Results 196 to 210 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
01-04-2011, 20:03 #196
Γεια σας!Σημερα ενιωσα μεγαλη ευφορια με το κουκερ το μεσημερι.Επισης αρχισα να πειναω!!!!!ΧΑ ΧΑ.Πρωι:Ι γιαουρτι με φραουλες κ παξιμαδια
Ενδιαμεσα:μισο κουλουρακι μαυρο Θεσ/κης
Μεσημερι:Ενα φλυτζανι κουακερ με κανελλα,μελι,1/4 μπανανα,1 χουφτα ξηρους καρπους τριμμενους στο μουλτι κ γαλα.(καλα ΤΕΛΕΙΟ!!!)
Απογευμα:εσπρεσσο με το αλλο μισο μαυρο κουλουρι κ 1 φετα ζαμπον κ μισο ξερο συκο.
ΚΑΝΟΝΑΣ:ΜΑΣΑΩ ΑΡΓΑ
Για βραδι θα φαω ψαρι ψητο με σαλατα κ λιγο ψωμι
SPACERIDE K RIA για ριξτε μια ματια σε αυτα που εφαγα σημερα κ πειτε μου ειναι πολλα;Δεν εφαγα ακομα βραδυνο.Ειναι ο.κ.;Εχω μπερδευτει με τα κουλουρια:crazy::dork:
- 01-04-2011, 20:08 #197
1/4 μπανανα;
πως αντεχεις;
μπραβο
εγω ξεσπαω στα φρουτα...δυστυχως ειναι το μονο γλυκο που επιτρεπεται
αν και η γλυκοζη σε αυξημενες ποσοτητες μετατρεπεται σε λιπος
πφφφφφ
01-04-2011, 21:01 #198
Καλησπέρα κι από'μένα!!! ωραίο φαίνεται το πρόγραμμα, αλλά οι τροφές που καταναλώνεις βρε Ρία μου, είναι πάρα πολύ λίγες για'μένα, θα λυσσάξω από την πείνα με ένα γιαουρτάκι για το μεσημέρι με μέλι και καρύδια ή μία σαλάτα με αυγό!!
01-04-2011, 21:27 #199
Originally posted by wannabeskinny
1/4 μπανανα;
πως αντεχεις;
μπραβο
εγω ξεσπαω στα φρουτα...δυστυχως ειναι το μονο γλυκο που επιτρεπεται
αν και η γλυκοζη σε αυξημενες ποσοτητες μετατρεπεται σε λιπος
πφφφφφ
01-04-2011, 21:29 #200
Originally posted by bigWildrose
Καλησπέρα κι από'μένα!!! ωραίο φαίνεται το πρόγραμμα, αλλά οι τροφές που καταναλώνεις βρε Ρία μου, είναι πάρα πολύ λίγες για'μένα, θα λυσσάξω από την πείνα με ένα γιαουρτάκι για το μεσημέρι με μέλι και καρύδια ή μία σαλάτα με αυγό!!
02-04-2011, 01:26 #201
Originally posted by bigWildrose
Κανε μια δοκιμη μια εβδομαδα να δεις πως θα σε παει.Εγω μετα απο 2 μηνες συνεχομενων βουλιμικων οπου εφτασα και 79 κιλα , κανω αυτη την διατροφη και δεν εχω κανει βουλιμικο ...ασε που εχασα και κιλακια.
02-04-2011, 13:11 #202
Λοιπον παιδια , αποφασισα και εγω να γραφω εδω μιας και ακολουθω αυτη την διατροφη σχεδον 1 μηνα τωρα και εχω βοηθηθει αφανταστα.
1/4
2 φρυγανιες με μελι , 1 κουπα γαλα , λιγες σταφιδες
2 μπιφτεκια κοτοπουλου με πατατα στον ατμο , ντοματοσαλατα
3 καρυδια , 1 μπανανα μικρη
Σαλατα μαρουλι-ντοματα-κρεμμυδακι , 1 αυγο βραστο , 1 φετα τυρι , 1 φετα ψωμι ολικης
02-04-2011, 20:08 #203
Originally posted by spaceride
Originally posted by lessing
Aρχισα κ γω τις τριαδες-δυαδες.
ΤΡΙΑΔΕς:3 ειδη τροφων
δυαδες:2 ειδη τροφων
Η ΘΕΩΡΙΑ:οταν στο πιατο μας εχουμε 3 ειδη τροφης αποτελουμενη απο 1)σαλατα 2)πρωτεινη 3)αμυλο ολικης αλεσεως η τριαδα αυτη βοηθαει στο να παρουμε τα απαραιτητα στοιχεια κ να νιωσουμε κορεσμο.Ετσι τα 3 βασικα γευματα πρωινο-μεσημεριανο-βραδυνο μπορουν να αποτελουνται π.χ.πρωι:Βρωμη(αμυλο),γαλα η γιαουρτι(πρωτεινη)κ φρουτα(φρεσκο οπως σαλατα)
Μεσημερι:Πρωτεινη-Αυγο η ψαρι η κρεας η συνδυασμος οσπριου με τυρι (αρα πρωτεινη)-Σαλατα-Αμυλο(μαυρο ρυζι η μακαρονια η μαυρο ψωμι)Οι τριαδες λοιπον ειναι καλο να τρωγονται ανα 5 η 6 ωρες Βραδυ:κατι αναλογο με το μεσημερι η το βραδυ.
Παμε τωρα στις δυαδες:Για να μην πειναμε κ να αισθανομαστε ευεξια ειναι χρησιμο να περνουμε απο τα γευματα μας ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ.Ο εγκεφαλος τρεφεται με γλυκοζη.Αν λοιπον στο ενδιαμεσο των 6 ωρων καθε 3 ωρες ταισουμε τον οργανισμο μας με ενα σνακ (δυαδα)αφενος ''ξεγελαμε''τον οργανισμο για να μη νοιωθει στερηση,αφετερου διατηρουμε τα επιπεδα ζακχαρου σταθερα κ νοιωθουμε κορεσμο.Αυτα τα σνακ οι δυαδες μπορει να ειναι:ενα φρουτο φρεσκο η ξερο με μια χουφτα ξηρους καρπους/μια μπαρα δημητριακων/λιγο παστελι με ενα δαμασκηνο/μπισκοτα digestive ολικης με ενα φρουτακι/κρισπιες ολικης κ.λ.π.Μη φανταστεις οτι ειναι δυσκολο γιατι μπαρες δημητριακων βρισκεις σε ολα τα περιπτερα.Εγω περνω μαζι μου σε μια τσεπη τυλιγμενα σε αλουμινοχαρτο 2 δαμασκηνα κ λιγα αμυγδαλα.Και η τελευταια μου ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ:Μασαω αργα-εχει μεγαλη σημασια.
Μεριδες:Ενωνοντας τον αντιχειρα με τον δειχτη -κ τα 2 χερια-κανεις ενα περιπου στρογγυλο σχημα.Αυτη ειναι η μεριδα σου του κρεατος.Ενωνοντας τον αντιχειρα με τον παραμεσο, του ψαριου.Η σαλατα ειναι οση θελεις το τυρι οσο 3 δαχτυλα ενωμενα κ το αμυλο ενα φλυτζανι .Αυταααα!:starhit:
lessing τελειο μηνυμα για οσους δε γνωριζουν τα βασικα (η ρια τα κανει μεν αλλα δεν μας ειχε γραψει ποτε την φιλοσοφια δε)
Κοριτσια καποιες που ειπατε δεν χορταινετε, αυξηστε την σαλατα, με μισο κιλο μπροκολο/ανα γευμα θα σκασετε.
Προσωπικα καποιες φορες δεν μπορω να τα φαω ολα αυτα τα γευματα...μπουχτιζω απτα σαλατικα...κ οταν πειναω ειναι πολυ αργα για να φαω. Καλη συνεχεια σε ολες :thumbup:
Μαζι σας κ γω αλλα δεν καταγραφω τι τρωω, δε με βοηθα πια, ακουω το στομαχι μου κ πορευομαι...προς το παρον...
σε ολα σχεδον τα γευματα εχω τριαδες εκτος απο οταν τρωω βλακειες βεβαια.
02-04-2011, 21:49 #204
02/4
1 κουπα γαλα , 1 μπαρα δημητριακων , λιγες σταφιδες
Τονοσαλατα με ½ παξιμαδι
1 ποτηρι χυμο , 3 καρυδια
Ντακος με 2 φετες νουνου 11%
02-04-2011, 21:55 #205
Εχτες αισθανομουνα τοση ευεξια με το κουακερ τους τριμμενους ξηρους καρπους κ το μελι που δεν πειναγα! για να φαω βραδυνο!,εφαγα τα σνακ.
Σημερα το πρωι εφαγα παξιμαδακι με τον καφε κ αργοτερα γιαουρτι με παξιμαδι.
Μεσημερι πρωτεινη-κρεας,αμυλο-βραστη πατατουλα,κ σαλατα συν λιγα καρυδια.
Το απογευμα 3δαμασκηνα
Και το βραδυ σιταρι βραστο με τριμμενο μπισκοτο digestive,1 χουφτα τριμμενους ξηρους καρπους,κανελλα κ μελι κ λιγη μπανανα.
Ρε παιδια δεν μπορω να το πιστεψω ποσο δεν πειναω!!!Σχεδον τρωω με το ζορι!!Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο στη ζωη μου κ μου φαινεται πολυ παραξενο!!!
Και να σκεφτεις πως πολυς κοσμος εχει αποκλεισει απο τη διατροφη του τους ξηρους καρπους κ τα αμυλουχα ακομα κ ολικης γιατι φοβουνται οτι θα τους παχυνουν!!!!
02-04-2011, 22:00 #206
μαρουλακι :thumbup: τελεια μέρα!!! keep going!!!
lessing καθε 15 ζυγισμα? πότε πας στο αντικείμενο του πόθου?:dork:
02-04-2011, 23:26 #207
Ρε παιδια δεν μπορω να το πιστεψω ποσο δεν πειναω!!!Σχεδον τρωω με το ζορι!!Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο στη ζωη μου κ μου φαινεται πολυ παραξενο!!!
Και να σκεφτεις πως πολυς κοσμος εχει αποκλεισει απο τη διατροφη του τους ξηρους καρπους κ τα αμυλουχα ακομα κ ολικης γιατι φοβουνται οτι θα τους παχυνουν!!!!
Eντωμεταξυ , σημασια δεν εχει ποσες θερμιδες παιρνουμε , αλλα απο που προερχονται!
1 σοκολατα με 1 μεριδα μειγμα ξηρων καρπων μπορει να εχουν τις ιδιες θερμιδες,
αλλα το σωμα χρησιμοποιει διαφορετικους μηχανισμους για να μεταβολισει το καθενα απο αυτα ,
με αποτελεσμα οι καλες τροφες να μας αδυνατιζουν.
03-04-2011, 06:09 #208
Εχτες αισθανομουνα τοση ευεξια με το κουακερ τους τριμμενους ξηρους καρπους κ το μελι που δεν πειναγα! για να φαω βραδυνο!,εφαγα τα σνακ.
Σημερα το πρωι εφαγα παξιμαδακι με τον καφε κ αργοτερα γιαουρτι με παξιμαδι.
Μεσημερι πρωτεινη-κρεας,αμυλο-βραστη πατατουλα,κ σαλατα συν λιγα καρυδια.
Το απογευμα 3δαμασκηνα
Και το βραδυ σιταρι βραστο με τριμμενο μπισκοτο digestive,1 χουφτα τριμμενους ξηρους καρπους,κανελλα κ μελι κ λιγη μπανανα.
03-04-2011, 15:11 #209
καλά αυτό με των αποκλεισμό των υδατανθράκων είναι φοβερό...εδώ λέμε όολες αυτές οι μορφές διατροφής κάνουν ανεπανόρθωτο κακό..θα χάσεις θα πάρεις κι άλλα μετά..θα πληγωθείς πολύ συναισθηματικά και ένας θέος ξέρει τι θα κάνεις μετά....
ναι..να αποκλείσεις τους εξής υδατάνθρακες..τηγανιτές πατάτες...μακαρόνια με καρμμονάρες σάλτσες(πονάω που το γράφω αλλά έτσι είναι)...και μάντεψε!αυτό που θα έχεις αποκλείσει ουσιαστικά είναι το λίπος που είναι βουτυγμένοι αυτοί οι υδατάνθρακες..αυτο είναι που σε παχαίνει!!!!
03-04-2011, 16:40 #210
Originally posted by ria
μαρουλακι :thumbup: τελεια μέρα!!! keep going!!!
lessing καθε 15 ζυγισμα? πότε πας στο αντικείμενο του πόθου?:dork:
Ελα μαζι μου για βολτα κ εμνευση αν θες!Κατα τις 5 το απογευμα!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή