μας μπροστά από ένα μεγάλο τραπέζι γεμάτο με φαγητά και γλυκά. Έφαγα με ψυχραιμία χωρίς να με πιάνει η μανία να τα δοκιμάσω όλα, σίγουρα έφαγα παραπάνω απ΄ότι συνήθως αλλά δεν μέτρησα τις μπουκιές μου, πήγα με βάση αυτό που μου έλεγε το στομάχι μου. Όταν το ένιωσα να γεμίζει σταμάτησα. Μετά από λίγο έφαγα και γλυκό. Εκεί βάρυνα λίγο αλλά λέω δεν πειράζει μια μέρα είναι. Έφαγα εντελώς απρογραμμάτιστα χθες και χωρίς να σκεφτώ δυάδες- τριάδες και τρίωρα αλλά και αυτό που και που το έχω ανάγκη. Στην τελική όμως πέρασα όμορφα και χάρηκα την παρέα μου χωρίς να βαρυστομαχιάσω και να μου ρίξει την ενέργεια μου και την διάθεσή μου. Ένιωσα φυσιολογικός άνθρωπος με ελάχιστες τύψεις και αυτό κρατάω από την χθεσινή μέρα μου ως επιτυχία. Σήμερα επιστροφή στο πρόγραμμά μου και εύχομαι να μου βγει καλά η μέρα μου!
28-02-2012, 14:35 #1903
μπράβο για χθες Eli μου...κι εγώ πάλεψα πολύ, ευτυχώς είχα φάει καλό πρωινό και με έκανε να φουσκώσω γρήγορα οπότε σταμάτησα και γρήγορα....επίσης ευτυχώς είχαμε αρκετά υγιεινά πιάτα....μόνο η λαγάνα μας τα χάλασε!
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα φοβερό blog που ανακάλυψα τυχαία και που μας ταιριάζει πολύ! Έχω κολλήσει!
http://kathari-diatrofi.blogspot.com...BA%CE%B9%CE%B1
28-02-2012, 14:48 #1904
θέλω να σας παραθέσω και ένα απόσπασμα που μόλις διάβασα στο site που σας έγραψα!
καθαρή διατροφή σημαίνει:
ποιοτικό φαγητό
καλά και αγνά υλικά
φρούτα και λαχανικά σε αφθονία
ακατέργαστη ζάχαρη και μέλι αγνό
κρέας, ψάρια και θαλασσινά
σάλτσες σπιτικές με βάση το ελαιόλαδο
χάμπουργκερ, πίτσα και σάντουιτς φτιαγμένα στο σπίτι
γλυκά με έξυπνες αντικαταστάσεις (φαρίνα ολικής άλεσης και καστανή ζάχαρη ή μέλι)
χυμούς και smoothies
υγιεινά παγωτά από τα χεράκια μας (με βάση το γάλα και το γιαούρτι)
σαλάτες με φαντασία και γεύση
ψωνίζω έτοιμα προϊόντα που έχουν φτιαχτεί με λίγα υλικά (όσα περισσότερα αναγράφονται στην συσκευασία, τόσο περισσότερο επεξεργασμένο είναι το προϊόν και περιεχει συντηρητικα,χημικά και υδρογονωμένα σκευάσματα)
κάνοντας καθαρή διατροφή τρώμε:
κάθε 2-3 ώρες (μόλις αρχίσουμε να πεινάμε)
πολύ καλό πρωινό
3 γευματα (πρωινό,μεσημεριανό,βραδιν� �)
2-3 σνάκ ελαφρά (φρούτα,γιαούρτι,μπάρα δημητριακών,ξηρούς καρπούς)
και πίνουμε:
πολύ νερό
τσάι,κακάο,καφέ,αφεψήματα,χ υμούς,φυσικά smoothies
με την καθαρή διατροφή:
δεν στερούμαι τίποτα
δεν μετράω θερμίδες
τα γεύματα μου είναι πλούσια γιατί περιλαμβάνουν πρωτεϊνη,υδατάνθρακες και λίγο άμυλο
μπορώ να τρώω επιτέλους άφοβα σουβλάκι, απλώς επιλέγω αλάδωτη πίτα
μπορώ να τρώω και πίτσα όταν προκύψει ζητώντας να έχει πολλά λαχανικά
μπορώ να τρώω και γλυκό εκτός σπιτιού σε κάποια περίσταση
ακούω το σώμα μου (αν πεινάω τρώω κάτι ακόμα, αν νιώθω καλά τότε σταματάω, αν νιώθω φουσκωμα ξέρω πως χρειαζόμουν δυο πηρουνιές λιγότερες)
μαθαίνω από τα λάθη μου κρατώντας σημειώσεις και κάνω το κάθε γεύμα μου καλύτερο
έχω ενέργεια και διάθεση και η γυμναστική δεν είναι εξουθενωτική
28-02-2012, 14:49 #1905
Πολυ χαιρομαι κοριτσια που δινουμε η μια στην αλλη δυναμη και συμβουλες.. ακομα και αγαπη δινουμε και παιρνουμε.. σε εμενα τουλαχιστον "δουλευει"!! το mood της Έλης παντως τα λεει ολα.. Υγιεινη διατροφη, ασκηση,αλλαγη τροπου ζωης και ΣΚΕΨΗΣ! :love::love::love::love::love::love::love:
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή