τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 193
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 193 of 427 FirstFirst ... 93143183191192193194195203243293 ... LastLast
Results 2,881 to 2,895 of 6392
    Senior Member
    Originally posted by alexan972
    Αυτά κοριτσάκια μου γλυκά, Έρι δεν είσαι μόνη σου ούτε σε αυτό το φόρουμ ούτε στα μαγαζιά!!
    Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!
    Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου, να είσαι καλά!:wink1:

Ευτυχώς που βρήκα κι εσάς και παίρνω κουράγιο.

Senior Member
    Ερη μου, μη χαλάς τη διαθεση σου δεν αξίζει, θέλει ψάξιμο και θα βρεις αυτό που θελεις.. πάντως η συμπεριφορα των πωλητριών ('οχι όλων) που κυμαίνεται στα 40 ή στα 45 κιλά περίπου το βαρος τους δεν σε πείθουν στο να αγορασεις ενα ρουχο και πολύ περισσότερο σε κάνουν να νιώθεις άβολα.. τωρα που εχω πάρει βαρος 2 από τα παντελόνια που ειχα πάρει όταν ημουν 45 με 50 κιλά δεν μου κάνουν, στεναχωρεθηκα στην αρχη γιατί το σωμα μου αλλαξε αλλά θα προσπαθησω να βρω

Senior Member
    Αχ κορίτσια μου όλη μου την ζωή ακόμη και ως υπέρβαρη είχα πρόβλημα με τα ρούχα. Ζούσα για πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη όπου εκεί και αν ήταν ζόρικα τα πράγματα ενδυματολογικά! Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια μένω Αθήνα και έχω περισσότερες επιλογές σε μαγαζιά. Ωστόσο η μόδα πλέον μας ευνοεί μιας και είναι της μόδας οι φαρδιές μπλούζες. Όσο για τα παντελόνια μεγάλος καημός! Έχω κάνει χρυσό το Marks . Και να πω και εγώ ότι είμαι καμία περίεργη ή έχω τρελά κιλά; Καμία σχέση!
    Πόσες φορές θυμάμαι τον εαυτό μου να με πιάνει απελπισία γιατί ήθελα να βγω το βράδυ έξω και δεν έβρισκα ένα όμορφο νεανικό ρούχο να φορέσω να χαρώ και εγώ! Μέχρι τα κλάματα με έπιαναν. Μετά για κάποια χρόνια είχα αδυνατίσει και έβγαλα όλο μου το άχτι μαζεμένο, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να τα διατηρήσω. Τώρα όμως ευτυχώς δεν έχω τόσο πρόβλημα στο να βρίσκω ρούχα, νιώθω περιορισμένη αλλά όχι και αποκομμένη.

Senior Member
    Μην ανησυχείς για τα κοριτσάκια σου. Φρόντισε να τα μεγαλώσεις με το σκεπτικό ότι είμαστε όμορφες όταν εμείς βλέπουμε έτσι τον εαυτό μας και ότι τα σημαντικά πράγματα είναι άλλα, όχι όπως μεγάλωσε η δική μας γενιά όπου το καλό σώμα ήταν το Α και το Ω, και όλα θα πάνε καλά. Έχω δει γυναίκες που κατά γενική ομολογία δεν είναι καθόλου όμορφες, αλλά έχουν κούκλους και έξυπνους και μια χαρά άντρες και ζούνε ευτυχισμένες γιατί έχουν αυτοπεποίθηση και την εκπέμπουν! Και ξέρεις κάτι; Μετά από λίγο τις βλέπω κι εγώ όμορφες!!
    Όλα είναι στο μυαλό μας!!
    Σκέψου πόσο όμορφη νονά (και γενικά) θα είσαι και θα είσαι, στο εγγυώμαι!!

Senior Member
    Πείτε μου τώρα, ειλικρινά, αυτή η γυναίκα δεν είναι πανέμορφη??
    Και δεν το λέω επειδή είμαι στα ίδια κυβικά και την υποστηρίζω, είναι αντικειμενικά όμορφη.
    Ζουμερή ρε γαμώτο. Είναι και μοντέλο παρεπιπτόντως.
    Τι Kate Moss και πράσινα άλογα...αυτό είναι θηλυκότητα.
    Σωστά?

Senior Member
    Ναι, όντως!! Και οι περισσότεροι άντρες πάντως, απ' όσο έχω συζητήσει, τους αρέσουν οι πιο ζουμερές - τσουπωτές που έλεγε κι η γιαγιά μου! Εκτός αν είναι αυτοί που κάνω εγώ παρέα έτσι. Παραδοσιακά πάντως η θηλυκότητα είναι συνδεδεμένη με τις καμπύλες.

Senior Member
    Originally posted by alexan972
    Και οι περισσότεροι άντρες πάντως, απ' όσο έχω συζητήσει, τους αρέσουν οι πιο ζουμερές - τσουπωτές που έλεγε κι η γιαγιά μου!
    Ευτυχώς που και ο δικός μου άντρας ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, αλλιώς ακόμη θα έψαχνα!
    Κι έπειτα άμα έχεις άντρα, τι τα θές τα ρούχα?
    Έτσι κι αλλιώς αυτός σε προτιμά χωρίς αυτα! (να εθυμήσουμε και λίγο) :tumble: :spin:

Senior Member
    Eri μου, θα είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω να εκφράζομαι και διαφορετικά..
    Η κοπέλα είναι καλλονή, αλλά θα την ήθελα δέκα κιλά παρακάτω. Είναι η κλασική περίπτωση του "όχι, ρε γα$^το, όχι και αυτή η κοπελάρα να πέσει στη λούμπα των κιλών!

Senior Member
    Εγώ νομίζω ότι ίσως της χαλάει την εικόνα η στάση της. Γιατί όρθια σίγουρα δεν κάνει δίπλες στην κοιλιά που εμένα είναι το μόνο που κάπως με χαλάει. Γενικά όμως μου αρέσει πολύ. Τα πόδια της, ας πούμε, μου αρέσει που δεν είναι σαν ξυλάκια.

Senior Member
    Tara Lynn στο όρθιο λοιπόν

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Eri μου, θα είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω να εκφράζομαι και διαφορετικά..
    Η κοπέλα είναι καλλονή, αλλά θα την ήθελα δέκα κιλά παρακάτω. Είναι η κλασική περίπτωση του "όχι, ρε γα$^το, όχι και αυτή η κοπελάρα να πέσει στη λούμπα των κιλών!

Θα συμφωνήσω μαζί σου, ʼβα μου!
    Ωστόσο η γυναίκα τολμά, όπως και πολλές αλλές που τις βλέπω και τις χαίρομαι γι αυτόν ακριβώς το λόγο..γιατί τολμούν.

Senior Member
    Κοίτα, η γυναίκα είναι κουκλάρα! Αλλίμονο αν δεν τολμούσε! Απλά είπα αυτό ακριβώς που σκέφτηκα. Κοίτα μάτια, χείλη, πρόσωπο, μαλλιά, σωματότυπο! Φαντάσου τη δέκα κιλά λιγότερη, καθιστή ή όρθια! Έφτασα στο σημείο να σκέφτομαι μήπως είναι μοντάζ, για να χαιρόμαστε εμείς οι παχουλές!

Senior Member
    Και να σου πω και ποιο σημείο στο καθιστό με χαλάει περισσότερο; Η πλάτη της. Εκεί, που συσσωρεύεται το λίπος, εκεί που το σουτιέν σφίγγει και κάνει τις δίπλες, ξέρεις φαντάζομαι.. Η κοιλιά είναι το λιγότερο. Έπειτα, τα κιλά δυστυχώς φαίνονται παντού, και στα μάγουλα και στα μπράτσα και στα μπούτια και στις γάμπες, παντού. Εμένα τώρα, που πήρα μόλις τρία κιλά, μου λένε ότι έκανα ξανά προγούλι, κάτι που το σιχαίνομαι. Γι' αυτό κάνω και τη διατροφή, να απαλλαγώ από αυτό.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Και να σου πω και ποιο σημείο στο καθιστό με χαλάει περισσότερο; Η πλάτη της. Εκεί, που συσσωρεύεται το λίπος, εκεί που το σουτιέν σφίγγει και κάνει τις δίπλες, ξέρεις φαντάζομαι..

Πως δεν ξέρω!
    Αυτό με την πλάτη είναι ένα από τα πράγματα που με ενοχλεί πάνω μου.
    Χωρίς να έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, παρ´ όλα αυτά τρώω κόλλημα.

Senior Member
    Αυτό ήταν το κόλλημά μου και όταν ήμουν εκατό κιλά και τώρα. Με χαλάει απίστευτα αυτό το σημείο, ενώ την κοιλιά τη θεωρώ ψιλοδεδομένη, μη σου πω και θηλυκή.