τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 140
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 140 of 427 FirstFirst ... 4090130138139140141142150190240 ... LastLast
Results 2,086 to 2,100 of 6392
    Senior Member
    Τα χθεσινά μου:

Πρωινό 10.00: 1 αχλάδι, 2 παξιμαδάκια κρίθινα, 1 φέτα τυρί, 1 αυγό βραστό
    Πρόγευμα 14.00: 1 μανταρίνι, 1 παξιμαδάκι κρίθινο, 1 δάχτυλο γραβιέρα
    Μεσημέρι 16.30: 1 μερίδα λαβράκι στο φούρνο με πατάτες, μπρόκολο σαλάτα, 1 φέτα ζυμωτό ψωμί ολικής άλεσης
    Απόγευμα 20.30: 1/2 ελληνική μπάρα
    Μετά γυμναστηρίου 22.00: 1/2 ελληνική μπάρα
    Βραδινό 23.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ με 2 μπισκότα βρώμης τριμμένα και 2 κ.σ. κράνα+goji

ʼσκηση: 1 ώρα ασκήσεις ενδυνάμωσης + 1 ώρα zumba !!!

Senior Member
    Originally posted by Eli

Αλμάκι μου είτε ζυγίζομαι είτε όχι το ίδιο και το αυτό! Δεν χάνω γραμμάριο γμτ!!! Δεν ξέρω τι φταίει αλλά νιώθω ότι μάλλον το σώμα μου μετά από τόσα χρόνια πάνω κάτω είχε στρεσσαριστεί τόσο πολυ που τώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα. Τρώω παραπάνω δεν βάζω κιλά, τρώω λιγότερο δεν χάνω κιλά :crazy:
    Να φανταστείς έχω τέτοια σταθερότητα στα κιλά που πλέον έχω βαρεθεί να ζυγίζομαι! :lol:
    Πιστεψε με σε καταλαβαινω απολυτα !!!!!!

Senior Member
    Κορίτσιααααααααααααα σος. Συγνωμη δεν εχω προλάβει να σας διαβάσει αλλά γραφω λιγο στα γρήγορα γιατι θελω τη συμβουλή σας.
    Εφιαλτικό βράδυ. Ειμαι στο πόδι απο τις 2.30. Καπου εκει με επιασε φρικτός πόνος στην κοιλιά, τρέμουλο, ταση για εμετό που χα να το πάθω απο το δημοτικό και λιγο διάρροια. Και δε με νοιαζε για την τουαλέτα οσο για τους πόνους. Κοντεψα να πεθάνω. Τωρα εχω πλακωθεί στα νερά γιατι αφυδατώθηκα. Πρωινό δεν κατάφερα να φάω. Τωρα μετα δυσκολίας τρωω ενα μηλο που με στουμπώνει.
    Ρε κορίτσια πείτε μου τι να φάω για μεσημέρι. Γαμώτο τωρα σιγα σιγα αρχιζει να μου περνάει και θα σκυλοπεινάσω αλλά δε θέλω να φαω κατι και να με πειράξει. Η μανα μου θα φτιαχνε τραχανά σήμερα. Να φάω ή να φαω φιδε? Και πως να το συνδυασω? Βασικά εγω τώρα θελω μια ξεγυρισμένη πρωτεινη.

Αχ αχ και ηθελα να ανταλλαξουμε συνταγές για ψωμί γιατι ζυμώνω και εγώ. Επισης εχω και αρτοπαρασκευαστη οποτε οποιαδήποτε συνταγή παρακαλώ ειναι καλοπροαιρετη. Μολις επανέλθω τη συνεχιζουμε την κουβέντα γιατι τωρα ειμαι ολιγον στην κοσμάρα μου από την αυπνία.
    Καλημέρα σε όλες. Και οχι τιποτα αλλο μην εχω αλλη διαρροια γιατι σημερα εχει ζούμπα. Δε θα τη χασω επειδη του ρθε να αρρωστήσω.:P

Senior Member
    mariafc μου πρωτα απο ολα περαστικα .........σιγουρα ειναι ιωση ;;; εχεις αποκλεισει οτι δηποτε άλλο ;;; Μιλαω για το φοβο των Ιουδαων για καμια σκοληκοειδητη που απευχομαι .............οσο για το τραχανα μαζι με λιγο κοτοπουλακι βραστο θα ηταν ιδανικο ..........τι φιδες τι τραχανας ............

Senior Member
    ευχαριστώ αλμάκι μου. Οχι για σκωληκοειδητη δε νομίζω. Οι πονοι ήτνα καθαροί πόνοι που μας πιανουν οταν μας πιανει διαρροια απλά δεν ξέρω αν ειναι καμιά ιωσούλα ή έφαγα τίποτα και με πείραξε. Σκατούλες. Γιατι εχω θέμα με δυσκοιλιοτητα και 1-2 φορες που χα ξαναπάθει διάρροια έκανα μαι βδομάδα να ξαναφτιάξω την τουαλέτα.
    Τωρα σιγα σιγα αρχιζει να μου φευγει ο πόνος. Εφαγα ενα μηλαράκι γιατι ήμουν θεονηστικη και αρχιζει να μου ρχεται και η όρεξη σιγά σιγά γι αυτο και σκεφτομαι τι να φάω γιατι οκ με το φιδέ θα οδηγηθώ σε υπερφαγικό το νιώθω αλλά από την αλλη δε θελω να φάω κάτι και να με πειράξει και να ξανατρέχω.
    Τα χε που τα χε ολα ο οργανισμός αυτο μου λείπε τώρα.

Senior Member
    mariafc μου τοτε προτιμησε το φιδε της μαμας σου με μια πρωτεινη για μεσημερακι .............να φτιαξει και το στομαχακι σου ............

Senior Member
    ευχαριστω άλμα μου μαλλον κατι τετοιο θα κανω λιγο κρεατακι με φιδέ ή τραχανά και απο αυριο κανονικά. Ασε μην τρεχω αν και τωρα που αρχιζω να αισθανομαι καλύτερα και φυσικα να επινάω που μαι με ενα μήλο αρχιζω να σκεφτομαι πιτόγυρα. χαχα

Senior Member
    Μαράκι μου περαστικά σου!
    Εγώ όταν παθαίνω διάρροιες προτιμώ τον κλασσικό λαπά με φετούλα, ή βραστές πατάτες με καρότα και φέτα, παξιμάδια, κράκερ και από φρούτα την μπανάνα. Αυτά με βοηθούν πολύ για να στανιάρει το έντερο. Θα σου πρότεινα το νερό να το πίνεις με μέτρο και ο φιδές δεν μου ακούγεται πολύ καλή ιδέα αν έχεις ακόμη διάρροια. Τρέχα στο φαρμακείο και ζήτα από τον φαρμακοποιό να σου δώσει και συμπλήρωμα διατροφής προβιοτικά! Βοηθάνε πολύ στην αποκατάσταση του εντέρου μετά από διάρροιες και δεν θα πάθεις στα καπάκια δυσκοιλιότητα. Είναι πραγματικά μαγικά εγώ προσωπικά τα έχω λατρέψει!
    Εγώ παίρνω αυτά http://www.pharmacy4u.gr/solgar-adva...ps-p-1849.html
    αλλά υπάρχουν και πιο οικονομικά αν θέλεις, απλά τα συγκεκριμένα είναι πολύ καλά. Στο φαρμακείο θα τα βρεις πιο ακριβά απ' ότι στο συγκεκριμένο site. Τα προβιοτικά βοηθάνε και για να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό μας και επίσης βελτιώνουν την λειτουργία του πεπτικού με αποτέλεσμα να απορροφάμε περισσότερα θρεπτικά συστατικά στο εντεράκι μας. Την πρώτη βδομάδα να παίρνεις τουλάχιστον 2 την ημέρα ένα πρωί και ένα βράδυ. Ο διατροφολόγος μου μετά την ίωση γαστρεντερίτιδας που είχα πάθει μου είχε πει για μία βδομάδα να τα παίρνω και δύο - δύο! Δύο το πρωί και δύο το βράδυ!

Μην ξεχνάς να κάνεις συχνά γεύματα, μικρά για να κρατήσεις την γλυκόζη σου σταθερή για να μην σε πιάσουν μετά βουλιμικές τάσεις.
    Αν δεν νιώθεις πολύ καλά σε παρακαλώ μην πας γυμναστήριο, αν και ξέρω η ζούμπα δεν είναι κάτι που θέλεις να χάσεις χιχιχιχι αλλά πρόσεχε μωρεεε. Εύχομαι γρήγορα περαστικούλια!

Senior Member
    καλημερα μικρη μου.. καλη αναρρωση, πολυ πιθανο να σου περασει απο σημερα αρκει να προσεξεις τι θα φας και μη σκεφτεσαι πιτογυρα!!! τρελη!!! κι εμενα ο λαπας με λιγο τυρακι με στρωνει παρα παρα πολυ... ασε που ειναι και πεντανοστιμο!! αυτη η βλεννα, δεν ξερω πως να το πω, αυτο το ασπρο που βγαζει το ρυζακι που γινεται λαπας ειναι βαλσπαμο για το στομαχι.. και φρυγανιες, παξιμαδακια για να σου τραβανε τα υγρα. φρουτα καθολου!! ουτε σαλατα καλυτερα.. κανε λαπα και τρωγε καθε όποτε πεινας!! σουπερ σε βρισκω,,μιαμ μιαμ!! θα στρωσεις μια χαρουλα. πες μας μετα πως νιωθεις.. φιλακια
    Και καλημερες σε ολες φυσικα,φυσικα!!!! αντε καλο σαββατοκυριακο να εχουμε! λεω να παω Θεσσαλονικη να δω φιλους, να βγω κτλ.. ελπιζω να μην αλλαξω γνωμη!

Senior Member
    ζουζουκα πως εισαι??????????????????????????????????:starh it::starhit::starhit:

Senior Member
    Καλημέρα! Μαράκι μου περαστικά σου...τι έπαθες μωρέ?
    Εγώ ξύπνησα καλύτερα κ μου ανέβηκε το ηθικό! Αν κ ακόμα πονάω σε διάφορα σημεία του σώματος μου...μου δώσανε κ αντιβίωση γιατί χθες έκανα πυρετό...κ τώρα φοβάμαι για μύκητες! Αααα, χθες είδα το DVD που μου δώσανε απ'το νοσοκομείο με την εγχείρηση!! Καλέ τι γίνεται εκεί μέσα?? Αηδία! Είδα κ την μήτρα κ τις ωοθήκες μου!!! Χαχαχα! Ο γιατρός μου είπε οτι γυναικολογικά είμαι άψογη κ χάρηκα τρελά!
    Έλλη μου δύο ώρες γυμναστήριο? Μπράβο ρε συ, έκανες φοβερό συνδυασμό, λένε πως πρέπει το αεροβιο να μπαίνει μετά τις ασκήσεις για να πετύχουμε τη μέγιστη καύση λίπους! Νομίζω πως τα ξέρεις
    Σας φιλώ, θα ξαναγράψω!!!

Senior Member
    Αγγελάκι μουουουουου να πας!!!! Έχει τέλειες μέρες, βγες κ για μένα, πιες κ στην υγεία μου!!!
    Εγώ αύριο αν είμαι ακόμα καλύτερα μπορεί να πάω μια βολτίτσα στο πάρκο να περπατήσω λίγο..

Senior Member
    Η ντόκτορ Έλλη έχει πιάσει δουλειά σήμερα :lol:
    Ζουζούκα μου τι αντιβίωση παίρνεις; Αν είναι δυνατή πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις και εσύ συμπλήρωμα κοπελιά για να ενισχύσεις την χλωρίδα του κόλπου και να μην πάθεις μυκητίαση. Όταν παίρνω αντιβίωση είναι ο φόβος και το τρόμος μου! Στείλε και εσύ κάποιον σε φαρμακείο να σου πάρει Lactofemme ή κάτι αντίστοιχο. Είναι και αυτά προβιοτικά αλλά για την χλωρίδα του κόλπου. Δεν μπορείς να φας γιαούρτι φρέσκο ούτε κεφίρ οπότε αυτά θα σε προστατέψουν μια χαρά.

Senior Member
    Κι εμένα είναι ο φόβος μου...προς το παρόν δείχνει να μη μ'έχει επηρεάσει, θα κάνω κ πουαρ με χαμομήλι, θα αρχίσω σήμερα κ τα γαλακτοκομικά, ήδη έφαγα ένα γιαουρτάκι! Χιχιχι! Σσσσσσ, μη το πεις!
    Έχω κ μια κρεμουλα κολπική να βάλω το βράδυ κ θα δούμε πως θα πάει, σ'ευχαριστώ Έλλη μου, θα το χω υπόψη μου κ αυτό, δεν το ξερα...

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Τρέχα στο φαρμακείο και ζήτα από τον φαρμακοποιό να σου δώσει και συμπλήρωμα διατροφής προβιοτικά! Βοηθάνε πολύ στην αποκατάσταση του εντέρου μετά από διάρροιες και δεν θα πάθεις στα καπάκια δυσκοιλιότητα. Είναι πραγματικά μαγικά εγώ προσωπικά τα έχω λατρέψει!
    Εγώ παίρνω αυτά http://www.pharmacy4u.gr/solgar-adva...ps-p-1849.html
    αλλά υπάρχουν και πιο οικονομικά αν θέλεις, απλά τα συγκεκριμένα είναι πολύ καλά. βράδυ!

Eli μου το συγκεγκριμενο προβιοτικα ειναι αντιστοιχο με τις απαισιες σκονες που συνταγογραφουν οι γιατροι και δεν πινονται με τιποτα ;;;; θελω να τα αγορασω για ωρα αναγκης για το φαρμακειο μου ........