τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 427 FirstFirst ... 1018192021223070120 ... LastLast
Results 286 to 300 of 6392
    Senior Member
    Κοριτσια θα μοιραστω κατι μαζι σας:Σημερα το μεσημερι εβρασα μαυρα μακαρονια κ για τη σαλτσα σωταρησα κρεμμυδι-σκορδο σε 2 κουταλιες της σουπας λαδι,κ εβαλα ντοματες ,πουμαρο κ μανιταρια στο αντικολητικο.Οταν ετοιμαστηκαν μετρησα εναμισυ φλιτζανι μακαρονια στο πιατο κ απο πανω τη σαλτσα κ ενα σπιρτοκουτο μεγεθος τυρι φετα.Κυταξα το πιατο μου κ ειπα:ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να χορτασω με αυτο;;;;;;Η μεριδα μου φαινοταν ελαχιστη.Καθισα στο τραπεζι κ με αρκετη προσπαθεια αρχισα να μασαω αργα.Λεω με αρκετη προσπαθεια γιατι τα μακαρονια τα καταπινα αμασητα σχεδον παλια!!!Τελος παντων μασωντας αργα τελειωσα την μεριδα κ ενοιωσα κορεσμο.Και φανταστειτε ρε παιδια που οταν ετρωγα γρηγορα,για να χορτασω ετρωγα 3 πιατα!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by vivian20
    σκεφτηκα και γω να ξεκινησω τις τριαδες γιατι πιστευω οτι θα με βοηθησει να αποφυγω την κακη συνηθεια να τρωω πολυ το πρωι και μετα να μην μπορω να φαω για ολη την υπολοιπη μερα. (ναι. εγω και τα φιδια που τρωνε μια φορα στο τοσο και τους παιρνεις μερες να χωνεψουν). οποτε για να μην επιβαρυνω το στομαχι μου με μεγαλα γευματα λεω να δοκιμασω τα μικρα τακτικα γευματα σε τριαδες και διαδες.

σημερα εφαγα:

πρωι:
    100 γρ απο μια κρεμα βανιλια (ηταν φτιαγμενη απο γαλα και αμυλο καλαμποκιου. οποτε να οι πρωτεινες και το αμυλο)
    1 αχλαδι και 2 knor vie (που υποτιθεται οτι σου δινουν αρκετες φυτικες ινες αφου προκειται για συμπυκνωμενα φρουτα και λαχανικα).

(το ξερω οτι δεν ηταν και η καλυτερη επιλογη αυτα που εφαγα αλλα παντοτε στο πρωινο ξεφευγω οποτε και μονο που καταφερα να περιοριστω σε αυτες τις ποσοτητες, για μενα ειναι αθλος ).

ενδιαμεσα:
    ενα ακτινιδιο (δεν εχω κατι σε αμυλο μεσα στο σπιτι εκτος απο βρωμη)

το μεσημερι θα φαω:
    40 γραμμαρια βρωμη με 300 ml γαλα και 1 αχλαδι και 1 ακτινιδιο

το απογευμα:
    1 ακτινιδιο

και το βραδυ:
    1 ακτινιδιο (δεν μπορω να κανω τριαδα το βραδυ γιατι εχω μαθει να μην τρωω).

σημειωση: το ξερω οτι δεν ακουγεται και πολυ σαν τριαδες - διαδες το προγραμμα που ετοιμασα για σημερα. αλλα 1) αυτα εχω στο σπιτι 2) μεχρι τωρα συνηθιζα να τρωω τεραστιες ποσοτητες το πρωι και μετα τιποτα οποτε ας μαθω αρχικα να χωριζω το φαγητο μου σε πολλα μικρα γευματα. 3) σταδιακα θα προσπαθησω να μπω στις τριαδες - διαδες. (σε βαθος χρονου).
    Κανονικο φαγητο δεν τρως? Γτ αυτο περισσοτερο σε snacking μοιαζει

Senior Member
    Originally posted by spaceride
    σκεφτηκα και γω να ξεκινησω τις τριαδες γιατι πιστευω οτι θα με βοηθησει να αποφυγω την κακη συνηθεια να τρωω πολυ το πρωι και μετα να μην μπορω να φαω για ολη την υπολοιπη μερα. (ναι. εγω και τα φιδια που τρωνε μια φορα στο τοσο και τους παιρνεις μερες να χωνεψουν). οποτε για να μην επιβαρυνω το στομαχι μου με μεγαλα γευματα λεω να δοκιμασω τα μικρα τακτικα γευματα σε τριαδες και διαδες.

σημερα εφαγα:

πρωι:
    100 γρ απο μια κρεμα βανιλια (ηταν φτιαγμενη απο γαλα και αμυλο καλαμποκιου. οποτε να οι πρωτεινες και το αμυλο)
    1 αχλαδι και 2 knor vie (που υποτιθεται οτι σου δινουν αρκετες φυτικες ινες αφου προκειται για συμπυκνωμενα φρουτα και λαχανικα).

(το ξερω οτι δεν ηταν και η καλυτερη επιλογη αυτα που εφαγα αλλα παντοτε στο πρωινο ξεφευγω οποτε και μονο που καταφερα να περιοριστω σε αυτες τις ποσοτητες, για μενα ειναι αθλος ).

ενδιαμεσα:

το μεσημερι θα φαω:

το απογευμα:
    1 ακτινιδιο

και το βραδυ:

σημειωση: το ξερω οτι δεν ακουγεται και πολυ σαν τριαδες - διαδες το προγραμμα που ετοιμασα για σημερα. αλλα 1) αυτα εχω στο σπιτι 2) μεχρι τωρα συνηθιζα να τρωω τεραστιες ποσοτητες το πρωι και μετα τιποτα οποτε ας μαθω αρχικα να χωριζω το φαγητο μου σε πολλα μικρα γευματα. 3) σταδιακα θα προσπαθησω να μπω στις τριαδες - διαδες. (σε βαθος χρονου).
    Κανονικο φαγητο δεν τρως? Γτ αυτο περισσοτερο σε snacking μοιαζει
    καταλαβα πριν απο λιγο καιρο οτι εχω το συνδρομο ευερεθιστου εντερου και φοβαμαι ακομη να φαω κρεας. χθες εφαγα 1 μπιφτεκι και φουσκωσα. το περιεργο ειναι οτι ενω ποτε δεν ειχα προβλημα με την πεψη πλεον φουσκωνω ευκολα. οποτε προσπαθω να εισαγω το κρεας σταδιακα στην διατροφη μου για να μην μου δημιουργησει δυσκοιλιοτητα. και lessing ευχαριστω για την συμβουλη. εγω με βρωμη φτιαχνω και τοματοσουπα. (τελικα χθες το μεσημερι αντι για γαλα και βρωμη εφαγα τοματοσουπα με βρωμη και κρεας. οριστε και το κανονικο φαγητο)

Senior Member
    Σχεδον ΟΛΑ οσα τρως εχουν αντενδειξη για το ευερεθιστο εντερο..!!! Οι απλα μαγειρεμενες πρωτεινες ειναι πιο ευπεπτες σε σχεση με τους δυσπεπτους υδατανθρακες που τρως

Senior Member
    Originally posted by spaceride
    Σχεδον ΟΛΑ οσα τρως εχουν αντενδειξη για το ευερεθιστο εντερο..!!! Οι απλα μαγειρεμενες πρωτεινες ειναι πιο ευπεπτες σε σχεση με τους δυσπεπτους υδατανθρακες που τρως
    επειδη εχουν πολλες φυτικες ινες ? ναι. εχεις ενα δικιο σε αυτο. φυσικα προσεχω την ποσοτητα που τρωω. δεν καταναλωνω σε ενα γευμα απειρες απεπτες φυτικες ινες. ^^ και αρχισα να τρωω και παλι κρεας. αλλα το μαγειρευω εγω και δεν το παιρνω ποτε ετοιμο απ'εξω. ^^

Senior Member
    [quote]Originally posted by vivian20
    [quote]Originally posted by spaceride

σημερα εφαγα:

πρωι:

ενδιαμεσα:

το μεσημερι θα φαω:

το απογευμα:
    1 ακτινιδιο

και το βραδυ:

Μια χαρα τα πας!!Αυτο που ειπες οτι δεν ηταν η καλυτερη επιλογη δεν ισχυει.

Senior Member
    σε 3 κιλα αλλαζεις δεκαδα ρια!!!!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::th umbup:

Senior Member
    Originally posted by click
    σε 3 κιλα αλλαζεις δεκαδα ρια!!!!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::th umbup:
    oh yes!!!! :wink1:

Καλό Πάσχα Ελληνίδες!!!
    Καλή Ανάσταση ...ΓΕΝΙΚΩΣ! :smirk:

Senior Member
    :love::love:

Senior Member
    ria? less?

τι κανετε???????????

Senior Member
    Εγω ταλαοπωρουμαι 1 μηνα με λοιμωξη του αναπνευστικου.Εσυ;Η Ρια μας;

Senior Member
    Πρωι τοστ με τυρι ζαμπον λαχανικα μαυρο ψωμι
    Μετα 2 δαχτυλα μαυρη σοκολατα κ μπανανα μιση
    Μεσημερι Κεφτεδακια σογιας με πουρε κ σαλατα
    καφες
    Απογευμα φρουτο με αμγδαλα
    ΒΡΑΔΥ οΜΕΛΕΤΑ ΜΕ σαλατα

Senior Member
    πρωι:καφες-τοστ με ζαμπον-λαχανικα-τυρι
    Μετα:Αμυγδαλα,ταχινι κ μελι, χυμος πορτοκαλι
    Μεσημερι:ʽμπιφτεκια σογιας με τυρι φετα γεμιστα,σαλατα,ψωμι.
    Μετα:μηλο,μπαρα δημητριακων με σοκολατα

Senior Member
    καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!

είμαι η Ρία κ δεν είμαι κ πολυ καλά αλλά που θα μου πάει θα στρώσει κάποια στιγμή το πράγμα...

με τη διατροφή τα γνωστά...

πότε θα πιούμε καμια φραπεδια στον ήλιο?????
    (lessing είσαι εντός των τοιχών ????)

μια χαρά τα πάτε κορίτσια μπράβο!!!

σμαρτακι, κλικλικω, λεσσινγκ... μου λείπετε ρε!!!

Senior Member
    καλημερα
    ο καφες στον ηλιο ισως να ειναι τοσο κοντα που ουτε καν το διανοεισαι :tumble:

αν κααααποια στιγμη αξιωθει κ η λεσσιγκ να ασχοληθει με το κινητο της η το γιουτουγιου της, ισως μαθουμε κ που βρικσεται :P
    (η κλικλικω ας φαει τα λυσσιακα της

κ εσυ μας λειπεις:love: