Results 2,851 to 2,865 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
16-05-2012, 23:48 #2851
Γεια σας τριαδοκόριτσα! :lol:
τα σημερινά μου:
Πρωινό 10.30
1/2 φλιτζάνι κεφίρ
1 ψωμάκι με βούτυρο και μαρμελάδα
4 φράουλες
Πρόγευμα 13.30
1/2 μπανάνα
1 κ.σ. ξηροί καρποί
1/2 φλιτζάνι κεφίρ
Μεσημέρι 16.00
2 φλιτζάνια τσαγιού ζυμαρικά με σάλτσα από ντομάτα και πιπεριές με κοτόπουλο στήθος και 2κ.σ. τριμμένη γραβιέρα
Απόγευμα
δεν έφαγα δεν κατέβαινε τίποτα!
21.00 1 μπανάνα (στο γυμναστήριο)
Βραδινό 23.00
1 κρέμα βρώμης με μπανάνα, ξηρούς καρπούς και μελάκι
- 16-05-2012, 23:58 #2852
Αλεξάνδρα μου δεν ξέρω πως υπολογίζουμε τα μανιτάρια αν και για πλήρη πρωτεΐνη δεν μου κάνει, οπότε σίγουρα να τα συνοδεύεις με τυράκι ή κρεατάκι για σίγουρα.
Έρη μου η μέρα σου ήταν εξαιρετική και χάρηκα που βλέπω την προσπάθεια σου να εντάξεις το ελλειπτικό στην ζωή σου. Και εγώ όταν δεν προλάβαινα να πάω γυμναστήριο έκανα ελλειπτικό στο σπίτι και μάλιστα είχα κάνει το εξής φανταστικό. Είχα μαζέψει στον λογαριασμό μου στο youtube βιντεάκια με χορευτικά ξεσηκωτικά κομμάτια και τα έβαζα όταν έκανα ελλειπτικό και έτρωγα πώρωση!
Όσο για την φωτο τι να πω;;ουαου φαίνεται πολύ λαχταριστός ο κύβος!
17-05-2012, 00:06 #2853
Ξέχασα καλέ να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο Αγγελάκι μας!!! Ω τι παράληψη!
Αγγελίνα μου γλυκιά! Πόσο χαίρομαι που είσαι καλά και περνάς όμορφα και κάνεις την διατροφή σου και έχεις και σούπερ ψυχολογία! Εγώ στο έχω πει ούτως ή άλλως αν είσαι καλά, να είσαι έξω και να ζεις την ζωή σου μανάρι μου! Πέρνα που και που να μας λες ένα γεια έτσι για το καλό και μετά βουρ στους δρόμους και πάλι. Ελπίζω αυτή η εξεταστική να κυλίσει πιο εύκολα από την προηγούμενη και να μην έχεις έντονες ψυχολογικές διακυμάνσεις. Όπως και να χει φρόντισε να θωρακίσεις τον οργανισμό σου με ενισχυμένη διατροφή για να μην καταφεύγεις σε υπερφαγικά.
Μου λείπεις αλλά χαίρομαι που είσαι εκεί έξω και ζεις την ζωή σου χαρά μου! Να είσαι πάντα καλά και καλή επιτυχία στην εαρινή εξεταστική σου!
17-05-2012, 00:07 #2854
Originally posted by Eli
Όσο για την φωτο τι να πω;;ουαου φαίνεται πολύ λαχταριστός ο κύβος!
Καλά, τώρα που ανακάλυψα πως γίνεται το attachment, σκέφτομαι να σας ζαλίσω με υγιεινά και λαχταριστά πραγματάκια! :smirk:
ʼσε που παιρνείς και ιδέες για το τι θα φάς.
Μόλις είδα τη φώτο, ξαφνικά μου μύρισε καρπούζι!!! :spin:
Καλό σας βράδυ κούκλες!
Σας φιλώ!
17-05-2012, 00:23 #2855
Καληνύχτα Έρη μου και όνερια γλυκά! Πάω και εγώ σιγά σιγά για νάνι
Καληνύχτα τριαδόκοσμε!
17-05-2012, 08:07 #2856
Καλημέρα τριαδόκοσμε και τριαδοκόριτσα (πολύ πετυχημενα, να τα κάνουμε σλόγκαν)!!
Έρη, σούπερ φωτό, μην μου πεις ότι εσύ το έφτιαξες αυτό το φοβερό;;
Λοιπόν, η συνταγή για χόρτα τσιγαριστά:
Εγώ την έκανα με βλήτα, υποθέτω όμως ότι γίνεται κ με άλλα χόρτα.
Σε λίγο λαδάκι τσιγαρίζεις κρεμμύδι και προσθέτεις τα χόρτα καλά πλυμμένα. Τα αφήνεις να μαλακώσουν και να πέσουν και μετά προσθέτεις 1-2 ντοματούλες τριμένες ή στο μούλτι. Αλάτι-πιπέρι κατά βούληση. Μόλις βράσουν και πιουν το ζουμάκι (θα βγάλουν αρκετό) και έχει μείνει μόνο λίγο το κλείνεις και προσθέτεις φέτα τριμένη.
Κορίτσια είναι φανταστικό, εγώ το έκανα πρώτη φορά χθες και το δοκίμασα και έπαθα. Ακόμα κι αν δεν βάλεις φέτα είναι πάλι πολύ νόστιμο. Σήμερα θα τα φάω με ψαράκι ψητό.
Φιλιά!!!
17-05-2012, 08:41 #2857
Καλημέρα κορίτσακια!
Αλεξάνδρα μου σούπερ η συνταγούλα σου με την πρώτη ευκαιρία θα την φτιάξω!
Όσο για τον κύβο, δεν τον έφτιαξα εγώ, μακάρι να είχα τόση φαντασία!
Σας στέλνω λίγη από την θετική μου ενέργεια και μερικά χαρούμενα φρουτάκια!
17-05-2012, 10:01 #2858
Ευχαριστούμε για τα φρουτάκια Έρι!! Ό,τι πρέπει για ενέργεια!!
:bouncy:
Ξεκινάω κι εγώ με αυτά που έχω προγραμματίσει και ενημερώνω για αλλαγές.
Πρωί: 2 φρυγανιές + 1 φ. τυρί του τοστ + 2 δαμάσκηνα + 3 φουντούκια
Ενδιάμεσα: 1 ακτινίδιο + 1 μπισκότο κανέλλας με μαύρη ζάχαρη + 2φουντούκια
ΜΕσημέρι: χόρτα τσιγαριστά με τυράκι + 1 φ. ψωμί
Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών + 2 δαμάσκηνα
Βράδυ: χόρτα τσιγαριστά + ψάρι ψητό + 1 φ. ψωμί.
17-05-2012, 12:37 #2859
Γειά σας κούκλες!
Καλά, ξεκίνησα για μια απλή βόλτα στα μαγαζιά (οφθαλμόλουτρο έκανα μόνο, μη φανταστείτε)....και κατέληξα να περπατάω 3 ώρες!!!! :dork:
Σούπερ ουάου δηλαδή!
17-05-2012, 15:34 #2860
Καλησπέρα τριαδοκόριτσα :lol: (έχει γέλιο τελικά!)
και εγώ είμαι κάθε μέρα και καλύτερα, άρχισα να παίρνω μπρος :bouncing:
χθες πήγα γυμναστήριο για ζούμπα και με έπιασε η χαρά και έμεινα και για την γιόγκα την οποία πολύ ευχαριστήθηκα γιατί είχα να κάνω τουλάχιστον 1,5 μήνα!
Η ενέργεια μου επανέρχεται και μαζί με αυτή και η καλή μου η διάθεση. Χθες μάλιστα χάρηκα γιατί το βράδυ μπόρεσα να διαχειριστώ πολύ σωστά την πείνα μου και να μην έχω τάσεις για υπερφαγία βραδιάτικα γιατί από το γυμναστήριο τελείωσα στις 22.00 το βράδυ και σνακ πριν πάω δεν είχα κάνει γιατί το μεσημέρι είχα φάει τα μακαρόνια και δεν χωρούσε τίποτα! Έτσι πήρα μαζί μου μπόλικο νεράκι και μία μεγάλη μπανάνα και όταν τελείωσα με την ζούμπα έφαγα την μισή μπανάνα πριν ξεκινήσω την γιόγκα. Ενυδατώθηκα και με μπόλικο νεράκι και αφού τελείωσα την γιόγκα έφαγα και την υπόλοιπη μπανάνα μου. Ξηρούς καρπούς αν και έπρεπε να φάω δεν κατέβαιναν και έτσι δεν έφαγα. Γύρισα όμως μετά στο σπίτι και μπόρεσα να φάω μόνο την κρέμα βρώμης που έκανα (η οποία ήταν μούρλια γιατί έβαλα και κακάο μέσα!) και μόνο με αυτό κατάφερα να πάω για ύπνο ευτυχισμένη και το πρωί να σηκωθώ μές στην ενέργεια και χωρίς να πεινάω
17-05-2012, 16:18 #2861
´Ελη μου η συνταγή για την κρέμα βρώμης είναι στο τόπικ που είναι και τα μπισκοτάκια βρώμης?
Επίσης το κακάο που βάζεις μέσα είναι άγλυκο φαντάζομαι, ναι?
17-05-2012, 16:30 #2862
Ως νέο μέλος στον Τριαδόκοσμο, να ρωτήσω κάτι: Πλησιάζει η ώρα που θα φάω δύο μπισκότα νταιτζέστιβ (σνακ). Να τα φάω σκέτα;
Επίσης η συνταγή της κρέμας και των μπισκότων, ως σνακ, μου φαίνονται ενδιαφέρουσες. Πού βρίσκονται;
17-05-2012, 17:45 #2863
Τα μπισκότα με μέλι και ταχίνι, καθώς και την κρέμα βρώμης ʼβα θα τα βρεις εδώ:
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...e=13#pid211603
Έρη μου καλά το μάντεψες το κακάο είναι το κλασσικό χωρίς την ζάχαρη. Στην κρέμα βρώμης δεν βάζω καθόλου ζάχαρη, προτιμώ να προσθέτω μέλι από πάνω αφού την φτιάξω και την βάλω στο μπολ συνήθως βάζω μία ή δύο κ.γ. ανάλογα με την όρεξη
17-05-2012, 17:48 #2864
Την κρέμα βρώμης ʼβα θα την τρως για κυρίως γεύμα και θα την συνοδεύεις είτε με αποξηραμένα φρούτα είτε με ένα φρέσκο π.χ. εγώ λατρεύω τον συνδυασμό της με σταφίδες και μπανάνα
. Εγώ την τρώω για πρωινό ή για βραδινό.
Τα μπισκοτάκια βρώμης δε είναι ένα τέλειο σνακ συνοδευόμενο με ένα φρουτάκι
17-05-2012, 18:15 #2865
Ευχαριστώ Έλλη μου, για τα μπισκότα δεν ξέρω, αλλά την κρέμα θα τη φτιάξω σίγουρα!
Ας πω και τα σημερινά μου:
Πρωινό: ένα ποτήρι γάλα με ένα κουτάλι χέμο, ένα αποξηραμένο σύκο
Ενδιάμεσο: ένα χυμό, ένα παξιμάδι και μία φέτα πάριζα
Μεσημεριανό: κοτόπουλο με ντομάτα και κρεμμύδια και πουρές πατάτας
Απογευματινό: Δύο μπισκότα νταιτζέστιβ και ένα αποξηραμένο σύκο
Ενδιάμεσο: Μία μπάρα δημητριακών και ένα αποξηραμένο σύκο
Βραδυνό: Τα ίδια με το μεσημεριανό.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή