Results 2,566 to 2,580 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
17-03-2012, 22:13 #2566
Οι σημερινές τριάδες μου
Πρωί
~ γάλα
~ δημητριακά
~ 3 δαμάσκηνα αποξηραμένα
Πρόγευμα
~ 1 πορτοκάλι
~ 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης
~ 1φ.τυρί κασσέρι
Μεσημέρι
~ 2 μπιφτέκια
~ 1κ.σ τζάτζίκι
~ σαλάτα (ντομάτα - κρεμμύδι)
~ 1 πίτα για σουβλάκι ολικής
Απόγευμα
~ 1 μπανάνα
~ 1 μπάρα
Αργά το απόγευμα ένα αναψυκτικό light στη καφετέρια, δεν πήρα χυμό γιατί είχα κάνει τη δυάδα.
Βράδυ
~ 2 ντακάκια με μτομάτα, φέτα κ ελιές
- 18-03-2012, 02:18 #2567
Alloha!!! Βλεπω Ελη κι εσυ εδω?? μολις γυρισα απο θεσσαλονικη , ειχα παει με γονεις-κλασικα- και κατσαμε για φαι σε ενα ωραιο εστιατοριο.. εφαγα μαλλον παραπανω απο οτι θα ετρωγα σπιτι αλλα ηταν τοσο νοστιμα!!! δεν τα γραφω να μην σου ανοιγω την ορεξη βραδιατικα,δε θελω! αυριο θα σας πω! το ευχαριστηθηκα πολυ και ηδη τα εχω χωνεψει! πως ηταν η μερα σου? το σεμιναριο καλο?
18-03-2012, 09:18 #2568
Καλημέρα αγαπημένες!
Αγγελάκι μου ναι μπήκα χθες αλλά κουράγιο δεν είχα να γράψω απλά σας διάβασα και μετά πήγα να ξαπλώσω. Το σεμινάριο πολύ ωραίο αλλά σήμερα προβλέπεται καλύτερο. Ο τίτλος του "ψυχολογικές παρεμβάσεις στην παχυσαρκία" και σήμερα θα μιλήσει ενδοκρινολόγος και ρεφλεξολόγος εκτός από την ψυχολόγο.
Περάσαμε ωραία χθες, είδα κόσμο που είχα να δω καιρό, μετά ήρθε και η αδερφή μου και πήγαμε για καφέ με φιλενάδες στο κέντρο και στη συνέχεια γύρισα σπίτι και φύγαμε και με τον άντρα μου να πάμε με φίλους για φαγητό. Γενικά όλη η μέρα πέρασε με φίλους και με βόλτες από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και ήταν πολύ αναζωογονητικό!
Έφαγα και εγώ χθες το βράδυ παραπάνω απ ότι ήθελα αλλά ευτυχώς όλη μέρα έφαγα πολύ σωστά και ελαφριά οπότε δεν με πείραξε τόσο.
Μαράκι καλά έκανες και την τσάκισες την μπιζόλα σου! Μην νιώθεις άσχημα τώρα επειδή έφαγες το ίδιο 2 φορές μέσα στην βδομάδα! Έχουμε να νιώθουμε για πολλά τύψεις μην νιώθεις και γι αυτό που εξάλλου είναι και ότι πιο φυσιολογικό! Εγώ χθες έφαγα κρέας μεσημέρι, βράδυ!unk:
Αγγελάκι μου ο κιμάς δεν χρειάζεται απαραίτητα να τσιγαριστεί για να γίνει νόστιμος! Εγώ τον τσιγαρίζω με το κρεμμύδι σχεδόν στον ατμό με ελάχιστο λάδι (1κ.σ.) και γίνεται τέλειος! Απλά με τα μακαρόνια δεν τον επιλέγω γιατί πρέπει να φάω περιορισμένη ποσότητα και δεν με καλύπτει, έτσι προτιμώ να τον τρώω σε μπιφτέκια. Τον ζυμώνω με βρώμη, αυγό, μπαχαρικά και λαχανικά και γίνονται τέλεια τα μπιφτέκια και πολύ αφράτα
.
Σας φιλώ, πρέπει να φύγω! Θα τα πούμε το βράδυ αν δεν είμαι πτώμα! Έχω και ζούμπα το απόγευμα μετά το σεμινάριο και θα είμαι φουλ όλη μέρα πάλι! αααααχ τι ωραία ζωντάνεψα!
18-03-2012, 09:42 #2569
Καλημερα, καλημερα!! μονο 6 ωρες υπνο δυστυχως.. δεν ξυπνησα απο πεινα, μαλλον επειδη εχω συνηθισει να ξυπναω νωρις.. θα γραψω καμια τριαδα, ξεκινωντας απο χθες..
Σαββατο..
07 40 3 ακτινιδια + 1 μπανανα + μελι + κεφιρ + παξιμαδ ζεας
10 00 μιση ωρα τρεξιμο
11 15 4 πολυ μικρα ακτινιδια + λιγο στραγγιστο 2% + λιγο μελι
14 30 1 σκουμπρι + λιγο καβουρι + ροκα σπανακι + κουνουπιδι + λιγο ψωμι ζεας
18 30 2 ακτινιδια μικρα + 1 μπανανα μικρη + 1 παξιμαδακι ζεας
22 00 σπαραγγια τυλιχτα με προσουτο και σως παρμεζανας..--τελειο! και μαλιστα πηρα μονη μου την πρωτοβουλια να το παραγγειλω γιατι ηθελα ντε και καλα να το δοκιμασω, αλλιως θα μου μενε αποθημενο!
+ σαλατα ροκα-μαρουλι-σπανακι-ντοματινα-αγγουρι με ξινομυζηθρα και παξιμαδακια -επισης τελεια σαλατα, πηραμε 2 και εφαγα παρα πολυ νομιζω, δεν μπορουσα να σταματησω! το τυρακι απαιχτο..
+ λιγες γουλιες κοκκινο κρασι
+ 1 μπουκια μοσχαρι φιλετο που πηρε η μαμα μου αλλα δεν μου αρεσε
Παρασκευη..
08 30 2 ακτινιδια +1/2 μπανανα +μελι + λιγο κεφιρ + λιγο στραγγιστο 2% + παξιμαδ ζεας
11 40 1 μπανανα + 1 παξιμαδακι ζεας
14 15 φακες + σολωμο-ολοκληρο φιλετο, ειχα σκοπο να φαω μονο το μισο..- + μπροκολο-κουνουπιδι + πιπερια ψητη σαλατα +παξιμαδακια ζεας "βουτα"
18 20 1 πρασινο μηλο + 1 παξιμαδακι ζεας
21 00 παντζαρι σαλατα + κουνουπιδι + τυρι κατσικισιο +στραγγιστο 2% + μελιτζανοσαλατα + 2 παξιμαδακια ζεας "βουτα"
Πεμπτη..
07 50 3 ακτινιδια + 1 μπανανα + μελι + κεφιρ + μελι + 4 παξιμαδακια κριθινα
10 00 μιση ωρα τρεξιμο
11 10 3 ακτινιδια + λιγο μελι + λιγο κεφιρ + 1 πρασινο μηλο + 2 κριθινα... ευτυχως σταματησα εδω!
14 40 1 πιατο φακες + 2 κριθινα + τυρι κατσικισιο + παντζαροφυλλα-ροκα-μαιντανο σαλατα + παντζαρι
18 30 1/2 μπανανα + 1 ακτινιδιο + 2 παξιμαδακια ζεας
21 00 1 αυγο + 1 μανιταρι πορτο μπελο + παντζαρι + πιπεριες ψητες σαλατα + μαιντανο + 2-3 παξιμαδακια ζεας "βουτα"
18-03-2012, 10:05 #2570
εχει ζουμπα κυριακατικα??????
18-03-2012, 22:50 #2571
Originally posted by ~aggelaki~
εχει ζουμπα κυριακατικα??????
Οοοοοοοοο yesssss! Το γυμναστήριο μας το έχει πιάσει το νόημα. 2 Κυριακές το μήνα έχει ζούμπα χιχιχιχιχι και ήταν και πολυ καλό το πρόγραμμα γελάσαμε πάλι!
Καλησπέρα αγαπημένες μου, βλέπω έπεσε ησυχία στο τόπικ, ελπίζω να περάσατε όλες καλά! Εγώ είχα ένα κουραστικό μεν αλλά υπέροχο ΣΚ, θα σας τα πω αύριο! Φιλιααααααα
19-03-2012, 08:56 #2572
Originally posted by lessing
Να αδιαφορησεις κ να συνεχισεις την διατροφη σου.
συμφωνώ και δεν το συζητώ καν!
κι εγώ μπαίνω μερικές φορές σε τέτοιες σκέψεις αλλά δεν πρέπει, επανέρχομαι γρήγορα σε τάξη!
πρόσεχε Μάγδα μου, έχεις έναν στόχο, προσωπικό στόχο που δεν τον ξέρει κανένας και γι'αυτό γίνονται τέτοια σχόλια...
καλημέρα κοριτσάκια μου, καλή βδομάδα!
19-03-2012, 10:08 #2573
Kαλημερα σε ολες!!
ζουζουκα πως περασες σκ? συνεχιζω να μην μπορω να στειλω υ2υ ενω εχω σβησει καμια 50ρια μηνυματα.. τι θα γινει τελοσπαντων? που θα παει αυτη η βαλιτσα? θα συνεχιστει για πολυ ακομα αυτο το κακογουστο αστειο? ο υπευθυνος να κανει κατι παρακαλω!!
εγω χθες ολη μερα εκανα κηπουρεματα με τους γονεις μου και καραγουσταρα!!!!!! πηγα με το ζορι εντωμεταξυ..στην αρχη τους ελεγα πηγαιντε εσεις, εγω θα κατσω σπιτι... καλα που πηγα τελικα!! το βραδυ ημουν πτωμα αλλα η κουραση ηταν τοσο γλυκεια και γενικοτερα νιωθω ομορφα επιτελους!
19-03-2012, 11:26 #2574
Καλημέρα και από εμένα!
Είμαι πολύ χαρούμενη μιας και πήρα καινούρια γκατζετάκια για το ποδήλατο μου από το Λιντλ που είχε σήμερα ποδηλατικό εξοπλισμό. Πήρα επιτέλους λοιπόν ένα κράνος, ένα παγούρι, έναν υπολογιστή ποδηλάτου και ένα τσαντάκι με εργαλεία που δένει στην σέλα. Έχω ενθουσιαστεί με τις αγορές μου και ανυπομονώ να βγω με το ποδήλατο σε οργανωμένη ποδηλατοβόλτα για να τα δοκιμάσω... εκτός από τα εργαλεία! Αυτά δεν ανυπομονώ να τα δοκιμάσω χιχιχιχι, αχρείαστα να είναι...
Αγγελάκι μου χαίρομαι τόσο πολύ που κατάφερες να βγεις από το σπίτι σου έστω και με δυσκολία. Να ξέρεις ότι όσο περισσότερο θα σπρώχνεις τον εαυτό σου για να βγει τόσο πιο συχνά και πιο εύκολα θα σου βγαίνει στην συνέχεια. Και εγώ αν κάτσω μέρες σπίτι μου με πιάνει μία βαρεμάρα, μία μουργέλα, μία μελαγχολία, μία αντικοινωνικότητα και όλο σκέφτομαι ωχ τώρα που να τρέχω; Αν κουνηθώ όμως για κάνα δυο μέρες παίρνω φόρα και δεν μαζεύομαι!. Σήμερα λέω να κάτσω σπίτι πάντως μιας και 2 μέρες τώρα είμαι εκτός συνεχώς. Έχω πολλές σπιτικές δουλειές να κάνω και έχω σκοπό να ξεκινήσω οσονούπω! Κάποια στιγμή θα σας γράψω και το διατροφικό μου τριήμερο το οποίο δεν ήταν όπως το ήθελα αλλά δεν ήταν και τραγικό όπως το προηγούμενο. Υπήρχε τάξη, τα γεύματα μου τα έκανα όλα σωστά, απλά σε κάνα 2 περιπτώσεις έφαγα παραπάνω από ότι θα ήθελα χωρίς όμως να κάνω υπερβολές. Αυτά από εμένα!
Εύχομαι να έχετε όλοι σας μία υπέροχη, χαρούμενη και κυρίως ηλιόλουστη βδομάδα!
19-03-2012, 12:38 #2575
xaxaxax Ελη κι εγω πηρα γκατζετακια για το ποδηλατο!! πηρα το κρανος, τον μετρητη, το φακο, το τσαντακι και μια τρομπα μινι! ρε συ τα ανοιξες? η συσκευη απο το μετρητη δεν μου ανοιγει για να βαλω τη μπαταρια! και τα εργαλεια στο τσαντακι μερικα δεν ανοιγουν ,ειναι μαγκωμενα!! ισως παω να τα αλλαξω.. εσενα λειτουργουν ολα?τα δοκιμασες?
19-03-2012, 13:04 #2576
Kαλημερα σε ολες!!
ζουζουκα πως περασες σκ?
εγω χθες ολη μερα εκανα κηπουρεματα με τους γονεις μου και καραγουσταρα!!!!!! πηγα με το ζορι εντωμεταξυ..στην αρχη τους ελεγα πηγαιντε εσεις, εγω θα κατσω σπιτι... καλα που πηγα τελικα!! το βραδυ ημουν πτωμα αλλα η κουραση ηταν τοσο γλυκεια και γενικοτερα νιωθω ομορφα επιτελους!
περάσα πολύ όμορφα! ήταν ένα σκ με τα όλα του! βόλτες στον ήλιο, ποδήλατο, πικ νικ, ποτά στα μπαρ, μέχρι και ζούμπα έκανα! αμέ!!!! πέρασα γενικά πολύ όμορφα!!
ο πατέρας μου έκανε πολλά κηπουρέματα το σκ! φύτεψε μηλιές, ροδιές, συκιές, μουριές, βατομουριές, βερικοκιές, πατάτες μέχρι και ιπποφαές φύτεψε ο άτιμος! του έχω κάνει πλύση εγκεφάλου παιδί μου με το ιπποφαές και τα κράνα!!! χαχαχαχχα
εγώ ήμουν το μυαλό και αυτός τα χέρια, του έκανα φοβερή έρευνα για το πως πρέπει να τα φυτέψουμε, πόσο ήλιο χρειάζονται, σε ποιές θερμοκρασίες ευδοκιμούν, ελπίζω να μην τα 'κανε μαντάρα! πρέπει να πάω να επιβλέψω!!! και μετά πρέπει να πάω να δοκιμάσω...μιαμ μιαμ μιαμ!!!!
τι άλλο έκανες αγγελάκι μου? βγήκες? πήγες για κάνα καφέ????????
19-03-2012, 13:09 #2577
Αγγελάκι μου όλα μια χαρά λειτουργούν. Το τσαντάκι με τα εργαλιάκια που έχει το χρησιμοποίησα κιόλας. Όσο για τον υπολογιστή ποδηλάτου, πρέπει να βάλεις την μπαταρία που έχει μέσα στο κουτάκι πρώτα και να το σετάρεις σύμφωνα με τις οδηγίες. Δοκίμασες να το ανοίξεις με ένα κατσαβίδι; Εγώ έτσι το άνοιξα το καπάκι της μπαταρίας. Το έβαλα και αυτό στο ποδηλατάκι μου και είμαι έτοιμη για ποδηλατοβόλτες! Το κράνος είναι σούπερ! Μέχρι και Led φωτάκι έχει πίσω για να σε βλέπουν το βράδυ! Έχω ενθουσιαστεί με τις νέες μου αγορές. Η Δευτέρα μου μπήκε πολύ όμορφα!
19-03-2012, 13:37 #2578
Originally posted by Eli
Αγγελάκι μου όλα μια χαρά λειτουργούν. Το τσαντάκι με τα εργαλιάκια που έχει το χρησιμοποίησα κιόλας. Όσο για τον υπολογιστή ποδηλάτου, πρέπει να βάλεις την μπαταρία που έχει μέσα στο κουτάκι πρώτα και να το σετάρεις σύμφωνα με τις οδηγίες. Δοκίμασες να το ανοίξεις με ένα κατσαβίδι; Εγώ έτσι το άνοιξα το καπάκι της μπαταρίας. Το έβαλα και αυτό στο ποδηλατάκι μου και είμαι έτοιμη για ποδηλατοβόλτες! Το κράνος είναι σούπερ! Μέχρι και Led φωτάκι έχει πίσω για να σε βλέπουν το βράδυ! Έχω ενθουσιαστεί με τις νέες μου αγορές. Η Δευτέρα μου μπήκε πολύ όμορφα!
19-03-2012, 13:44 #2579
ναι τελικα ολα λειτουργουν!
οχι δεν πηγα για καφε και τετοια.. βρεθηκα ομως με την κολλητη μου το σαββατο, αραξαμε στο γρασιδι του δημοτικου που πηγαιναμε και ηταν πολυ ωραια!! ξεκινησε και αυτη θεραπεια με τα γνωστα χαπια για την ακμη της και σε λιγο καιρο δε θα βλεπομαστε μου φαινεται!! αρχισε ηδη να μη θελει κ αυτη να βγαινει εξω, η οποια δεν εβαζε κωλο μεσα τον τελευταιο καιρο, για να μην βαφεται κιολας..τουλαχιστον θα την περασουμε μαζι την φαση, κατι ειναι και αυτο! και μετα, τρεμε κοσμε!!! χαχαχχα
19-03-2012, 15:21 #2580
ναι τελικα ολα λειτουργουν!
οχι δεν πηγα για καφε και τετοια.. βρεθηκα ομως με την κολλητη μου το σαββατο, αραξαμε στο γρασιδι του δημοτικου που πηγαιναμε και ηταν πολυ ωραια!! ξεκινησε και αυτη θεραπεια με τα γνωστα χαπια για την ακμη της και σε λιγο καιρο δε θα βλεπομαστε μου φαινεται!! αρχισε ηδη να μη θελει κ αυτη να βγαινει εξω, η οποια δεν εβαζε κωλο μεσα τον τελευταιο καιρο, για να μην βαφεται κιολας..τουλαχιστον θα την περασουμε μαζι την φαση, κατι ειναι και αυτο! και μετα, τρεμε κοσμε!!! χαχαχχα
τρέμε κόσμε ε???? για να δούμε!!!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή