Results 2,386 to 2,400 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
12-03-2012, 12:27 #2386
Kι εγω ζουζουκα σωματαρα πιστευα οτι ειχα, αν και ολοι μου λεγαν ποτι ειμαι ΠΟΛΥ αδυνατη-αντρες,γυναικες,συγγενεις.. ολοι..- αλλα εγω χαιρομουνα κιολας.. ελεγα τι ωραια,, ειμαι αδυνατη, εχω και λιγο περιθωριο αν θελω να φαω καμια φορα.. εχω δει καποιες φωτογραφιες μου-αν και τις απεφευγα παντα..- και ειμαι σαν καημενο! συμφωνω με ολα οσα λες ζουζου και ναι πρεπει να πιεστω λιγακι για να κανω πραγματα και να βλέπω κοσμο χωρις να ντρεπομαι. Θα το κανω..ολοι μου λετε οτι ειναι για καλο να ζορισω τον εαυτο μου να κανω πραγματα που αρχικα λεω οχι,δε θελω, αρα μαλλον κατι θα ξερετε απλα εγω δεν το καταλαβαινω ακομα.. θεωρω οτι σπιτι ειμαι πιο καλα.. το αντιθετο ομως! σιγουρα το αντιθετο..:blush::blush:
τι θελει να πει ο ποιητης μαρια??!!!! εγω το εγραψα το πιο πανω..
- 12-03-2012, 12:37 #2387
Originally posted by ~aggelaki~
Kι εγω ζουζουκα σωματαρα πιστευα οτι ειχα, αν και ολοι μου λεγαν ποτι ειμαι ΠΟΛΥ αδυνατη-αντρες,γυναικες,συγγενεις.. ολοι..- αλλα εγω χαιρομουνα κιολας.. ελεγα τι ωραια,, ειμαι αδυνατη, εχω και λιγο περιθωριο αν θελω να φαω καμια φορα.. εχω δει καποιες φωτογραφιες μου-αν και τις απεφευγα παντα..- και ειμαι σαν καημενο! συμφωνω με ολα οσα λες ζουζου και ναι πρεπει να πιεστω λιγακι για να κανω πραγματα και να βλέπω κοσμο χωρις να ντρεπομαι. Θα το κανω..ολοι μου λετε οτι ειναι για καλο να ζορισω τον εαυτο μου να κανω πραγματα που αρχικα λεω οχι,δε θελω, αρα μαλλον κατι θα ξερετε απλα εγω δεν το καταλαβαινω ακομα.. θεωρω οτι σπιτι ειμαι πιο καλα.. το αντιθετο ομως! σιγουρα το αντιθετο..:blush::blush:
τι θελει να πει ο ποιητης μαρια??!!!! εγω το εγραψα το πιο πανω..
ναι, αγγελάκι μου, το ξέρω πως σου είναι δύσκολο...πρέπει να κάνεις την αρχή, η αρχή όμως σκέψου πως είναι το ήμισυ του παντός!
είσαι πολύ όμορφη και νέα για να χαραμίζεσαι μέσα σε τέσσερις τοίχους, αυτό σου λέω μόνο!
12-03-2012, 12:40 #2388
Ο ποιητης θελει να πει φιλενάδα οτι να τα βλεπω να τα διαβαζω εγω που οταν φαω και εγω το παραπάνω λεω ελα μωρε δεν το πηδαμε τωρα αφου την εκανα να φαω και αλλο ετσι για να γουσταρω. Με πληροφορω λοιπον οτι ειμαι ηλίθια. Οπως επισης με πληροφορώ οτι αν ξοδευα τον χρονο που ξοδευω να σκεφτομαι το φαι και στα κιλα στο να βρω παρεες, νεα ενδιαφερονται θα μουν σε πολύ καλύτερη μοίρα.
Θα το κανω..ολοι μου λετε οτι ειναι για καλο να ζορισω τον εαυτο μου να κανω πραγματα που αρχικα λεω οχι,δε θελω, αρα μαλλον κατι θα ξερετε απλα εγω δεν το καταλαβαινω ακομα.. θεωρω οτι σπιτι ειμαι πιο καλα.. το αντιθετο ομως! σιγουρα το αντιθετο
Φιλη αυτο ακριβως. Πρεπει να δουλεψουμε πολύ σε αυτο το κομμάτι. Βγαινω ελάχιστα αλλά δεν ειναι τυχαιο οτι οταν το κανω περνάω πάντα καλά και ξεχνιεμαι. Γιατι?? Γιατι πολύ απλά φερομαι σαν φυσιολογικός άνθρωπος.
12-03-2012, 15:07 #2389
Πέρασα να πω μία γρήγορη καλησπέρα και να δώσω το παρόν! Είμαι καλά και το έριξα στις βόλτες μπας και στανιάρω! Σήμερα άρχισα να ισιώνω αφού πήρα γερή δόση από βόλτες και αγαπημένους φίλους εδώ και 2 μέρες. Σας φιλώ γλυκά και θα μπω αργότερα να σας διαβάσω με την ησυχία μου! Έχω πολλές δουλειές, πάω να τις κάνω
Υ.Γ. Αγγελάκι μου χτες θυμήθηκα ότι σου χρωστάω μία απάντηση, δεν σε έχω ξεχάσει
Μου λείψατε τρελοκόριτσα!
12-03-2012, 15:25 #2390
Πολυ καλησπερα σας, Ελη!! Δεν πειραζει, εσεις να ειστε καλα, κι ας μη μας δινετε καμια σημασια!!
Κοριτσια μολις εφαγα χυλοπιτες στις οποιες μολις εβρασαν σουρωσα και προσθεσα αρκετο σολωμο που μου ειχε περισσεψει απο χθες και μανιταρια και θυμαρι και εγινε κολαση! χωρις βουτυρα και εξτρα λαδια, και το εκανα και πιό νοστιμο απο τον σεφ που το εκανε τις προαλλες που εφαγα εξω!! χορτασα παρα πολυ καλα, και δεν εσκασα καθολου και δεν εφαγα λιγο..κανονικοτατη μεριδα και σαλατα! και γεματη ενεργεια.. θα κανω μπανακι και θα παω για καφε! ή μπορει και να διαβασω, θα δω!
12-03-2012, 15:33 #2391
Καλησπερα τσουπρες και αμπο μενα και καλη εβδομαδα .............. aggelaki συγχαρητηρια για το 7 και μπραβο για το υπεροχο γευμα που ετοιμασες ..............μολις εχω χρηματα θα ενδωσω και εγω σε σολωμο με χυλοπιττες !!!!! προς το παρων η κριση δεν μου επιτρεπει αυτη την εβδομαδα άλλα εξοδα .......Οτι εχει ο καταψυκτης και το ψυγειο .............Απο σημερα και εγω τα κεφαλια μεσα τριαδες και τριωρα ευλαβικα γιατι το Σ/Κ ξεφυγα πολυ με κατι γλυκα του κουταλιου ...............αυτα προς το παρων , χαρηκα που σας ακουσα ολες .....................
12-03-2012, 15:34 #2392
οι χυλοπιτες ηταν φυσικα ολικης!!
12-03-2012, 15:34 #2393
Διακρίνω παραπονάκι ή μου φαίνεται;; Αγγελάκι μου γλυκό και παραπονεμένο πρόλαβα και διάβασα ότι και εσύ μανάρι μου είχες ένα περίεργο ΣΚ...και εγώ είχα ένα περίεργο διήμερο προ ΣΚ αλλά τελικά το καλύτερο φάρμακο είναι ντύσιμο, βάψιμο, καλή παρέα και βουρρρρ στους δρόμους. Σήμερα προσπαθώ να τιθασεύσω την πείνα μου, πήρα φόρα και δυσκολεύομαι... ξέρω το επόμενο φάρμακο ποιο είναι... γυμναστήριοοοοο
.
Θα αναπληρώσω το κενό Αγγελίνα μου στο υπόσχομαι
12-03-2012, 15:53 #2394
ναιαιαιαιαι, ναι ρε κοριτσάρες χαίρομαι που και για σας το φάρμακο είναι το ίδιο! ευτυχώς είναι ένα πολύ όμορφο φάρμακο! Δευτέρα σήμερα και καταστρώνω σχέδια στο μυαλό μου για το σκ που άκουσα ότι θα έχει φοβερό καιρό και ποιος μας πιάνει!
Γυμναστήριο και για μένα σήμερα θα κάνω το πρώτο μου τεστ, να δω πως είμαι γιατί έχω μαζέψει τόση ενέργεια που δεν ξέρω τι να την κάνω!!!!
αγγελάκι φοβερό το γεύμα μωρό μου! εγώ χθες είχα φτιάξει ένα μικρό κατσαρολάκι φακές και όταν γύρισα το βράδυ αργά από τα μπαρ βρήκα τον πατέρα μου να το τρώει και να μου λέει με παραπονιάρικο ύφος πως η μαμά τον άφησε χωρίς φαγητό και πείνασε!!! χαχαχαχχα! κι έτσι έκατσα και εγώ 1 το βράδυ να ψήνω κοτόπουλο για να το φέρω σήμερα μαζί μου!!! με πολλά παντζάρια γιατί μ'αρέσει να κατουράω κόκκινα!!! χοχοχοχοχο, πόσο πιο αηδιαστική μπορώ να γίνω????!
σήμερα όμως σκεφτόμουνα μήπως έβραζα φακές και τις σούρωνα και τις έτρωγα ως σαλάτα, δεν το 'χω επιχειρήσει ποτέ....θα δούμε!
αααα, αγγελάκι τις προάλλες ξεφύλλιζα ένα περιοδικό με βιολογικά προϊόντα και είδα μία διαφήμιση μίας εταιρίας που βγάζει noodles από διάφορα υλικά...π.χ. από φαγόπυρο! Όταν τα βρω σε κανένα μαγαζί θα τα αγοράσω!
12-03-2012, 17:25 #2395
Originally posted by zouzouka
Αννούλα μου...τα ρημάδια τα περιοδικά! Και εμένα αυτά με κατέστρεψαν, ήμουν και διαβαστερό παιδί πανάθεμα με, και ότι έβρισκα το καταβρόχθιζα, το χαρτζιλίκι μου εκεί το ξόδευα, είχα ολόκληρους στύλους περιοδικά.....το 'κοψα όμως όσο μεγάλωνα, τώρα το πολύ πολύ να πάρω κάποιο περιοδικό μόδας.....πρόσεχε μικρή μου, πρόσεχε αυτά που διαβάζεις...δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα! Έχω πάψει να ζηλεύω τα μοντέλα, ξέρω τα θαύματα που μπορεί να κάνει το μακιγιάζ.
Πες μας τι έκανες το σκ, πήγες καμιά βόλτα?
εγώ βγήκα, έκανα και καινούργιες γνωριμίες, κατέστρωσα τα σχέδια μου και τώρα περιμένω...να περάσει και αυτή η βδομάδα!!!!! σήμερα λέω να πάω λίγο γυμναστήριο...λίγο είπα καλέ, μη βαράτε!
Φαινεται ειχες ςραίο σαββατοκύριακο.
12-03-2012, 19:00 #2396
zouzouka και σουρωμενες οι φακες πανω σε σαλατα μια χαρα ειναι, αλλα σιγουρα ειναι πιο απολαυστικο και χορταστικο σε σουπα,ειδικα αν ειναι και λιγο χυλωμενη!! θα μοιραστω μαζι σου κι ενα τιπ το οποιο ειναι το αγαπημενο μου τον τελευταιο καιρο και πιστευω θα σου αρεσει κι εσενα, αλλα και στις περισσοτερες τσουπρες εδω μεσα!
Λοιπον..οταν βραζω τα παντζαρια, το νερο που χρησιμοιποιω δεν το πεταω!! -- εγω τα κανω στον ατμο,δηλαδη τα παντζαρια δεν ερχοναι σε επαφη με το νερο,αλλα το νερο και παλι ειναι μπορντο ,και γεματο θρεπτικες ουσιες που ειναι κριμα να πεταξουμε.. αν τα βραζετε βαλτε λιγο νερο , δεν χρειαζεται να καλυπτονται και τελειως,παλι θα βρασουν με το νερο και τον ατμο.. φυσικα τα εχουμε πλυνει πολυ καλα ε!! το νερακι αυτο λοιπον τελευταια το χρησιμοποιω σαν βαση για διαφορα ντρεσινγκ. δηλαδη..προσθετω απλα λιιιιγο λαδακι και αλατακι και περιχωνω τις σαλατες-ταιριαζει πολυ με το παντζαρι και με ροκα,σπανακι,μαρουλι.. - με αυτον τον τροπο δινετε υγρασια στη σαλατα και πολυ γευση χωρις πολυ λαδι!! οσο πιο συμπυκνωμενο ειναι το νερο τοσο το καλυτερο. κ αυτο γινεται αν τα βραζουμε σε λιγο νερο,,οχι παρα πολυ. Επισης μεσα σε αυτο το ζουμι μπορουμε να βρασουμε ρυζι,πληγουρι κτλ..βγαινουν πεντανοστιμα! Ή και να αραιωσουμε σουπες οπως η φακη-στη φακη το εχω δοκιμασει μονο- . Φακη μαλιστα που ηταν 2-3 ημερων στο ψυγειο και ηταν εντελως στερεη. εβαλα λιγο ζουμι λοιπον και τα ζεστανα μαζι και βγηκε ονειρο!!!
12-03-2012, 22:06 #2397
Καλησπερα και πάλι.......... λεω να γραψω τα σημερινα μου ............
Πρωι (11.30π.μ) : 1 πορτοκάλι , 1 μπαρα , 1 γαλλικο - με λιγο γαλα
Γευμα (15.00μμ): Σαλατα αναμεικτη , χορτα βραστα , κοτοπουλο ψητο , και 2 κριθινα παξιμαδια μικρα
Απογευμα (18.00μμ): 1 μπάρα , 1 πορτοκάλι και 1 χουρμα ..............
Βραδινο(21.30μμ): σαλατα μαρουλι με παντζαρι , 2 αβγα βραστα , 3μικρα κριθινα παξιμαδια και 3 σοκολατακια λιλιπουτεια μαλτεζ!!!!
Απο σημερα ειπα να κανω λιγο τριαδες διαιτιτικες για να δουμε .............. θα σπασει το 9 στη ζυγαρια ............
12-03-2012, 22:29 #2398
Aννουλαααααααααα......τι κανει το κοριτσι μας????
12-03-2012, 22:29 #2399
I am back! Δηλώνω ότι μπήκα στον σωστό δρόμο! :lol:
Και καλή διατροφή και Tae Bo σήμερα! Γιούπιιιιιι
Υ.Γ. Μου έφυγε ο πάτος κορίτσια, πωπωπωπωπω ανελέητος ο γυμναστής! Αχ τα πνευμόνια μου ακόμη πονάνε...
12-03-2012, 22:32 #2400
Eli μου το ται Bo ειναι η καλυτερη άσκηση αν αντεχεις .............super αεροβια γυμναστικη κανεις και ζουπα θα κανεις θεικο κορμιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιι ......................Μπραβο Eli μου και πάλι μπραβο !!!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή