Results 2,656 to 2,670 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
02-04-2012, 23:22 #2656
Ειχα καιρο να δω τα τριωρα κ τις τριαδες κ χαρηκα που ξαναειδα το τοπικ.Εγω εδω κ λιγο καιρο πηρα την αποφαση να κοψω το κρεας κ το γαλα αγελαδας.Μετα θα δουμε τι αλλο θα κοπει.
Οποτε σημερα:Πρωι βρωμη σε χυμο πορτοκαλι κ φρουτα.
Ενδιαμεσα:Ελληνικη μπαρα δημητριακων.
Μεσημερι:Γεμιστες ντοματες με μαυρο ρυζι.
Ενδιαμεσα:Φραουλες
Βραδυ:Μελιτζανες στο φουρνο με ντοματα κ σαλατα μαρουλι-αγγουρι με μια κουταλια ταχινι.
- 02-04-2012, 23:28 #2657
Lessing μου αν το γυρίσεις σε χορτοφαγία να φροντίσεις να είσαι καλά ενημερωμένη για τους συνδυασμούς τροφών που πρέπει να κάνεις για να είναι πλήρεις τα γεύματα σου. Μην ξεχνάς να τρως πολλούς καρπούς καθημερινά!
03-04-2012, 01:19 #2658
Κοριτσιααα..ειμαι κ εγω μια 19χρονη ομοιοπαθουσα κ καινουργια στο forum!!!επειδη δεν αντεχω πια αυτον τον φαυλο κυκλο της βουλιμιας, μπορειτε να μου πειτε τι ειναι αυτες οι τριαδες να κανω κ εγω την προσπαθεια μου?ευχαριστω εκ των προτερων
03-04-2012, 03:12 #2659
Originally posted by marina592
Κοριτσιααα..ειμαι κ εγω μια 19χρονη ομοιοπαθουσα κ καινουργια στο forum!!!επειδη δεν αντεχω πια αυτον τον φαυλο κυκλο της βουλιμιας, μπορειτε να μου πειτε τι ειναι αυτες οι τριαδες να κανω κ εγω την προσπαθεια μου?ευχαριστω εκ των προτερων
03-04-2012, 03:14 #2660
Originally posted by Eli
Lessing μου αν το γυρίσεις σε χορτοφαγία να φροντίσεις να είσαι καλά ενημερωμένη για τους συνδυασμούς τροφών που πρέπει να κάνεις για να είναι πλήρεις τα γεύματα σου. Μην ξεχνάς να τρως πολλούς καρπούς καθημερινά!
03-04-2012, 10:47 #2661
Ναι Lessing μου αλλά οτιδήποτε σε καρπούς. Καρποί είναι και το κουκουνάρι και τα κάστανα π.χ. Να τους συνδυάζεις με τα γεύματα σου όταν δεν τρως κάποιου είδους πρωτεΐνη ώστε να είναι πιο πλήρη σε αμινοξέα.
Ψάρι, τυρί (πρόβειο & κατσικίσιο) και αυγά θα τρως Lessing μου;
03-04-2012, 23:23 #2662
Εχω αρχισει με το κρεας κ το γαλα αγελαδας(πινω σογιας κ θα ψαξω να βρω κ αμυγδαλου)Μετα θα δω.Αλλα μολις πηγα στο θεμα χορτοφαγια-κρεοφαγια κ ειδα που εχει αναρτησει η Krystalenia που ειναι χορτοφαγος τις λεγομενες σουπερ-τροφες.Πηγαινε να ριξεις μια ματια ειναι πολυ ενδιαφερον ακομα κ για οσους τρωνε κρεας.:love:
06-04-2012, 13:16 #2663
Που είστε κορίτσια μου? τι κάνετε?
06-04-2012, 21:14 #2664
γεια
1η φορα που γραφω εδω αλλα σας διαβαζω για να παιρνω κ ιδεες
αρχισα κι εγω διατροφη με τριαδες κ ειμαι περηφανη που εχω καταφερει να το κανω για 1 ολοκληρο μηνα! νιωθω υπεροχα κ περα απο 1 φουσκωμα λογω φυτικων ινων που ξαφνικα μπηκαν μετα απο χρονια στον οργανισμο μου(επι 20 χρονια ταλαιπωρουμαι με στερητικες διαιτες,..) νιωθω καλυτερα απο καθε αποψη! απλα σημερα τ απογευμα, που δεν ειχα φαει σωστα το μεσημερι, κατι μ επιασε κ ειχα ενα περιστατικο.. εφαγα 2 κριτσινια ηλιοσπορου με ταχινι, 7-8 αποξηραμενα δαμασκηνα κ 4 δημητριακο-μπισκοτα με 1 κομματι σοκολατας...(
βασικα, τα αναφερω για να παρω λιγο κουραγιο κ 1 αποψη...δεν ηταν κ καταστροφη εεε????? βεβαια μετα χτυπηθηκα 2 ολοκληρες ωρες στο διαδρομο, αλλα γενικα ειμαι τοσο χαρουμενη που 1 μηνα τα καταφερα κ με ριχνει λιγο που ενιωσα πως εχασα λιγο τον ελεγχο, ενιωσα ενοχες κ μετα αυτοτιμωρηθηκα με καταναγκαστικη γυμναστικη.......
06-04-2012, 21:33 #2665
Bεβαια δεν ειναι τρομερο ολοι εχουμε τα πανω μας κ τα κατω μας ανθρωπος εισαι...
06-04-2012, 21:37 #2666
... thanks...
αλλωστε shit happens..all the time
06-04-2012, 21:47 #2667
Που ειστε Eli,κοριτσια;
Σημερα:Πρωι:Γαλα σογιας με κουακερ κ σταφιδες
Ενδιαμεσα:Φραουλες
Μεσημερι:Φασολια στο φουρνο με ντοματα κρεμμυδια κ σκορδο κ κουνουπιδι στον ατμο.
Ενδιαμεσα:Μηλο κ μπαρα ελληνικη.
Βραδυ:Πιττα με λαχανικα,μισο κομματι σπανακοπιττα.
07-04-2012, 11:43 #2668
Καλημέρα!!!
Με φώναξε κανείς;;;
Καταρχήν να καλωσορίσω την wildnothing! Μην αγχώνεσαι που έχασες τον έλεγχο wildnothing μου είναι φυσιολογικό που και που να συμβαίνει και αυτό. Καλό θα είναι να σκέφτεσαι ότι η διατροφή αυτή ήρθε για να μείνει και γίνει μέρος για το υπόλοιπο της ζωής σου. Δεν είναι μία δίαιτα που θα κάνεις για λίγους μήνες και μετά ξανά μανά στις παλιές κακές συνήθειες. Για να εδραιώσουμε νέες συνήθειες και να τις παγιώσουμε θέλει πολύ χρόνο και είναι φυσιολογικό να έχουμε και τα παραστρατήματα μας όσο πλήρης και αν είναι η διατροφή που κάνουμε. Η μεγαλύτερη μάχη που έχουμε να δώσουμε είναι με το μυαλό μας και αυτό θέλει πολύ δουλίτσα. Συνέχισε την προσπάθεια σου και θα δεις ότι όσο περνάει ο καιρός και περισσότερο έλεγχο θα έχεις αλλά κυρίως περισσότερη αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις σου! Εννοείται πως μια φορά στο τόσο είναι φυσιολογικό να "ξεφεύγουμε" και να τρώμε και το κατιτίς μας παραπάνω. Αυτό να μην σε πτοεί είναι φυσιολογικό και θεμιτό για να μην στερούμαστε. Και το γλυκό σου θα το φας και την ταβέρνα σου θα την πας, απλά μην σκέφτεσαι μετά ότι χάλασες κάτι και πέφτεις με τα μούτρα για να φας ότι νομίζεις ότι έχεις στερηθεί. Αυτά είναι τα κατάλοιπα της χρόνιας δίαιτας και είναι σκουπίδια που πρέπει να αποβάλλουμε από το μυαλό μας σιγά σιγά.
Lessing μου χρειάζεσαι κάποιου είδους πρωτεΐνη στην διατροφή σου. Πότε θα ψωνίσεις ξηρούς καρπούς;
Εγώ καλά είμαι. Είχα πολλά τρεχάματα αυτές τις μέρες και πριν από αυτό πέρασα μία αμυγδαλίτιδα καραμπινάτη που με κρεβάτωσε για μέρες. Η διατροφή μου την τελευταία εβδομάδα δεν είναι πολύ καλή μιας και με έπιασε μία γλυκομούρλα και έτρωγα κάθε μέρα γλυκό. Κατά τα άλλα δεν έφαγα υπερβολικά απλά ήμουν κάπως εκτός προγράμματος. Το βασικότερο είναι να ξεκινήσω και πάλι να κινούμαι και να πάω και γυμναστήριο που έχω να πατήσω ήδη μία βδομάδα γκρρρρ.
07-04-2012, 15:43 #2669
Κοριτσιααα..γεια σας..ειμαι σχετικα καινουργια στο forum κ εδω κ 4 μηνες πασχω απο βουλιμια..το κακο με εμενα ειναι οτι δεν κανω βουλιμικο μονο 1 φορα τη μερα ή την εβδομαδα, αλλα κανω τουλαχιστον 2 επεισοδια μεσα σε μια μερα!!σχεδον οσα σχολια εχω διαβασει, αναφερουν οτι τα βουλιμικα γινονται πιο σπανια κ ετσι εχω αρχισει να ανησυχω για εμενα..ειμαι μονο εγω που το κανω τοσο συχνα? :barfy: οταν εννοω βουλιμικο, εννοω πιο πολυ επεισοδια υπερφαγικα κ λιγοτερο τους εμετους που περιοριζονται στον ενα καθε μερα, μπορει κ πιο σπανια..καθε μερα που ξυπναω υποσχομαι οτι θα κρατησω την υποσχεση με τον εαυτο μου κ καθε μεσημερι τα χαλαω ΟΛΑ..ειμαι σε αδιεξοδο βρε κοριτσια, δε μπορω αλλο..μπορει τουλαχιστον καποιος να μου εξηγησει αυτο το προγραμμα με τις τριαδες κ να μου πει ποσο αποτελεσματικο ειναι στη βουλιμια?ευχαριστω πολυ!
07-04-2012, 15:50 #2670
thanks για το welcome
k για οσα ειπες Eli ..και ποσο αληθεια ειναι οτι ολα αυτα σκουπίδια που πρέπει να αποβάλλουμε ...χρονια τοση ταλαιπωρια τζαμπα...ψυχικη κ σωματικη...one battle lost(a really tiny one..) not the war
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή