τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 128
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 128 of 427 FirstFirst ... 2878118126127128129130138178228 ... LastLast
Results 1,906 to 1,920 of 6392
    Senior Member
    Ζουζούκα μουυυυυυυυυυυυυυ! Τέλειο το απόσπασμα! Μόλις με έκανες να νιώσω καλύτερα με τον εαυτό μου μιας και στην λίστα τα έκανα σχεδόν όλα τσεκ!!! Είμαστε σε καλό δρόμο! :bigsmile:
    Χαίρομαι που κατάφερες να φας ήρεμα και να το ευχαριστηθείς το χθεσινό οικογενειακό τραπέζι! Τελικά η γαριδομακαρονάδα ήταν καλή; ʼστα με την λαγάνα και τον ταραμά έχω και εγώ ένα θέμα. Χθες έφαγα δύο φέτες λαγάνα με ταραμά!!! :lol::lol: Όχι μονοκοπανιά όμως . Λίγο το μεσημέρι και η συνέχεια το απόγευμα. Είχε διάρκεια το γεύμα μας χθες κράτησε ώρες! Αλλά περάσαμε καλά!
    Κοριτσάκια μου δεν σας είπα, έφτιαξα για το χθεσινό τραπέζι μία τριφτή μηλόπιτα με καστανή ζάχαρη, φαρίνα ολικής άλεσης, μήλα, σταφίδες, καρύδια και βούτυρο από ελαιόλαδο και έγινε πολύ ωραία! Έφαγα σήμερα με το πρωινό μου ένα κομμάτι μαζί με το κεφίρ μου και την ευχαριστήθηκα τόσο πολύ! Έχω καταχαρεί που τελευταίως έχω επιδοθεί στην ζαχαροπλαστική χωρίς να μου κοστίζει... διαπιστώνω ότι όταν φτιάχνω κάτι με τα χεράκια μου δεν πέφτω με τα μούτρα και επειδή είναι υγιεινό και με αλεύρι ολικής όπως και το κέικ που έκανα τις προάλλες με χορταίνει το ένα κομμάτι και δεν θέλω να φάω και δεύτερο! Φοβερό ε;;;
    Σας προτείνω λοιπόν αν θέλετε γλυκό να το φτιάχνετε με τα χεράκια σας και με αλεύρι ολικής και καστανή ζάχαρη γιατί όντως τα γλυκά με λιγότερο επεξεργασμένους υδατάνθρακες εκτός από πιο θρεπτικά είναι και πολύ χορταστικά!!! ʼσε που παίρνουμε διπλή ικανοποίηση μιας και το έχουμε δημιουργήσει με τα χεράκια μας! :bigsmile:

Αγγελάκι μου, μου πήρε χρόνια να το καταλάβω και αρκετό χρόνο για να καταφέρω να το κάνω πράξη το mood μου! Αλλά τώρα που σιγά σιγά το καταφέρνω παίρνω τέτοια χαρά! Τώρα καταλαβαίνω πια ότι η χαρά της ζωής δεν είναι στο να είμαστε αδύνατοι ή να έχουμε ένα τέλειο σώμα αλλά να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε με αυτό το σώμα που έχουμε με σωστή διατροφή και άσκηση. Αν νιώθουμε όμορφα και κάνουμε υγιεινά πράγματα για το σώμα μας θα δείχνει όμορφο σε ότι κιλά και να είναι!

Senior Member
    Γεια σας και παο μενα κοριτσια και καλη Σαρακοστη ............ να πω το εξης : χθες ενω ειχα φαει και εγω δεν ξερω ποσο χαλαβα και άλλα εδεσματα κατα τις 9.00μμ μετα απο ενα τριωρο απο το τελυταιο τσιμπολογημα , σηκωθηκα σαν υπνωτισμενη να φαω . Ακριβως πανω στις τρεις ωρες . μου φανηκε μαγικο!!!!

Senior Member
    Elaki μου μου χρωστάς και μία συνταγή για κέικ!
    η γαριδομακαρονάδα έγινε μούρλια όπως πάντα και ευτυχώς η θεία φώτιση με βοήθησε και δεν είχαμε ολόκληρο κουτί μακαρόνια στο σπίτι οπότε βάλαμε μισό πακέτο και βγήκε πολύ μικρή η μερίδα για τον κάθε ένα!!!!! φοβερό??!!!!!

στο site έχει και φοβερές συνταγές! και βρήκα και μία συνταγή ρε κορίτσια....αχ....πάρτε την, όλη δική σας!
    http://cookaine.wordpress.com/2011/1...9%CF%84%CE%B1/
    κι εγώ Eli μου το έχω προσέξει ότι όταν φτιάχνω γλυκάκι μόνη μου τρώω όσο χρειάζομαι και δεν ξεφεύγω γιατί ...το σέβομαι κάπως! γιατί ξέρω ακριβώς πως το έφταξα και δίνω πάντα προσοχή στα υλικά και φυσικά γιατί το φτιάχνω με αγάπη και το τρώω με αγάπη!

Senior Member
    Eli μου τώρα πρόσεξα ότι έγραψες πως έφτιαξες τριφτή μηλόπιτα!!!! Ούτε συνεννοημένες να ήμασταν!!!!:tumble::spin::tumble:

Senior Member
    Είδες ʼλμα μου που το σώμα μας μαθαίνει; Και εγώ πλέον γελάω με το στομάχι μου όταν ακριβώς πάνω στο τρίωρο τις περισσότερες φορές αρχίζω να το νιώθω κάπως άδειο ή να αρχίσει να κάνει το πρώτο γκρρρ για να μου θυμίσει ότι είναι η ώρα μου για φαγητό!

Να γράψω και την διατροφή μου για τις προηγούμενες μέρες!
    Δεν θυμάμαι καν από πότε έχω να γράψω οπότε θα γράψω για μερικές μέρες από το ημερολόγιο μου τι έφαγα και ελπίζω να μην διπλογράφω! :lol:

Πέμπτη
    Πρωινό 11.30: 1 τοστ με ταχίνι και μέλι + 1/2 μπανάνα + 1 φλιτζάνι κεφίρ
    Πρόγευμα 13.30: 1/2 μπανάνα + 1 κ.σ. μουλιασμένους ξηρούς καρπούς
    Σνακ 16.30: 1 ελληνική μπάρα
    Μεσημεριανό 17.30: 1/2 μερίδα φακές, ένα μικρό κομμάτι μουσακά, 2 δάχτυλα φέτα, 3
    ελιές, 1 μίνι παξιμαδάκι
    Απόγευμα 19.30: 1/2 μπανάνα + 1 μπισκότο βρώμης
    Βραδινό 22.30: 1 μικρή μερίδα λαχανόρυζο με 2 δάχτυλα φέτα
    Αργά το βράδυ 40γρ σοκολάτα γάλακτος ( δεν άντεξα στον πειρασμό!)

ʼσκηση περπάτημα στην αγορά

Παρασκευή
    Πρωινό 10.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ με 2 χουρμάδες, 2 κ.σ. βρώμης + 2κ.σ. δημητριακά
    Πρόγευμα 13.00: 1/2 μπανάνα + 1 μπισκότο βρώμης
    Μεσημεριανό 14.30: 1 μερίδα λαχανόρυζο, 1 μίνι κρίθινο παξιμάδι, 3 δάχτυλα φέτα
    Απόγευμα 18.00: 1/2 μπανάνα, 1 μίνι κρίθινο παξιμάδι, 1 δάχτυλο γραβιέρα
    Σνακ 22.00: 1 ελληνική μπάρα (μετά το γυμναστήριο)
    Βραδινό 23.00: 1 μερίδα κοτόπουλο ψητό με ρυζι, 2 καρότα τριμμένα σαλάτα

Αργά το βράδυ: Λίγο bailys με μία χούφτα φιστίκια αιγίνης αλμυρά

ʼσκηση Zumba 1h

Σάββατο
    Πρωινό 11.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ, 1 αχλάδι, 1 τοστ με 2 φέτες τυρί
    Πρόγευμα 14.00: 1/2 μπανάνα + 1κ.σ. ξηροί καρποί
    Μεσημεριανό 16.30: 1 αράβικη πίτα με 1 φέτα ζαμπόν, 1 φέτα τυρί, μαρούλι, μανιτάρι, 1κ.γ. μουστράρδα και 1κ.γ. μαγιονέζα
    Απόγευμα 19.30: 1/2 μπανάνα + 1 κομμάτι κέικ ολικής άλεσης
    Βραδινό 22.00: 1 μερίδα ριζότο με λαχανικά, ζαμπόν και τριμμένη γραβιέρα

Κυριακή
    Πρωινό 10.00: 1/2 μπανάνα, 1 κομμάτι κέικ ολικής άλεσης
    Πρόγευμα 13.00: 1 μήλο + 1κ.σ. μουλιασμένους ξηρούς καρπούς
    Πρόγευμα 16.00: 1 μανταρίνι + 1 κ.σ. μουλιασμένους ξηρούς καρπούς
    Μεσημεριανό 18.00: 1 αράβικη πίτα με 2 δάχτυλα γραβιέρα, , μαρούλι, μανιτάρι, 1κ.γ. μουστράρδα και 1κ.γ. μαγιονέζα
    Απογευματινό 21.00: 1 ελληνική μπάρα
    Βραδινό 23.00: Λίγα χόρτα βραστά και 1 σουβλάκι με αλάδωτη πίτα με καλαμάκι κοτόπουλο

ʼσκηση ποδηλατοβόλτα με καλή παρέα :bigsmile:

Senior Member
    Originally posted by zouzouka
    Eli μου τώρα πρόσεξα ότι έγραψες πως έφτιαξες τριφτή μηλόπιτα!!!! Ούτε συνεννοημένες να ήμασταν!!!!:tumble::spin::tumble:
    Ναι ρε συ και μοιάζουν πολύ οι συνταγές εκτός από την κρέμα χιχιχι. Η συνταγή φαίνεται πολύ νόστιμη πάντως

Senior Member

Κέικ με φαρίνα ολικής άλεσης

Υλικά
    [list=1][*]500 γρ. Φρίνα Ολικής ʼλεσης[*]4 αυγά[*]250γρ μαργαρίνη με βάση το ελαιόλαδο[*]1 φλιτζάνι άπαχο γάλα[*]1 φλιτζάνι γιαούρτι (προσοχή όχι στραγγιστό) (εγώ έβαλα πρόβειο light)[*]2 κ.σ. λιναρόσπορο (τριμμένο σε μούλτι)[*]2κ.σ. ξηρούς καρπούς τριμμένους, άψητοι, ανάλατοι[*]450 γρ. καστανή ζάχαρη[*]2 φακελάκια βανίλια[*]50γρ. τριμμένη κουβερτούρα, ή σταγόνες ή 3 κ.σ. κακάο[/list=1]

Η ανάμειξη είναι κλασσική όπως όλα τα κέικ. Δηλαδή αφήνεις την μαργαρίνη να μαλακώσει 30 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα την χτυπάς στο μίξερ με την ζάχαρη. Προσθέτεις ένα ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα. Στο μεταξύ σε ένα μπολ διαλύεις τη βανίλια στο γάλα και προσθέτεις και το γιαούρτι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Στην συνέχεια αφού τα αυγά το βούτυρο και η ζάχαρη έχουν χτυπηθεί καλά, ρίχνεις εναλλάξ το αλεύρι και το γάλα μέχρι να γίνουν όλα μαζί μία αφράτη ζύμη. Κατεβάζεις το μπολ από το μίξερ και ρίχνεις μέσα τον λιναρόσπορο και τους τριμμένους ξηρούς καρπούς και την κουβερτούρα ανακατεύοντας απαλά. Αν βάλεις κακάο σκόνη τότε καλό είναι να ξεχωρίσεις ένα κομμάτι από την ζύμη και να το ανακατέψεις με το κακάο. Ρίχνεις έπειτα την ζύμη σε μία φόρμα κέικ που την έχεις βουτυρώσει και αλευρώσει πρώτα και αν έχεις κάνει και μιγμα με κακάο ρίχνεις τις ζύμες εναλλάξ για να κάνει το κέικ ένα ωραίο σχέδιο. Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC βάζεις το κέικ να ψηθεί για μία ώρα στην ένδειξη του αέρα κατά προτίμηση. Κοντά στα 30-40 λεπτά βάζεις ένα αλουμινόχαρτο γρήγορα γρήγορα από πάνω για να μην σου αρπάξει το κέικ και το αφήνεις να συνεχίζει να ψήνεται. Για να δεις αν το κέικ είναι έτοιμο βυθίζεις μία οδοντογλυφίδα μέσα στο κέικ και αν βγει στεγνή σημαίνει ότι έχει γίνει.

Σημείωση: Μου φάνηκε ότι μάλλον η μία ώρα ψησίματος ήταν πολύ. Αν και επειδή το αλεύρι ολικής άλεσης είναι πιο σκληρό μάλλον θέλει λίγο παραπάνω ψήσιμο. Πάντως δεν το έκαψα σε καμία περίπτωση απλά έγινε λίγο σκληρό το περίβλημα του. Από μέσα όμως ήταν καλοψημμένο και αφράτο! Θα μπορούσα να το είχα ψήσει και 5-10 λεπτά λιγότερο λογικά θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά . Γούστα είναι αυτά πειραματίζεστε αναλόγως .

'Ενα κομμάτι κέικ συνοδευόμενο από ένα φρούτο μπορεί να αποτελέσει ένα άριστο πρωινό ή ένα ενδιάμεσο σνακ! Είναι πολύ χορταστικό και θρεπτικό!
    Καλή επιτυχία!!!

Senior Member
    Καλησπέρα ομορφα κορίτσια. Σας ευχαριστώ μεσα απο την καρδιά μου για τον κόπο που κανατε να μου απαντησετε, να με ηρεμησετε. Μια αγκαλιά, ένας λόγος παρηγοριάς πάντα βοηθάνε. Σας ευχαριστω και χαιρομαι που επιτελους το πρόγραμμα μου χαλαρωσε λίγο και πλέον θα μπορεσω να εχω ξανα σχεδον καθημερινή επαφή μαζι σας. Μου κανει απιστευτα καλό να μιλάω μαζί σας και να μην εγκαταλειπω την προσπάθεια μου. Ολες βραζουμε στο ιδιο ζουμί με ή χωρις διαταραχή και μόνο ενωμένες μπορούμε να βγούμε κερδισμένες.
    Αχ θελω να μιλήσω σήμερα. Συγνωμη που θα σας κουρασω ομως το χω ανάγκη.
    Κούραση, απόγνωση, απελπισία ειναι ίσως οι λέξεις που περιγραφουν αυτο που νιωθω καποιες φορές. Πρέπει να ταν 2003 οταν στα 98 τότε κιλά ή κατι τετοιο αποφασίζω να κανω διαιτα. 9 χρόνια μετά ειμαι πλέον αδυνατη και πολύ μα πολύ δυστυχισμένη.
    9 χρονισ διαιτας νηστειας και περισυλλογής. Πολύς καιρός. Δρόμος δύσβατος και οχι στρωμένος με ροδοπέταλαΑναμεσα τους 3 χρ'ονια κενά, σκοτάδι, μαύρο. Έχασα το δρόμο μου, εκανα οτι ακριβώς κοροιδευα, επιασα πάτο, υποτιμησα τον ευατό του, τον σιχαθηκα για την ακριβεια, του έκανα τοσο κακό,εχασα φιλους και γνωστούς, δημιουργησα προβλήματα στην οικογένεια μου, εφτασε ενα βημα πριν το θανατο. Θελετε γιατι ο Θεός είχε αλλα σχεδια για μένα, θελετε γιατι βρήκα τη δύναμη τα καταφερα να το παλέψω. Καθε μερα που περνάει ειμαι πιο δυνατη. Αν μη τι αλλω εχω περισσοτερο κουραγιο να παλέψω με τους δαιμονες του μυαλού μου και σιγα σιγα αρχιζω να αγαπώ τη Μαρία έστω να την αποδέχομαι. Χτες καθομουν και σκεφτομουνα και υπολογιζα. Περασε ακριβως 1,5 χρόνος απο την τελευταία μέρα ανορεξίας. Εχω ξεπεράσει πολλά, τρεφομαι σωστά και οι μερες μου πακετησαν λιγο άσπρο ή γκρι ομως πλέον δεν ειναι όλες μαύρες. Εχω δουλέψει μέσα μου εχω βρει τις πηγές του κακού και προσπαθώ να τις δαμάσω
    Αλλα πάντα θα υπάρχει ενα μαμημένο αλλά. Δεν μπορω να χαρω με καποια πραγματα γιατι πολυ απλά σκεφτομαι αυτά που δεν εχω, αυτ που θα μπορουσα να εχω, βλέπω τα χρονια που παιρνουν, το χαμενο πολυτιμο χρόνο και τρομάζω.
    Για να απαντησω στην ερωτηση σου αγγελάκι δυστυχώς δεν εχω σχεση. Το χω ξεχασει το σπορ εδω και χρόνια. Στις αρχες του καλοκαιριού εγινε κατι τελειωσε πολύ άσχημα αποτελεσμα αυτου μια Μαρία διαλυμένη ενω τότε γνωρισα και το αλλο νομισμα της συναισθηματικής υπερφαγίας. Καποτε δε με πειραζε να αδυνατισω ήθελα τωρα τα χρόνια περνούν και ο γαλάζιος πρίγκηπας δεν έρχεται και το θελω τοσο πολύ αλλά μεταξύ μας οταν εγω η ιδια δε με γουσταρω δεν εχω να βγω γιατι σνομπάρω ολο τον κόσμο ε που να ρθει και ο δόλιος. Κοινως δεν εχω κατι να απασχολησω το μυαλό μου, να ξεφύγω. Αποτελεσμα αυτού να ρχεται ο εκενυρισμός γιατι αυτοματα στο μυαλό μου ολο αυτο ειναι η "τιμωρία" μου για τα σφαλματα του παρελθόντος. Μεγαλωσα. Ναι δε με πηραν τα χρόνια ομως πλέον δε μπορω να μπω στη διαδικασία να κων νεες φιλους, να κανω σχεση γιατι πολύ απλά φοβαμαι μην πληγωθω ξανα και αρχισει νεα κατρακύλα.
    Το θεμα περιοδου το βλεπω ως την λύτρωση ως τη συγχωρεση του Θεού. Δε μου κανει τη χάρη και μπορει να μην εχω σχεση ομως που σκιζεται η ψυχη στη σκέψη οτι δε θα κανω το δικό μου παιδί.Οσο και να μην το σκεφτομαι πλέον όπως παλιά ειναι ενας σταυρός που θα κουβαλάω πάντα μέσα μου.
    Αισθανομαι καλά με τον ευατό μου, δε μπορω να κανω κατι αλλο. Τρωω άψογα, δεν κανω καταχρησεις και ναι τις περισσοτερες μέρες αισθανομαι καλά ομως μερικά κομπλεξ δε φευγουν από τη μια μέρα στην άλλη πως να το κάνουμε. Δεν αντεχω που να πάρει οτι τα κανα τοσο σκατα που απο δω και μπρος θα πρεπει μια ζωή να υπερπροσπαθω για πραγματα που για τους άλλους είναι σταθερές.
    Σκάω μαρθα βούρτση εχω καταντήσει. Βεβαια αν ως δια μαγειας αυριο η ζυγαριά εδειχνε μειον δυο κιλά θα τα ξέχναγα όλα. Περαστικά μου.
    Καλε φεις έχετε? Οχι τιποτα αλλο για να με δειτε να μου πείτε δηλαδη πως φαινομαι.

Senior Member
    Μαράκι μου ποτέ δεν μας κουράζεις με αυτά που γράφεις ίσα ίσα μας έλειψες και θέλουμε περισσότερη Μαρία! :lol:
    Έστω και κακόκεφη δεν πειράζει... εξάλλου αυτές τις μέρες όλες με τα δαιμονάκια μας παλεύουμε, έλα και εσύ στην όμορφη παρέα μας να γίνουμε πολλές οι τρελές! :lol:
    Μωρέ Μαράκι μου έχεις περάσει τόσα δύσκολα που απορώ πως στέκεσαι και στα πόδια σου! Προχθές μου ήρθε η φλασιά και πήγα να διαβάσω ξανά την ιστορία σου στην ανορεξία. Μετά από όλα αυτά που πέρασες στέκεσαι στα πόδια σου, δουλεύεις, τρως σαν άνθρωπος έστω και με υπερπροσπάθεια, κάποιες μέρες χαμογελάς νιώθεις καλύτερα! Ξέρεις τι σημαντικά βήματα είναι αυτά για ένα κορίτσι που έχει περάσει από ανορεξία και πήγε να πεθάνει;;;; ΑΛΜΑΤΑ έχεις κάνει Μαράκι μου!
    Έχεις μπροστά σου δρόμο σίγουρα αλλά αυτό που κάνεις έχει αποτέλεσμα οπότε συνέχισε όπως είσαι και μην χάνεις το κουράγιο σου. Φαντάζομαι ότι όλη αυτή η κατίφια σου ήρθε με το που ζυγίστηκες. Ε καλά λογικό είναι να φοβάσαι τα κιλά και το βάρος γενικά. Ε δεν περιμέναμε να πετάς και από την χαρά σου! Τουλάχιστον δεν φρικάρεις σε σημείο να μην θέλεις να βάλεις μπουκιά φαί στο στόμα σου. Προσπάθησε να ξεχάσεις την ζυγαριά σου, κρύψτην κάπου να μην την βλέπεις και συνέχισε να τρεύεσαι σωστά και ήρεμα. Έχει ανάγκη το σώμα σου από υγρά και δομικά υλικά να ξαναχτίσει ότι με την ασιτία γκρέμισες! Μην το στερείς αυτό από το σώμα σου είναι το δώρο που του κάνεις μετά από χρόνια κακοποίησης. Δώσε ένα φιλί και ένα χαμόγελο στον εαυτό σου και συνέχισε. Δεν θα είσαι πιο ευτυχισμένη με 2 κιλά λιγότερα, ούτε με 10, ευτυχισμένη θα είσαι όταν θα αποκτήσεις μέσα σου ισορροπίες. Και εμένα αυτή τη στιγμή αδύνατη να με κάνανε με ένα μαγικό ραβδάκι τα προβλήματα μου δεν θα εξαφανίζονταν ούτε η υπερφαγία μου, οπότε πάλι στα ίδια θα ήμουνα...
    Για σκέψου το λίγο τι είναι τελικά αυτό που θα σε έκανε πραγματικά ευτυχισμένη;;;

Senior Member
    Πείτε μου τώρα βρε κορίτσια ειναι δυνατόν να μην την αγαπάμε τη γιατρό μας? Ειναι δυνατον καλε μετα να μη σε λεμε γιατρο και προσωπική μας ψυχολόγο με ολα αυτα που έκατσες και μου έγραψες? Με συγκινεις τοσο πολύ Ελλη και με με τον τροπο σου να ξερεις με βοηθάς πολύ. Δε θα σταματαω να σας ευχαριστώ. Εσεις τώρα αλλα και διαφορα αλλα ατομα στο φορουμ παλιοτερα μέλη με βοηθησατε και με βοηθατε στον αγώνα μου και θα σας ειμαι αιωνια ευγνωμων για αυτο. Σας ευχαριστω που είστε εδω στις καλές και τις κακές ημέρες. Υποσχομαι απο αύριο θα αρχίσω τα ανέκδοτα. Τερμα η κατήφεια. Ελι καποια στιγμη θα σου στειλω φωτογραφιες μου. Με ενδιαφερει πολύ η γνώμη σου. Θελω να με δεις και εσυ να μου πεις τι εικόνα βλέπεις αν δε σου κάνει κόπο. Ξερεις εγω πλέον εχοντας με δει σε ολες τις εκφανσεις εχω χασει και την αισθηση και δεν μπορω να ξεχωρίσω.

ΑΛΜΑΤΑ έχεις κάνει Μαράκι μου
    Αυτο ειναι που με τρελαινει ρε φιλενάδα. Τα βλέπω τα άλματα. Ασχετο αν δεν επρεπε να φτασω εκεί που έφτασα οντως παλεψα και θεωρω οτι με τις καλές και τις κακές μέρες βγηκα νικήτρια. Αν μη τι αλλω στεκομαι εδώ και σας γραφω. Ειναι λοιπον απιστευτο πως εχοντας περάσει τόσα εξακολουθει αυτο το μικρό ζιζάνιο πολλές φορες να διχάζει το μυαλό μου και να με διαλύει. Πρεπει να κοιταξω μπροστα. Δεν εχει νοημα να κανω ενα βήμα μπροστά και δέκα πίσω.

Δώσε ένα φιλί και ένα χαμόγελο στον εαυτό σου και συνέχισε. Δεν θα είσαι πιο ευτυχισμένη με 2 κιλά λιγότερα, ούτε με 10, ευτυχισμένη θα είσαι όταν θα αποκτήσεις μέσα σου ισορροπίες. Και εμένα αυτή τη στιγμή αδύνατη να με κάνανε με ένα μαγικό ραβδάκι τα προβλήματα μου δεν θα εξαφανίζονταν ούτε η υπερφαγία μου, οπότε πάλι στα ίδια θα ήμουνα... Για σκέψου το λίγο τι είναι τελικά αυτό που θα σε έκανε πραγματικά ευτυχισμένη;;;

Αχ ποσο θα θελα να την καναμε αυτη την κουβέντα απο κοντά. Εχω τοσα να πω, να γραψω. Δε θελω να σας κουραζω. Θα ξεκινησω απο το τέλος. Και συμπτωματικά αυτην ακριβως την κουβέντα ειχα με ενα πολύ φιλικό μου πρόσωπο πριν μια εβδομάδα. Ακριβώς αυτη την ερωτηση εθεσα εγώ η ίδια στον ευατό μου. Με λύπη μου διαπίστωσα οτι δεν εχω απάντηση. Εχω διάφορες εικόνες στο μυαλό μου.
    Πότε με βλέπω ευτυχισμένη με καποιον δίπλα μου, αλλοτε με ενα μωρό στην αγκαλιά, αλλοτε πετυχημενη επιχειρηματία, αλλοτε να ειμαι εξω με φιλους να τραγουδαμε και να τρωμε σε μαι ταβέρνα. Ομορφες εικόνες, όμορφες στιγμές. παλευω για αυτες γιατι μου λείπουν όλες. Δεν ξέρω ποια θα θελα να δω πιο πολύ. Δεν εχω απάντηση. Απλά θελω να μαι καλά και να μαι ήρεμη. Να αγαπαω εμένα, να μη θυμώνω και να σταματησω να με πληγώνω τόσο πολύ γιατι δεν το αξίζω.

Senior Member
    ΜΠΡΑΒΟ!!! Μαρια μου........:thumbup:

Senior Member
    Maraki δεν υπαρχει γαλαζιος πριγκηπας γιατι κανεις δεν ειναι τελειος.Ουτε εμεις ειμαστε τελειες.Μην περιμενεις τον τελειο,τον γαλαζιο πριγκηπα αλλα τον συνιθισμενο γιατι αυτος ειναι μοναδικος!

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Maraki δεν υπαρχει γαλαζιος πριγκηπας γιατι κανεις δεν ειναι τελειος.Ουτε εμεις ειμαστε τελειες.Μην περιμενεις τον τελειο,τον γαλαζιο πριγκηπα αλλα τον συνιθισμενο γιατι αυτος ειναι μοναδικος!
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    ΠΩ ΠΩ ΠΩ είχα μία έμπνευση κορίτσια σούπερ!!! Έκανα κρέμα βρώμης μήλο και από πάνω για να γλυκάνει έτριψα με τα χέρια μου λίγο από την μηλόπιτα που είχε μείνει και 2 καρύδια και κανέλα και έγινε η κρέμα μούρλια! Ξετρελάθηκα με την έμπνευση μου!!!! :bouncy:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    ΠΩ ΠΩ ΠΩ είχα μία έμπνευση κορίτσια σούπερ!!! Έκανα κρέμα βρώμης μήλο και από πάνω για να γλυκάνει έτριψα με τα χέρια μου λίγο από την μηλόπιτα που είχε μείνει και 2 καρύδια και κανέλα και έγινε η κρέμα μούρλια! Ξετρελάθηκα με την έμπνευση μου!!!! :bouncy:
    Οταν λες κρεμα βρωμης ενοεις το κουακερ βρασμενο σε γαλα;