Results 2,371 to 2,385 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
12-03-2012, 09:54 #2371
Καλημέρα καλημέρα!!!!
Καλή βδομάδα σε όλες!
Ήταν και για μένα ένα δύσκολο σκ από θέμα διατροφής.....δεν ξέρω γιατί, νομίζω ότι επειδή από Πέμπτη όλο έβλεπα φίλους και συγγενείς και όλο κάτι θέλανε να με κεράσουν και έλεγα συνέχεια όχι, έτρωγα λίγο(λίγο σε σχέση με παλιότερα) και ήθελα κι άλλο απ'αυτό που με κερνούσαν, και πιεζόμουν και νιώθω ότι μου γύρισε μπούμερανγκ όλο αυτό....γιατί μόλις πήγαινα σπίτι σαν λαγωνικό έψαχνα τα ντουλάπια....κορίτσια, ένα πράγμα με έσωσε αυτή τη φορά....που δεν υπήρχε τίποτα στο σπίτι και δεν είχα αμάξι να βγω έξω να ψωνίσω!!!!!!!!!!
Το 'ριξα πάλι στις δουλειές και στα αφεψήματα! οh my god!!!!
Eli μου που είσαι? γιατί δεν είσαι καλά μωρό μου? γιατί δε με πήρες ένα τηλέφωνο να βρεθούμε να φάμε τα νύχια μας?!!! (ε τι άλλο να φάμε???|)
αγγελάκι μου ότι και να πεις σε καταλαβαίνω και σε νιώθω μικρή μου..
Αννούλα μου...τα ρημάδια τα περιοδικά! Και εμένα αυτά με κατέστρεψαν, ήμουν και διαβαστερό παιδί πανάθεμα με, και ότι έβρισκα το καταβρόχθιζα, το χαρτζιλίκι μου εκεί το ξόδευα, είχα ολόκληρους στύλους περιοδικά.....το 'κοψα όμως όσο μεγάλωνα, τώρα το πολύ πολύ να πάρω κάποιο περιοδικό μόδας.....πρόσεχε μικρή μου, πρόσεχε αυτά που διαβάζεις...δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα! Έχω πάψει να ζηλεύω τα μοντέλα, ξέρω τα θαύματα που μπορεί να κάνει το μακιγιάζ.
Πες μας τι έκανες το σκ, πήγες καμιά βόλτα?
εγώ βγήκα, έκανα και καινούργιες γνωριμίες, κατέστρωσα τα σχέδια μου και τώρα περιμένω...να περάσει και αυτή η βδομάδα!!!!! σήμερα λέω να πάω λίγο γυμναστήριο...λίγο είπα καλέ, μη βαράτε!
- 12-03-2012, 10:05 #2372
Καλημερα κορίτσια. Καλη βδομάδα να χουμε. Ελπιζω να χατε ενα ομορφο σαβ/κο. Εγω βγηκα τα πια και μια χαρά. Σημερα πάλι στον αγώνα. Ψιλοσυγχίστηκα πρωινιάτικα που το τζην μου δεν κουμπωνε αλλά δε θα πτοηθώ εγω τη φασολάδα σήμερα θα τη φάω.
Πριν γραψω τις τριαδουλες μου να απαντησω στην αννα σε κατι που με ρωτησε. ΑΝ φοράω δηλαδη ότι θέλω. Τι εννοείς? Αν ντρεπομαι ή αισθανομαι κόμπλεξ?
Φυσικά και όχι. Το κόμπλεξ το είχα οταν ειχα πάει 40 κιλά που κυκλοφορουσα με ρουχα κελεμπίες για να κρυψω τα ασυμμάζευτα που ειχα γίνει λείψανο και μου χωρουσαν τα παιδικά μου ρούχα. Συγωνη που τα γραφω έτσι αποτομα τα γραφω για να τα βλέπω εγω πανω απο ολα γιατι να πχ το πρωι τσαντιστηκα που δε μου κανε το τζην. Ε φυσικα δε μου κανε αφου το χω απο τον καιρό του 12. Τωρα επιτελους μπορω να φαω οτι στενό ρουχο γουστάρω και να μην ντρεπομαι. Εχω κανει κωλαράκι και θυμίζω θηλυκό. Ακόμα κλαίω το χαμένο μου στήθος τουλάχιστον ας εχω πωπουδέλι. Το σωμα μου δε σου κρυβω ειναι προβληματικό μιας και εγω εχω υπάρξει και παχύσαρκη. Τοσες διαιτες και τα συναφη εχω υποστει χαλάρωση ανευ προηγουμενου αλλά και τι έγινε δε θα πεθάνω κιολας. Τουλάχιστον τώρα μπαινω μέσα σε ένα χωρο και με ή χωρίς κυταρρίτιδα με κοιτάνε και ακούω και κανά σφύριγμα ενώ πριν μάλλον προκαλούσα εμφράγματα αλλά με την κακή έννοια.
Ισως απο ολα τα κορίτσια εχοντας βρεθει σε αναλογη θεση μπορώ να σε καταλάβω καλύτερα απο ολους. Οτι γραφεις το χω περάσει και εγώ. Πραγματικά θα θελα να κανω κάτι για να σε αφυπνισω αλλα δεν ξερω τι. Σε ικετευω μην περιμενεις το τελος. Εγω τα έχασα ολα. Παραλιγο την ιδια μου τη ζωή. Ναι ενταξει και εγω τοτε δεν εβρισκα και κανα ενδιαφερον και πιστευα οτι αν πεθαινα πολύ που θα με ενοιαζε αλλά δεν ειναι έτσι. Στα λόγια ολες καλές είμαστε. Και ελεγα θελω να πεθάνω και ματαιος που ναι ο κόσμος αλλά σιγα δε με ειδα να ανοιγω το μπλακόνι να πέσω. Ολοι την αγαπάμε τη ζωή και γι αυτο πρεπει να προσπαθουμε να ζουμε οσο το δυνατον καλυτερα. Εμποδια και προβλήματα θα υπάρχουν πάντα.
Αυτο που νομιζω οτι πρεπει να κανεις Αννα διατροφικά γιατι τα υπολοιπα θα τα βρεις μόνη σου ειναι να αρχισεις να χεις μια ισορροπημενη διατροφη μονη ή με τη βοηθεια διαιτολόγου ή και με τη δική μας αν θες. Αν ξεκινησεις να τρεφεσαι σωστα και απο λίγο στην αρχη πιστεψε με θα γλιτώσεις πολλά. Μαθηματικά σου το λεω οτι η ανορεξία αργά ή γρήγορα θα σε οδηγησει στην υπερφαγία ή ακόμα χειρότερα στη βουλιμία και πιστεψε με δε θες να γνωρισεις και το άλλο νόμισμα. Μια ισορροπημενη διατροφη θα σε φερει σιγα σιγα σε φυσιολογικό βάρος και αργότερα εχοντας πλέον φτασει εκει θα μπορεις να συντηρηθεις.
Μην το φοβάσαι το φαγητό. Δε μας παχαινει αυτό αλλά το άρρωστο μυαλό μας.
Σαββατο
Πρωινο: 1 φέτα ψωμί, 1 αβγό βραστό 1 ποτήρι χυμός. Δεν πολυ χόρτασα με το συγκεκριμενο πρωινό απλά το κανα για αλλαγή.
Δεκατιανό: 2 ακτινίδια, αμύγδαλα
Μεσημεριανό: Μπουτι γαλοπουλας, σαλάτα μαρουλι, 1 φετα πολύσπορο
Απόγευμα: 2 αποξ σύκα, καφές
Βραδυ: 1 φετα ψωμί, τυρι, σαλάτα και μια βότκα με πορτοκάλι να πανε τα φαρμάκια κάτω. Δεν ειμαι του πιοτού αλλά αγαπω τη βότκα.
Χαλάλι οι θερμίδες
Και φυσικά το σαββατο ειχαμε ζούμπα. Ελι που εισαι να με θαυμάσεις?
Κυριακή
Πρωινο: 2 φρυγανιες ολικής με βιταμ και μέλι, 1 ποτηρι γάλα, 1 ποτηρι χυμός
Δεκατιανό: 1 αχλάδι, σταφίδες
Μεσημεριανό: Ψάρι βραστό, βραστα λαχανικά και 1 φέτα ψωμί
Απόγευμα: Τιποτα παιδιαγιατι σαπισα στον ύπνο και ξυπνησα πολύ αργά. Μονο καφές πήγαινε κάτω
Βραδυ: Γιαουρτι με ανανά, σταφίδες και μέλι.
12-03-2012, 10:08 #2373
καλημερα ζουζουκα. Ασε ρε φιλη αυτη η συναναστροφη με φιλους και συγγενεις καταστροφική. και παρε αυτο και μη με προσβάλλεις και φυσικά καταλήγεις να τρως ελάχιστα και πας στο σπίτι και γινεται το πάρτυ γιατι εχεις ψωμολυσσάξει.
12-03-2012, 10:28 #2374
Μαράκι μου καλημέρα!
Να σε ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα? γράφεις ότι φορούσες φαρδιά για να κρύβεις το σώμα σου, αυτό σημαίνει ότι είχες επίγνωση της εικόνας σου? Ότι δηλαδή το τόσο αδύνατο είναι αντιαισθητικό ? Γιατί εγώ νόμιζα πως όταν έχεις ανορεξία σου αρέσει το σώμα σου σκελετωμένο, το βρίσκεις ωραίο.....δεν είναι έτσι?
όσο για τους συγγενείς.....κορίτσια θέλω να το μοιραστώ μαζί σας αυτό που έκανα να μου πείτε τη γνώμη σας και πως πιστεύετε πως έπρεπε να το χειριστώ διατροφικά.....
απόγευμα είμαι σπίτι και μαγειρεύω κάτι για τον father και για μένα βράζω μία κούπα μαυρομάτικα, κόβω ένα αγγούρι, ένα καροτάκι, και τα βάζω σε ένα μπολάκι για να τα φάω το βράδυ στο σπίτι του φίλου μου....αρχίζω λοιπόν και παίρνω αμπάριζα τους συγγενείς...πρώτο σπίτι μουσακάς και μηλόπιτα...όχι ευχαριστώ......δεύτερο σπίτι ποικιλίες αλμυρών, γλυκά και κρασιά....πίνω κρασί, τσιμπολογάω κάνα κριτσινάκι, κάνα αλλαντικό και στις 11 φεύγω, πάω στον φίλο μου, τρώω το φαγητό μου...και μετά από καμιά ώρα κοιμάμαι....και αρχίζουν οι τύψεις, γιατί έφαγα τέτοια ώρα!!! αχ, θεέ μου, γιατί ζάλισα τόσο πολύ το μυαλό μου με την ώρα του φαγητού? ίσως φταίει που μου είπε και το αγόρι μου ότι καλύτερα να το είχα φάει νωρίτερα....Τέλος πάντων, το προσπέρασα...
12-03-2012, 11:12 #2375
Kαλημερα,καλημερα ,καλημερα!!!
Μαρακι ωραια τα λες..
ζουζουκα μου αυτο που λες για τους συγγενεις.. το πιθανοτερο ειναι αυτα που θα σου προσφερουν να μην ειναι τροφες που θες να βαλεις στο στομα σου, και να μην ειναι καν τριαδες ή διαδες.. εγω στη θεση σου, αφου ειχα μαζι μου το ταπερακι, αφου πρωτα τους ευχαριστησω με χαμογελο παντα!, και χωρις να αισθανθω καμια ντροπη θα ελεγα οτι εχω μαζι μου ενα ταπερακι με κατι που εφτιαξα επειδη το "λαχταρησα" και οτι προτιμαω να φαω απο εκεινο.. φυσικα προσφερεις αν θελει καποιος να δοκιμασει. Αν εχει ερθει η ωρα σου να φας κατι και ειδη ψιλοπεινας ειναι πολυ χαλια αισθηση να βλεπεις τους αλλους να τρωνε και να περιμενεις ποτε θα φυγεις για να φας κι εσυ. οχι..δεν καταλαβα. δεν ειναι ντροπη να εχεις ετοιμασει κατι δικο σου, και υγιεινο. Μπορεις μαλιστα να πεις οτι εβλεπες μια συνταγη με μαυροματικα πχ, σου ετρεξαν τα σαλια και ηθελες να φας οπωσδηποτε!! στην περιπτωση που δεν ειχες μαζι σου κατι, το καλυτερο θα ηταν να ετρωγες λιγο απο αυτα που θα σου εβαζαν, ή να ζητησεις κιολας κατι- αν εχουν πχ κατι σε σαλατα..γενικα το να μην ντρεπομαστε νομιζω ειναι το παν σε τετοιες περιπτωσεις, και δεν πρεπει να αισθανομαστε ασχημα επειδη δεν λεμε σε ολα ναι!
12-03-2012, 11:39 #2376
Originally posted by ~aggelaki~
Kαλημερα,καλημερα ,καλημερα!!!
Μαρακι ωραια τα λες..
ζουζουκα μου αυτο που λες για τους συγγενεις.. το πιθανοτερο ειναι αυτα που θα σου προσφερουν να μην ειναι τροφες που θες να βαλεις στο στομα σου, και να μην ειναι καν τριαδες ή διαδες.. εγω στη θεση σου, αφου ειχα μαζι μου το ταπερακι, αφου πρωτα τους ευχαριστησω με χαμογελο παντα!, και χωρις να αισθανθω καμια ντροπη θα ελεγα οτι εχω μαζι μου ενα ταπερακι με κατι που εφτιαξα επειδη το "λαχταρησα" και οτι προτιμαω να φαω απο εκεινο.. φυσικα προσφερεις αν θελει καποιος να δοκιμασει. Αν εχει ερθει η ωρα σου να φας κατι και ειδη ψιλοπεινας ειναι πολυ χαλια αισθηση να βλεπεις τους αλλους να τρωνε και να περιμενεις ποτε θα φυγεις για να φας κι εσυ. οχι..δεν καταλαβα. δεν ειναι ντροπη να εχεις ετοιμασει κατι δικο σου, και υγιεινο. Μπορεις μαλιστα να πεις οτι εβλεπες μια συνταγη με μαυροματικα πχ, σου ετρεξαν τα σαλια και ηθελες να φας οπωσδηποτε!! στην περιπτωση που δεν ειχες μαζι σου κατι, το καλυτερο θα ηταν να ετρωγες λιγο απο αυτα που θα σου εβαζαν, ή να ζητησεις κιολας κατι- αν εχουν πχ κατι σε σαλατα..γενικα το να μην ντρεπομαστε νομιζω ειναι το παν σε τετοιες περιπτωσεις, και δεν πρεπει να αισθανομαστε ασχημα επειδη δεν λεμε σε ολα ναι!
εσύ κουκλίτσα μου πες νέα! τι έκανες? τι είδες?
:tumble::spin::tumble::spin:
12-03-2012, 11:48 #2377
Να σε ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα? γράφεις ότι φορούσες φαρδιά για να κρύβεις το σώμα σου, αυτό σημαίνει ότι είχες επίγνωση της εικόνας σου? Ότι δηλαδή το τόσο αδύνατο είναι αντιαισθητικό ? Γιατί εγώ νόμιζα πως όταν έχεις ανορεξία σου αρέσει το σώμα σου σκελετωμένο, το βρίσκεις ωραίο.....δεν είναι έτσι?
Εγω προσωπικά είχα πάντα επιγνωση. Εγω προσωπικά πάντα με έβλεπα σκιάχτρο. Δεν ειχα καμία αυταπάτη. Ποτε δεν με εβλεπα χοντρη. Εμενα με σκοτωνε η ζυγαριά. Ειχα στο μυαλό μου οτι για κανένα λόγο δεν πρεπει να μαι πάνω απο 60 κιλά αρα στο αρρωστο μυαλό οσο μακριά ημουν απο το 6 τοσο καλύτερα. Το κοκκαλο που πεταγε πάντα το έβλεπα. Τι να λεμε τώρα. Για σπασιμο καμια φορα φοραγα το στενό αλλά δε χρειαζεται νομιζω να αναλυσω το θεαμα.
Αγγελάκι μου καλημερα και σε σένα. Πως είσαι σημερα?
12-03-2012, 11:51 #2378
ζουζου πηρα 7 στη c!!! αντε ενα ενα να φευγουνε.. τωρα θα δωσω ενα ακομη μαθημα και θα κατσω να το διαβασω καλα να το περασω κ αυτο.. :bouncing:
12-03-2012, 11:58 #2379
ζουζου πηρα 7 στη c!!! αντε ενα ενα να φευγουνε.. τωρα θα δωσω ενα ακομη μαθημα και θα κατσω να το διαβασω καλα να το περασω κ αυτο.. :bouncing:
go on!
12-03-2012, 12:01 #2380
μπραβο φιλενάδα. Ελα να ραβομαστε για την αποφοιτηση.
12-03-2012, 12:03 #2381
Μια χαρα ειμαι. δεν πτοουμαι καθολου απο το επεισοδιο. καταλαβαινω και γιατι γινεται.. καποτε γινοταν πρωτα απολα απο πεινα και λυσσα να φαω πραγματα που δεν ετρωγα και μου ελειπαν. πλεον λογω πολυ καλυτερης διατροφης και αρκετης μπανανας!! δεν το νιωθω αυτο.. Απλα αν μεινω μονη κλεινει με εναν μαγικο τροπο ο διακοπτης του σκεφτομαι σωστα και ξεχναω ολους τους λογους για τους οποιους αποφασισα να σταματησω τα βουλιμικια. Και απλα ξανακανω. Επισης, σκεφτομαι οτι ελεος 7-8 καστανα να ειχα φαει και απλα ενιωσα φουσκωμενη..σκασμενη βασικα.. και αγχωθηκα,οτι θα παχυνω και τα γνωστα.. με πληροφορω οτι πιο πολλες θερμιδες πηρα κανοντας το επεισοδιο και με παω πισω σε ολα, υγεια, ψυχολογια.. Καθομαι και σπιτι συνεχεια γαμωτο κ αυτη η σαπιλα με σκοτωνει!!! σημερα θα παρω κανα φιλο τηλ να βρεθουμε-καθε μερα ετσι λεω και ποτε δεν παιρνω..κ ολοι νομιζουν οτι δεν τους γουσταρω..
σκ δεν εκανα κατι..με επρηζε ο αδερφος μου να παω θεσσαλονικη αλλα εγω εκει..οχι,δε θελω,οχι δε θελω.. μαλακια μου!
12-03-2012, 12:10 #2382
Originally posted by mariafc
Εγω προσωπικά είχα πάντα επιγνωση. Εγω προσωπικά πάντα με έβλεπα σκιάχτρο. Δεν ειχα καμία αυταπάτη. Ποτε δεν με εβλεπα χοντρη. Εμενα με σκοτωνε η ζυγαριά. Ειχα στο μυαλό μου οτι για κανένα λόγο δεν πρεπει να μαι πάνω απο 60 κιλά αρα στο αρρωστο μυαλό οσο μακριά ημουν απο το 6 τοσο καλύτερα. Το κοκκαλο που πεταγε πάντα το έβλεπα. Τι να λεμε τώρα. Για σπασιμο καμια φορα φοραγα το στενό αλλά δε χρειαζεται νομιζω να αναλυσω το θεαμα.
βασικά εγώ ποτέ δεν με είδα αδύνατη, πάντα με έβλεπα κανονική και φόραγα στενά, θεόστενα!!! είχα καμάρι για το σώμα μου γενικά αλλά είχα κι εγώ αρρωστημένη σχέση με τη ζυγαριά, ένα κιλό να έπαιρνα και τρελαινόμουν! έβλεπα κυτταρίτιδα και αρρώσταινα! ρε συ, όλα αυτά σκέφτομαι και καταλαβαίνω πόσα βήματα έχω κάνει, πόσο έχω αλλάξει τρόπο σκέψης...τώρα με εκτιμώ συνολικά, ως άνθρωπο, έχω καταλάβει την αξία μου και αυτό το σύνολο είναι που προβάλω προς τα έξω και νομίζω πως τελικά αυτό είναι που μας απελευθερώνει από την εικόνα μας, το να καταλάβουμε πως δεν είναι αυτή που μας προσδιορίζει, το να κάνουμε τους άλλους να μας θαυμάζουν για το σύνολό μας, όχι μόνο για την εικόνα μας....παλιά οι άντρες με επέλεγαν για την εικόνα μου και είναι φυσιολογικό, αφού αυτό προέβαλα και δεν τους έδειχνα κάτι παραπάνω, τότε τα μόνα κοπλιμέντα που άκουγα ήταν "πόσο όμορφη είσαι", "πόσο ωραίο σώμα έχεις"...τα τελευταία χρόνια όμως ακούω κυρίως "πόσο έξυπνη είσαι", "πόσο δυναμική είσαι" και αντιλαμβάνομαι μεγάλη διαφορά στον τρόπο που με αντιμετωπίζουν. Κανένας δε θέλει για σύντροφο του μία απλά όμορφη κοπέλα, απλά αδύνατη...όλοι ψάχνουν έναν ωραίο συνδυασμό, όπως κι εμείς βρε κορίτσια, τους ωραίους τους βαριόμαστε εύκολα, έτσι δεν είναι?
και προσωπικά πιο πολύ γουστάρω να ακούω καλά λόγια για το χαρακτήρα μου παρά για το σώμα μου..
12-03-2012, 12:16 #2383
Μια χαρα ειμαι. δεν πτοουμαι καθολου απο το επεισοδιο. καταλαβαινω και γιατι γινεται.. καποτε γινοταν πρωτα απολα απο πεινα και λυσσα να φαω πραγματα που δεν ετρωγα και μου ελειπαν. πλεον λογω πολυ καλυτερης διατροφης και αρκετης μπανανας!! δεν το νιωθω αυτο.. Απλα αν μεινω μονη κλεινει με εναν μαγικο τροπο ο διακοπτης του σκεφτομαι σωστα και ξεχναω ολους τους λογους για τους οποιους αποφασισα να σταματησω τα βουλιμικια. Και απλα ξανακανω. Επισης, σκεφτομαι οτι ελεος 7-8 καστανα να ειχα φαει και απλα ενιωσα φουσκωμενη..σκασμενη βασικα.. και αγχωθηκα,οτι θα παχυνω και τα γνωστα.. με πληροφορω οτι πιο πολλες θερμιδες πηρα κανοντας το επεισοδιο και με παω πισω σε ολα, υγεια, ψυχολογια.. Καθομαι και σπιτι συνεχεια γαμωτο κ αυτη η σαπιλα με σκοτωνει!!! σημερα θα παρω κανα φιλο τηλ να βρεθουμε-καθε μερα ετσι λεω και ποτε δεν παιρνω..κ ολοι νομιζουν οτι δεν τους γουσταρω..
σκ δεν εκανα κατι..με επρηζε ο αδερφος μου να παω θεσσαλονικη αλλα εγω εκει..οχι,δε θελω,οχι δε θελω.. μαλακια μου!
αγγελάκι μου κι εγώ δεν μπορώ μόνη μου στο σπίτι, είναι μέρες που νιώθω πολύ αδύναμη, γι'αυτό και παίρνω τους δρόμους συνέχεια και όποτε είμαι σπίτι το ρίχνω στις δουλειές!
πρέπει όλες να βρίσκουμε αυτά τα μικρά κολπάκια που θα μας κρατάνε μακριά απ'τις αδυναμίες μας! και επειδή εμείς οι δύο έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα γι'αυτό και σου λέω σαν συμβουλή ότι είναι μαλακία σου να μη σηκώνεις το ρημάδι το τηλέφωνο! Κι εγώ θέλω πολλές φορές να λιώσω στον καναπέ, να πεθάνω στον ύπνο ή να τσιμπολογάω όλο το απόγευμα, αλλά αντιστέκομαι και πιέζω τον εαυτό μου να μην το κάνει! πρέπει να πιεστείς λίγο μωρό μου, οκ?
12-03-2012, 12:16 #2384
με πληροφορω οτι πιο πολλες θερμιδες πηρα κανοντας το επεισοδιο και με παω πισω σε ολα, υγεια, ψυχολογια.. Καθομαι και σπιτι συνεχεια γαμωτο κ αυτη η σαπιλα με σκοτωνει!!! σημερα θα παρω κανα φιλο τηλ να βρεθουμε-καθε μερα ετσι λεω και ποτε δεν παιρνω..κ ολοι νομιζουν οτι δεν τους γουσταρω..
Εγω το γραψα αυτό?
12-03-2012, 12:17 #2385
Originally posted by mariafc
μπραβο φιλενάδα. Ελα να ραβομαστε για την αποφοιτηση.
ναιαιαιαιαι!!! να μας καλέσεις μωρή! θα έρθουμε με την Έλλη(δεν την ρωτάω καν!) χαχαχαχαχαχ!!!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή