Results 2,401 to 2,415 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
12-03-2012, 22:43 #2401
ʼστα ʼλμα μου με το ζόρι ακολούθησα το 50λεπτο πρόγραμμα! Αλλά είναι πολύ δυνατή αεροβική άσκηση! Τι διάδρομος και ελλειπτικό μπροστά το Ταε μπο είναι οδοντόκρεμες! :lol:
- 12-03-2012, 22:47 #2402
το ξερω ηθελα να ξεκινησω περσι αλλα ηξερα οτι δεν θα αντεχα ........εδω μια φιλη μου ξεκινησε και στο τριτο μαθημα τα παιξε !!!!!
Αλλα εσυ θα μας βγαλεις ασπροπροσωπες !!!!! Σκεψου το αποτελεσμα ............Μακαρι να μπορουσα να ερχομουν.....
13-03-2012, 01:07 #2403
Originally posted by ~aggelaki~
Aννουλαααααααααα......τι κανει το κοριτσι μας????
13-03-2012, 01:17 #2404
Καλησπέρα Αννούλα μου,
Είπες θα την ελαττώσεις λίγο την γυμναστική μιας και ένιωθες αδυναμία... αρκετά κουράστηκες καλή μου, δεν πάμε για ύπνο;
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!
13-03-2012, 08:31 #2405
Πολυ καλημερα σε ολες!!!!
Κυριακη...
08 30 4 ακτινιδια + 1/2 μπανανα + μελι +κεφιρ + 2 κριθινα + μερικα παξιμαδ ζεας
11 30 1 μπανανα + 2 ακτινιδια + 1 παξιμαδακι ζεας
14 00 σολωμο πανω σε σπανακι και μανιταρια + μπροκολο-κουνουπιδι + 1,5 κριθινο
17 45 2 μπουκιες μπανανα + 3 ακτινιδια + 1 πρ!ασινο μηλο + 4-5 παξιμαδακια ζεας
20 00 μιση ωρα τρεξιμο!
21 00 1 αυγο + μια σαλαταρα τελεια με πολυ μαιντανο,παντζαρι, 2 κριθινα παξιμαδ τριμμενα και φυσικα παντζαροζουμο!!
Δευτερα..
08 10 3 ακτινιδια + 1 μπανανα + μελι + κεφιρ + νιφαδες σικαλης + 3 κριθινα παξιμαδ
11 00 1,5 μπανανα + 1 ακτινιδιο + 3-4 κριθινα
13 15 μιση ωρα τρεξιμο!
14 30 χυλοπιτες ολικης με κομματακια σολωμο και μανιταρια + μαιντανοπαντζαροσαλατα!
18 15 2 ακτινιδια + 2 κομματια πρασινο μηλο + 1 κριθινο
21 00 1 αυγο μεγάαααάλο + ροκα-παντζαρι + μανιταρι + 3 κριθινα "βουτα" στον παντζαροζουμο της σαλατας που ειχε λιγο λαδακι και δεν ειχα τυψεις!! δοκιμαστε το..μακραν η πιο νοστιμη βουτα κατα την ταπεινη μου γνωμη!!
Σας φιλω! Επιτελους βγηκε ηλιος κατα δω!!
13-03-2012, 08:49 #2406
Καλημερα Αλμα μου! θελω να σε μαλωσω λιγο, καλοπροαιρετα παντα!! , γιατι τον τροπο σκεψης σου δεν τον εχεις αλλαξει, κι αυτο πρπει να κανεις πρωτα απολα.. αποφασιζεις να κανεις καμια τριαδα επλιζοντας οτι ετσι θα χασεις κανα κιλο.. ειναι λαθος αυτο το πραγμα!! το χουμε πει παρα πολλες φορες.. βγαλε απο το μυαλο σου το οτι θες να χασεις κιλα!! σκοπος ειναι να αποκτησεις σωστες διατροφικες συνηθειες, η τροφη σου να σε κανει χαρουμενη, να σου δινει ενεργεια, και να μην εχεις τασεις για βουλιμικα. Παρε παραδειγμα απο μας.. και κυριως απο την Ελη, η οποια κ αυτη θελει να χασει κιλα αλλα οκ δεν θα πεθανουμε κιολας! ουτε θα γινει απο τη μια μερα στην αλλη. σημασια εχει να εισαι πρωτα απολα να εισαι χαρουμενη, να τρεφεσαι σωστα για να εχεις δυναμη για την καθημερινοτητα σου και να κινεισαι οσο μπορεις περισσοτερο για να αυξανεις το μεταβολισμο σου , που ειναι πολυ σημαντικος! ανεβα στο διαδρομο και περπατα μιση ωρα.. δεν υπαρχει δε μπορω.υπαρχει δε θελω!! δεν θα ξυπνησεις παντως μια μερα και θα εχεις ορεξη για διαδρομο.. το αρχιζεις επειδη πρεπει, ΓΙΑ ΣΕΝΑ, και μετα απο λιγο καιρο που θα νιωθεις μια ευφορια σε ολο σου το σωμα δε θα μπορεις χωρις αυτον ή χωρις καποια δραστηριοτητα..
Και οι τριαδες σου να σε ικανοποιουνε. Οχι στερητικες.. Νοστιμες. Μπορεις να συνδυασεις ο,τι τραβαει η ορεξη σου. Διατροφη κανουμε εδω..οχι διαιτα. Αλλιως στην 1η ευκαιρια παλι θα κοιταξεις να τις χαλασεις. Και μεσα απο αυτην την διατροφη σε συνδυασμο με λιγο περπατημα θα ερθει και το χασιμο των κιλων που τοσο ποθεις!
13-03-2012, 09:03 #2407
Originally posted by anne2
Aggelaki μου,τωρα ειδα οτι μου γραψες.Μετα τα μεσάνυχτα!Θα κανω ακομη λιγο γυμναστική και θα πάω για ύπνο,νυστάζω πολύ.Με τρέλανε αυτη η μέρα..Θα τα πούμε αυριο..Καλό βραδυ.
Βρε καλό μου εσύ τι ώρα κάνεις γυμναστική? Δεν έχεις υπερένταση μετά? Εγώ φανταστείτε που τελειώνω κατά τις 8 τη γυμναστική συνήθως, κοιμάμαι μετά τις 12 σίγουρα!
Στο δωμάτιο σου κάνεις γυμναστική? έχεις διάδρομο ή κάποιο όργανο?
Εμείς έχουμε πάρει έναν διάδρομο που δεν τον χρησιμοποιώ παρά σπάνια! Κυρίως οι δικοί μου τον χρησιμοποιούν!
13-03-2012, 09:12 #2408
Αγγελάκι βγήκε ήλιος? Εδώ χάλια, με πήρε ο αέρας, πάγωσε το κεφάλι μου, και έχει συνέχεια αυτό το χαζοψιλόβροχο...
Το παντζαρόζουμο με έψησε τρελά φιλενάδα! Δεν το 'χα σκεφτεί ποτέ!
Γενικά πάντως μας έχεις δείξει ότι με τη διατροφή σου είσαι πολύ δημιουργική....ελπίζω πάντα στη ζωή σου να βρίσκεις τον τρόπο να εκφράζεσαι...
Χθες πήγα κι εγώ γυμναστήριο και ήταν τέλεια! Λίγο με ενόχλησε η κοιλίτσα σε μία κίνηση αλλά κατά τα άλλα σούπερ! Είχε όμως πάάάάάρα πολύ κόσμο ρε κορίτσια! Έκανα και όργανα και επιτέλους είδα 2 καινούργιες κοπέλες στην αίθουσα με τα όργανα, δεν είναι και πολύ δημοφιλή στις γυναίκες!
Έλλη μου μπράβο για το tae bo, σου άρεσε? Νομίζω παίζει ρόλο και ο γυμναστής που θα στο κάνεις, άλλοι είναι πιο hard core και άλλοι πιο soft....ο Σωκράτης τι λέει? Ωραίος? χαχαχαχα
13-03-2012, 09:22 #2409
Καλημερα ζουζου!! να το δοκιμασεις , θα το λετρεψεις!! επισης σαν συμπληρωμα θα σου αρεσει πολυ και η γυρη, εκτος απο τη σπιρουλινα. googlαρε το κιολας για να μαθεις περι τινος προκειται και τι κανει.. ειναι και πεντανοστιμη!!!!
γραψε μας και καμια τριαδα να παιρνουμε ιδεες!
ρε αν μου ελεγες καποτε οτι θα ετρωγα τοοοοσα πολλα θα γελουσα απλα!! θα σου ελεγα οτι αν τα ετρωγα εγω ολα αυτα θα ημουν τοφαλος!! κι ομως!! ειμαι ακομα αδυνατη!! :roll::roll::kiss::kiss::kiss::kiss: και πολυ χαρουμενη τολμω να πω!!!
13-03-2012, 09:32 #2410
Καλημερα κορίτσια μου, τι κάνετε?Αννούλα καλωσόρισες και καλή συνεχεια στην προσπάθεια σου
Και εγω το Σαββατοκυριακο καλά σχετικά τα πηγα με κάποια λαθακια που θα διορθωθούν σιγα σιγα..Ας γραψω λοιπόν
ΣΑΒΒΑΤΟ:
ΠΡΩΙ: 1 κουπα φρέσκο γαλα πλήρες 1 μπανάνα και αργότερα λίγο κουλούρι θεσσαλονίκης
ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 3 κεφτεδακια με σαλτσα και 1 φετα ψωμίι ζυμωτό
ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1 μήλο και 1 φετα κεικ που εφτιαξα μόνη μου
ΒΡΑΔΥ: 1 μπριζόλα χωρίς καθόλου λίπος, σαλάτα μαρούλι και λίγες πατατες τηγανητες
ΚΥΡΙΑΚΗ:
ΠΡΩΙ: Γάλα και λίγο τσουρεκι ( ειχα παει σε μνημόσυνο)
ενδιαμεσα καφες με 1κ.γ. ζαχαρη και 2 βουτηματα
ΜΕΣΗΜΕΡΙ: κοτόσουπα και λίγο κοτόπουλο (χωρίς πέτσα)
ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1 ποτηρι πορτοκαλάδα και 1,5 φετα κεικ
ΒΡΑΔΥ: 1 μπουτακι κοτόπουλο κοκκινιστό με λίγες πατατες τηγανητες
ΔΕΥΤΕΡΑ
ΠΡΩΙ: γαλα φρεσκο και 3 πτι μπερ
ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Φακες και μιση φετα ψωμί
ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Γιαουρτι πλήρες 150 g με 3 μπισκότα πτι μπερ
ΒΡΑΔΥ: Λίγο κοτόπουλο σχάρας με σαλάτα μαρούλι
και αργότερα καλαμπόκι μισο ψημενο στα κάρβουνα
13-03-2012, 09:36 #2411
Originally posted by ~aggelaki~
Καλημερα ζουζου!! να το δοκιμασεις , θα το λετρεψεις!! επισης σαν συμπληρωμα θα σου αρεσει πολυ και η γυρη, εκτος απο τη σπιρουλινα. googlαρε το κιολας για να μαθεις περι τινος προκειται και τι κανει.. ειναι και πεντανοστιμη!!!!
γραψε μας και καμια τριαδα να παιρνουμε ιδεες!
ρε αν μου ελεγες καποτε οτι θα ετρωγα τοοοοσα πολλα θα γελουσα απλα!! θα σου ελεγα οτι αν τα ετρωγα εγω ολα αυτα θα ημουν τοφαλος!! κι ομως!! ειμαι ακομα αδυνατη!! :roll::roll::kiss::kiss::kiss::kiss: και πολυ χαρουμενη τολμω να πω!!!
Χθες πήγα και σούπερ μάρκετ γιατί είχε πέσει πείνα στο σπίτι! και πήρα και πλευρώτους που τρελαίνομαι!
Χθες χθες....τι έφαγα χθες? δεν τα καλοθυμάμαι όλα....θυμάμαι όμως πως έπρεπε να φάω κάτι παραπάνω το μεσημέρι...αν και να σας πω την αμαρτία μου, είχα φέρει απ'το σπίτι κοτοπουλο και παντζάρια και παξιμάδια αλλά πάλι όλοι έτρωγαν καρμπονάρες γύρω μου και αποφάσισα να βοηθήσω έναν συνάδελφο και άρχισα να του τσιμπάω απ'το πιάτο του πένες βουτηγμένες στην κρέμα γάλακτος!!! κορίτσια ήταν λες και μόλις γεννήθηκα!!! χαχαχαχχα!!!! πάντως, είναι κάτι που έχω πάρα πολύ καιρό να φάω....βασικά νομίζω πως έχω χρόνια να φάω(χωρίς εμετο εννοώ)....οπότε έτσι όπως το τσίμπαγα απ'το πιάτο αλλουνού με βοήθησε πολύ στο θέμα των τύψεων και το ευχαριστήθηκα χωρίς να το σκέφτομαι μετά!
επίσης το σκ αγόρασα φράουλες....λέτε να έκανα μαλακία? καλύτερα να περιμένω λίγο καιρό ακόμα?
13-03-2012, 09:40 #2412
Originally posted by Magdalena
Καλημερα κορίτσια μου, τι κάνετε?Αννούλα καλωσόρισες και καλή συνεχεια στην προσπάθεια σου
Και εγω το Σαββατοκυριακο καλά σχετικά τα πηγα με κάποια λαθακια που θα διορθωθούν σιγα σιγα..
Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να φάω πατάτες τηγανιτές αλλά νομίζω πως έχω πολύ δρόμο μπροστά μου μέχρι να το καταφέρω...
13-03-2012, 09:42 #2413
Καλημερα Ζουζούκα μου.. Ημουν στα παθερικά το Σαββατοκυριακο με το Χρηστο και αυτοί τις τιμούν τις πατατες τηγανητες καθημερινα..
Ζουζού μου σε ευχαριστω που μου διώχνεις λίγο από τις τυψεις μου..πως τα περασες το Σ/Κ?
13-03-2012, 09:48 #2414
Originally posted by Magdalena
Καλημερα Ζουζούκα μου.. Ημουν στα παθερικά το Σαββατοκυριακο με το Χρηστο και αυτοί τις τιμούν τις πατατες τηγανητες καθημερινα..
Ζουζού μου σε ευχαριστω που μου διώχνεις λίγο από τις τυψεις μου..πως τα περασες το Σ/Κ?
Το σκ εν τω μεταξύ με βασάνιζε πολύ μία σκέψη...ότι πρέπει να κόψω το τσιγάρο!!!! ʼσε που την Κυριακή βγήκα στο κέντρο με μία κοριτσοπαρέα που δεν κάπνιζε καμιά τους και ένιωσα πολύ περίεργα....πάντως χθες έκανα 5 τσιγάρα εκ των οποίων τα 2 ήταν μισά!!!! καλά τα πάω ε? το σκ τα θαλασσώνω όμως με τους καφέδες και τα ποτά!
13-03-2012, 09:49 #2415
Μαγδα στείλε λίγο κέικ!!!!! πως το 'κανες? Σοκολάτα?
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή