Results 286 to 300 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
08-04-2011, 03:22 #286
Κοριτσια θα μοιραστω κατι μαζι σας:Σημερα το μεσημερι εβρασα μαυρα μακαρονια κ για τη σαλτσα σωταρησα κρεμμυδι-σκορδο σε 2 κουταλιες της σουπας λαδι,κ εβαλα ντοματες ,πουμαρο κ μανιταρια στο αντικολητικο.Οταν ετοιμαστηκαν μετρησα εναμισυ φλιτζανι μακαρονια στο πιατο κ απο πανω τη σαλτσα κ ενα σπιρτοκουτο μεγεθος τυρι φετα.Κυταξα το πιατο μου κ ειπα:ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να χορτασω με αυτο;;;;;;Η μεριδα μου φαινοταν ελαχιστη.Καθισα στο τραπεζι κ με αρκετη προσπαθεια αρχισα να μασαω αργα.Λεω με αρκετη προσπαθεια γιατι τα μακαρονια τα καταπινα αμασητα σχεδον παλια!!!Τελος παντων μασωντας αργα τελειωσα την μεριδα κ ενοιωσα κορεσμο.Και φανταστειτε ρε παιδια που οταν ετρωγα γρηγορα,για να χορτασω ετρωγα 3 πιατα!!!!!!
- 08-04-2011, 10:45 #287
Originally posted by vivian20
σκεφτηκα και γω να ξεκινησω τις τριαδες γιατι πιστευω οτι θα με βοηθησει να αποφυγω την κακη συνηθεια να τρωω πολυ το πρωι και μετα να μην μπορω να φαω για ολη την υπολοιπη μερα. (ναι. εγω και τα φιδια που τρωνε μια φορα στο τοσο και τους παιρνεις μερες να χωνεψουν). οποτε για να μην επιβαρυνω το στομαχι μου με μεγαλα γευματα λεω να δοκιμασω τα μικρα τακτικα γευματα σε τριαδες και διαδες.
σημερα εφαγα:
πρωι:
100 γρ απο μια κρεμα βανιλια (ηταν φτιαγμενη απο γαλα και αμυλο καλαμποκιου. οποτε να οι πρωτεινες και το αμυλο)
1 αχλαδι και 2 knor vie (που υποτιθεται οτι σου δινουν αρκετες φυτικες ινες αφου προκειται για συμπυκνωμενα φρουτα και λαχανικα).
(το ξερω οτι δεν ηταν και η καλυτερη επιλογη αυτα που εφαγα αλλα παντοτε στο πρωινο ξεφευγω οποτε και μονο που καταφερα να περιοριστω σε αυτες τις ποσοτητες, για μενα ειναι αθλος).
ενδιαμεσα:
ενα ακτινιδιο (δεν εχω κατι σε αμυλομεσα στο σπιτι εκτος απο βρωμη)
το μεσημερι θα φαω:
40 γραμμαρια βρωμη με 300 ml γαλα και 1 αχλαδι και 1 ακτινιδιο
το απογευμα:
1 ακτινιδιο
και το βραδυ:
1 ακτινιδιο (δεν μπορω να κανω τριαδα το βραδυ γιατι εχω μαθει να μην τρωω).
σημειωση: το ξερω οτι δεν ακουγεται και πολυ σαν τριαδες - διαδες το προγραμμα που ετοιμασα για σημερα. αλλα 1) αυτα εχω στο σπιτι 2) μεχρι τωρα συνηθιζα να τρωω τεραστιες ποσοτητες το πρωι και μετα τιποτα οποτε ας μαθω αρχικα να χωριζω το φαγητο μου σε πολλα μικρα γευματα. 3) σταδιακα θα προσπαθησω να μπω στις τριαδες - διαδες. (σε βαθος χρονου).
08-04-2011, 10:54 #288
Originally posted by spaceride
σκεφτηκα και γω να ξεκινησω τις τριαδες γιατι πιστευω οτι θα με βοηθησει να αποφυγω την κακη συνηθεια να τρωω πολυ το πρωι και μετα να μην μπορω να φαω για ολη την υπολοιπη μερα. (ναι. εγω και τα φιδια που τρωνε μια φορα στο τοσο και τους παιρνεις μερες να χωνεψουν). οποτε για να μην επιβαρυνω το στομαχι μου με μεγαλα γευματα λεω να δοκιμασω τα μικρα τακτικα γευματα σε τριαδες και διαδες.
σημερα εφαγα:
πρωι:
100 γρ απο μια κρεμα βανιλια (ηταν φτιαγμενη απο γαλα και αμυλο καλαμποκιου. οποτε να οι πρωτεινες και το αμυλο)
1 αχλαδι και 2 knor vie (που υποτιθεται οτι σου δινουν αρκετες φυτικες ινες αφου προκειται για συμπυκνωμενα φρουτα και λαχανικα).
(το ξερω οτι δεν ηταν και η καλυτερη επιλογη αυτα που εφαγα αλλα παντοτε στο πρωινο ξεφευγω οποτε και μονο που καταφερα να περιοριστω σε αυτες τις ποσοτητες, για μενα ειναι αθλος).
ενδιαμεσα:
το μεσημερι θα φαω:
το απογευμα:
1 ακτινιδιο
και το βραδυ:
σημειωση: το ξερω οτι δεν ακουγεται και πολυ σαν τριαδες - διαδες το προγραμμα που ετοιμασα για σημερα. αλλα 1) αυτα εχω στο σπιτι 2) μεχρι τωρα συνηθιζα να τρωω τεραστιες ποσοτητες το πρωι και μετα τιποτα οποτε ας μαθω αρχικα να χωριζω το φαγητο μου σε πολλα μικρα γευματα. 3) σταδιακα θα προσπαθησω να μπω στις τριαδες - διαδες. (σε βαθος χρονου).
08-04-2011, 16:13 #289
Σχεδον ΟΛΑ οσα τρως εχουν αντενδειξη για το ευερεθιστο εντερο..!!! Οι απλα μαγειρεμενες πρωτεινες ειναι πιο ευπεπτες σε σχεση με τους δυσπεπτους υδατανθρακες που τρως
09-04-2011, 15:00 #290
Originally posted by spaceride
Σχεδον ΟΛΑ οσα τρως εχουν αντενδειξη για το ευερεθιστο εντερο..!!! Οι απλα μαγειρεμενες πρωτεινες ειναι πιο ευπεπτες σε σχεση με τους δυσπεπτους υδατανθρακες που τρως
18-04-2011, 02:15 #291
[quote]Originally posted by vivian20
[quote]Originally posted by spaceride
σημερα εφαγα:
πρωι:
ενδιαμεσα:
το μεσημερι θα φαω:
το απογευμα:
1 ακτινιδιο
και το βραδυ:
19-04-2011, 19:22 #292
σε 3 κιλα αλλαζεις δεκαδα ρια!!!!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::th umbup:
20-04-2011, 11:43 #293
Originally posted by click
σε 3 κιλα αλλαζεις δεκαδα ρια!!!!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::th umbup:
Καλό Πάσχα Ελληνίδες!!!
Καλή Ανάσταση ...ΓΕΝΙΚΩΣ! :smirk:
08-05-2011, 04:47 #294
:love::love:
14-05-2011, 19:59 #295
ria? less?
τι κανετε???????????
14-05-2011, 21:22 #296
Εγω ταλαοπωρουμαι 1 μηνα με λοιμωξη του αναπνευστικου.Εσυ;Η Ρια μας;
14-05-2011, 21:38 #297
Πρωι τοστ με τυρι ζαμπον λαχανικα μαυρο ψωμι
Μετα 2 δαχτυλα μαυρη σοκολατα κ μπανανα μιση
Μεσημερι Κεφτεδακια σογιας με πουρε κ σαλατα
καφες
Απογευμα φρουτο με αμγδαλα
ΒΡΑΔΥ οΜΕΛΕΤΑ ΜΕ σαλατα
15-05-2011, 14:03 #298
πρωι:καφες-τοστ με ζαμπον-λαχανικα-τυρι
Μετα:Αμυγδαλα,ταχινι κ μελι, χυμος πορτοκαλι
Μεσημερι:ʽμπιφτεκια σογιας με τυρι φετα γεμιστα,σαλατα,ψωμι.
Μετα:μηλο,μπαρα δημητριακων με σοκολατα
16-05-2011, 07:39 #299
καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!
είμαι η Ρία κ δεν είμαι κ πολυ καλάαλλά που θα μου πάει θα στρώσει κάποια στιγμή το πράγμα...
με τη διατροφή τα γνωστά...
πότε θα πιούμε καμια φραπεδια στον ήλιο?????
(lessing είσαι εντός των τοιχών ????)
μια χαρά τα πάτε κορίτσια μπράβο!!!
σμαρτακι, κλικλικω, λεσσινγκ... μου λείπετε ρε!!!
16-05-2011, 09:50 #300
καλημερα
ο καφες στον ηλιο ισως να ειναι τοσο κοντα που ουτε καν το διανοεισαι :tumble:
αν κααααποια στιγμη αξιωθει κ η λεσσιγκ να ασχοληθει με το κινητο της η το γιουτουγιου της, ισως μαθουμε κ που βρικσεται :P
(η κλικλικω ας φαει τα λυσσιακα της
κ εσυ μας λειπεις:love:
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή