Results 1,966 to 1,980 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
29-02-2012, 15:55 #1966
Τριτη χθες..
07 45 1 μπανανα + κεφιρ + μελι + παξιμαδακια ζεας
10 00 μιση ωρα τρεξιμο
11 10 1 μικρη μπανανα + χαρουποσκονη + λιγο γιαουρτι + λιγο κεφιρ + 2-3 παξιμαδακια μικρα ζεας
13 50 1 ουριτσα πεσκανδριτσα + φακη με αγριο ρυζι + 1 μπουκια σκουμπρι καπνιστο(ηταν απαραδεκτο, λυσσα σκετη και δεν μου αρεσε καθολου) σπανακι-ροκα + λιγο μελιτζανοσαλατα + λιγο πιππερια φλωριν ψημενη + 1 παξιμαδακι ζεας
18 45 1 μπανανα + 1 παξιμαδακι ζεας
21 00 κεφιρ + 2 παξιμαδακια ζεας -->στο λεωφορειο, τι αλλο να ετρωγα η καψερη? παντως εκανα τριαδα με 2 σπιρουλινες που "χτυπησα" κανα μισαωρακι πριν!! μη γελατε, σαν 2 σαλατες λενε ειναι!
σκεφτομουν οτι θα μπορουσα να ειχα ετοιμασει κανα τελειο σαντουιτς αλλα δεν το ειχα σκεφτει καθολου.. αλλα κι αυτο μια χαρουλα ητανε, καθομουνα κιολας, τι ενεργεια να χρειαστω..
- 29-02-2012, 15:56 #1967
Originally posted by zouzouka
δηλαδή η συνταγή που έχεις στο σπίτι είναι αυτή? εννοείται πως ότι πιο ελαφρύ είναι καλοδεχούμενο!!!
29-02-2012, 16:14 #1968
Originally posted by sourkouna
Το aggeloydaki εχει συνταγη στο σπιτι, οχι εγω
29-02-2012, 16:15 #1969
Originally posted by ~aggelaki~
Τριτη χθες..
07 45 1 μπανανα + κεφιρ + μελι + παξιμαδακια ζεας
10 00 μιση ωρα τρεξιμο
11 10 1 μικρη μπανανα + χαρουποσκονη + λιγο γιαουρτι + λιγο κεφιρ + 2-3 παξιμαδακια μικρα ζεας
13 50 1 ουριτσα πεσκανδριτσα + φακη με αγριο ρυζι + 1 μπουκια σκουμπρι καπνιστο(ηταν απαραδεκτο, λυσσα σκετη και δεν μου αρεσε καθολου) σπανακι-ροκα + λιγο μελιτζανοσαλατα + λιγο πιππερια φλωριν ψημενη + 1 παξιμαδακι ζεας
18 45 1 μπανανα + 1 παξιμαδακι ζεας
21 00 κεφιρ + 2 παξιμαδακια ζεας -->στο λεωφορειο, τι αλλο να ετρωγα η καψερη? παντως εκανα τριαδα με 2 σπιρουλινες που "χτυπησα" κανα μισαωρακι πριν!! μη γελατε, σαν 2 σαλατες λενε ειναι!
σκεφτομουν οτι θα μπορουσα να ειχα ετοιμασει κανα τελειο σαντουιτς αλλα δεν το ειχα σκεφτει καθολου.. αλλα κι αυτο μια χαρουλα ητανε, καθομουνα κιολας, τι ενεργεια να χρειαστω..
29-02-2012, 16:32 #1970
σκονη απο χαρουπι.. σας ειχα ξαναπει για το χαρουπι που ειναι ενα καφε σαν κερατο , το ζεσταινεις ερχεται και μαλακωνει λιγο και το τρως ..εχει γευση γλυκια που σοκολατιζει!! και δεν εχει κακαο, δεν τρωω κακαο λογω ακμης και οταν θελω κατι σε σοκολατα βαζω λιγο απαυτο. :spin:
29-02-2012, 16:38 #1971
σκονη απο χαρουπι.. σας ειχα ξαναπει για το χαρουπι που ειναι ενα καφε σαν κερατο , το ζεσταινεις ερχεται και μαλακωνει λιγο και το τρως ..εχει γευση γλυκια που σοκολατιζει!! και δεν εχει κακαο, δεν τρωω κακαο λογω ακμης και οταν θελω κατι σε σοκολατα βαζω λιγο απαυτο. :spin:
29-02-2012, 17:33 #1972
αιντεεεε..εδω χιονιζει παλι ρε!
ζουζουνα το χαρουπι δοκιμαστο, ειναι νοστιμο κι εχει πλακα γτ ειναι σαν να τρως ζαχαρωτο με γευση σοκολατα!! αλλα η σκονη κλαιν μαιν.. θα προτιμουσα το κακαο που ειναι και τρομερα αντιοξειδωτικο αλλα μου το απαγορευει ο δερματολογος.. οπως και τους ξηρους καρπους γαμω την τρελα μου!! μακανταμια εχετε δοκιμασει???? ειναι τρομερα...
29-02-2012, 17:37 #1973
ζουζουκα σημερα ειναι που θα καθοσουν ολη μερα σπιτι? γιατι?ρεπο?? τι καλο θα φτιαξεις τελικα??:bouncy:
http://www.youtube.com/watch?v=oe4UNHaQx5Q -->με εψησε να το επιχειρησω καποια φαση!!
29-02-2012, 21:45 #1974
καλησπερα κοριτσαρες. Ενα εχω να δηλωσω. Το κουκλιά είστε εσεις? Αγγελάκι και ντοκτορ Ελι δεν εχω λόγια. Τι πανεμορφα προσωπάκια καλέ είναι αυτα? Και καλές ψυχες. Φαινεται απο το προσωπο σας και αυτο ειναι το πιο σημαντικό. Μακαρι να μασταν κοντα να σας κανω μια σφιχτη αγκαλιά.
Ελα τα σημερινά μου. Αγγελάκι μη με μαλώσεις απο αυριο υποσχομαι νεα αρχήΣυγνωμη Ελι αλλα νομιζω η μαθητρια θα σε ξεπερασει οπου να ναι. Βαλαμε στοχο να τον φτιαξουμε το μεταβολισμό. Αντε παμε γερα
Σημερον
Πρωι: Γαλα με δημητριακά και μέλι και κανέλα να μην ξεχνιεμαι σμαρτ που εισαι?, 1 ποτηρι χυμό
Δεκατιανό: 1 αχλάδι και ενα ατομικό χαλβαδάκι. Τωρα ο χαλβας τι ειναι υποτιθεται?
Μεσημερι: Βιδες ολικής με τριμμενη ντομάτα και παρμεζανα μπολικη και 1 φετα ψωμί. Υδατανθρακας πανω στον υδατανθρακα μεγα λαθος. Ψωμολυσσαξα μετα.
Απόγευμα: 1 μικρο κομμάτι χαλβα και χυμο πορτοκάλι, καφές
Βραδυ: Ψητο κρεας, σαλατουλα και 1 φετα πολύσπορο
Πειναωωωω. Οταν εχω εκενυρισμό με τη ζυγαρια πεινάω ολη την ωρα. Παντως τουλάχιστον πηγα και τη φυλαξα αφου με χαλάει που με χαλάει. Ελπιζω να βασταξω.
29-02-2012, 21:53 #1975
Σημερα...
07 50 γιαουρτι (μισο κιλο!!) + 1 μικρη μπανανα + μελι + παξιμαδακια ζεας + 1 βασιλικο χουρμα!!- πολυ γλυκο, τι φαση?
11 00 1 μπανανα + 3-4 μικρα παξιμαδακια ζεας
12 30 1 τσαγακι με μελι
14 30 φακη κοκκιν-αγριο ρυζι + τυρι κοτατζ + ροκα σαλατα + 1 κριθινο παξιμαδακι
18 00 2 ακτινιδια μεγαλα + 1 ροδι(το χυμο του) + 2-3 παξιμαδακια ζεας + κεφιρ
21 15 ροκα σαλατα + 2 αυγα + 2 κριθινα παξιμαδακια
αρκετο ποδηλατο και περπατημα ολη μερα!! ηπια κι ενα τσιγαρο παρεα με το τσαγακι με ενα φιλο..:sniff: δεν ειπα οχι ρε κοριτσια.. ευτυχως ελεγξα τη βουλιμια μου. μαλιστα οταν γυρισα σπιτι για μεσημεριανο αντι να το φαω μπροστα στον υπολογιστη απορροφημενη , το απολαυσα τρελα και μετα τον ανοιξα!! σε αντιθεση με τωρα με το βραδινο που ουτε καταλαβα ποτε τελειωσε!! αλλα ειμαι κομπλε, ενταξει..σας φιλω!!:love::love::love::love::love:
29-02-2012, 23:07 #1976
Originally posted by mariafc
Συγνωμη Ελι αλλα νομιζω η μαθητρια θα σε ξεπερασει οπου να ναι. Βαλαμε στοχο να τον φτιαξουμε το μεταβολισμό. Αντε παμε γερα:thumbup::thumbup::thumbup:
29-02-2012, 23:14 #1977
Originally posted by mariafc
Σημερον
Πρωι: Γαλα με δημητριακά και μέλι και κανέλα να μην ξεχνιεμαι σμαρτ που εισαι?, 1 ποτηρι χυμό
Δεκατιανό: 1 αχλάδι και ενα ατομικό χαλβαδάκι. Τωρα ο χαλβας τι ειναι υποτιθεται?
Μεσημερι: Βιδες ολικής με τριμμενη ντομάτα και παρμεζανα μπολικη και 1 φετα ψωμί. Υδατανθρακας πανω στον υδατανθρακα μεγα λαθος. Ψωμολυσσαξα μετα.
Απόγευμα: 1 μικρο κομμάτι χαλβα και χυμο πορτοκάλι, καφές
Βραδυ: Ψητο κρεας, σαλατουλα και 1 φετα πολύσπορο
Πειναωωωω. Οταν εχω εκενυρισμό με τη ζυγαρια πεινάω ολη την ωρα. Παντως τουλάχιστον πηγα και τη φυλαξα αφου με χαλάει που με χαλάει. Ελπιζω να βασταξω.
Εμένα αυτό που με βοηθάει όταν έχω μέρες με πείνα είναι να τρώω με τα γεύματα μου πολλά λαχανικά. Μια υπέροχη ιδέα για να σε χορταίνουν τα μακαρόνια είναι να τα ανακατεύεις με διάφορα λαχανικά που τα έχεις σοτάρει στο τηγάνι με λίγο λάδι (κρεμμύδι, κολοκύθι, πολύχρωμες πιπεριές, μανιτάρια κτλ). Έτσι παίρνει όγκο το γεύμα σου και την κάνεις ταράτσα! Επίσης αυτό που κάνω είναι να ενισχύω λίγο τα σνακ μου (κάνω μικρές τριάδες φρούτο, παξιμάδι, τυρί) , τελευταία βλέπω ότι με πιάνει πολύ αυτό και μου κόβει την βραδινή μου τάση για φαγητό!
Πάντως η μέρα σου τέλεια Μαρία μου άξια συγχαρητηρίων!
29-02-2012, 23:18 #1978
Σημερα...
07 50 γιαουρτι (μισο κιλο!!) + 1 μικρη μπανανα + μελι + παξιμαδακια ζεας + 1 βασιλικο χουρμα!!- πολυ γλυκο, τι φαση?
11 00 1 μπανανα + 3-4 μικρα παξιμαδακια ζεας
12 30 1 τσαγακι με μελι
14 30 φακη κοκκιν-αγριο ρυζι + τυρι κοτατζ + ροκα σαλατα + 1 κριθινο παξιμαδακι
18 00 2 ακτινιδια μεγαλα + 1 ροδι(το χυμο του) + 2-3 παξιμαδακια ζεας + κεφιρ
21 15 ροκα σαλατα + 2 αυγα + 2 κριθινα παξιμαδακια
αρκετο ποδηλατο και περπατημα ολη μερα!! ηπια κι ενα τσιγαρο παρεα με το τσαγακι με ενα φιλο..:sniff: δεν ειπα οχι ρε κοριτσια.. ευτυχως ελεγξα τη βουλιμια μου. μαλιστα οταν γυρισα σπιτι για μεσημεριανο αντι να το φαω μπροστα στον υπολογιστη απορροφημενη , το απολαυσα τρελα και μετα τον ανοιξα!! σε αντιθεση με τωρα με το βραδινο που ουτε καταλαβα ποτε τελειωσε!! αλλα ειμαι κομπλε, ενταξει..σας φιλω!!:love::love::love::love::love:.Ειλικρινά μου έχεις βάλει τα γυαλιά! :smirk:
Όσο για το τσιγάρο κοπελιά με σύνεση! Απορώ πως κατάφερες και κρατήθηκες εγώ δεν την παλεύω σε τέτοιες καταστάσεις, θέλω σοκολάτα σαν τρελή!!!!
Υ.Γ. Ακόμη γελάω με το μισό κιλό γιαούρτι για πρωινό! :lol:
29-02-2012, 23:50 #1979
παλευεται.. τη φακη την ειχα φερει σε ταπερακι απο το σπιτι αλλα κι εδω φτιαχνω, γινεται και πολυ γρηγορα! εχουμε και φουρνακι, ο,τι θελω μπορω να μαγειρεψω εννοειται! ψυγειο επισης.. ολα αυτα στην κοινοχρηστη κουζινα. μεχρι και μικροκυματων εχουμε!!
παρεα με το μπαφακι ειχαμε και το "ισοτονικο" τσάι με μελακι!! με λιγωνε σε καποια φαση, αλλα ηταν τελειο! τα εκοψα τα τσαγια τα πολλα γιατι ειχα διαβασει οτι οπως και ο καφες επειδη οταν τα πινεις αποβαλλεις πολλα υγρα, οτι αντι να σε ενυδατωσουν σε αφυδατωνουν και καλο θα ειναι να τα πινεις με 1-2 ποτηρια νερο!
ασε ρε φιλεναδα, εχουμε εδω κατι μαρκες γιαουρτι και αριανι, ντοπια και παμθηνα , τα οποια ειναι πεντανοστιμα... το γιαουρτι παιρνω παντα του κιλου (1.30?) και εχει πετσα πανω, τη βγαζω και το υπολοιπο ειναι τοσο αφρατο και φρεσκο και κατεβαινει και ευκολα που παντα ξεχνιεμαι!! ανετα το κατεβαζω ολοκληρο. δε με φουσκωνει καθολου ομως ευτυχως. αλλα πρεπει να το προσεχω γιατι οταν τρωω 1 κιλο ερχονται οι τυψεις... κυκλοφορει και σε μισοκιλο, μαλλον ειναι καλυτερα να παιρνω πιο μικρη συσκευασια..
29-02-2012, 23:51 #1980
καλα δεν ντρεπεσαι να πινεις παντρεμενη γυναικα??!!!!!:bouncy::bouncy::bouncy::boun cy:
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή