Results 2,026 to 2,040 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
02-03-2012, 11:59 #2026
δημητρα καλη αρχή. Θα δεις αυτη η διατροφη θα σε βοηθησει. Εγω δεν εχω κανει εμετούς ποτέ αλλά επειδη προερχομαι απο ανορεξία με εχει βοηθησει πολύ. Εχω σταματησει τα τρελά υπερφαγικά και νιωθω πιο δυνατη και υγιής σωματικα
Σιγα σιγα. Καθε μερα που θα περνάει θα ναι και πιο ευκολο.
- 02-03-2012, 12:35 #2027
Καλημερα κορίτσια μου,
Τα χθεσινα μου:
ΠΡΩΙΝΟ: 1 κουπα γαλα χαμηλων λιπαρων
1 φρυγανιά με μελι
Ενδιαμεσα: 1 χυμό πορτοκάλι
ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Μακαρόνια με κιμά
Απογευμα: 1 μηλο και 3 μπισκοτακια Oreo
ΒΡΑΔΥ: 1 πιατο κοτοσουπα και ενα μεζεδακι κοτοπουλο βραστο
και αργοτερα ηρθε ο αντρας μου με κατι γαλακτομπουρεκα σπιτικο από τη μανα του και εφαγα ενα κομματι...
02-03-2012, 12:37 #2028
Καλημέρα κορίτσια μου! Καλώς ήρθες Δήμητρα!!
Σήμερα θα βγω, θα πάω σπίτι, ξύπνησα πολύ χάλια αλλά στη συνέχεια ένιωσα καλύτερα. Έχω δύσπνοια ρε γαμω το κ παθαίνω πανικό. Σήμερα μου είπαν να φάω μόνο υγρά κ αύριο πολύ ελαφρά!!
Ο γιατρούλης μου όμως μου έφερε στα κρυφά ένα τοστακι κ πήρα λίγο δύναμη...έκανα κ ένα τσιγάρο τρακα από έναν γιατρό...
Μου γράψανε κ μια βδομάδα άδεια κ δεν ξέρω πως θα το πάρει η προϊσταμένη μου!!
02-03-2012, 12:38 #2029
Δημητρουλα μου εσύ μας έρχεσαι από βουλιμία?
02-03-2012, 12:40 #2030
Originally posted by Alma libre
............και ναι τα καταφερα έκανα μια ωραιοτατη τριαδα για βραδινο ...........εφαγα μια μεγαλη σαλατα και ΜΟΝΟ δυο κομματια πιτσα μικρα ......Σε αλλη περιπτωση θα ετρωγα μονο ολη την πιτσα .....
02-03-2012, 12:46 #2031
Καλημέρα τσούπρες μου!
Να γράψω τα χθεσινά μου:
Πρωινό 9.00: 1 αχλάδι, 1 τοστ με 2 φέτες τυρί
Πρόγευμα 11.00: 1 ελληνική μπάρα
Μεσημέρι 14.30: 1/2 μπανάνα, 1 σπιτικό χάμπουργκερ (ψωμάκι, μπιφτέκι, 1 φέτα τυρί, κρεμμύδι, ντομάτα, κέτσαπ, μουστάρδα μιαμ μιαμ!)
Απόγευμα: 1/2 μπανάνα + λίγους ξηρούς καρπούς και λίγο αργότερα κάνα δυο μπουκιές κότσι ψητό της μαμάς
Βραδινό 22.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ με 2κ.σ. βρώμη + 2 κ.σ. δημητριακά + 1 χουρμάς + 1κ.σ. κράνα, goji
ʼσκηση γιοκ αλλά περπάτησα αρκετά γιατί όλη μέρα ήμουν εκτός σπιτιού.
Η μανούλα μου χθες έφτιαξε στην γάστρα κότσι με πατάτες! Παναγία μου και δεν πρόλαβα να φάω κλαψ! Χάρηκα όμως μιας και η όρεξη μου πάλι ήταν συγκρατημένη το βράδυ και επέλεξα ελαφρύ βραδινό αντί για φαγητό κανονικό. Το κότσι τελικά το έφαγε ο άντρας μου, χαλάλι του!
02-03-2012, 13:01 #2032
Originally posted by zouzouka
Καλημέρα κορίτσια μου! Καλώς ήρθες Δήμητρα!!
Σήμερα θα βγω, θα πάω σπίτι, ξύπνησα πολύ χάλια αλλά στη συνέχεια ένιωσα καλύτερα. Έχω δύσπνοια ρε γαμω το κ παθαίνω πανικό. Σήμερα μου είπαν να φάω μόνο υγρά κ αύριο πολύ ελαφρά!!
Ο γιατρούλης μου όμως μου έφερε στα κρυφά ένα τοστακι κ πήρα λίγο δύναμη...έκανα κ ένα τσιγάρο τρακα από έναν γιατρό...
Μου γράψανε κ μια βδομάδα άδεια κ δεν ξέρω πως θα το πάρει η προϊσταμένη μου!!
Με το καλό να πας σπιτάκι σου να αναρρώσεις χαρά μου! Πρόσεξε όταν θα γυρίσεις σπίτι σου να κάνεις έστω και ελαφριές τριαδούλες ώστε να αναπληρώσεις την γλυκόζη σου και την σεροτονίνη και να μην φρικάρεις σε κάνα 2 μέρες και δεν μπορείς να μαζευτείς!
Όταν είμαι άρρωστη παιδιά πλέον μου χτυπάνε άπειρα καμπανάκια! Π.χ. όταν έπαθα γαστρεντερίτιδα με τους εμετούς και με την διάρροια μετά την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να φάω και το πάλευα με μπανάνα, παξιμάδι και ρυζάκι με λίγο τυρί μπας και κρατηθώ μετά. Είχα πάρει και ηλεκτρολύτες από το φαρμακείο και έπινα φουλ! Όταν ένιωσα καλύτερα άρχισα να πεινάω σα λύκος!!! Ευτυχώς κατάφερα να αποφύγω το υπερφαγικό με μπόλικο μέλι για πρωινό με ψωμάκι και ταχίνι.
Ζουζούκα μου πως είσαι σήμερα πονάς;;
02-03-2012, 13:05 #2033
zouzouka καλημερα!!! τωρα τι να σου πω, μου εινα λιγο δυσκολο να βαλω μια ταμπελα για το "απο που σας ερχομαι"... ανορε3ια, βουλιμια... απ 'ολα... ερχονται και παρερχονται αναλογα την φαση που περναω! εκανα μαλακια ομως τωρα... ηπια μπυρα μετα το πρωινο που εγραψα... και με το αλκοολ νιω8ω πολλες τυψεις!
τι την η8ελα... ? αφου το χω βγαλει τελειως απο την ζωη μου τους τελευταιους μηνες...
02-03-2012, 13:09 #2034
να ρωτησω κατι... δηλαδη για να 8εωρειται τριαδα ενα γευμα, αν το κυριως πιατο ειναι κρεας και δεν 8ελω μακαρονια ρυζι κ τετοια τι μπορω να επιλε3ω για να παρω και υδαταν8ρακα????
02-03-2012, 13:10 #2035
Πονάω βρε αγάπη μου, στην πλάτη, κ ειδικά ο πόνος στο στέρνο δε μ' αφήνει να αναπνεύσω..
Ελπίζω να μη με πιάσουν τα διαολια μου όταν νιώσω καλύτερα...άσε το βράδυ πριν μπω στο νοσοκομείο έφαγα στεγνά ενώ οι υπόλοιποι τρώγανε σουβλάκια κ μου μύριζαν....
Μου κάναν εξετάσεις αίματος κ βγήκαν καλές εκτός από αυξημένα λεμφοκυτταρα αλλά ο γιατρός μου είπε ν μην δώσω σημασία!
02-03-2012, 13:13 #2036
Δήμητρα καλωσόρισες στην παρέα μας!!!
To Αγγελάκι μας είναι εξπέρ σε αυτή τη διατροφή και μάλιστα την έχει προσαρμόσει άριστα στα γούστα της και στις τροφές που προτιμά. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω Αγγελάκι μου ήσουν πλήρως κατατοπιστική και επεξηγηματική, το μάθημα σου το περνάς με 10! :lol:
Αλήθεια πως τα πήγες χθες με το μάθημα;;;;;
Δήμητρα πάντως και εγώ με τα φρούτα είχα μία δυσκολία. Βασικά δεν ήξερα πως να τα φάω γιατί αν τα έτρωγα σκέτα δεν με χόρταιναν και νόμιζα ότι έπρεπε να τα τρώω και εγώ σκέτα και σε μεγάλη ποσότητα. Τελικά κατέληγα να μην τρώω καθόλου γιατί και δεν μου άρεσαν σκέτα και με πεινούσαν περισσότερο. Τελικά όταν τα συνδύασα με ένα μπισκότο ή με ξηρούς καρπούς βρήκα την υγεία μου και έχω καταφέρει να τρώω απαραίτητα 3 μερίδες φρούτων καθημερινά χωρίς να με πειράζουν και κυρίως χωρίς να με πεινάνε! Δοκίμασε στα σνακ σου να τρως ένα μανταρίνι που είναι μικρό και συνδυάζεται εύκολα με λίγα αμύγδαλα ή με μία μπάρα δημητριακών (σπιτική κατά προτίμηση) ή ένα μπισκοτάκιή ένα παστελάκι κτλ.
Επίσης καλό είναι όπως είπε και το Αγγελάκι να αποφεύγεις τα Low fat προϊόντα πρώτον γιατί είναι περισσότερο επεξεργασμένα, δεύτερον γιατί υπολείπονται σε χρήσιμα λιπαρά και ειδικά αν δεν θέλεις να χάσεις βάρος ειλικρινά περισσότερο κακό σου κάνουν! Εγώ να φανταστείς που θέλω να χάσω και κιλά δεν τρώω τίποτα Light πλέον! Απλά προσέχω τις ποσότητες μου! Ακόμη και το γάλα και το γιαούρτι μου είναι πλήρη και κατά προτίμηση το γιαούρτι πρόβειο! Προτιμώ να κερδίζω σε γεύση και ας τρώω λιγότερο, άσε που με χορταίνουν πιο πολύ! Εξάλλου η διαφορά τους σε θερμίδες στα περισσότερα προϊόντα είναι αστεία ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο!
Δήμητρα μου από βουλιμία μας έρχεσαι;
02-03-2012, 13:13 #2037
Originally posted by dimitra_21
να ρωτησω κατι... δηλαδη για να 8εωρειται τριαδα ενα γευμα, αν το κυριως πιατο ειναι κρεας και δεν 8ελω μακαρονια ρυζι κ τετοια τι μπορω να επιλε3ω για να παρω και υδαταν8ρακα????
02-03-2012, 13:16 #2038
Δημητρίου πες μας κ ποσά κιλακια είσαι κ ποιο το ύψος σου για να χουμε μια εικόνα..
02-03-2012, 13:17 #2039
Originally posted by dimitra_21
να ρωτησω κατι... δηλαδη για να 8εωρειται τριαδα ενα γευμα, αν το κυριως πιατο ειναι κρεας και δεν 8ελω μακαρονια ρυζι κ τετοια τι μπορω να επιλε3ω για να παρω και υδαταν8ρακα????. Η μερίδα είναι ένα μέτριο παξιμάδι
ή δύο μικρά (τύπου ΜΑΝΑ)
Μπορείς να φας μία πατάτα βραστή στο μέγεθος μίας μπάλας τέννις. Επίσης μπορείς να φας βραστό καλαμπόκι, πάλι ένα φλιτζάνι του τσαγιού.
Μην ξεχάσεις την σαλάτα σου!!!
02-03-2012, 13:21 #2040
Αν χρειάζεται να πάρεις βάρος Δήμητρα μπορείς να αυξήσεις τις μερίδες σου. Αυτές είναι οι φυσιολογικές μερίδες σύμφωνα πάντα με αυτά που μου έχει πει ο διαιτολόγος μου. Αλλά όταν δεν έχουμε πρόβλημα βάρους δεν χρειάζεται να είσαι αυστηρή με τις ποσότητες, τρως όσο νιώθεις ότι σε καλύπτει και σε χορταίνει χωρίς να σου πειράζει το στομάχι και να σε βαραίνει
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία