Results 2,521 to 2,535 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
15-03-2012, 13:07 #2521
Αγγελάκι μου αν είναι δερματολόγος εξειδικευμένος αυτός που θα στο κάνει ή πτυχιούχος αισθητικός έμπειρος δεν έχεις φόβο. Και ναι κάνουν και για την ακμή. Βασικά καθαρίζουν το δέρμα σε βάθος και στην αδερφή μου τουλάχιστον ρύθμισαν πολύ την έκκριση σμήγματος. Έτσι με τα πίλινγκ πρώτον καθάρισε το δέρμα της, έγινε πιο φρέσκο και σφριγηλό και τα σημάδια που είχε από την ακμή απαλύνθηκαν πάρα πολύ. Δεν περίμενε ότι θα καθαρίσει και από τα σπυριά αλλά τελικά έγινε και αυτό το θαύμα! Δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει στην δική σου περίπτωση πάντως και μία άλλη φίλη μου που κάνει έχει δει βελτίωση στην ακμή της και αυτή σημειωτέων για πολύ καιρό κατά διαστήματα έπαιρνε και χάπια για την ακμή...αλλά δεν έχει δει μόνιμο αποτέλεσμα ακόμη ούτε με τα χάπια ούτε με τα πίλινγκ. Αυτή όμως είχε σοβαρότερο πρόβλημα και δεν ξέρω και αν η δερματολόγος που πάει είναι αρκετά καλή...
- 15-03-2012, 16:37 #2522
οχι μαρια μου δεν με επηρεαζεται αρνητικα..
δεν ξερω..καταθλιψη γενικά..ισως γιάυτο.
15-03-2012, 19:33 #2523
Kοριτσια καλησπερα ........... απο χτες ειμαι χαλια μαυρα .......................για την ακριβεια ξεκινησα κανονικα τις τριαδες μου απο το και ενυσχημενες οχι διαιτητικες .............αλλα ειναι να αδιαθετησω σημερα, αυριο . Απο το μεσημερι ομως και μετα με επιασε μια επιθυμια , λυσσα θα ελεγα για σοκολατα . τετοια επιθυμια δεν με εχει πιασει ή τουλαχιστον ειχε πολυ καιρο να με πιασει. Να σκεφτειτε οτι μια η ωρα τη νυχτα τραβολογουσα τον αντρα μου να βρω κρεπα με σοκολατα να παρω .............. Ειπα οτι σημερα θα αδιαθετησω και θα ηρεμησω αλλα ακομα τιποτα ........... μονο φοβερος πονοκεφαλος με πιανει με την αδιαθεσια ενιοτε και ταση προς εμετο και η ιδια λυσσα για γλυκα και κυριως για σοκολατα ............... τι θα θα κανω, εχω αδειασει τα ντουλαπια .............. σοκολατες βεβαια δεν εχω αλλα οτι ειχα τα εφαγα μετα τις τριαδες ......... οι τριαδες τριαδες ομως!!! εντελως οξυμωρο ............. εχει περασει καμια σας απο αναλογη φαση ;;;; κοντευω να σκασω και μεταφορικα και κυριολεκτικα ............. γιατι οι γυναικες ταλαιπωρουμαστε ετσι ;;;;;
15-03-2012, 20:09 #2524
Alma μου γλυκεια!! μην αγχωνεσαι και μην πανικοβαλλεσαι και μην κλαις τη μοιρα σου επειδη εισαι γυναικα και επειδη πεινας συνεχεια.. δε συμβαινει μονο σε σενα.. αυτο που θα σου προτεινα ειναι να κανεις ενα ωραιο μπανιο με ωραιο αφρολουτρο και ζεστο νερακι και στη συνεχεια να πας να λιωσεις στον καναπε με χαλαρη μουσικουλα.. και κανε ωραιες σκεψεις..προσπαθησε να μην κανεις αρνητικες σκεψεις αλλα χαρουμενες, ευχαριστες!! σκεψου πραγματα που θελεις να κανεις, οραματισου το καλοκαιρι σου..
15-03-2012, 20:43 #2525
Originally posted by Alma libre
Kοριτσια καλησπερα ........... απο χτες ειμαι χαλια μαυρα .......................για την ακριβεια ξεκινησα κανονικα τις τριαδες μου απο το και ενυσχημενες οχι διαιτητικες .............αλλα ειναι να αδιαθετησω σημερα, αυριο . Απο το μεσημερι ομως και μετα με επιασε μια επιθυμια , λυσσα θα ελεγα για σοκολατα . τετοια επιθυμια δεν με εχει πιασει ή τουλαχιστον ειχε πολυ καιρο να με πιασει. Να σκεφτειτε οτι μια η ωρα τη νυχτα τραβολογουσα τον αντρα μου να βρω κρεπα με σοκολατα να παρω .............. Ειπα οτι σημερα θα αδιαθετησω και θα ηρεμησω αλλα ακομα τιποτα ........... μονο φοβερος πονοκεφαλος με πιανει με την αδιαθεσια ενιοτε και ταση προς εμετο και η ιδια λυσσα για γλυκα και κυριως για σοκολατα ............... τι θα θα κανω, εχω αδειασει τα ντουλαπια .............. σοκολατες βεβαια δεν εχω αλλα οτι ειχα τα εφαγα μετα τις τριαδες ......... οι τριαδες τριαδες ομως!!! εντελως οξυμωρο ............. εχει περασει καμια σας απο αναλογη φαση ;;;; κοντευω να σκασω και μεταφορικα και κυριολεκτικα ............. γιατι οι γυναικες ταλαιπωρουμαστε ετσι ;;;;;
Και εγω αυτό λεω γιατί να ταλαιπωρούμαστε ετσι εμείς οι γυναίκες? όλα εμείς τα τραβάμε..οι αντρες τι εχουν? τι ζόρια τραβανε? ΤΙΠΟΤΑ..
15-03-2012, 21:22 #2526
Alma οοουυυυυ συνέχεια βρίσκομαι στην ίδια θέση με τη δική σου!
Εγώ στη θέση σου θα έτρωγα ότι ήθελα κυρίως χωρίς τύψεις κ μετά θα συνέχιζα κανονικότατα τις τριάδες!
Eli μόλις διάβασα τη συνταγή κ μου τρέχουν τα σάλια, αύριο βουρ θα πάω για τ υλικά να την κάνω καθώς είμαι κ λιχούδο !!!!!!!!!!!!!!
aggelaki θέλουμε τη συνταγή για τα παξιμάδια!
15-03-2012, 21:37 #2527
Καλησπέρα κοριτσάρες!
Break την συνταγή την είχε γράψει το Αγγελάκι σε παλιότερη σελίδα αλλά θα πρέπει να είσαι ντετέκτιβ Τζίνα για να την βρεις! :lol:
Την έχω αποθηκεύσει κάπου όταν την βρω θα την αναρτήσω, αν δεν την έχει εύκαιρη το Αγγελάκι μας.
ʼλμα μου εγώ πρόσφατα για τον ίδιο λόγο πήρα συμπλήρωμα μαγνησίου από το φαρμακείο, αυτό στα μπουκαλάκια που παίρνουν οι έγκυες. Επειδή και εγώ παθαίνω την πλάκα μου κάθε φορά που περιμένω περίοδο και πεινάω σαν λύκος και θέλω σοκολάτα σαν τρελή αποφάσισα να δοκιμάσω να πάρω συμπλήρωμα μαγνησίου για να δω αν θα έχει διαφορά. Η θεωρία λέει ότι πριν την περίοδο αποζητούμε την σοκολάτα γιατί έχουμε αυξημένες ανάγκες σε μαγνήσιο, οπότε είπα να δοκιμάσω να ενισχύσω λίγο τον οργανισμό μου... θα δείξει άμα δουλεύει θα σας ενημερώσω. Πάντως θα σου πρότεινα να έχεις εκείνες τις μέρες μαύρη σοκολάτα στο σπίτι και να τρως γιατί το σώμα σου το χρειάζεται και είναι κρίμα να στερείσαι τόσο. Μπράβο που κράτησες τα γεύματα σου και τις τριάδες παρά τα επιπλέον τσιμπολογήματα
15-03-2012, 21:41 #2528
Ax koριτσια αλλες φορες πεαρνανε ανωδυνα αυτες οι μερες αλλα μερικες φορες ειναι σκετη κολαση .........
Eli moy ναι πηγε να ειναι καλα .............. break dυστυχως και κρεπα εφαγα και σοκολατα και ολα τα καλα ..............με τη φυση δεν τα βαζω ............... ειναι κατι που δεν το ελεγχω............. μολις περασουν θα επανελθω στις τριαδες που σαφως και τωρα κανω αλλα κανω και παρασπονδιες ...........
15-03-2012, 21:43 #2529
Να ξερες ʼλμα μου τι έχω κατεβάσει και εγώ προ περιόδου! Καμιά φορά πεινάω όλη την εβδομάδα πριν αδιαθετίσω! Μιλάμε σαν τρελή!!!
15-03-2012, 21:45 #2530
Εli mou με παρηγορει αφανταστα αυτο γιατι απο χτες τρωω , τρωω , τρωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!
15-03-2012, 22:13 #2531
Ο διαιτολόγος μου είχε προτείνει να παίρνω συμπλήρωμα μαγνησίου λόγω της υπερβολικής επιθυμίας μου για γλυκά κ ομολογώ πως με είχε βοηθήσει πάρα πολύ!!!!
15-03-2012, 22:21 #2532
Κορίτσια εαν έχουμε κάποια συνταγή λέω να την αναρτήσουμε σ' αυτό το τόπικ http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=1469&page=1 ώστε να μην χάνονται!
Τι λέτε?
Εli βάλε τη συνταγή με το κοτόπουλο,το κέικ κ τα βρωμομπίσκοτα!!!
15-03-2012, 22:40 #2533
Μανάρι τις έχω βάλει στο άλλο τόπικ ... http://www.eatingdisorders.gr/forum/...e=13#pid201487
15-03-2012, 22:48 #2534
Originally posted by Eli
Μανάρι τις έχω βάλει στο άλλο τόπικ ... http://www.eatingdisorders.gr/forum/...e=13#pid201487
Ας γράψω τα χθεσινά
Πρωί
~ γάλα
~ δημητριακά
~ δαμάσκηνα
Πρόγευμα
~ 1 πορτοκάλι
~ 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης
~ 1 φ.τυρί κασσέρι
Μεσημέρι
~ ομελέτα
~ σαλάτα μαρούλι