Results 1,951 to 1,965 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
29-02-2012, 14:35 #1951
Originally posted by Magdalena
οταν ειχα ανορεξία και να πεινουσα δεν ετρωγα γιατί φοβόμουν την προσληψη βαρους..τωρα ο μεταβολισμός μου ειναι τελειος,. πιο παλια ειχα και εγω προβλήματα.. τωρα τρεφομαι σωστα και δεν ζυγίζομαι, το αποφευγω..
λοιπόν σχετικά με τα ντόνατς τα πολυαγαπημένα, τυχαίνει να έχω στο γραφείο το περιτύλιγμα ένος κουτιού ντόνατς με σοκολάτα από τον στεργίου που τσακίσαμε χθες με τους συναδέλφους μου...γράφει πως ανά 100γρ. έχει 478 θερμίδες, 5,5 πρωτείνες, 44,2 υδατάνθρακες, 31 λιπαρά...δεν έχει Ε αλλά έχει διάφορα άλλα συντηρητικά με ονομασίες σκουλικαντέρες!! το κάθε ντονατ της συγκεκριμένης συσκευασίας είναι 90 γρ.
είναι πολύ νόστιμα, πεθαίνω!!!!!!
δεν έχω ακούσει όμως από κανέναν να μου πει πως φτιάχνει σπιτικά ντόνατς....αλλά θα το ψάξω γιατί μου αρέσει να φτιάχνω σπίτι με αγνά υλικά όσα φοβάμαι να τρώω απ'έξω!
- 29-02-2012, 14:36 #1952
Originally posted by Eli
Magdalena μου αν δεν μπορείς ολόκληρο το φρούτο για πρωινό φάε το μισό με το πρωινό σου και κράτα το άλλο μισό να το φας για πρόγευμα με ένα κριτσινάκι ή ένα μπισκότο. Τα ντόνατ καρδιά μου είναι νόστιμα και λατρεύω και εγώ αυτά που είναι με γέμιση μερέντας. Εκεί δίνω ρέστα φιλενάδα! Το κακό με τα ντόνατ είναι ότι έχουν υψηλό γλυκαιμικό δείκτη, επειδή έχουν πολλούς επεξεργασμένους υδατάνθρακες. Καλό είναι να τα τρως που και που αλλά όχι συστηματικά. Για να μην εκτινάξουν τη γλυκόζη στο αίμα σου απότομα τέτοιες τροφές καλό είναι να τις τρως αφού έχεις φάει πρώτα το σνακ σου ή το γεύμα σου. Σου ακούγεται περίεργο το ξέρω αλλά έτσι ένα ντόνατ μας παχαίνει λιγότερο! Συμβουλή του διαιτολόγου μου αυτή για την κατανάλωση γλυκού!
Επίσης αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το φας για πρωινό αλλά με προσοχή. Τι εννοώ...θα φας πρώτα το φρούτο σου, θα πιεις το γάλα σου και κατόπιν θα φας το ντόνατ. Έτσι θα βοηθήσεις ώστε να μην ανέβει απότομα η γλυκόζη και πάλι στο αίμα σου ώστε να μην πέσει και απότομα και μετά έχεις υπογλυκαιμίες και ακατάσχετη όρεξη.
Αλήθεια πως είναι η όρεξη σου Μαγδαλένα μου;
29-02-2012, 15:12 #1953
Originally posted by zouzouka
δεν έχω ακούσει όμως από κανέναν να μου πει πως φτιάχνει σπιτικά ντόνατς....αλλά θα το ψάξω γιατί μου αρέσει να φτιάχνω σπίτι με αγνά υλικά όσα φοβάμαι να τρώω απ'έξω!
:starhit::starhit:
29-02-2012, 15:22 #1954
Originally posted by sourkouna
:starhit::starhit:
29-02-2012, 15:26 #1955
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
ζουζουκα εγώ φτιάχνω ντόνατς το καλοκαίρι που πάμε θάλασσα αλλά την συνταγή την έχω στο σπίτι μου,όταν γυρίσω (σε δέκα μέρες ) θα στην γράψω.Αν ψάξεις στο νετ θα βρεις και αρκετές που τα κάνεις ψητά και γλυτώνεις τις θερμίδες του τηγανίσματος
29-02-2012, 15:31 #1956
εισαι εσυ μια σουρκουνα!! μας κολλαζεις μεσημεριατικα..ευτυχως μολις εφαγα και δεν μου τρεχουν πολυ τα σαλια!
29-02-2012, 15:36 #1957
Originally posted by ~aggelaki~
εισαι εσυ μια σουρκουνα!! μας κολλαζεις μεσημεριατικα..ευτυχως μολις εφαγα και δεν μου τρεχουν πολυ τα σαλια!
29-02-2012, 15:38 #1958
Originally posted by aggeloydaki
ζουζουκα εγώ φτιάχνω ντόνατς το καλοκαίρι που πάμε θάλασσα αλλά την συνταγή την έχω στο σπίτι μου,όταν γυρίσω (σε δέκα μέρες ) θα στην γράψω.Αν ψάξεις στο νετ θα βρεις και αρκετές που τα κάνεις ψητά και γλυτώνεις τις θερμίδες του τηγανίσματος
http://www.sintagespareas.gr/sintage...to-fourno.html
πωπω τόσες συνταγές τον τελευταίο καιρό, δεν ξέρω ποιά να πρωτοφτιάξω!!!!!!
29-02-2012, 15:38 #1959
29-02-2012, 15:39 #1960
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Κορίτσια να σας ρωτήσω σήμερα που χάζευα στο ΑΒ είδα κάτι γιαουρτάκια δικής του ετικέτας που είχαν μέσα bifidus ,από ότι είδα στο νετ αυτό είναι προβιοτικά.Κάνει δηλαδή την ίδια δουλειά που κάνουν και τα προβιοτικά που αγοράζουμε από το φαρμακείο?Μήπως έχει τύχει και τα έχετε δοκιμάσει να μου πείτε περίπου τι γεύση έχουν?είμαι περίεργη στη γεύση του γιαουρτιού,μην τα πάρω άδικα
29-02-2012, 15:41 #1961
http://www.sintagespareas.gr/sintage...to-fourno.html
29-02-2012, 15:46 #1962
Originally posted by sourkouna
Αυτα ακριβως εκανα και γω καποια στιγμη(οταν δεν εκανα διατροφη).Δεν ειναι ακριβως σαν τα αγοραστα αλλα ειναι πολυ καλη συνταγη.Το κυριοτερο, χωρις τις πολλες "λαδιλες" των αγοραστων που σου καθονται στο στομαχι.
29-02-2012, 15:47 #1963
Originally posted by aggeloydaki
Κορίτσια να σας ρωτήσω σήμερα που χάζευα στο ΑΒ είδα κάτι γιαουρτάκια δικής του ετικέτας που είχαν μέσα bifidus ,από ότι είδα στο νετ αυτό είναι προβιοτικά.Κάνει δηλαδή την ίδια δουλειά που κάνουν και τα προβιοτικά που αγοράζουμε από το φαρμακείο?Μήπως έχει τύχει και τα έχετε δοκιμάσει να μου πείτε περίπου τι γεύση έχουν?είμαι περίεργη στη γεύση του γιαουρτιού,μην τα πάρω άδικα
29-02-2012, 15:48 #1964
29-02-2012, 15:52 #1965
Τι να γραψω, δεν πηγα καν στο σωστο κτιριο που γραφαμε, γρααφαμε σενα κτιριο αλλης σχολης εκτος πολης και δεν προλαβαινα να παω!! το ελεγε στο προγραμμα αλλα δεν το ειχα παρατηρησει !! μου φανηκε ακυρο βεβαια,απο που κι ως που?αλλα ειπα ευτυχως που σηκωθηκα πηγα ν δωσω σημερα γιατι θα το ξερω για αυριο που ειναι παλι εξω!! τα μονα μαθηματα που δινουμε αλλου..χαχαχ! κλαιν μαιν δηλαδη,το αυριανο ομως θα παω για να το περασω. και θα φαω μεγαλο ξενερωμα αν γινει το αντιθετο. ουτε να το σκεφτομαι δε θελω!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή