τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 135
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 135 of 427 FirstFirst ... 3585125133134135136137145185235 ... LastLast
Results 2,011 to 2,025 of 6392
    Senior Member
    Originally posted by ton76
    zouzouka καλησπερα . εισαι καλυτερα γλυκια μου???

μην ανυσυχεις, ολα περνανε ....

φιλια πολλα
    Είμαι καλύτερα κοριτσάκια μου, ελπίζω αύριο να βγω κ να πιω δύο λίτρα νερό μονοκοπανια!!
    Γράψτε τίποτα καλέ να διαβάσω!
    Κορίτσια στην χθεσινή μου διατροφή βλέπετε κάτι που να δικαιολογεί την απογευματινή πείνα που είχα στο γυμναστήριο??

Senior Member
    ζουζουκα νομιζω οτι χθες έπρεπε να φας παραπανω πρωτεινη........ 1 αυγο τι να σε κρατησει ;;;; οσο για το τοστ χανεται στο στομαχι ........ ειναι λιγο για μεσημεριανο .........κατα τη γνωμη μου

Member
    καλημερα κοριτσια!!!!!!!! μπορει μηπως καποια να μου ε3ηγησει τι ακριβως ειναι αυτη η διατροφη με τα τριωρα και τριαδες γευμάτων??? συμβαλει στην 8εραπεια της βουλιμιας??? απο ποσες 8ερμιδες πρεπει να αποτελειται??? ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

Senior Member
    Originally posted by Magdalena
    Γεια σου Αγγελάκι,
    Τους τελευταίους μηνες η ορεξη μου ειναι περίπου όπως και πριν την ανορεξία, δηλαδη εχω ξεκινησει και τρωω καποια ειδη που ειχα χρόνια να φαω..με το ζορι δεν τρωω, όταν δεν πειναω δεν τρωω, πλεον ειναι συγκεκριμενες οι ωρες που τρωω,
    Εχω μπει σε μια σειρα,
    Να σου πω ότι στην αρχη όταν συνειδητοποιησα το κακό που ειχα κάνει στον οργανισμό μου, ετρωγα κατι ωρες ασχετες επειδη επρεπε να φαω για να παρω βαρος, αυτό ειχα στο μυαλό μου, δήλαδή στης 1 μπορεί να ετρωγα κριτσίνια και μετα από λίγο φαγητό, αλλά ευτυχως όλο αυτό ηταν παροδικό και τωρα όλα καλα

Ψυχολογικά τωρα, ειμαι σε μια κατασταση στρες, σκέφτομαι αν θα αδιαθετησω χωρίς τα χάπια, αν θα μπορεσω να κάνω παιδί και αλλα τετοια χαρουμενα(!)

Εσυ πως είσαι γλυκιά μου?
    Ωραια με τη διατροφη δηλαδη, συρμα κανενα προβλημα, προσπαθησε να μην αγχωνεσαι καθολου με το θεμα της περιοδου, ξεχασε το.. δεν κερδιζεις κατι με το αγχος, ασε που την δυσκολευεις περισσοτερο να ερθει.. κι εγω δεν ειμαι πολυ πολυ καλα, αλλα καθε μερα νιωθω ολο και περισσοτερη ευφορια, ολο και περισσοτερη ενεργεια, ολο και περισσοτερη ορεξη και διαθεση για ζωη.. κοιταω και τον ηλιο, με κοιταει κ αυτος.. και δεν θελει και πολυ! δινουμε υποσχεσεις για ενα αξεχαστο καλοκαιρι!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιι!!!!!:starhi t::starhit:
    ολα θα στρωσουν!! να εισαι σιγουρη:yes::starhit:starhit::yes:!!

Πολλες καλημερες σε ολες τις περδικες!!!

ζουζουκα μου πως εισαι σημερα?? θα σε συμβουλευα να φας ο,τι τραβαει η ορεξη σου, οχι κατι διαοητητικο, αλλα κατι που θα σε "πιασει" καλα, μαζι με μπολικη σαλατα.. αρχικα ομως νερο!! σου ειχανε ορο? αν σου ειχανε δεν θα εχεις αφυδατωθει νομιζω..

Senior Member
    Originally posted by dimitra_21
    καλημερα κοριτσια!!!!!!!! μπορει μηπως καποια να μου ε3ηγησει τι ακριβως ειναι αυτη η διατροφη με τα τριωρα και τριαδες γευμάτων??? συμβαλει στην 8εραπεια της βουλιμιας??? απο ποσες 8ερμιδες πρεπει να αποτελειται??? ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
    Καλως τη Δημητρουλα:starhit::starhit:
    Χαιρομαι πολυ που μπηκες τελικα.. Ο σκοπος αυτης της διατροφης ειναι να σε κανει να νιωθεις πληρης, να παιρνεις ολα τα απαραιτητα συστατικα που χρειαζεται ο οργανισμος σου και να μην σε κανει να πεινας και μετα πεφτεις με τα μουτρα στο φαι.. σπαει δηλαδη τον φαυλο κυκλο που προκαλουμε με το να τρωμε πολυ, και ειτε κανουμε εμετο ειτε οχι, μετα στερουμαστε τροφη απο τυψεις και ερχεται η στιγμη που παλι πειναμε σαν τρελες και δεν μπορουμε να αποφυγουμε το βουλιμικο..νιωθουμε οτι ειμαστε εξαρτημενες απο αυτο. Αλλα τα νεα ειναι ευχαριστα!! Δεν ειναι τοσο μεγαλη η εξαρτηση.. ειναι λογικο και επομενο οταν υποσιτιζεις τον οργανισμο σου, οταν προσπαθεις να κανεις διαιτα κτλ να εξαντλειται και να ζηταει φαγητο και να λες γιατι ρε γαμωτο παλι πειναω? μα αμα δεν εχεις φαει καλα, λογικο ειναι να πεινας. Σκοπος, λοιπν, ειναι να τρωμε καθε 2,5-3,5 ωρες, μολις δηλαδη αρχισεις να ξαναπεινας μετα απο το τελευταιο σου γευμα. δες παραδειγματα δικα μας απο πιο παλια.. πρωι-μεσημερι-βραδυ το μυστικο ειναι να συνδυαζεις τροφες απο ολες τις ομαδες κ αυτο για να εκριθει η σερετονινη η οποια δινει το μηνυμα του κορεσμου στον εγκεφαλο και σε κανει να νιωθεις και χαρουμενη!! συνδυαζεις δηλαδη ΠΑΝΤΑ κατι φρεσκο(φρουτα ή σαλατα) μαζι με πρωτεινη (γαλα,κεφιρ,γιαουρτι,τυρι,α� �γο,κρες,ψαρι) και μαζι με υδατανθρακα ( ψωμι, πατατα, ρυζι, κουακερ, παξιμαδια , κεικ, κτλ..) στην περιπτωση των οσπριων επειδη δεν ειναι πληρεις οι πρωτεινες τους χρειαζεσαι και λιγο απο ζωικη πρωτεινη ή τυρι ή λιγο τονο,σαρδελες, αναλογα με τα γουστα σου κανεις τους συνδυασμους σου.. Τα σνακ ειναι ενα το πρωι κι ενα το απογευμα και περιλαμβανουν ενα φρουτο μαζι με υδατανθρακα (λιγους ξηρους καρπους, κρακερς,μπαρα δημητριακων, καποιο κουλουρακι κτλ..) Αυτο που μας ενδιαφερει πολυ ειναι τα επιπεδα γλυκοζης στο αιμα τα οποια δεν πρεπει να ανεβαινουν παρα πολυ,ουτε να πεφτουν πολυ γιατι το αποτελεσμα ειναι παντα να θες να φας με μανια!! για να μην πεφτουν πολυ πρεπει να μην κανεις πανω απο 3,5 ωρες να ξαναφας..εστω κατι λιγο--αν ,λεμε τωρα!!, δεν πεινας..-- δηλαδη δεν παραλειπουμε γευματα γιατι εχουν ως αποτελεσμα να φαμε πολυ περισσοτερο στην πορεια. με αυτον τον τροπο ο μεταβολισμος επισης δουλευει συνεχεια, και δεν κουραζεται ο οργανισμος μας να χωνεψει πολυ μεγαλες ποσοτητες γιατι απλα δεν τις κανουμε πλεον!! ο,τι απορια εχεις μας ρωτας, η Ελη ειναι η καλυτερη να σου εξηγησει τα παντα, μπορεις να παρακολουθησεις και καποια σεμιναρια εδω μεσω ιντερνετ για να καταλαβεις πολλα πραγματα..αν θελεις και εχεις χρονο πες μου να σου στειλω λινκς!! φιλακια και καλη αρχη! ξεκινα απο σημερα, και ασε τους εμετους στην ακρη! ειναι μεγαλη καταστροφη.. με αγαπη:starhit:

Senior Member
    ααα!!! και μην σκεφτεσαι τις θερμιδες!! αναλογα ποσο πεινας,τοσο θα τρως! η ορεξη σου να ειναι το κριτηριο παντα.. μην εξαντλεις αλλο τον εαυτουλη σου..:wink1:

Senior Member
    Καλημερα Ελη μου!!!!!! :kiss::kiss: ολα κομπλε χθες?

Senior Member
    χθες Πεμπτη..
    07 50 2 ακτινιδια + γιαουρτι (0,5 κιλο!!) + 3 παξιμαδακια κριθινα και λιγα ζεας + μελακι
    10 45 2 ακτινιδια + 1,5 κριθινο παξιμαδακι
    13 30 μιση ωρα τρεξιμο στον ηλιο!!!
    14 45 χυλοπιτες ντινκελ ολικης ανακατεμενα μαζι με λαχανο κοκκινο,μαιντανο και κοτατζ και λιιγο σησαμελαιο--συρμα το εκανα!!
    17 00 λιιγο χυμο ποροκαλι στημενο-μερικες γουλιες
    18 20 σχεδον 1 μπανανα μικρη + 1 κριθινο παξιμαδακι
    20 45 λαχανο κοκκινο + λιγο τυρι κοτατζ + 1 κριθινο παξιμαδακι (ταξιδευα και δεν ειχα και πολλες επιλογες, αυτα τα κουβαλουσα βασικα μαζι μου!! ειχα πλακα, στα κτελ με ενα κομματι λαχανο στο χερι!! παντως εφαγα λιγο και με επιασε πολυ καλα.. δεν πεινουσα δηλαδη,, ουτε να νιωθω φουσκωμενη, πολυ σουπερ! μετα βεβαια σπιτι μπανιο και ξερη κατευθειαν..αυτο παντως να αρχισω να τρωω ο,τιδηποτε οπου και να ειμαι δεν ξερω αν θα το ξεπερασω ποτε.. δε μπορω να φανταστω οτι θα παρω ενα σαντουτς τυπου εβερεστ η ο,τιδηποτε αλλο, ειδικα για βραδυ!.. τα σιχαινομαι!! αλλα μπορω να ειμαι λιγο καλυετρα οργανωμενη , να εχω κανει το σαντουιτσακι μου το υγιεινο και πεντανοστιμο και φθηνοτερα απο τη σαπιλα που θα αγοραζα.. σημερα με εχει πιασει μια λογοδιαροια... πω πω πω

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κανετε? Καιτη πως εισαι σήμερα όλα καλα? Παρασκευη σήμερα ερχεται το άγιο Σαβ/κο

Εχουμε και λεμε. Χτες
    Πρωινο: 2 φρυγανιές ολικής με βιταμ και μέλι, γάλα, 1 ποτήρι χυμός
    Δεκατιανό: 1 ακτινίδιο, 1 πορτοκάλι και αμύγδαλα
    Μεσημέρι: Φακές, 1 φέτα ψωμί, σαλάτα μαρούλι-μάραθο
    Απόγευμα: ενα μικρό κομμάτι χαλβά, 1 αποξ σύκο, καφές
    Βράδυ: 1 βραστό αυγό, σαλάτα, 1 φέτα ψωμί

Senior Member
    Μπραβο Μαρακι!! με τη φακη λιγο τυρακι της αρεσκειας σου θα μπορουσες να βαλεις για εξτρα πρωτεινη. Η ακομα καλυτερα λιγο ψαρακι για να παρεις και τον σιδηρο που θελεις!! ενω ετσι μονες τους οι φακες μπορει να εχουν σιδηρο, οπως και το σπανακι αλλα δεν αφομοιωνεται απο τον οργανισμο μας..

Member
    αγγελακι σ ευχαριστω πολυ ησουνα σαφεστατη!!!! γυρισα πισω και διαβασα καποια παλιοτερα που γραφετε αναλυτικα τι τρωτε... αποφασησα να το δοκιμασω με τους δικους μου ρυ8μους βεβαια!ας πουμε εμενα μου ειναι τρομερα δυσκολο οταν τρωω φρουτο να τρωω και κατι αλλο μαζι.. ειδικα με την μπανανα! σημερα εφαγα ενα γιαουρτι 0% με 1,5 κ.σ. κουακερ πριν απο κανα μισαωρο οποτε το πρωινο μου με βοη8αει να 3εκινησω απο σημερα κιολας...!!! αντε να δουμε....

Senior Member
    γιατι σου ειναι δυσκολο αληθεια? εγω για χρονια τα ετρωγα παντα μονα τους γιατι ελεγα οτι ετσι απορροφαω ολα τα θρεπτικα συστατικα και ο,τι μου κανει καλο!! αλλα μου εκανε μεγαλη ζημια, γιατι αλλες φορες ετρωγα πολυ απο ενα φρουτο για να χορτασω και μετα μπορει να ειχα τυψεις ακομα και για το φρουτο (πχ σταφυλια.. καρπουζι.. πεπονι,, ακτινιδια..) και κατεληγα σε βουλιμικο ή απλα σε μεγαλη πεινα μετα απο 1-2 ωρες.. εσενα γιατι σου ειναι δυσκολο??

Senior Member
    επισης τα 0% μην τα προτιμας.. δεν ειναι καλα για την υγεια μας.. με το πρωινο σου τωρα εχεις χορτασει?? να μας γραφεις καθε μερα τι τρως να διορθωνομαστε!! το να τρως παντως συνεχεια προιοντα διαιτης και να απαγορευεις στον εαυτο σου διαφορες τροφες εχει σαν αποτελεσμα να τις στερεισαι να τις αποζητας που και που και να μην αντεχεις και να τις θελεις τωρα! γ αυτο ειναι προτιμοτερο να τρως συνεχεια , με μετρο και που και που να τρως πραγματα που τα απαγορευες, σε μικρη ποσοτητα αν τα φοβασαι, θα δεις οτι δε θα παχαινεις!!

Senior Member
    αχ καλε το ξεχασα αγγελάκι μου. Εφαγα και ενα κομματι εμενταλ με τη φακή. Ξεχασα να το γραψω αν και μου χε πει η διαιτολογος μου οτι ειναι καλύτερο τη φακη για καλύτερη απορροφηση σιδηρου να τη συνοδευω με ψαρικό πχ καμια σαρδελίτσα ή τόνο.

Member
    τα φρουτα που τρωω ειναι οι μπανανες και τα μηλα και λιγο μανταρινια τον χειμωνα και το καλοκαιρι πεπονι και καρπουζι( αυτο λιγο λιγοτερο.. ) με φουσκωνουν, με πρηζουν και με κανουν να μην μπορω να φαω κατι αλλο εκεινη την στιγμη. κοιτα σε βουλιμικο ναι, και μενα μου εχει τυχει να 3εκινησω με καποιο φρουτο απ τα παραπανω αλλα μετα τα εβγαζα οποτε δεν με ενοιαζε, εφευγαν τα υγρα απ τα φρουτα και ετσι ειχα χωρο να συνειχσω:P δεν μπορω ομως εφοσον δεν προκειται να τα βγαλω...