τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 165
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 165 of 427 FirstFirst ... 65115155163164165166167175215265 ... LastLast
Results 2,461 to 2,475 of 6392
    Senior Member
    Originally posted by Eli
    Καλησπέρα Αννούλα μου,
    Είπες θα την ελαττώσεις λίγο την γυμναστική μιας και ένιωθες αδυναμία...
    γεια σου Eli,το'χα πει ε; δεν το σκεφτομουνα αυτό εκινη την στιγμη. Απο σημερα τέρμα νομιζω. Εκανα λιγο χορο όμως και μάρεσε πολύ. Δεν μπορω να κάθομαι συνέχεια,αφου και τωρα το πόδι μου κινείται απο μόνο του,εγω κοιμάμαι όμως! :yawn:

Senior Member
    Originally posted by zouzouka

Καλημέρα κοριτσάκια!
    Βρε καλό μου εσύ τι ώρα κάνεις γυμναστική? Δεν έχεις υπερένταση μετά? Εγώ φανταστείτε που τελειώνω κατά τις 8 τη γυμναστική συνήθως, κοιμάμαι μετά τις 12 σίγουρα!
    Στο δωμάτιο σου κάνεις γυμναστική? έχεις διάδρομο ή κάποιο όργανο?
    Εμείς έχουμε πάρει έναν διάδρομο που δεν τον χρησιμοποιώ παρά σπάνια! Κυρίως οι δικοί μου τον χρησιμοποιούν!
    Εγω δεν έχω ωρα,απλα δεν μπορω να κάθομαι κ οταν καθομαι παλι δεν θελω να σταματω να κινούμαι.Αλλα αν θα ερχοταν καποιος κοντα μου ,εγω δεν κάνω τιποτα,φυσιολογικά όλα.. Στο δωματιο μου,φυσικά δεν θέλω να ξέρει κανεις τιποτα. Απο μονη μου ασκησεις, εύχομαι να ειχα δικο μου γυμναστηριο μεσα στο δωματιο!

Senior Member
    Λοιπόν κορίτσια μου.....Σήμερα :

ΠΡΩΙ= 3 μανταρίνια +5 κρακεράκια των 20 θερμίδων έκαστο
    ΑΠΟΓΕΥΜΑ= Τονοσαλάτα με μεγάλο τόνο σε νερό, μαρούλι, σέλερυ, πρ.πιπεριά, μαιντανό, λάιμ και λεμόνι χωρίς λάδι
    ΚΑΙ 5 κομματάκια ( σαν λωριδίτσες ) carrot cake των weight watchers, με 400 θερμίδες περίπου όλες....

Senior Member
    Γεια σου αστεροσκονη!!! μερες εχουμε να σ ακουσουμε!! θελεις να χασεις αν θυμαμαι καλα.. πως νιωθεις αληθεια με αυτα που εφαγες σημερα? νιωθεις χορτατη? ενεργεια ειχες ολη μερα??

Senior Member
    Χαχαχα να χάσω θέλω αλλά με αυτά που έφαγα σήμερα δε μου φαίνεται μάλλον!!! Ήθελα οπωσδήποτε γλυκό και...υπέκυψα...Περπάτησα και κάμποσο βέβαια θα κάνω και ελλειπτικό... Ναι κοριτσάκια μου δε με ακούσατε γιατί....πολλά τα γιατί και θα πρέπει να ανοίξω τόπικ ψυχοθεραπείας!!! Χορτάτη λέει???Έσκασα....

Σου φαίνονταιν πολλά ε? Και κακώς κατανεμημένα...φαντάζομαι! Και δίκιο θα'χεις...:sniff::sniff::sniff::sniff::sniff ::sniff::sniff::sniff::sniff::sniff:

Senior Member
    ASTEROSKONI μου πάλι λιγα ειναι για ολη μερα .......... δεν πεινας αληθεια ;;;

Senior Member
    λιγα ειναι ναι.. πολυ λιγα για πρωινο.. μεσημερι χωρις λιγο λαδακι??? πως θα απορροφηθουν ολες οι λιποδιαλυτες βιταμινες?? λειπει και κατι σε υδατανθρακα.εστω κατι πολυ λιγο.. εχεις παρει παντως πολυ λιγη πρωτεινη για να κανεις και γυμναστικη.. εσυ ξερεις βεβαια..αναλογα πως νιωθεις με αυτα που τρως..
    κι εδω ψυχοθεραπεια κανουμε!! αν θες να τα μοιραστεις πες μας..

Senior Member
    Ας γραψω τα σημερινά μου :

Πρωι (8.30πμ.): 2 πορτοκάλια , 1 τοστ με ψωμι πολυσπορο , 1 γαλλικο γαλα

Ενδιάμεσα (11.30πμ.): 1 μπαρα , 1/2 μπανανα

Γευμα (15.00μμ.): σουπα ρυζι με κοτοπουλο βραστο και σαλατα αναμεικτη

Απογευμα (19.00μμ): 1 πορτοκαλι , 3 χουρμαδες και 1 μικρο παξιμαδακι με μια φετα κιτρινο τυρι

Βραδυ(22.00μμ): ............. δεν ξερω εχω κολησσει , μαλλον φρεσκο φρουτο και παξιμαδι με τυρι , θα δω .................

Senior Member
    Λείπει υδατάνθαρακας? Τα φρούτα δεν έχουν/ Επίσης τα κρακεράκια? Και το κέικ που είχε 400 θερμίδες...? Εγώ νόμιζα πως υπερυδατανθρακιάστηκα σήμερα...

Όχι δεν πεινάω ευτυχώς:thumbup:

Το καλό είναι ότι έκοψα το φαγητό μετά τις 8-9 οπότε αού έφαγα το μεσημεριανό μου ουσιαστικά το απόγευμα, τώρα δε γίνεται να ξαναφάω...

Senior Member
    εννοω λειπει υδατανθρακας απο το μεσημεριανο σου. τα λαχανικα εχουν υδατανθρακες αλλα αλης κατηγοριας..ειναι στην κατηγορια του "φρεσκου" οπως και τα φρουτα. προσπαθησε να μην τρως συμφωνα με τις θερμιδες αλλα συμφωνα με τις ομαδες τροφιμων, να συνδυαζεις σωστα αυτα που θελεις να φας για να εχεις πιο πολυ ενεργεια,διαθεση,πληροτητα-->ικανοποιηση..

Senior Member
    Originally posted by ~aggelaki~
    εννοω λειπει υδατανθρακας απο το μεσημεριανο σου. τα λαχανικα εχουν υδατανθρακες αλλα αλης κατηγοριας..ειναι στην κατηγορια του "φρεσκου" οπως και τα φρουτα. προσπαθησε να μην τρως συμφωνα με τις θερμιδες αλλα συμφωνα με τις ομαδες τροφιμων, να συνδυαζεις σωστα αυτα που θελεις να φας για να εχεις πιο πολυ ενεργεια,διαθεση,πληροτητα-->ικανοποιηση..

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: :yes::thumbup:

Senior Member
    αντε να γραψω τι έιχα σήμερα
    1 φλυτζάνι γάλα σοκολάτας
    3 μικρές πατάτες

γελασα με ενα περιοδικό σημερα. Κατι φωτογραφιες που καταλάβα οτι ηταν ψεύτικες αυτη τη φορά.Ητανε πολύ φωτεινες στο προσωπο,ακομη λιγο και θα διεγραφαν την μυτη απο το πρόσωπο :yes:

Πως ήταν η μέρα σας;

Senior Member
    Ax Elaki πως σε καταλαβαίνω!!!!
    Κ εμένα όταν με πιάνει μανία για αυτές τις τροφές, εκείνοι οι δαίμονες του μυαλού που λέγαμε,δεν μου περνάει :flaming: κ θέλω συγκεκριμένα τρόφιμα κ σε συγκεκριμένες ποσότητες για να πω οκ:regan: π.χ το Σάββατο εως το μεσημέρι όλα μια χαρά, το απόγευμα που βγήκα έφαγα μισή κρέπα με μια μπάλα παγωτό κ αργότερα ένα χάμπουργκερ με κοτόπουλο, οκ δεν είναι κ οι πιο υγιεινές επιλογές αλλά θα μπορούσα να σταματήσω εκεί. Για το Σάββατο σταμάτησα αλλά επειδή μου είχε καρφωθεί στο μυαλό πως χάλασα τη διατροφή μου ήθελα να φάω συγκεκριμένα πράγματα, τη Κυριακή είχα μια βαρεμάρα που δεν βγήκα καν απο το σπίτι μου, ε κ τη Δευτέρα έκανα το υπερφαγικό όπως το ήθελα:flaming::flaming::flaming:
    Σήμερα επανήλθα κ έχω παρατηρήσει πως μετά απο τα υπερφαγικά έχω μεγαλύτερη επιθυμία να μπω σε σωστή διατροφή κ αυτό με τις τρυάδες - δυάδες!!!!!
    Για εμένα είναι πολύ μεγάλο βήμα γιατι παλαιότερα δυσανασχετούσα κ σκεφτόμουνα το επόμενο υπερφαγικό :crazy:

Senior Member
    Ασ γράψω τα σημερινά, αν κ ζορίστηκα!

Πρωί
    ~ γάλα
    ~ δημητριακά
    ~ δαμάσκηνα αποξηραμένα

Πρόγευμα
    ~ 1 πορτοκάλι
    ~ 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης
    ~ 1φ.κασσέρι

Μεσημέρι
    ~ ψάρι
    ~ μπρόκολο
    ~ 1φ.ψωμί ολικής + 1κ.σ σκορδαλιά

Απόγευμα
    ~ 1 μπανάνα
    ~ 1digestive

Βράδυ
    ~ 2 ντακάκια με φέτα + ελιές

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια μου! Αννούλα μου πως νιώθεις σήμερα;
    Εγώ καλά είμαι, για την ακρίβεια πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες. Έφαγα σωστά, πήγα και έκανα και γιόγκα τώρα το βράδυ και μετά ζεστό μπανάκι, κουβερτούλα και βούλιαγμα στον καναπέ!
    Όλα τα περιοδικά ʼννα μου να θυμάσαι ότι προβάλλουν έναν ψεύτικο κόσμο! Ρίξε μόνο μία ματιά γύρω σου αγάπη μου και θα το καταλάβεις. Ο κόσμος που προβάλλουν απλά δεν υπάρχει, είναι ένας πλαστικός κόσμος που υπάρχει μόνο στην τηλεόραση και τον προβάλουν για να προωθούν τον υπερκαταναλωτισμό! Πάρε αυτό το προϊόν θα σε κάνει όμορφη, αγόρασε την τάδε μάρκα και θα έχεις αξία! Είναι όλα ΨΕΜΜΑΤΑ! Μην χάφτεις το παραμύθι τους Αννούλα μου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να είσαι δυστυχισμένη γιατί ποτέ δεν θα μπορέσεις να είσαι τόσο όμορφη όσο το μοντέλο στην φωτογραφία την επεξεργασμένη και γιατί ποτέ δεν θα είσαι αρκετά πλούσια για να αγοράσεις όλα αυτά που δείχνουν τα περιοδικά. Η καλύτερη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να πετάξεις όλα τα περιοδικά σου και να βγεις να ζήσεις στον πραγματικό κόσμο, αυτόν έξω από την πόρτα σου .