Results 2,446 to 2,460 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
13-03-2012, 14:06 #2446
Σοβαρά δεν σας φαίνονται πολλά; Παιδιά εμένα μου φαίνεται λες και έχω φάει τον άμπακο!!! Την Κυριακή πλέον έχω και κενά μνήμης αν είναι δυνατόν! Απλά θυμάμαι να τσιμπολογάω... Και το στομάχι μου μου κάνει πολλά κόλπα, ρε γ@μώτο με καίει ο οισοφάγος μου... μόλις πήρα ένα σιροπάκι που είναι για τις καούρες και τα σχετικά και ελπίζω να με βοηθήσει. Ούτε νερό δεν μπορώ να πιω γιατί με πειράζει... Μάλλον αυτό που με κάνει να σκέφτομαι ότι έφαγα πολύ είναι ότι έτρωγα ότι να ναι και χωρίς μία συνοχή ή ένα πρόγραμμα και το κυριότερο ένιωθα ότι δεν είχα τον έλεγχο και αυτό με ενοχλούσε πιο πολύ!
Ευτυχώς απόψε το πρόγραμμα έχει γιόγκα, θα πάω να ηρεμήσω και να έρθω λίγο σε επαφή με τον εαυτό μου
- 13-03-2012, 14:16 #2447
ψυχαναγκαστική άσκηση. Όταν η άσκηση δεν ωφελεί...
http://www.diatrofi.gr/index.php/bri...xMf5g.facebook
Σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία από την Ψυχαναγκαστική ʼσκηση
Υπάρχουν πραγματικοί κίνδυνοι μυοσκελετικών τραυματισμών και μόνιμες βλάβες στα οστά, στους μύες, στους συνδέσμους και στους τένοντες, λόγω των υπερβολικών απαιτήσεων, ειδικά όταν κάποιος δεν επιτρέπει στον εαυτό του να ξεκουραστεί από την άσκηση ή να θεραπευτεί πλήρως από κάποιο τραυματισμό. Καθώς το σώμα ωθείται πέρα από τα όριά του, τα άτομα μπορεί να γίνουν πιο επιρρεπή σε λοιμώξεις και αισθήματα κόπωσης και εξάντλησης.
Επιπρόσθετα, εάν δεν καταναλώνονται τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, το σώμα αρχίζει να διασπά μυϊκή μάζα στην προσπάθειά του να βρει πηγή ενέργειας.
Στις γυναίκες, η υπερβολική άσκηση επηρεάζει την ισορροπία των ορμονών, με αποτέλεσμα την αμηνόρροια (απώλεια εμμήνου κύκλου), προβλήματα γονιμότητας και οστεοπόρωσης (απώλεια οστικής μάζας).
Οι άνθρωποι που ασκούνται υπερβολικά συχνά υποφέρουν από άγχος και κατάθλιψη, κακή αντίληψη της εικόνας του σώματός τους, χαμηλή αυτοεκτίμηση και ανησυχούν υπερβολικά για το βάρος τους.
Το να περιορίζει κάποιος την τροφή του σε συνδυασμό με εθισμό στην άσκηση μπορεί να έχει πολύ επικίνδυνες επιπτώσεις και να οδηγήσει ακόμη και στο θάνατο (όπως στην Νευρική Ανορεξία).
13-03-2012, 14:16 #2448
Originally posted by Eli
Σοβαρά δεν σας φαίνονται πολλά; Παιδιά εμένα μου φαίνεται λες και έχω φάει τον άμπακο!!! Την Κυριακή πλέον έχω και κενά μνήμης αν είναι δυνατόν! Απλά θυμάμαι να τσιμπολογάω... Και το στομάχι μου μου κάνει πολλά κόλπα, ρε γ@μώτο με καίει ο οισοφάγος μου... μόλις πήρα ένα σιροπάκι που είναι για τις καούρες και τα σχετικά και ελπίζω να με βοηθήσει. Ούτε νερό δεν μπορώ να πιω γιατί με πειράζει... Μάλλον αυτό που με κάνει να σκέφτομαι ότι έφαγα πολύ είναι ότι έτρωγα ότι να ναι και χωρίς μία συνοχή ή ένα πρόγραμμα και το κυριότερο ένιωθα ότι δεν είχα τον έλεγχο και αυτό με ενοχλούσε πιο πολύ!
Ευτυχώς απόψε το πρόγραμμα έχει γιόγκα, θα πάω να ηρεμήσω και να έρθω λίγο σε επαφή με τον εαυτό μου
13-03-2012, 14:20 #2449
Όλα μαζί ζουζούκα μου... και τα γλυκά, και τα γαριδάκια και η πίτα. Όλα αυτά το σκίζουν το στομάχι μου αν τα φάω σε ποσότητα και για 2-3 συνεχόμενες μέρες. Δεν πειράζει είναι ένας παραπάνω λόγος να επανέλθω.
13-03-2012, 14:21 #2450
Originally posted by Eli
ψυχαναγκαστική άσκηση. Όταν η άσκηση δεν ωφελεί...
Σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία από την Ψυχαναγκαστική ʼσκηση
Υπάρχουν πραγματικοί κίνδυνοι μυοσκελετικών τραυματισμών και μόνιμες βλάβες στα οστά, στους μύες, στους συνδέσμους και στους τένοντες, λόγω των υπερβολικών απαιτήσεων, ειδικά όταν κάποιος δεν επιτρέπει στον εαυτό του να ξεκουραστεί από την άσκηση ή να θεραπευτεί πλήρως από κάποιο τραυματισμό. Καθώς το σώμα ωθείται πέρα από τα όριά του, τα άτομα μπορεί να γίνουν πιο επιρρεπή σε λοιμώξεις και αισθήματα κόπωσης και εξάντλησης.
Επιπρόσθετα, εάν δεν καταναλώνονται τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, το σώμα αρχίζει να διασπά μυϊκή μάζα στην προσπάθειά του να βρει πηγή ενέργειας.
Στις γυναίκες, η υπερβολική άσκηση επηρεάζει την ισορροπία των ορμονών, με αποτέλεσμα την αμηνόρροια (απώλεια εμμήνου κύκλου), προβλήματα γονιμότητας και οστεοπόρωσης (απώλεια οστικής μάζας).
Οι άνθρωποι που ασκούνται υπερβολικά συχνά υποφέρουν από άγχος και κατάθλιψη, κακή αντίληψη της εικόνας του σώματός τους, χαμηλή αυτοεκτίμηση και ανησυχούν υπερβολικά για το βάρος τους.
Το να περιορίζει κάποιος την τροφή του σε συνδυασμό με εθισμό στην άσκηση μπορεί να έχει πολύ επικίνδυνες επιπτώσεις και να οδηγήσει ακόμη και στο θάνατο (όπως στην Νευρική Ανορεξία).
13-03-2012, 14:26 #2451
Ελίνο μου διάβασα ότι η μπανάνα βοηθάει πολύ στις καούρες όπως και κάποια αφεψήματα....
πάντως καλύτερα γιόγκα σήμερα γιατί μπορεί κάτι πιο δυνατό να σου φέρει παλινδρόμηση, είμαι παθούσα γι'αυτό το λέω!!!
:wink1:
13-03-2012, 14:50 #2452
Alma δε νομιζω να μην μπορεις καν να περπατησεις.. απλα βαριεσαι να σηκωθεις να το κανεις.. το εχεις πει και εκατο φορες στον εαυτο σου οτι δε μπορεις να το κανεις, και για τον εγκεφαλο σου ειναι δεδομενο. 16 φορες ειναι αρκετες για να τυπωθει κατι στο υποσεινηδητο και απλα να το επεναλαμβανουμε χωρις δευτερη σκεψη.. ομως δεν ειναι ετσι. σαρεσει δε σαρεσει, η αληθεια ειναι οτι μπορεις μια χαρα να ανεβεις στο διαδρομο να περπατησεις ή τωρα που θα εχει και καλο καιρο και εξω. δε συμφωνω με αυτο που λες οτι οταν στερεισαι και νιωθεις οτι εισαι σε προγραμμα τα πας καλυτερα, αλλωστε μας εχεις πει για αρκετες ασχημες μερες. μετα εχεις τυψεις και ξανα κανεις τριαδες, στερητικες ομως και μετα παλι τα ιδια. δεν γινεται δουλεια ετσι..να ξερεις..κανε τριαδες νοστιμες και χορταστικες , περπατα και λιγο και αν δε δεις διαφορα θα σταματησω να σε πρηζω!!!
13-03-2012, 15:21 #2453
Ναι ζουζούκα μου το ξέρω για τις μπανάνες και για αυτόν τον λόγο και για άλλους πολλούς τρώω αρκετά συχνά, ειδικά σήμερα
. Ήδη νιώθω καλύτερα τώρα, πιστεύω μέχρι αύριο θα είμαι περδίκι! Ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα σήμερα για την γυμναστική και λέω είναι ωραία να κάνω λίγο χαλαρωτική γυμναστική και όχι χοροπήδημα.
ʼλμα μου μην ξεχνάς ότι η άσκηση βοηθάει και στην κατάθλιψη πάρα πολύ! Προσπάθησε αν δεν μπορείς μόνη σου να βρεις κάποια παρέα για να σε τραβάει στο να περπατήσετε. Ξέρω δεν είναι εύκολο απλά σου λέω ότι αξίζει τον κόπο! Όσο για την διατροφή θεωρώ ότι κάνεις το ίδιο λάθος με αυτό που πολλές φορές έχω κάνει και εγώ και μετά τα κάνω μαντάρα, τώρα πια προσπαθώ να αποβάλλω αυτόν τον τρόπο σκέψης. Δεν κάνουμε αυτή τη διατροφή για να χάσουμε κιλά όπως χάνουμε σε μία δίαιτα, με πρόγραμμα και στόχους. Κάνουμε την διατροφή για να είμαστε πλήρης, χορτάτοι, ευχαριστημένοι και να μην κάνουμε υπερφαγικά και παράλληλα με την αύξηση της δραστηριότητας θα βοηθήσουμε το σώμα μας να μειώσει τα ποσοστά λίπους που πλέον θα του είναι περιττά. Αυτό θα πάρει χρόνο πολύ, περισσότερο από τι μία συμβατική δίαιτα, αλλά το θέμα είναι ότι μόνο έτσι θα μπορέσουμε και να τα διατηρήσουμε! Αν μου έθεταν το δίλημμα αν θα ήθελα να χάσω 26 κιλά μέσα σε 3 μήνες ή μέσα σε 2 χρόνια με μεγαλύτερες πιθανότητες να τα διατηρήσω για μία ζωή εννοείται πως θα διάλεγα το δεύτερο! Εσύ τι θα διάλεγες;
13-03-2012, 15:34 #2454
Originally posted by Eli
Ουφ επιτέλους τα κατάφερα να σας διαβάσω!
Καλημερούδια και επίσημα λοιπόν!
Τι να πρωτογράψω για εμένα ειλικρινά δεν ξέρω, έχω και κάποια διατροφικά κενά αυτές τις μέρες που αν σκεφτώ πολύ μπορεί να τα καλύψω. Από την Παρασκευή δεν γράφω στο διατροφικό μου ημερολόγιο, με έχω αφήσει λίγο χύμα. Την Παρασκευή έφαγα κανονικά τα γεύματα μου μέχρι και το απόγευμα και το βράδυ υπέκυψα στα διαόλια που με τρώγανε όλη μέρα.... ο απολογισμός τρεις σακούλες μεγάλες πατατάκια - γαριδάκια και coca cola. ʼκυρο το επεισόδιο και δεν επιτέλεσε και τον σκοπό του δηλαδή να με χαλαρώσει ή να με παρηγορήσει... ακόμη και στον άντρα μου έκανε εντύπωση γιατί είχα τόσο καιρό να κάνω τέτοιο υπερφαγικό που νομίζω του κακοφάνηκε...ήταν πολύ γλυκός μαζί μου βέβαια όπως πάντα και δεν μου είπε τίποτα κακό. Του εξήγησα ότι δεν ένιωθα καλά και να με αφήσει στην ηρεμία μου και το έκανε.
Το Σάββατο ξύπνησα λίγο κάπως. Αποφάσισα να βγω έξω για να νιώσω λίγο άνθρωπος μιας και η κλεισούρα των προηγούμενων ημερών με είχε ρίξει ψυχολογικά πολύ! Εκείνη την μέρα έφαγα:
Πρωινό: 1/2 μπανάνα, 1 κομμάτι πάστα φλώρα (ολικής άλεσης σπιτική)
Πρόγευμα: το παρέληψα...
Μεσημέρι: (έξω) 1/2 αράβικη πίτα με κοτόπουλο και λαχανικά και λίγες τηγανιτές πατάτες
Απόγευμα: 1/2 μπανάνα και 2κ.σ. ξηροί καρποί
Βράδυ: 1 ατομική χωριάτικη σαλάτα, 1 φέτα ψωμί, λίγες τηγανιτές πατάτες, coca cola, 1/2 πανσέτα
Αηδίασα με το κρέας γιατί ο άντρας μου το ζήτησε τηγανιτό και έτσι δεν μπορούσα να το φάω και απλά τσίμπησα λίγο...
Μετά από αυτά το βράδυ με έπιασε πάλι μούρλα, έφαγα γαριδάκια (μισή σακούλα) και δύο φέτες ψωμί με μερέντα σαν υπνωτισμένη!
Την Κυριακή ξύπνησα αργά κατά τις 12.00. Ειλικρινά δεν θυμάμαι καν τι έφαγα όλη μέρα απλά δεν έφαγα υπερβολικά. Έφαγα σίγουρα κανονικό πρωινό νορμάλ, το μεσημέρι έφαγα 2 κομμάτια σπιτική σπανακοτυρόπιτα και το βράδυ πριν βγούμε κάτι έφαγα πάλι αλλά δεν θυμάμαι... κενό
Βγήκαμε έξω ήπιαμε όχι υπερβολικά (1 μεγάλη μπύρα, 3 σφινάκια και πολλά φιστίκια...) και μετά όταν γυρίσαμε σπίτι κατά τις 2.00 το πρωί έφαγα ένα κομμάτι ακόμη πίτα. Ότι να ναι...
Την Δευτέρα άρχισα να αποκτάω και πάλι συνοχή:
Πρωινό 10.00: 4κ.σ. δημητριακά με γάλα και 1/2 μπανάνα
Πρόγευμα 13.00: 1 ελληνική μπάρα, και 1 παξιμαδάκι από χαρούπι (μιαμ μιαμ)
Μεσημέρι 15.30: 1 ομελέτα με 2 αυγά, λίγο γάλα, 1 πιπεριά, μανιτάρια και φέτα, 1 φέτα ψωμί
Απόγευμα 19.00: 1 αχλάδι, λίγο μπανάνα, 2 παξιμαδάκια χαρουπιού
Γυμναστήριο Ταε Μπο 8.00-9.00
Απόγευμα 2ο 9.30: 1 παξιμαδάκι χαρουπιού
Βραδινό 22.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ με 2κ.σ. βρώμη, 1κ.σ. τριμμένο λιναρόσπορο, 1 κ.σ. δημητριακά βρώμης, 1/2 μπανάνα, 1κ.σ. σταφίδες
Στις 2.00 έφαγα ένα μικρό κομμάτι σπανακοτυρόπιτα και 40γρ περίπου σοκολάτα γάλακτος
Και είχε τέτοια όρεξη όλη μέρα χθες ρε παιδιαααα, ανοίγει η όρεξη μου πολύ όταν τρώω ανεξέλεγκτα και βλακείες...
Εννοείται πως εδώ και 2 μέρες έχω φοβερές καούρες σχεδόν όλη μέρα...:no:
Τουλάχιστον το στομάχι μου ξέρει να μου λέει πλέον φτάνει τόσο!
Αυτά ήταν τα καμώματα μου για τις μέρες που περάσανε και εύχομαι να μην μου ξανασυμβούν σύντομα... αχ νιώθω τον οισοφάγο μου να καίει αυτή τη στιγμή που σας μιλάω... Υπόσχεση για αυτές τις μέρες, κάθε μέρα δραστηριότητα οπωσδήποτε! Και από διατροφή κάνω τρίωρα και τριάδες απαρέγκλιτα και βλέπω αν δεν αντέχω τρώω και κάτι έξτρα αλλά με προσοχή στην επιλογή...
Παρατηρησε λιγακι το Σαββατο σου, το οποιο δεν ειναι και απο τις πιο σουπερ μερες σου.. πρωι ελαχιστη πρωτεινη(ποσο γαλα και αυγο ναχει ενα κομματι παστα φλορα..) σνακ οχι, μεσημερι οχι κανονικο φαι-ησουν εξω βεβαια..- και βραδυ επισης ελαχιστη πρωτεινη-εκτος αν εφαγες τυρακι γιατι λες χωριατικη..παντως κοκα κολα =ζαχαρη πατατες απλοι υδατανθρακες αρα η γλυκοζη πεφτει αποτομα και οταν πεσει θες κατι επειγοντως..
Κυριακη μετα το αλκοολ .. αν εχεις φαει εξω φυστικια τα οποια αυξανουν την ορεξη ακομα κι εκει που δεν υπαρχει,, δοκιμασε αλλη φορα να παρεις απο εξω 1 μπουκαλι νερο και να πεις οσο μπορεις περισσοτερο ή οταν γυρισεις σπιτι..το πιθανοτερο να μη θελεις να φας ή αν θελεις δεν θα λυσας και θα εισαι ενυδατωμενη..
πατατακια-γαριδακια εχετε σπιτι συνηθως?? εγω αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι μπορεις να μην τα εχεις καθολου μες το σπιτι και οταν θες να γουρουνιασεις, ειδικα βραδιατικα να επιλεγεις πιο quality food, οπως καροτακια, αγγουρακια κτλ με ενα ντιπ που γουσταρεις πολυ. και λιγο γραβιερα αν θελεις.. ή πιτσα σε πιτακια ολικης και με δικα σου υλικα..
Καλη γιογκα σημερα, και να τρως καλα! σε καμια περιπτωση στερητικα..! σ αγαπαμε ρε!
13-03-2012, 15:53 #2455
Μόλις έκανα ένα σούπερ χορταστικό γεύμα με φακές, ψωμί, ελιές και ταραμά! Ε μετά από αυτό σιγά να μην πεινάσω χιχιχιχι.
Ρε συ Αγγελάκι μου λες να μην ξέρω τι μαμακίες έκανα; Απλά δεν είχα θέληση και όρεξη για διατροφή, έκανα ότι να ναι! Το βράδυ η χωριάτικη πράγματι είχε μία μερίδα φέτα γιαυτό και απαρνήθηκα το κρέας που ήταν τηγανιτό και μου έκατσε στον λαιμό. Κάποια πράγματα απλά δεν μπορώ να τα φάω! Όσο για τα γαριδάκια - πατατάκια είναι το μοναδικό πράγμα που δεν επιτρέπω ποτέ να υπάρχει σπίτι! Τα θεωρώ άχρηστα και επιβλαβή και δεν θέλω να τα τρώμε, απλά όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ είναι παλιά υπερφαγική συνήθεια που σε φάσης κακής ψυχολογίας μπορεί να υποκύψω. Αν υποκύψω δε τότε τραβιέμαι και πάω να τα αγοράσω, ποτέ νωρίτερα, θα πρέπει να φτάσω στο αμήν! Ε όχι και να έχω τον διάολο μέσα στο σπίτι μου τστστσ! :lol:
Όλες οι άλλες τροφές είναι επιτρεπόμενες μέσα στο σπίτι μας, με τον γνώμονα να είναι όσο πιο υγιεινές γίνεται ανάλογα βέβαια και με τα οικονομικά μας. Αυτό σημαίνει ότι στο σπίτι μας τις περισσότερες φορές έχει και γλυκά και κάποια μορφή σοκολάτας. Θεωρώ ότι στα πλαίσια μίας νορμάλ διατροφής θα πρέπει να έχω τα πάντα στο σπίτι μου αλλά να μπορώ να τα τρώω τις σωστές ώρες με τους σωστούς συνδυασμούς. Αν τώρα κάποια περίοδο νιώθω ιδιαίτερα ευάλωτη προσπαθώ να μην έχω σοκολάτες στο σπίτι αλλά αυτές δεν τις φέρνω μόνο εγώ... μπορεί να τις φέρει και ο άντρας μου... οπότε εκεί απλά το παλεύω.
Όταν είμαι καλά δεν τίθεται θέμα υπερφαγικού, το πολύ πολύ να φάω λίγο παραπάνω, αλλά αυτό δεν με πειράζει. Αλλά ρε συ Αγγελική το ξέρεις και εσύ ως βουλιμική, όταν γυαλίσει το μάτι μου και θέλω να καταπιώ τον κόσμο δεν θέλω να το κάνω με υγιεινές τροφές συνήθως αλλά με βλακείες και ακόμη και να μην τις έχω στο σπίτι θα πάω να τις αγοράσω, δεν με σταματάει τίποτα! Ακόμα και αν φάω ένα πλήρες υγιεινό γεύμα, μπορεί απλά να με φρενάρει στην ποσότητα, αυτό μόνο! Εκείνη τη στιγμή τα αγγουράκια και τα καροτάκια με ντιπ σπιτικό δεν μου κάνουν κουκου πως να στο πω! :lol:
Θα το δουλέψω κι άλλο το θέμα και όταν βλέπω τον εαυτό μου να φτάνει σε τέτοια όρια θα φροντίζω να κάνω κάτι σπιτικό, όπως μία σπιτική πίτσα και τουλάχιστον να τρώω παραπάνω αλλά από κάτι νορμάλ που δεν θα μου χαλάσει το στομάχι. Την επόμενη φορά, που ελπίζω να αργήσει, θα το δοκιμάσω μήπως και αποφύγω τα χειρότερα...
Πάντως γενικά αυτό το τριήμερο ήμουν στον κόσμο μου, ειλικρινά δεν με ένοιαζε καθόλου να κάνω διατροφή, μην τα ρωτάς, αντίδραση ήταν και πέρασε καμιά φορά με πιάνει. Απλά δεν ήθελα να σκέφτομαι...Είναι δύσκολο να αλλάξουμε ακόμη και αν ξέρουμε ότι αλλάζουμε προς το καλύτερο...
13-03-2012, 16:10 #2456
Originally posted by Eli
το ξέρεις και εσύ ως βουλιμική, όταν γυαλίσει το μάτι μου και θέλω να καταπιώ τον κόσμο δεν θέλω να το κάνω με υγιεινές τροφές συνήθως αλλά με βλακείες και ακόμη και να μην τις έχω στο σπίτι θα πάω να τις αγοράσω, δεν με σταματάει τίποτα! Ακόμα και αν φάω ένα πλήρες υγιεινό γεύμα, μπορεί απλά να με φρενάρει στην ποσότητα, αυτό μόνο! Εκείνη τη στιγμή τα αγγουράκια και τα καροτάκια με ντιπ σπιτικό δεν μου κάνουν κουκου πως να στο πω! :lol:
13-03-2012, 16:31 #2457
Πάλι καλά ζουζούκα μου τυχερή ήσουν! Αχ αυτή η σοκολάτα ρόφημα θαύματα κάνει μα το Θεό! Εγώ που έχω έναν ολόκληρο Σκλαβενίτη έξω από την πόρτα μου τι να πω! Εμ και να θέλω να αγιάσω άμα γυαλίσει το ματάκι δεν γίνεται με τίποτα, έχω την εύκολη πρόσβαση με απεριόριστη ποικιλία! :lol:
13-03-2012, 16:39 #2458
Originally posted by Eli
Πάλι καλά ζουζούκα μου τυχερή ήσουν! Αχ αυτή η σοκολάτα ρόφημα θαύματα κάνει μα το Θεό! Εγώ που έχω έναν ολόκληρο Σκλαβενίτη έξω από την πόρτα μου τι να πω! Εμ και να θέλω να αγιάσω άμα γυαλίσει το ματάκι δεν γίνεται με τίποτα, έχω την εύκολη πρόσβαση με απεριόριστη ποικιλία! :lol:
επίσης μασούλαγα κάτι κορν φλέικς-μπουκίτσες της μάνας μου που είναι πολύ γλυκά και την Κυριακή το βράδυ μου είπε ότι της τα 'φαγα...."το ξέρω" ήθελα να της πω αλλά δεν είπα τίποτα! Πήγα χθες και της πήρα καινούργιο κουτί! που να της εξηγώ τώρα.....!!!!?????
13-03-2012, 17:03 #2459
:lol:
E και εσύ πες της είχα μια λιγούρα! Τι ποιο φυσιολογικό! Εμ και η μαμά να μην έχει ένα γλυκάκι στο σπίτι, κάτι για τις δύσκολες ώρες; Πάλι καλά που της έφαγες μόνο τα ποπ κορν και όχι και τα ντουλάπια! :lol:
13-03-2012, 17:08 #2460
Originally posted by Eli
:lol:
E και εσύ πες της είχα μια λιγούρα! Τι ποιο φυσιολογικό! Εμ και η μαμά να μην έχει ένα γλυκάκι στο σπίτι, κάτι για τις δύσκολες ώρες; Πάλι καλά που της έφαγες μόνο τα ποπ κορν και όχι και τα ντουλάπια! :lol:
κορν φλέικς ήταν, όχι ποπ κόρν! είχα και κάτι ποπ κορν πλάκα στην πλάκα αλλά βαριόμουνα μέχρι και να τα βάλω στον φούρνο μικροκυμάτων! Ήθελα έτοιμο πράγμα, να σαλεύει! χαχαχχαχαχα
πάντως το απόγευμα θα της πάω αυτή τη συνταγή να δω πως θα της φανεί, την έχω τρελάνει! http://www.sidagi.gr/section/kurios-...io-xortofagiko
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή