Results 2,416 to 2,430 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
13-03-2012, 09:54 #2416
Οσο εχει μεινει στο στελνω μετα χαρας ζουζού! Αυτη τη φορα εφτιαξα ενα για πρωτη φορα με λιωμενη κουβερτούρα..γενικά δεν μου αρεσουν τα σοκολατενια κεικ αλλα αυτό τρωγεται ευχαριστα
Τη συνταγη τη βρηκα από το βιβλίο της Χρυσας Παραδείση..αν θελετε να σας γραψω τη συνταγη
- 13-03-2012, 09:56 #2417
Originally posted by zouzouka
Originally posted by Magdalena
Καλημερα Ζουζούκα μου.. Ημουν στα παθερικά το Σαββατοκυριακο με το Χρηστο και αυτοί τις τιμούν τις πατατες τηγανητες καθημερινα..
Ζουζού μου σε ευχαριστω που μου διώχνεις λίγο από τις τυψεις μου..πως τα περασες το Σ/Κ?
Το σκ εν τω μεταξύ με βασάνιζε πολύ μία σκέψη...ότι πρέπει να κόψω το τσιγάρο!!!! ʼσε που την Κυριακή βγήκα στο κέντρο με μία κοριτσοπαρέα που δεν κάπνιζε καμιά τους και ένιωσα πολύ περίεργα....πάντως χθες έκανα 5 τσιγάρα εκ των οποίων τα 2 ήταν μισά!!!! καλά τα πάω ε? το σκ τα θαλασσώνω όμως με τους καφέδες και τα ποτά!
Σιγα σιγα θα το μειωσεις μεχρι να το κοψεις..δεν κοβετε από τη μια μερα στην αλλη.. μόνο για θεμα υγειας πρεπει να το σκεφτεις οτι δεν κανει καθόλου καλο..Ο πατερας μου που δεν ζει πια εδω και 1 χρόνο αρρωστησε από το τσιγαρο καπνιζε 2 πακετα την ημερα και εχασε τη ζωη του από αυτό
13-03-2012, 10:03 #2418
Μπραβο ρε ζουζου!! Ναι ναι ετσι να τσιμπας λιγο απο τον αλλο ειναι η καλυτερη φαση, γτ και δεν μενεις με την ορεξη και δεν εχεις τυψεις!! κι εγω το τσιγαρο πολυ θαθελα να το κοψω τελειως..πλεον καπνιζω πολυ σπανια, οταν βγαινω εξω η καμια φορα με τον αδερφο μου, γενικα πολυ λιγο ομως.. και αν βγαινω δεν κανω τοσα τσιγαρα οσα εκανα καποτε γιατι μπουχτιζω και απο τα δικα μου τα τσιγαρα και απο την ατμοσφαιρα του μαγαζιου!! στη δουλεια μην κανεις μωρε..1-2 τσιγαρα κανε κ αυτα μισα, μεχρι να το κοψεις τελειως στη δουλεια..καλα τα "του εξω" κοβονται πιο δυσκολα..
Μαγδαλενα μια χαρα σε βρισκω! Καλημερα..:starhit:
13-03-2012, 10:06 #2419
Originally posted by ~aggelaki~
Μπραβο ρε ζουζου!! Ναι ναι ετσι να τσιμπας λιγο απο τον αλλο ειναι η καλυτερη φαση, γτ και δεν μενεις με την ορεξη και δεν εχεις τυψεις!! κι εγω το τσιγαρο πολυ θαθελα να το κοψω τελειως..πλεον καπνιζω πολυ σπανια, οταν βγαινω εξω η καμια φορα με τον αδερφο μου, γενικα πολυ λιγο ομως.. και αν βγαινω δεν κανω τοσα τσιγαρα οσα εκανα καποτε γιατι μπουχτιζω και απο τα δικα μου τα τσιγαρα και απο την ατμοσφαιρα του μαγαζιου!! στη δουλεια μην κανεις μωρε..1-2 τσιγαρα κανε κ αυτα μισα, μεχρι να το κοψεις τελειως στη δουλεια..καλα τα "του εξω" κοβονται πιο δυσκολα..
Μαγδαλενα μια χαρα σε βρισκω! Καλημερα..:starhit:
13-03-2012, 10:11 #2420
Πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!:bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy::bouncy::bouncy:
13-03-2012, 10:12 #2421
Πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!:bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy::bouncy::bouncy:
13-03-2012, 10:39 #2422
Καλημερααααααα. Θα μεταναστευσω στην Αυστραλία με τα καγκουρω σας το είπα? Εχει λυσσαξει ο κωλόκαιρος. βρεχει καρεκλες παλι. Κροσσι το νευρο κρόσσι.
Θελω ηλιο τωρααααααααα.
Τελος παραληρηματος.
Τι κανουν τα ομορφα κορίτσια? Ολες καλα? Μαγδα μια χαρα σε βρισκω. Αννουλα πως εισαι?
Αλμα θα συμφωνησω και εγω με το αγγελάκι μας. Το λεω για να το ακουω και εγω. Μην εχεις στο μυαλο σου να κανεις τριάδα για να χασεις βάρος. Και μονο σαν σκέψη αυτο θα λειτουργει ανασταλτικά και θα σε οδηγησει σε περιατερω λάθη.
Ελι tae bo? Ασε μαρη κανα άθλημα για κανεναν αλλο.
Lessing καλα εισαι? Που ναι η Σμαρτ καλε? Πνιγηκε στο ζελέ?
Ζουζου επειγοντως κοβουμε το τσιγαρο γιατι θα σε μαλώσω η αντικαπνιστρια.
Και τριαδουλα να γουσταρουμε
Πρωινο: Γάλα με δημητριακά και μέλι, χυμός
Δεκατιανό: πορτοκάλι,αμυγδαλα
Μεσημερι: Φασολαδα, 1 κομματι φέτα, ψωμί. Σαλάτα δεν έφαγα το ομολογω αλλα εκανε ψωφοκρυο δεν πηγαινε κατω
Απόγευμα: 1 κουλουρακι, 1 ακτινιδιο, καφες
Βραδυ: Τονος σε νερο, σαλάτα, ψωμί
13-03-2012, 10:50 #2423
Originally posted by Alma libre
Ρια, eli, Aggelaki , ζουζουνακι και οσες κανετε τριαδες ........... ξερετε αν το ζουμι απο τα χορτα μετραται στα υγρα ή εχει θερμιδες και μου χαλαει τις τριαδες ;;;;;
13-03-2012, 11:01 #2424
ζουζου πηρα 7 στη c!!! αντε ενα ενα να φευγουνε.. τωρα θα δωσω ενα ακομη μαθημα και θα κατσω να το διαβασω καλα να το περασω κ αυτο.. :bouncing:
13-03-2012, 11:03 #2425
Originally posted by mariafc
Ζουζου επειγοντως κοβουμε το τσιγαρο γιατι θα σε μαλώσω η αντικαπνιστρια.
13-03-2012, 11:05 #2426
βασικά εγώ ποτέ δεν με είδα αδύνατη, πάντα με έβλεπα κανονική και φόραγα στενά, θεόστενα!!! είχα καμάρι για το σώμα μου γενικά αλλά είχα κι εγώ αρρωστημένη σχέση με τη ζυγαριά, ένα κιλό να έπαιρνα και τρελαινόμουν! έβλεπα κυτταρίτιδα και αρρώσταινα! ρε συ, όλα αυτά σκέφτομαι και καταλαβαίνω πόσα βήματα έχω κάνει, πόσο έχω αλλάξει τρόπο σκέψης...τώρα με εκτιμώ συνολικά, ως άνθρωπο, έχω καταλάβει την αξία μου και αυτό το σύνολο είναι που προβάλω προς τα έξω και νομίζω πως τελικά αυτό είναι που μας απελευθερώνει από την εικόνα μας, το να καταλάβουμε πως δεν είναι αυτή που μας προσδιορίζει, το να κάνουμε τους άλλους να μας θαυμάζουν για το σύνολό μας, όχι μόνο για την εικόνα μας....παλιά οι άντρες με επέλεγαν για την εικόνα μου και είναι φυσιολογικό, αφού αυτό προέβαλα και δεν τους έδειχνα κάτι παραπάνω, τότε τα μόνα κοπλιμέντα που άκουγα ήταν "πόσο όμορφη είσαι", "πόσο ωραίο σώμα έχεις"...τα τελευταία χρόνια όμως ακούω κυρίως "πόσο έξυπνη είσαι", "πόσο δυναμική είσαι" και αντιλαμβάνομαι μεγάλη διαφορά στον τρόπο που με αντιμετωπίζουν. Κανένας δε θέλει για σύντροφο του μία απλά όμορφη κοπέλα, απλά αδύνατη...όλοι ψάχνουν έναν ωραίο συνδυασμό, όπως κι εμείς βρε κορίτσια, τους ωραίους τους βαριόμαστε εύκολα, έτσι δεν είναι?
και προσωπικά πιο πολύ γουστάρω να ακούω καλά λόγια για το χαρακτήρα μου παρά για το σώμα μου... Συγχαρητήρια!
13-03-2012, 11:34 #2427
Originally posted by Eli
Υπέροχο αυτό που έγραψες Ζουζούκα μου! Ειλικρινά η ψυχολόγος σου αν σε άκουγε τώρα θα χτυπούσε παλαμάκια και θα χοροπηδούσε από την χαρά της! Μεγαλώνεις, ωριμάζεις και ομορφαίνεις....συνολικά!. Συγχαρητήρια!
πφφφ, θα πάω να καπνίσω!!! χαχαχχα, μη βαράς Μαράκι!!! Θέλω διάλειμμα!!!
13-03-2012, 11:34 #2428
Μια χαρα ειμαι. δεν πτοουμαι καθολου απο το επεισοδιο. καταλαβαινω και γιατι γινεται.. καποτε γινοταν πρωτα απολα απο πεινα και λυσσα να φαω πραγματα που δεν ετρωγα και μου ελειπαν. πλεον λογω πολυ καλυτερης διατροφης και αρκετης μπανανας!! δεν το νιωθω αυτο.. Απλα αν μεινω μονη κλεινει με εναν μαγικο τροπο ο διακοπτης του σκεφτομαι σωστα και ξεχναω ολους τους λογους για τους οποιους αποφασισα να σταματησω τα βουλιμικια. Και απλα ξανακανω. Επισης, σκεφτομαι οτι ελεος 7-8 καστανα να ειχα φαει και απλα ενιωσα φουσκωμενη..σκασμενη βασικα.. και αγχωθηκα,οτι θα παχυνω και τα γνωστα.. με πληροφορω οτι πιο πολλες θερμιδες πηρα κανοντας το επεισοδιο και με παω πισω σε ολα, υγεια, ψυχολογια.. Καθομαι και σπιτι συνεχεια γαμωτο κ αυτη η σαπιλα με σκοτωνει!!! σημερα θα παρω κανα φιλο τηλ να βρεθουμε-καθε μερα ετσι λεω και ποτε δεν παιρνω..κ ολοι νομιζουν οτι δεν τους γουσταρω..
σκ δεν εκανα κατι..με επρηζε ο αδερφος μου να παω θεσσαλονικη αλλα εγω εκει..οχι,δε θελω,οχι δε θελω.. μαλακια μου!
Μία σκέψη κάνω μπορεί να είναι και λάθος...
Όπως και να χει εννοείται πως συνεχίζουμε κανονικά όπως είπες και εσύ
13-03-2012, 11:41 #2429
Originally posted by Eli
Αγγελάκι μου ξέρεις τι σκέφτομαι; Μήπως νιώθεις ότι καταπιέζεσαι επειδή μένεις με τους γονείς σου και υπάρχει έλεγχος στην διατροφή σου οπότε όταν έμεινες μόνη σου επειδή δεν υπήρχε αυτός ο έλεγχος από αντίδραση έκανες επεισόδιο; Από τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος για να το κάνεις μήπως τελικά ήταν απλά αυτό; Εγώ πάντως που είμαι αντιδραστικό στοιχείο κάπως έτσι θα μου γυρνούσε και ας μην το ήθελα πραγματικά και ας μην το είχα ανάγκη και ας ήξερα ότι στην τελική θα με χαλάσει.
13-03-2012, 11:49 #2430
Originally posted by Eli
Αγγελάκι μου ξέρεις τι σκέφτομαι; Μήπως νιώθεις ότι καταπιέζεσαι επειδή μένεις με τους γονείς σου και υπάρχει έλεγχος στην διατροφή σου οπότε όταν έμεινες μόνη σου επειδή δεν υπήρχε αυτός ο έλεγχος από αντίδραση έκανες επεισόδιο; Από τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος για να το κάνεις μήπως τελικά ήταν απλά αυτό; Εγώ πάντως που είμαι αντιδραστικό στοιχείο κάπως έτσι θα μου γυρνούσε και ας μην το ήθελα πραγματικά και ας μην το είχα ανάγκη και ας ήξερα ότι στην τελική θα με χαλάσει.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή