Results 2,866 to 2,880 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
17-05-2012, 20:00 #2866
ʼβα μου βελτιώνεσαι επικίνδυνα :lol: μπόρεσες να φας και φρουτάκι το πρωί εύγε!
Να δεις που σιγά σιγά το πρωί η όρεξη σου θα ανοίξει περισσότερο
Τα δικά μου τα σημερινά:
Πρωινό 10.00
1 φλιτζάνι κεφίρ
1 τοστ με 2 φέτες τυρί, 1/2 μπανάνα
Πρόγευμα 13.30
1 μπριοσάκι με 1 φέτα τυρί και ντομάτα
Μεσημέρι 16.30
1 1/2 φλιτζάνι μακαρίνια με ντομάτα και κοτόπουλο, λίγο τριμμένη παρμεζάνα
Απόγευμα 19.30
1 μικρό ποτήρι χυμό πορτοκάλι , 1κ.σ. ξηρούς καρπούς
Βράδυ κατά τις 22.00
μάλλον θα φάω κάτι ελαφρύ
σκέφτομαι βλίτα βραστά με τυράκι και παξιμάδι
έκανα και μία ωρίτσα ελλειπτικό
επιτέλους άρχισα πάλι να κουνιέμαι και χαίρομαι χιχιιχιι:smirk:
- 17-05-2012, 21:55 #2867
uzzled: Λύστε μου μια απορία βρε κορίτσια..όταν κάνουμε τριάδα με κρεατάκι πχ, μπορούμε να βάζουμε και τυρί??
uzzled:
Ρωτάω με αφορμή το δικό σου σημερινό μενού Έλη μου, όπου μαζί με το κοτόπουλο και τα μακαρόνια, έβαλες και τυρί.
Ωστόσο έχω παρατηρήσει να αναφέρεται και άλλες φορές.
17-05-2012, 22:21 #2868
Εννοείται βρε Έρη μου πως αν θέλεις μπορείς να συνδυάσεις και δύο πρωτεΐνες μαζί, όπως κάνεις και με τα λαχανικά και με τον υδατάνθρακα! Απλά θέλει προσοχή στην ποσότητα για να μην βαρύνεις περισσότερο το γεύμα σου από θέλεις για εμάς που θέλουμε να χάσουμε βάρος. Απλά το κοτόπουλο σκέτο είναι αρκετά άνοστο και ήθελα λίγο τυράκι για να το νοστιμίσω
.
Τελικά πεινούσα πολύ απόψε και έτσι έφαγα ένα πιάτο φακές με μισό τόνο με κάπαρη και 2 ελιές και 1 μικρό παξιμάδι κρίθινο
17-05-2012, 22:25 #2869
Φιλενάδες έπαθα μεγάλη νίλα σήμερα. Αφού έφαγα το ωραίο μου πρωϊνάκι είπα να κάνω κι ένα πράσινο τσάι που με κρατάει. Και έτσι όπως ήμουν αφηρημένη και μόλις το είχα βράσει πίνω μία τεράστια γουλιά και κατακάηκα!!
Το φοβερό ειναι ότι η γλώσσα μου έχει γεμίσει άσπρα στίγματα και είναι ερεθισμένη ακόμα κι από κάτω και μουδιασμένη και εννοείται ότι δεν υπήρχε περίπτωση να φάω σχεδόν τίποτα, μόνο πολύ μαλακά πράγματα και όχι όξινα. Φανταστείτε ότι έβαλα να φάω ένα μικρό πιάτο με χόρτα τσιγαριστά και με έτσουζε η μαγειρεμένη ντομάτα!
Τέλος πάντων, με αυτά κι με εκείνα σήμερα έχω πιει κυρίως υγρά, έφαγα και μία μπανάνα παγωμένη και μαλακιά, λίγα χόρτα το μεσημέρι, και τώρα που άρχισε κάπως να υποχωρεί έφαγα και μία μπάρα δημητριακών μαλακιά.
Ελπίζω αύριο να είναι πιο καλά, το απόγευμα είχα λυσσάξει στην πείνα και δεν ήξερα τι να φάω... Ευτυχώς τώρα ψιλοϋποχώρησε η πείνα.
:fake sniffle:
17-05-2012, 22:27 #2870
Originally posted by Eli
Εννοείται βρε Έρη μου πως αν θέλεις μπορείς να συνδυάσεις και δύο πρωτεΐνες μαζί, όπως κάνεις και με τα λαχανικά και με τον υδατάνθρακα!
17-05-2012, 22:33 #2871
Originally posted by alexan972
Φιλενάδες έπαθα μεγάλη νίλα σήμερα. Αφού έφαγα το ωραίο μου πρωϊνάκι είπα να κάνω κι ένα πράσινο τσάι που με κρατάει. Και έτσι όπως ήμουν αφηρημένη και μόλις το είχα βράσει πίνω μία τεράστια γουλιά και κατακάηκα!!
Το φοβερό ειναι ότι η γλώσσα μου έχει γεμίσει άσπρα στίγματα και είναι ερεθισμένη ακόμα κι από κάτω και μουδιασμένη και εννοείται ότι δεν υπήρχε περίπτωση να φάω σχεδόν τίποτα, μόνο πολύ μαλακά πράγματα και όχι όξινα. Φανταστείτε ότι έβαλα να φάω ένα μικρό πιάτο με χόρτα τσιγαριστά και με έτσουζε η μαγειρεμένη ντομάτα!
Τέλος πάντων, με αυτά κι με εκείνα σήμερα έχω πιει κυρίως υγρά, έφαγα και μία μπανάνα παγωμένη και μαλακιά, λίγα χόρτα το μεσημέρι, και τώρα που άρχισε κάπως να υποχωρεί έφαγα και μία μπάρα δημητριακών μαλακιά.
Ελπίζω αύριο να είναι πιο καλά, το απόγευμα είχα λυσσάξει στην πείνα και δεν ήξερα τι να φάω... Ευτυχώς τώρα ψιλοϋποχώρησε η πείνα.
:fake sniffle:
Περαστικούλια σου Αλεξάνδρα μου, εύχομαι από αύριο να είσαι καλύτερα και να μπορείς να τρως!
ʼσε κι εγώ την ψιλοπάτησα τώρα το βράδυ με την κρέμα βρώμης που έφτιαξα. Την έκανα τόσο λαχταριστή, βιάστηκα να δοκιμάσω και κατακάηκα!
Τι έγινε ποιός μας μάτιασε καλέ??:sniff:
17-05-2012, 22:41 #2872
Μας ζηλεύει ο κακός ο κόσμος Έρι μου, αλλά εμείς δε μασάμε (ή μάλλον μασάμε τα σωστά πράγματα και στις σωστές ώρες!). ;-)
17-05-2012, 23:23 #2873
πωπω Αλεξάνδρα μου τι ήταν αυτό που έπαθες;;; Περαστικά βρε παιδί μου!
Αααχ και έκανες όνειρα με τα τσιγαριστά σου χορταράκια κριμααα!
Έρη άστα και εγώ την έχω πάθει με την κρέμα βρώμης χιχιχιχιχι
17-05-2012, 23:25 #2874
Έχεις δίκιο Αλεξάνδρα μου, δεν μασάμε!
Λοιπόν ας γράψω κι εγώ τα σημερινά μου:
Πρωί ??? Γάλα με μούσλι και 3 βερίκοκα αποξηραμένα
Σνακ ??? 1 μπανάνα και 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης
Μεσημέρι ??? Φασολάκια γιαχνί με πατάτα, βλήτα βραστά με κολοκύθι, 3 δάχτυλα φέτα
Σνακ ??? 1 ξινόμηλο και μια οργανική μπάρα
Βράδυ ??? Κρέμα βρώμης (πεντανόστιμη) με κακάο, λίγο μέλι, τριμμένη καρύδα, ξηρούς καρπούς και 1/2 μπανάνα.
18-05-2012, 16:15 #2875
Tι έγινε κοριτσάκια, το κλείσαμε το μαγαζί;; :question:
Γράφω μόνη σαν το λεμόνι;;;uzzled:
Όπως και να ´χει, μπήκα να πω κάπου τον πόνο μου...
Τόλμησα, εγώ η θρασυτάτη, να κάνω μια βόλτα στα μαγαζιά της πόλης μου (σημειώστε, επαρχιακή), και να ψάξω να μου βρω ένα ωραίο και απλό φόρεμα, γιατί σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα θα γίνω νονά.
Τι το ´θελα;;
Λες και εμάς που ΔΕΝ φοράμε S, M, L, δεν μας γέννησε μανούλα... απλά φυτρώσαμε!
Όλα τα ρούχα λες και είναι συννενοημένα να σε σπρώξουν στο βούρκο της ανορεξίας!
Απογοητεύτικα πραγματικά. Και η πλάκα είναι ότι πήγα να μπω στο τρυπάκι να τα βάλω με τον εαυτό μου που είμαι έτσι όπως είμαι (σε κιλά εννοω, γιατί κατά τα άλλα μια χαρά βλέπομαι).
Σε ένα μαγαζί δε, ενώ φοράω πάντα νούμερο 50-52 σε φορέματα και φούστες, η πωλήτρια επέμενε να δοκιμάσω το 54, το 56,...ότι να ´ναι δηλαδή. Μετά την απογοήτευση που έφαγα, στη συνέχεια θύμωσα.
Και νομίζω θα αργήσω να ξεθυμώσω με το συγκεκριμένο ζήτημα.
Και στο τέλος με βλέπω νονά με τζιν! :dork:
Αυτά. Τα είπα και ξεθύμανα λίγο.
18-05-2012, 18:49 #2876
Eri, αν τελικά δε βρεις κάτι του γούστου σου, πράγμα που είναι πολύ πιθανό, γιατί τα ευρύχωρα ρούχα είναι ως επί το πλείστον κακόγουστα, προτείνω τη γνωστή και δοκιμασμένη συνταγή: Τη στολή! Μαύρο παντελόνι και από πάνω κάτι καλό. Αν συνδυάσεις το σύνολο και με όμορφα αξεσουάρ και παπούτσι και τσάντα και είσαι και μακιγιαρισμένη και χτενισμένη, θα είσαι κούκλα νονά!
Αυτό το σκηνικό που περιγράφεις είναι δυστυχώς πολύ οικείο.. Όλα τα όμορφα ρουχαλάκια απευθύνονται σε γυναίκες το πολύ εξήντα κιλών. Οι πωλήτριες σε ορισμένα μαγαζιά συνήθως σου προτείνουν κάτι άλλο. Πώς γίνεται και αυτό το άλλο, που απευθύνεται σε σένα υποτίθεται, είναι αίσχος; Δε θα συζητήσω για εξειδικευμένα μαγαζιά για παχουλές. Εκεί, πρέπει να ψάχνεις με τις ώρες, μπας και βρεις κάτι της προκοπής..
18-05-2012, 19:30 #2877
Το ξέρω ʼβα μου, όλα αυτα είναι μια πονεμένη ιστορία, άσε.
Σε κοιτάζουν λες και είσαι εξωγήινη πρώτον, και στο τέλος σου την λένε γιατί ΤΟΛΜΗΣΕΣ και πάτησες στο μαγαζί τους και σε στέλνουν αλλού!!
Δηλαδή έλεος ρε παιδιά, ΧL είναι το νούμερο μου, είναι κακό?
Κανονικό όμως XL, όχι όπως έχουν γίνει πλέον τα συγκεκριμένα νούμερα...που στη μέση του φορέματος δεν χωράει πλέον να περάσει ούτε το μπράτσο σου.
Τι πρότυπα είναι αυτά που πλασάρουν...:flaming:
18-05-2012, 19:34 #2878
Έρι μου μην δίνεις σημασία, κι εγώ παλιά νευρίαζα πολύ. Και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουν μικρύνει τα νούμερα (το έχω διασταυρώσει και από άτομα που δουλεύουν σε μαγαζιά με γυναικεία ρούχα) δηλαδή τα σημερινά L είναι στην πραγματικότητα τα παλιά Μ κ.ο.κ. Σε συγκεκριμένο μαγαζί δε (στη Rouhomania) μου έχουν απαντήσει με θράσος κάτι 17χρόνες πωλήτριες των 40 κιλών ότι η εταιρεία βγάζει μόνο μέχρι Μ (πριν μερικά χρόνια, δεν ξέρω τώρα μπορεί να το άλλαξαν, δεν έχω ξαναπατήσει από τότε)!! Υπάρχει αρκετός ρατσισμός σε αυτό το θέμα, κι εγώ πολλές φορές δυσκολεύομαι να βρω και στην ουσία είμαι απλά υπέρβαρη στο ύψος μου και όχι και τραγικά! Έχει τύχει να πάω σε μαγαζί, να διαλέξω τζην και η πωλήτρια να μου πει μέσα στα μούτρα "δεν είναι για σας αυτό, δεν σαν κάνει". Και πού ξέρεις κυρά μου; Εγώ μπορεί να το θέλω για την αδελφή μου. Και το καλύτερο είναι ότι το δοκίμασα και μου έκανε μια χαρά, και μόλις βγήκα άλλαξε δέκα χρώματα η στρίντζω! Αλλά της το είπα, να μην λέει τέτοια γιατί ακούγεται πολύ άσχημα και αποτρέπει πιθανές πελάτισσες, και ήταν και το αφεντικό της μπροστά, χαχα!
Νομίζω ότι κάτι τέτοιο που σου λέει η Ava ίσως είναι καλή λύση ή ίσως ένα κολάν με ψηλό τακούνι και ένα αέρινο τοπ τύπου τουνίκ από πάνω θα είναι σούπερ και θα είσαι και άνετα! Ειδικά φέτος που κυκλοφορούν πολλά χρώματα, σίγουρα θα βρεις κάτι ωραίο και κολακευτικό.
18-05-2012, 19:39 #2879
Σας γράφω και τα σημερινά μου, που κάπως συνήλθε το στοματάκι κι έπιασε πάλι δουλειά!
πρωί: 2 digestive + 1 κομ. τυρί + 2 δαμάσκηνα
Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών + 1 μπανάνα
Μεσημέρι: 1/2 μπαγκέτα με κοτόπουλο, τυρί, ντομάτα, μαρούλι (δεν κατάφερα να την φάω όλη, άρχισε να πονάει πάλι η γλώσσα μου) + 2-3 πατατάκια
Απόγευμα: 1 coockie από τα Max Perry (μιαμ, δεν μπόρεσα να αντισταθώ) + 2 μικρά μπισκότα κανέλλας με μαύρη ζάχαρη + 3 φουντούκια
Βράδυ: τα ευλογημενα χορταράκια μου με φέτα και ανθότυρο που τα λιγουρεύομαι από χθες και ψάρι ψητό + 1 φέτα ψωμί
Μετά θα βγω οπότε μάλλον θα πιω και 1-2 ποτηράκια κρασί.
Αυτά κοριτσάκια μου γλυκά, Έρι δεν είσαι μόνη σου ούτε σε αυτό το φόρουμ ούτε στα μαγαζιά!!
Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!
18-05-2012, 19:43 #2880
Μωρέ εγώ θα την βρω την άκρη, δεν μασάω.
Ειδικά τώρα που η ψυχολογία μου είναι στα πάνω της, άφ' ότου μπήκα στον τριαδοworld!!
Απλά μου τη σπάει το γενικό κακό.
Σε κάνουν και νιώθεις ότι όλα τα ρούχα είναι θεικά και σοφά φτιαγμένα και πολύ απλά ΕΣΥ είσαι το μπάζο με το άσχημο σώμα!
Ααααχ κι έχω και κόρες να μεγαλώσω.....
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή