τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 207
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 207 of 427 FirstFirst ... 107157197205206207208209217257307 ... LastLast
Results 3,091 to 3,105 of 6392
    Senior Member
    Originally posted by eri
    Kαλημέρα Καλημέρα ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Είπα να ζυγιστώ αύριο που κλείνω μήνα στον τριαδόκοσμο, αλλά δεν κρατήθηκα και το έκανα σήμερα, μιας και νιώθω πολύ καλά!

4.2 κιλά λοιπόν σε ένα μήνα, χωρίς πείνα, λιγούρες, υπερφαγικά, τύψεις και όλα τα συναφή!

ΤΡΙΑΔΟΚΟΣΜΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!
    Kαλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!

Έρι μου μπράβο, μπράβο, μπράβο!! Πήρα μία χαρά, σαν να τά έχασα εγώ!! :thumbup::thumbup:

Ρία μου δεν το έχω το βιβλίο, αλλά λέω να το πάρω αφού ακούω τόσα καλά! Εγώ απλά πήγαινα στον "Ευαγγελιστή" αλλά πριν 10 χρόνια και, δεν νομίζω να το είχε βγάλει, δεν ήταν και ιδιαίτερα γνωστός τότε.

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Μόλις ανακάλυψα ένα σάιτ με ενδιαφέρουσες συνταγές, πολλές εκ των οποίων ωμοφαγικές
    Δείτε συνταγές για ντιπ αβοκάντο:
    http://greenchef.gr/2012/05/%CE%B4%C...-%CE%BD%CF%84/

Ενδιαφέρον ε; :bigsmile:
    Έλι μου του έριξα μόλις μια ματιά, έχει σούπερ συνταγές (εγώ τρελαίνομαι για αβοκάντο). Τα ματάκια μου έπεσαν (και κόλλησαν) σε μία που λέει πραλίνα φουντουκιού με γεύση καρύδας!! :spin:

Senior Member
    Originally posted by eri
    Σημερινό μενού:

Πρωί ~ 1 1/2 ψωμάκι με φέτα Αλεξάνδρας-Όλιβερ, 1 φέτα γαλοπούλα, 3 μικρά βερίκοκα
    :lol: :lol:

Senior Member
    Αλεξάνδρα καλημέρα!!!!

τελικά οσες είμαστε εδω... μας συνδεει ο ''Ευαγγελιστης'' με καποιο τρόπο χαχαχαχα
    εγω απο το βιβλίο ξεκινησα... κ μπήκα στη λογική. Πάρτο αν μπορείς ειναι πολύ κατατοπιστικό...

Senior Member
    εγω εχω όλα τα βιβλία του... (ειμαι φαν λεμε χαχαχα ) εκτός από το τελευταιο που σίγουρα θα το πάρω συντομα. Ταϊλανδεζικη κουζίνα αλα ελληνικα (thai chef express)

Senior Member
    Ναι, θα το πάρω. Έχει μόνο συνταγές ή εξηγεί και το σκεπτικό της διατροφής;

Ο σημερινός μου προγραμματισμός:
    - Πρωί: 1 digestive + 2 δαμάσκηνα αποξ. + 2 φουντούκια
    - Λίγο σταφιδοκαρυδόψωμο με μέλι κανέλλα + 1/2 μπανάνα
    - Μια πίτα τορτίγια μικρή τυλιγμένη με 3 κοτομπουκιές + τυρί + μανιτάρια ψητά + πιπερια + μαρούλι
    - Απόγευμα: 1 μπάρα δημητριακών + 2 δαμάσκηνα
    - Βράδυ: 2 φρυγανιές σικ. + 1 φ. τυρί του τοστ + 2-3 φύλλα μαρούλι

Επειδή θα βγω για καφέ, δεν ορκίζομαι κιόλας ότι δεν θα κάνω καμμιά παρασπονδία, αλλά αν το έχω οργανώσει στο μυαλό μου έχω περισσότερες πιθανότητες να το κρατήσω.

Ξέχασα να σας πω, εδώ και τρεις μέρες έχω ξεκινήσει γυμναστική από το κανάλι της Έλις, είναι ενδιαφέρον και το καλό είναι ότι κάθε πρόγραμμα είναι περίπου μισή ώρα και μετά αλλάζει οπότε δεν βαριέσαι. Σε 1 ώρα κάνεις 2 διαφορετικά και είναι ευχάριστο! Ευχαριστούμε Έλι!! :thumbup:

Senior Member
    εγινα θαμωναςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς χαχαχαχαχα κερναω ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ! :dork:

Senior Member
    ΧΑΧΑΧΑ αλεξανδρα ...βλεπω τα εχεις σημερα στο προγραμμα... τα δαμασκηνα δικα μου μπρε χαχαχα

δεν εχει μόνο συνταγες... εχει ολη τη πληροφορία κ τη λογική της αντιμετώπισης της βουλιμίας υπερφαγίας κ την παχυσαρκιας

Senior Member
    Originally posted by ria
    εγινα θαμωναςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς χαχαχαχαχα κερναω ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ! :dork:
    Και εις ανώτερα, μπρε!!!
    Τα αποξ. δαμάσκηνα με έχουν σώσει, κυριολεκτικά, γιατί δεν είμαι πολύ των φρούτων. Τρελαίνομαι για σαλάτες και λαχανικά αλλά φρούτα δεν... Και δυστυχώς έχω κάνει έτσι και τον γιο μου...

Θα πάω να το παραγγείλω, ξέρει καμμία που το έχει πάρει πρόσφατα πόσο περίπου κάνει; (έχουμε κι αυτά τώρα...)

Senior Member
    περίπου 18euro εχει... αν το παραγγειλεις απο το ιντερνετ κανα 2euro πιο φθηνα

εγω το αντίθετο.. μαρεσουν τα φρουτα ...το ιδιο κ του γιου μου... κ βαριεμαι τις σαλατες (ο μικρος μονο ντοματα ακουμπάει...) ποσο ειναι ο υιος???

Senior Member
    Είναι 15. Το κακό είναι ότι αυτός ούτε σαλάτες τρώει ιδιαίτερα ούτε λαχανικά. Τίποτα αρακά και φασολάκια μόνο και όσπρια. Ευτυχώς τουλάχιστον που πίνει τόνους γάλα και τρώει βρώμη (κυρίως ωμή!). Ο δικός σου πόσο είναι;

Αύριο λέω να κάνω αρακά. Πώς το υπολογίζω αυτό; Λαχανικά ή άμυλο;

Senior Member
    ο δικός μου είναι 4,5 Να σου ζήσει! δύσκολη η ηλικία της εφηβίας...

ο αρακάς είναι στην κατηγορία οσπριων

Senior Member
    Αχ εσένα είναι στην πιο αστεία ηλικία! Όλο ατάκες! Θυμάμαι όταν ήταν τόσο με περιμέναν κάθε μέρα στη δουλειά για να τους πω την καινούρια ατάκα! Πολύ γέλιο!!

Οπότε τον αρακα τον συνδυάζω με τυράκι και σαλάτα. Μπορώ να βάλω και 1-2 κουταλιές ρύζι; Μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός.

Senior Member
    αν δε φας ψωμι φανταζομαι πως μπορεις... πολυ υδατανθρακα βλεπω στο πιατο

Senior Member
    Μα και στις φακές δεν βάζουμε μία φέτα ψωμί; έλεγα να το αντικαταστήσω με ρύζι...
    θα δω, πώς θα μου βγει όρεξή μου.