Results 2,611 to 2,625 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
22-03-2012, 12:57 #2611
Καλημέρα κορίτσια!!! Σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή!!! Είναι φοβερή ανακούφιση να νιώθω ότι με καταλαβαίνετε και πως δεν είμαι μόνη μου σ'αυτό.. Εμένα το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι η δυσκολία να πιστεψω ότι μπορώ να τα καταφέρω μετά από τόσες αποτυχίες.. Ακόμα και όταν έβαλα αυτά τα κιλά ήμουν συνέχεια σε δίαιτα.. Τώρα βέβαια καταλαβαίνω πως προσπαθούσα με τον λάθος τρόπο..
- 22-03-2012, 15:42 #2612
Ηβη αυτο ειναι το μεγαλο λαθος ολων μας εδω μεσα.. οτι εχουμε στερηθει και αυτο μας εκανε να νιωθουμε μια μορφη ικανοποιησης και ευτυχιας τρωγοντας, ψευτικη βεβαια..και οσο συνεχιζουμε να σκεφτομαστε "διαιτητικα" τοσο η βουλιμια θα υπαρχει στη ζωη μας..αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να τρωμε τα παντα με μετρο, τακτικη ασκηση και αφου ισορροπησει ο οργανισμος και νιωσει οτι πλεον δε θα πεινασει, μειωνουμε λιγο ποσοτητα αν ειναι αναγκαιο.. το βασικοτερο ομως ειναι να τρεφεσαι ικανοποιητικα, νοστιμα φυσικα!, και με συνδυασμους που να σε χορταινουν και να εκκρινουν και σερετονινη στον εγκεφαλο, και ασκηση με την οποια επισης νιωθεις πολυ ομορφα! μην ξεχνας να τρως κατι καθε 3 ωριτσες! και μην πελαγωνεις..εισαι σιγουρα πολυ ωραια και στα 62 κιλα! καποιοι σιγουρα θα σε βλεπουν το τελειο κορμι!:kiss::kiss::kiss:
22-03-2012, 17:41 #2613
Καλησπέρα και από εμένα!
Μαράκι μου πέρνα να μας λες ένα γεια να σου δίνουμε την θετική μας ενέργεια. Να προσέχεις την διατροφή σου ειδικά τώρα που τρέχεις πολύ για να έχεις ενέργεια και καλή διάθεση!
Ήβη μου όλοι έχουμε περάσει τα ίδια, ο καθένας απλά τα αντιμετώπισε με διαφορετικό λάθος τρόπο. Εδώ είμαστε να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσουμε προς έναν πιο υγιεινό και χαρούμενο τρόπο ζωής και διατροφής. Σίγουρα πάντως για να χάσουμε κιλά ή για να διατηρήσουμε ένα σταθερό βάρος δεν χρειάζεται να στερούμαστε, απλά θέλει οργάνωση, σωστή διατροφή και φυσική δραστηριότητα που όπως είπε και το Αγγελάκι πρέπει να είναι κάτι που μας ευχαριστεί! Δίνε εναλλακτικές και ποικιλία επιλογών στον εαυτό σου και στην διατροφή σου αλλά και στην φυσική δραστηριότητα. Εγώ που δεν μπορούσα με τίποτα να το πάρω απόφαση να ξεκουνηθώ από τον καναπέ μου έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να μου δώσω εναλλακτικές. Αγόρασα ποδήλατο, πήρα το ελλειπτικό της αδερφής μου (που το είχε στην αποθήκη της) και το έβαλα στο σαλόνι μου και στο τέλος γράφτηκα και σε γυμναστήριο και βλέπω ότι τα ομαδικά προγράμματα έχουν αρχίσει να μου ταιριάζουν και να τα διασκεδάζω πολύ! Έτσι έχω ποικιλία και όπως και να νιώθω κάτι από όλες αυτές τις επιλογές θα μου κάνει κλικ για να ασκηθώ σχεδόν καθημερινά! Το ίδιο κάνε και με την διατροφή σου. Μην κολλάς στο κλασσικό κρέας, σαλάτα, ρύζι ή ψωμί. Παίξε με τις γεύσεις, μπες μέσα στην κουζίνα και δημιούργησε νέες γεύσεις, βάλε ποικιλία στην ζωή σου και θα γνωρίσεις την χαρά νέων γεύσεων και την ικανοποίηση ότι τα έφτιαξες εσύ!
Στα δικά μου τώρα. Είχα μία πολύ όμορφη μέρα σήμερα με ένα πρωινό επαγγελματικό ραντεβού που πιθανόν να μου ανοίξει πόρτες στο προσεχές μέλλον και επιτέλους βγήκα από την απραξία μου και το μυαλό μου μπήκε σε εγρήγορση! Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη και εύχομαι να καταφέρω να δημιουργήσω μία νέα συνεργασία με προοπτική διαφορετική από αυτά που έκανα μέχρι τώρα στο επάγγελμα μου. Βλέποντας και κάνοντας... Προς το παρόν έχω μελέτη και έρευνα να κάνω. Θα σας πω περισσότερα όταν και εφόσον υλοποιηθεί κάτι από αυτά που κουβεντιάσαμε σήμερα.
Και πάμε στην χθεσινή μου μέρα!
Τετάρτη
Πρωινό 9.30
1/2 φλιτζάνι κεφίρ, 1 κομμάτι σπιτικό κέικ ολ. άλεσης, 1/2 μπανάνα
Πρόγευμα 13.00
1/2 μπανάνα, 1/2 φλιτζάνι κεφίρ, 2 παξιμαδάκια χαρουπιού
Μεσημέρι 16.30
2 φλιτζάνια πλιγούρι και φασόλια, 1 ντοματοσαλάτα με πιπεριά, 3 δάχτυλα φέτα, 1 φέτα ψωμί ολ. άλεσης ζυμωτό
Απόγευμα 19.00
1 μικτό αχλάδι, 4 φράουλες, 1/2 κομμάτι κέικ ολικής άλεσης
8.00-9.00 Ζούμπα
Βραδινό 22.00
1 μικρή μερίδα με πλιγούρι και αρακά και λίγο μοσχαράκι, ντοματοσαλάτα, 2 δάχτυλα φέτα
και αργότερα 3 παξιμαδάκια χαρουπιού... (έκανα το λάθος να μην φάω φρούτο μετά το γυμναστήριο και το πλήρωσα με υπογλυκαιμία, τουλάχιστον την έλεγξα αρκετά :dork
22-03-2012, 17:50 #2614
Γιούυυυπιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!! Πολύ ευχάριστα τα νέα σου, πέρνα κ απο δίπλα να μας τα πεις που σε περιμένουμε πως κ πως!!!!!!!!!!!
Και για να μη ξεχνιόμαστε η χθεσινή σου μέρα είναι τέλεια!!!!!!!1
22-03-2012, 18:59 #2615
Κορίτσια ίσως είναι νωρίς για να πω αλλά νιώθω ότι η ζυγαριά θα ξεμπλοκάρει σύντομα...
για να δούμε....
Break μου τα έγραψα τα νέα μου, πετάξου στο άλλο τόπικ να τα διαβάσεις! :lol:
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κύριε Πρέσβη :lol:
22-03-2012, 21:34 #2616
Kορίτσια ηρθα παλι.
Να γράψω για σήμερα..
πρωι
1 φετα ψωμι με μαρμελάδα
μσημερι
1 μικρό φλυτζάνι πουρέ πατατας
βραδυ
1 αβγο τηγανιτό και 1 φέτα ψωμί
2 digestives μπισκότα
22-03-2012, 21:41 #2617
Καλώς την!!! Απ΄ότι βλέπω είσαι σε καλό δρόμο!
Τα δικά σου σήμερα
Πρωί
~ 1/2 κρητικό τοστ, το άλλο μισό το έφαγε η σκυλίτσα μου
~ 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
Πρόγευμα
~ 1 ακτινίδιο
~ 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης
~ γραβιέρα
Μεσημέρι
~ γίγαντες
~ φέτα
~ 1φ.ψωμί ολικής
~ σαλάτα ρόκα με ντοματίνια κ σος απο μπαλσάμικο
Απόγευμα
~ 1μπανάνα
~ 1 βρωμομπίσκοτο
Βράδυ
~ 2 ντακάκια με ντομάτα, φέτα ελιές κ ρίγανη
22-03-2012, 23:29 #2618
Γεια σας και παλι!!! πολυ ωραιες διατροφες κοριτσια μπραβο!! Καλα Αννουλα δεν εχω λογια! εχεις κανει μεγαλο βημα προς την υγεια πιστευω! μπραβο κουκλα μου!!!:kiss::kiss:
κι εγω θελω να μαθω τα νεα σου Ελη!! σε ποιο τοπικ εχετε στησει ψηλη κουβεντα?
22-03-2012, 23:35 #2619
Καλησπέρα Αγγελάκι μου!
Καλώς και την Αννούλα μας που σήμερα μας έχει αφήσει όλες άφωνες!!! Μπράβο σου Αννούλα μου σήμερα ξεπέρασες τον εαυτό σου! Σου εύχομαι και σε ανώτερα γλυκιά μου. Πως νιώθεις σήμερα είσαι καλά;
Αγγελάκι μου θα βρεις τα νέα μου εδώ:
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...=1399&page=798
στο ποστ με ώρα 18.23. Γίνομαι συγκεκριμένη καθώς στο συγκεκριμένο τόπικ μας πιάνει ακατάσχετη φλυαρία και αν δεν μπαίνεις κάθε 3 ώρες οι σελίδες περνάνε νεράκι και χάνεις την μπάλα! :lol:
break μου βλέπω είχες μία τέλεια μέρα και εσύ, εύγε κορίτσι μου!
22-03-2012, 23:41 #2620
Ευχαριστώ aggelaki k Elaki
Καλά τα πάμε:bouncy::bouncy::bouncy:
Είδες δοκίμασα το Κρητικό τοστ κ πολύ μου άρεσε!!!!!
22-03-2012, 23:44 #2621
Το είδα και το χάρηkα πολύ που το τόλμησες καλή μου και από τι βλέπω το εγκρίνει και η λιχουδοσκυλίτσα σου! :lol:
23-03-2012, 00:00 #2622
Originally posted by Eli
Το είδα και το χάρηkα πολύ που το τόλμησες καλή μου και από τι βλέπω το εγκρίνει και η λιχουδοσκυλίτσα σου! :lol:
Καλά αυτή όλα τα τρώει!!!! Απο που έχει μοιάσει άραγε?:smilegrin:
23-03-2012, 00:06 #2623
Περήφανη μανούλα!!!:lol:
23-03-2012, 00:15 #2624
Originally posted by Eli
Περήφανη μανούλα!!!:lol:
23-03-2012, 00:21 #2625
Αληθεια λετε ε. Καλυτερα ειμαι που μιλησα με καποιον σήμερα..τεσπα.Νιωθω φουσκωμενη μα όταν παω για ύπνο ισως θα΄ναι καλυτερα.
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή