τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 163
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 163 of 427 FirstFirst ... 63113153161162163164165173213263 ... LastLast
Results 2,431 to 2,445 of 6392
    Senior Member
    Ουφ επιτέλους τα κατάφερα να σας διαβάσω!
    Καλημερούδια και επίσημα λοιπόν!

Τι να πρωτογράψω για εμένα ειλικρινά δεν ξέρω, έχω και κάποια διατροφικά κενά αυτές τις μέρες που αν σκεφτώ πολύ μπορεί να τα καλύψω. Από την Παρασκευή δεν γράφω στο διατροφικό μου ημερολόγιο, με έχω αφήσει λίγο χύμα. Την Παρασκευή έφαγα κανονικά τα γεύματα μου μέχρι και το απόγευμα και το βράδυ υπέκυψα στα διαόλια που με τρώγανε όλη μέρα.... ο απολογισμός τρεις σακούλες μεγάλες πατατάκια - γαριδάκια και coca cola . ʼκυρο το επεισόδιο και δεν επιτέλεσε και τον σκοπό του δηλαδή να με χαλαρώσει ή να με παρηγορήσει... ακόμη και στον άντρα μου έκανε εντύπωση γιατί είχα τόσο καιρό να κάνω τέτοιο υπερφαγικό που νομίζω του κακοφάνηκε...ήταν πολύ γλυκός μαζί μου βέβαια όπως πάντα και δεν μου είπε τίποτα κακό. Του εξήγησα ότι δεν ένιωθα καλά και να με αφήσει στην ηρεμία μου και το έκανε.

Το Σάββατο ξύπνησα λίγο κάπως. Αποφάσισα να βγω έξω για να νιώσω λίγο άνθρωπος μιας και η κλεισούρα των προηγούμενων ημερών με είχε ρίξει ψυχολογικά πολύ! Εκείνη την μέρα έφαγα:
    Πρωινό: 1/2 μπανάνα, 1 κομμάτι πάστα φλώρα (ολικής άλεσης σπιτική)
    Πρόγευμα: το παρέληψα...
    Μεσημέρι: (έξω) 1/2 αράβικη πίτα με κοτόπουλο και λαχανικά και λίγες τηγανιτές πατάτες
    Απόγευμα: 1/2 μπανάνα και 2κ.σ. ξηροί καρποί
    Βράδυ: 1 ατομική χωριάτικη σαλάτα, 1 φέτα ψωμί, λίγες τηγανιτές πατάτες, coca cola, 1/2 πανσέτα
    Αηδίασα με το κρέας γιατί ο άντρας μου το ζήτησε τηγανιτό και έτσι δεν μπορούσα να το φάω και απλά τσίμπησα λίγο...

Μετά από αυτά το βράδυ με έπιασε πάλι μούρλα, έφαγα γαριδάκια (μισή σακούλα) και δύο φέτες ψωμί με μερέντα σαν υπνωτισμένη!

Την Κυριακή ξύπνησα αργά κατά τις 12.00. Ειλικρινά δεν θυμάμαι καν τι έφαγα όλη μέρα απλά δεν έφαγα υπερβολικά. Έφαγα σίγουρα κανονικό πρωινό νορμάλ, το μεσημέρι έφαγα 2 κομμάτια σπιτική σπανακοτυρόπιτα και το βράδυ πριν βγούμε κάτι έφαγα πάλι αλλά δεν θυμάμαι... κενό
    Βγήκαμε έξω ήπιαμε όχι υπερβολικά (1 μεγάλη μπύρα, 3 σφινάκια και πολλά φιστίκια...) και μετά όταν γυρίσαμε σπίτι κατά τις 2.00 το πρωί έφαγα ένα κομμάτι ακόμη πίτα. Ότι να ναι...

Την Δευτέρα άρχισα να αποκτάω και πάλι συνοχή:
    Πρωινό 10.00: 4κ.σ. δημητριακά με γάλα και 1/2 μπανάνα
    Πρόγευμα 13.00: 1 ελληνική μπάρα, και 1 παξιμαδάκι από χαρούπι (μιαμ μιαμ)
    Μεσημέρι 15.30: 1 ομελέτα με 2 αυγά, λίγο γάλα, 1 πιπεριά, μανιτάρια και φέτα, 1 φέτα ψωμί
    Απόγευμα 19.00: 1 αχλάδι, λίγο μπανάνα, 2 παξιμαδάκια χαρουπιού
    Γυμναστήριο Ταε Μπο 8.00-9.00
    Απόγευμα 2ο 9.30: 1 παξιμαδάκι χαρουπιού
    Βραδινό 22.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ με 2κ.σ. βρώμη, 1κ.σ. τριμμένο λιναρόσπορο, 1 κ.σ. δημητριακά βρώμης, 1/2 μπανάνα, 1κ.σ. σταφίδες
    Στις 2.00 έφαγα ένα μικρό κομμάτι σπανακοτυρόπιτα και 40γρ περίπου σοκολάτα γάλακτος

Και είχε τέτοια όρεξη όλη μέρα χθες ρε παιδιαααα, ανοίγει η όρεξη μου πολύ όταν τρώω ανεξέλεγκτα και βλακείες...
    Εννοείται πως εδώ και 2 μέρες έχω φοβερές καούρες σχεδόν όλη μέρα...:no:
    Τουλάχιστον το στομάχι μου ξέρει να μου λέει πλέον φτάνει τόσο!

Αυτά ήταν τα καμώματα μου για τις μέρες που περάσανε και εύχομαι να μην μου ξανασυμβούν σύντομα... αχ νιώθω τον οισοφάγο μου να καίει αυτή τη στιγμή που σας μιλάω... Υπόσχεση για αυτές τις μέρες, κάθε μέρα δραστηριότητα οπωσδήποτε! Και από διατροφή κάνω τρίωρα και τριάδες απαρέγκλιτα και βλέπω αν δεν αντέχω τρώω και κάτι έξτρα αλλά με προσοχή στην επιλογή...

Senior Member
    Originally posted by ~aggelaki~
    Καλημερα Αλμα μου! θελω να σε μαλωσω λιγο, καλοπροαιρετα παντα!! , γιατι τον τροπο σκεψης σου δεν τον εχεις αλλαξει, κι αυτο πρπει να κανεις πρωτα απολα.. αποφασιζεις να κανεις καμια τριαδα επλιζοντας οτι ετσι θα χασεις κανα κιλο.. ειναι λαθος αυτο το πραγμα!! το χουμε πει παρα πολλες φορες.. βγαλε απο το μυαλο σου το οτι θες να χασεις κιλα!! σκοπος ειναι να αποκτησεις σωστες διατροφικες συνηθειες, η τροφη σου να σε κανει χαρουμενη, να σου δινει ενεργεια, και να μην εχεις τασεις για βουλιμικα. Παρε παραδειγμα απο μας.. και κυριως απο την Ελη, η οποια κ αυτη θελει να χασει κιλα αλλα οκ δεν θα πεθανουμε κιολας! ουτε θα γινει απο τη μια μερα στην αλλη. σημασια εχει να εισαι πρωτα απολα να εισαι χαρουμενη, να τρεφεσαι σωστα για να εχεις δυναμη για την καθημερινοτητα σου και να κινεισαι οσο μπορεις περισσοτερο για να αυξανεις το μεταβολισμο σου , που ειναι πολυ σημαντικος! ανεβα στο διαδρομο και περπατα μιση ωρα.. δεν υπαρχει δε μπορω.υπαρχει δε θελω!! δεν θα ξυπνησεις παντως μια μερα και θα εχεις ορεξη για διαδρομο.. το αρχιζεις επειδη πρεπει, ΓΙΑ ΣΕΝΑ, και μετα απο λιγο καιρο που θα νιωθεις μια ευφορια σε ολο σου το σωμα δε θα μπορεις χωρις αυτον ή χωρις καποια δραστηριοτητα..
    Και οι τριαδες σου να σε ικανοποιουνε. Οχι στερητικες.. Νοστιμες. Μπορεις να συνδυασεις ο,τι τραβαει η ορεξη σου. Διατροφη κανουμε εδω..οχι διαιτα. Αλλιως στην 1η ευκαιρια παλι θα κοιταξεις να τις χαλασεις. Και μεσα απο αυτην την διατροφη σε συνδυασμο με λιγο περπατημα θα ερθει και το χασιμο των κιλων που τοσο ποθεις!

Aggelaki μου ευχαριστώ για τις συμβουλές σου ????.να σου πω ότι συνέχεια κάνω τριάδες εδώ και δυο μήνες και δυστυχώς πήρα και τρία κιλά ???? ξέρω ότι ακούγεται περίεργο αλλά έγινε .Πήγα στα 91.600kg από 88.00kg ????.ετσι αποφάσισα να κάνω πάλι τριάδες αλλά κάπως πιο light. πίστεψε με ότι αυτό μου δίνει περισσότερο ευφορία και δύναμη . Προσπαθώ δε και με αυτά τα light να τρέφομαι σωστά ???..δεν κάνω διατροφή εξαντλητική τρώω απ΄πολλες ομάδες τροφών ???άπλα αποφεύγω τα λίπη και τα ανθυγιεινά ????.. άλλωστε πάντα τέτοια ήταν η διατροφή μου ????..μην με ρωτήσεις γιατί έχω περισσότερα κιλά ποτέ δεν το κατάλαβα τέλος πάντων?????. Όσο για το θέμα της γυμναστικής πέρσι στα 84 κιλά έλιωνα στο γυμναστήριο , φέτος στα 92 κιλά δεν μπορώ , δεν έχω δυνάμεις ????. Θέλω αλλά πραγματικά δεν μπορώ και δεν θέλω να καταπιεστώ και να μου γίνει βραχνάς, είναι αυτό που μου λες ότι δίαιτα δεν πρέπει να είναι καταπίεση ????για αυτό θέλω να χάσω τα πρώτα 10 κιλά τώρα μήπως και ξανανέβω στο διάδρομο και όχι μόνο????? Να σου πω ότι όταν κάνω πιο αυστηρό πρόγραμμα δεν κάνω εύκολα υπερφαγικο αντίθετα όταν αφήνουμε χαλαρή τότε κάνω υπερφαγικα ????.. Aggelaki moy ξέρω ότι είναι δύσκολο να το καταλάβεις γιατί δεν έχεις βάρος να χάσεις και δεν μπορείς να μπεις σε αυτή την ψυχολογία ?????Είναι πραγματικά οδυνηρό να κουβαλάς πάνω σου άλλο έναν άνθρωπο ??????πίστεψε με ???

Senior Member
    Καλημερα ειπα σημερα τσούπρες;;;;.............Καλημερα� �ααααααααααααα!

Senior Member
    Καλημερα Αλμα μου...που εισαι γλυκιά μου???

Senior Member
    Εδω ειμαι συνεχεια , σας διαβαζω ανελειπως ...................... Εισαι καλα Μαγδαλενα ;;;

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Aggelaki moy ξέρω ότι είναι δύσκολο να το καταλάβεις γιατί δεν έχεις βάρος να χάσεις και δεν μπορείς να μπεις σε αυτή την ψυχολογία ?????Είναι πραγματικά οδυνηρό να κουβαλάς πάνω σου άλλο έναν άνθρωπο ??????πίστεψε με ???
    Αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό....ότι μιλάμε λίγο εκ του ασφαλούς.....κι εγώ πιστεύω πως αν είχα πολλά παραπάνω κιλά δεν θα μπορούσα τόσο άνετα να κάνω γυμναστική και δεν θα είχα ψυχολογία για πολλά πράγματα.....μπορώ λοιπόν να φανταστώ Alma μου πως μπορεί να νιώθεις.....αλλά θέλω να δίνεις κάθε μέρα τον καλύτερό σου εαυτό, να παλεύεις, ακόμα κι αν δε νιώθεις όμορφα να πας γυμναστήριο, μπορείς μέσα στο σπίτι σου, που νιώθεις πιο άνετα
    ʼλμα μου ο κόσμος είναι πολύ σκληρός και πολύ επιφανειακός και ξέρω πως πολλά βλέμματα, πολλά σχόλια μπορεί να σε ενοχλούν...να δίνεις σε όλους να καταλάβουν πως δε σε προσδιορίζει το βάρος σου, αλλά πολλά περισσότερα....μακάρι να μπορούσα να το βάλω στο κεφάλι όλων αυτό....

Senior Member
    Eli μου οτι εγινε εγινε .................εχουμε αναγκη και τετοιες βλακειες ............ ολα στο προγραμμα ειναι . ποσες φορες δεν εχουμε σκεφτει (εγω τουλαχιστον) να παρουμε τετοια ανθυειγινα και να χουχουλιασουμε στον καναπε να δουμε μια ταινια;;;; εγω θελω να το κανω εν γνωση μου με ενα κουτι παστεςςςςςςςς!!! το θεμα ειναι να επαερχομαστε στην ταξη και στη σωστη διατροφη ..............

Senior Member
    Εδω ειμαι συνεχεια , σας διαβαζω ανελειπως ...................... Εισαι καλα Μαγδαλενα ;;;
    για την ωρα καλά ειμαι Αλμα μου..εκοψα τα αντισυλληπτικά πριν από κατι ημερες και περιμένω να δω φως στον ορίζοντα...

Senior Member
    zouzouka μου πλεον δεν με απασχολει ο κοσμος . Αν εγω εχω κιλα αυτη σιγουρα θα εχουν καποιο άλλο κουσουρη που δεν μπορουν να το διορθωσουν ............. αν με κοιταξουν περιεργα θα τους κοιταξω και εγω . Απλα πραγματα .............. οτι κανω θελω να το κανω για μενα ............ αλλα σε αυτη την φαση δεν μπορω δεν εχω αντοχες για σωματικη κοπωση ............. στα 10 λεπτα πεφτω νοκ αουτ .......περσι με 10 κιλα λιγοτερο πηγαινα και για πεζοπορια και την απολαμβανα . αυτο ειναι που με κανει να βιαζομαι να χασω βαρος και ας ειναι και λιγο πλασματικο ............... να βαλω παλι την ασκηση ................

Senior Member
    Μαγδαλενα μου ολοψυχα και συντομα καθε επιτυχια ..............θα χαρω πολυ .................:roll::roll::roll::roll::roll::ro ll::roll:

Senior Member
    ʼλμα μου κάποτε σκεφτόμουν όπως και εσύ, όχι πια όμως. Και τι που έχουμε παραπάνω κιλά; Θα περιμένουμε να χάσουμε κάποια για να ασκηθούμε; Ε όχι βέβαια! Όλοι έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση στον εαυτό μας να ασκούμαστε όσο πιο πολύ μπορούμε και όποιον τρόπο μας ταιριάζει και επιθυμούμε! Σε πληροφορώ ότι αν κάνεις αυτό μαζί με την διατροφή που κάνεις ακόμη και αν δεν χάσεις πολλά κιλά το σώμα σου θα αλλάξει τόσο πολύ που θα φαίνεσαι άλλος άνθρωπος! Εγώ το έκανα και έτσι μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι γίνεται! Θέλει ψυχή για να το κάνεις, το ξέρω, αλλά αξίζει να πιεστείς λίγο και να προσπαθήσεις. Εγώ προσωπικά ξέρω πως είναι να κουβαλάς έναν άνθρωπο επιπλέον πάνω σου, το ζούσα καθημερινά!!! Και λέω το ζούσα γιατί πλέον με την άσκηση και με την διατροφή που κάνω παρόλο που έχω ακόμη πολλά κιλά, δεν τα νιώθω όπως τα ένιωθα, η μέση μου δεν με πονάει, κοιμάμαι και το πρωί σηκώνομαι και δεν είμαι πιασμένη, κάνω τις δουλειές μου με περισσή ευκολία και ενέργεια και δεν υστερώ σε τίποτα από έναν αδύνατο άνθρωπο!!! Ναι υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορώ να κάνω με μεγάλη ευκολία αλλά τα παλεύω! Μέχρι και στον Όλυμπο ανέβηκα το καλοκαίρι που μας πέρασε και σε πληροφορώ ότι ήμουν η μοναδική παχύσαρκη πάνω σε ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΟΥΝΟ!!!! Παρόλα αυτά δεν ένιωσα καθόλου άσχημα και δεν ντράπηκα ούτε στιγμή! Αν πόνεσα;; ΩΩΩΩΩ ναιιιιιιι πολυ! Αλλά όχι περισσότερο από τι η υπόλοιπη παρέα που ήταν και αδύνατοι, μη σου πω ότι στην κατάβαση από το βουνό τα πήγα πολύ καλύτερα και από τον άντρα μου και από την φίλη μου που είναι και οι δύο αδύνατοι! Και ένιωσα τόσο περήφανη για τον εαυτό μου και για το ότι κατάφερα μέσα σε δύο μέρες! Υπάρχει κάτι το μαγικό όταν προσπαθείς να φτάσεις το σώμα σου σε όρια και νιώθεις να τα ξεπερνάς... νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις τόσα πολλά, σου ανοίγονται νέοι ορίζοντες! Εκείνο το βράδυ στο καταφύγιο επάνω στο βουνό, μια ανάσα πριν την κορυφή, τον Μύτικα, είδα την πιο όμορφη Αυγουστάτικη πανσέληνο της ζωή μου...δεν θα το ξεχάσω ποτέ!
    Αξίζει να προσπαθήσεις, θα αλλάξει όλη η ζωή σου!

Senior Member
    Μπράβο Μαγδαλένα μου εύχομαι να σας πάνε όλα όπως τα επιθυμείτε και όπως είπαμε, απολαύστε την ελευθερία ε;

Senior Member
    Μαγδαλενα μου ολοψυχα και συντομα καθε επιτυχια ..............θα χαρω πολυ .................:roll::roll::roll::roll::roll::ro ll::roll:
    Κι εγω το ευχομαι καθε μερα..αν συμβει κατι καλό παρτυ θα κανω..όλες ανοιχτα καλεσμένες..χαχαχχ!!!!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Μπράβο Μαγδαλένα μου εύχομαι να σας πάνε όλα όπως τα επιθυμείτε και όπως είπαμε, απολαύστε την ελευθερία ε;
    Ελλακι μου καλημερα και σε εσενα..βρε δεν εφαγες και ενα ταψι σουφλέ που λεει ο λόγος..σιγα την υπερβολή, το ευχαρηστηθηκες μια φορα,σημασια εχει να μη γίνεται συνέχεια..
    Σε ευχαριστω ολόψυχα και εσενα και όλα τα κορίτσια για τη δυνανη που μου μεταφερετε και τη θετικη ενέργεια..από την ημέρα που γραφω στο φορουμ η ζωη μου εχει αλλαξει προς το καλύτερο..σας αγαπώωω

Senior Member
    Originally posted by Magdalena
    Ελλακι μου καλημερα και σε εσενα..βρε δεν εφαγες και ενα ταψι σουφλέ που λεει ο λόγος..σιγα την υπερβολή, το ευχαρηστηθηκες μια φορα,σημασια εχει να μη γίνεται συνέχεια..
    Σε ευχαριστω ολόψυχα και εσενα και όλα τα κορίτσια για τη δυνανη που μου μεταφερετε και τη θετικη ενέργεια..από την ημέρα που γραφω στο φορουμ η ζωη μου εχει αλλαξει προς το καλύτερο..σας αγαπώωω
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::tumble::tumbl e::spin::tumble::spin::thumbup::thumbup::spin::tum ble: