Results 3,106 to 3,120 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
31-05-2012, 11:57 #3106
Originally posted by ria
ΙΔΑΝΙΚΗ απώλεια ερι!!! και το σημαντικότερο θα ειναι σε πόντους... γιατι σιγουρα θα εχεις χασει 3 κιλά καθαρού λιπους ... !!!!! καλη συνεχεια!!!! Μετράς καθόλου πόντους?
Πχ σήμερα φοράω παντελόνι, το οποίο δεν μου έκανε πέρσι τέτοιον καιρό ούτε με τα κιλά που είμαι τώρα. Και τώρα μου είναι κανονικό προς άνετο.
Είναι μεγάλη νίκη αυτό για μένα που παλιότερα έχανα 4 κιλά σε 4 μήνες, όχι σε έναν...και μετά έπαιρνα τα διπλάσια.
Αχ, όνειρο ζω μην με ξυπνάτε!:tumble::tumble:
- 31-05-2012, 12:03 #3107
Originally posted by eri
Pιάκι, δεν μετράω πόντους καθόλου, αλλά καταλαβαίνω από τα ρούχα μου τι παίζει κυρίως.
Πχ σήμερα φοράω παντελόνι, το οποίο δεν μου έκανε πέρσι τέτοιον καιρό ούτε με τα κιλά που είμαι τώρα. Και τώρα μου είναι κανονικό προς άνετο.
Είναι μεγάλη νίκη αυτό για μένα που παλιότερα έχανα 4 κιλά σε 4 μήνες, όχι σε έναν...και μετά έπαιρνα τα διπλάσια.
Αχ, όνειρο ζω μην με ξυπνάτε!:tumble::tumble:
Ρία με έβαλες στο τριπάκι και πήγα και μετρήθηκα! Έχω χάσει 4 πόντους από περιφέρεια (όπου είναι και το σημαντικότερο πρόβλημά μου) και 7 από μέση!! Και σε αυτούς τους πόντους δεν ήμουν ούτε όταν ήμουν παλαιότερα στα ίδια κιλά, πραγμα που σημαίνει ότι έχω χάσει κυρίως λίπος, όπως λέτε!
Yessssssss!!!! :tumble::spin:
31-05-2012, 12:32 #3108
εγω κοριτσια πέταξα τη ζυγαριά στην αποθήκη. θα ζυγίζομαι μόνο στο διαιτολόγο! Αρκετά με τα λάθη του παρελθόντος!
Μπράβο για τους πόντους Αλεξάνδρα!!! Ασε που σαν αριθμός ειναι πιο χορταστικος στο μάτιοχι οτι 1 κιλό βάρους ειναι λίγο... ειδικα λίπους.... εχει ογκο κορίτσια!!!!
:bigsmile:
31-05-2012, 13:19 #3109
Originally posted by ria
εγω κοριτσια πέταξα τη ζυγαριά στην αποθήκη. θα ζυγίζομαι μόνο στο διαιτολόγο! Αρκετά με τα λάθη του παρελθόντος!
Αχ, εγώ πότε θα την πετάξω?!?
Την έχω στο υπνοδωμάτιο μου και όλο μπαίνω στον πειρασμό!
Βέβαια δεν λέω, έχω βάλει μυαλό τον τελευταίο μήνα...ζυγίζομαι μόνο μια φορά την εβδομάδα, γιατί παλιότερα με έπιανε λύσσα και ανέβαινα μέρα παρά μέρα...και στις μεγάλες λύσσες κααάθε μέρα! Τι βλακεία τελικά! Μόνο άγχος σου προσθέτει και τπτ άλλο.
Λέτε να αρχίσω κι εγώ μέτρημα πόντων?
31-05-2012, 13:24 #3110
αμε!!! εννοειται !! κανει καλο στην υγεια
μεζουρα και παλι μεζουρα
εγω εχω :
μέση (τον δακτυλιο της κηφισίας :crazy: ) 87.5
κοιλια 108
γοφοι 113
μηρος 62
γονατο 48
στις 14 θα μετρηθω πάλι... εκτος αν μου τη βαρεσει πιο πριν
31-05-2012, 14:17 #3111
Καλησπέρα κορίτσια!
Έρη τι ευχάριστα διαβάζω;;;; Συγχαρητήρια!!! Είσαι λαμπρό παράδειγμα και πηγή έμπνευσης για όλες μας! Και εσύ Αλεξάνδρα έχεις χάσει τόσους πόντους! Πωπωπω μιλάμε για μήνα φοβερής επιτυχίας! Φαντάζομαι τι θα έχουμε να δούμε και από την Ρία σε έναν μήνα! Μπράβο κορίτσια μου αν και η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καμία αμφιβολία, όποιος κάνει αυτή τη διατροφή και την τηρεί δεν υπάρχει περίπτωση να μην χάσει βάρος αν είναι υπέρβαρος ή παχύσαρκος!
Χθες πήγε και ο γαμπρός μου στο ραντεβού του με τον διαιτολόγο και έχει χάσει με αυτή τη διατροφή 10 κιλά σε 2 μήνες και μάλιστα δεν την κάνει καν κατά γράμμα! Αχ αυτοί οι άντρες είναι τόσο προικισμένοι! Δεν έχει πεινάσει καθόλου και πίνει και τα μπυράκια του και τρώει και τα σουβλάκια του μία φορά τη βδομάδα σίγουρα και κάνει και άλλες αποκλείσεις! Και παρόλα αυτά συνεχίζει να χάνει ακάθεκτος μόνο και μόνο επειδή κάνει τα συχνά γεύματα του και κρατάει τον μεταβολισμό του σε εγρήγορση. Απίστευτο! Και το πιο απίστευτο δεν έχει χρειαστεί καν να ασκηθεί ακόμη!
Αχ εγώ γιατί δυσκολεύομαι τόσο πολύ; Πραγματικά μετανιώνω τόσο που έχω ταλαιπωρήσει τόσο τον οργανισμό μου με δίαιτες και υπερφαγίες. Ακόμη να στρώσω, καμιά φορά αναρωτιέμαι πόσο καιρό θα μου πάρει μέχρι να βρει το σώμα μου τις ισορροπίες που εδώ και χρόνια είχα χάσει. Από χθες νιώθω καλύτερα όμως...
31-05-2012, 15:36 #3112
Ελάκι μου σ´ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σου εύχομαι κάθε μέρα που περνάει να νιώθεις όλο και καλύτερα γιατί πιστεύω ότι το αξίζεις, εμείς εμπνευστήκαμε από εσένα και βάλαμε μπρος.
Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα.
Εγώ να σου πω την αλήθεια ξεκινώντας πριν ένα μήνα δεν φανταζόμουν ότι θα πάει τόσο καλά το πράγμα γιατί πολύ απλά ποτέ και τίποτε δεν δούλεψε σε μένα. Όλα ξεκινούσαν πάντα με μεγάλες ελπίδες και ενθουσιασμό και κατέληγαν στο απόλυτο φιάσκο!!
Είναι η πρώτη φορά που ξεκίνησα διστακτική και πολύ επιφυλακτική, και να τελικά που βγήκε σε καλό!
31-05-2012, 15:42 #3113
Originally posted by eri
σου εύχομαι κάθε μέρα που περνάει να νιώθεις όλο και καλύτερα γιατί πιστεύω ότι το αξίζεις, εμείς εμπνευστήκαμε από εσένα και βάλαμε μπρος.
31-05-2012, 16:06 #3114
Σας ευχαριστώ κορίτσια μου για τα ενθαρρυντικά σας λόγια :starhit:
Διαπιστώνω μέσα από την προσπάθεια μου το πόσο έντονος ήταν ο εθισμός μου σε επεξεργασμένες τροφές και ζάχαρη που ακόμη και τώρα μετά από τόση προσπάθεια δεν έχω καταφέρει να τιθασεύσω τους δαίμονες μου. Ωστόσο το αναγνωρίζω και το νιώθω ότι είμαι πλέον στον σωστό δρόμο, και ο δρόμος αυτός σίγουρα θα με οδηγήσει στην απαλλαγή και από την υπερφαγία αλλά και από την παχυσαρκία. Ήδη έχω κάνει μεγάλα βήματα, έχω μάθει τόσα πολλά, έχω βελτιώσει δραματικά την διατροφή μου, φροντίζω όλο και περισσότερο για την θρέψη μου, διαβάζω, ενημερώνομαι και κρατάω τον εαυτό μου σε εγρήγορση. Ξέρω ότι σε μερικά χρόνια από τώρα θα γυρνάω πίσω και θα χαμογελάω βλέποντας ότι πλέον θα έχω νικήσει την παχυσαρκία, ειλικρινά το πιστεύω αυτό. Καμιά φορά η υπομονή μου και η θέληση μου δοκιμάζεται αλλά δεν το βάζω κάτω, κοιτάω πίσω μου, βλέπω την βελτίωση μου και παίρνω κουράγιο. Μπορεί τα βήματα να είναι αργά αλλά είναι σταθερά.
Ακόμη και όταν κουράζομαι ξέρω ότι δεν έχω άλλη επιλογή από το να συνεχίσω, είμαι βέβαιη ότι τρώγοντας σωστά και θρεπτικά μπορούμε όλοι να λύσουμε όχι μόνο το πρόβλημα του βάρους μας αλλά να βελτιώσουμε και την υγεία μας. Όσο πιο καλά το κάνουμε τόσο πιο πολλά αποτελέσματα θα βλέπουμε. Χαίρομαι που γίνεστε μάρτυρες της αποτελεσματικότητας αυτής της διατροφής και χαίρομαι που είμαστε όλες μαζί εδώ και το μοιραζόμαστε
31-05-2012, 16:59 #3115
Ωραία όλα αυτα , κι εγω εδω κ πολυ καιρο, τι πολυ καιρο 3 χρονια κοντα, διαβαζω ενημερωνομαι το παλευω, αλλα κιλα δε χανω. Τον τελευταιο χρονο σταθεροποιηθηκα με κοπο θα ελεγα γιατι με τη φορα που ειχα παρει τα 100 ηταν παιχνιδακι να τα πιασω. Όμως ,εμενα τουλαχιστον, με χαλαει πολυ που ειμαι χοντρη κ εν δυναμει άρρωστη απο πολυ σοβαρες ασθένειες. Δεν το αντεχω αλλο κ θα βαλω όλα τα μέσα (γνωση, συνεργασία με τον ειδικο, την υποστηριξη απο το περιβαλλον μου, το πεισμα κ την αποφασιστικότητα απο πλευρας μου) να αποκτήσω ενα σωμα μεσα κ εξω ομορφο...
Έλλη, δεν υπάρχει μεση λυση. Ή εφαρμοζουμε οσα ξέρουμε ή αλλιως κουραζουμε σωμα, πνευμα κ ψυχη... μην το αφηνεις για αυριο. Στο λέω εγω που εχω κάνει τα απειρα πισωγυρίσματα κ που ισως , κ πάλι δε τα καταφέρω , κανεις δε ξέρει... όμως εχω κουρασει τον εαυτο μου εσας ισως, τους γυρω μου, τους δεκαδες ειδικους που συμβουλευτηκα αυτο το διαστημα κτλ κτλ
Η λύση ειναι ΜΙΑ!Τρίωρα-τριάδες-σταδιακή μειωση των θερμίδων κ κινηση. Κάθε μέρα. Χωρις αγχος, αλλα κάθε μέρα ...με πεισμα.
γραψε μαζι μας ημερολογιο, και έλα να χαρισουμε στους εαυτους μας οτι μας αξιζει ρε γμτ!!!
Όλη μέρα τρεχουμε να ικανοποιησουμε ολους τους αλλους.
Ας φροντίσουμε κ λιγο εμας τις όμορφες
31-05-2012, 17:19 #3116
Ρία μου το ότι δεν γράφω δεν σημαίνει ότι έχω δώσει άδεια στον εαυτό μου από την διατροφή μου. Γράφω το τι τρώω κάθε μέρα από τον Νοέμβριο του 2010! Απλά κουράστηκα και κάνω ένα διάλειμμα και ένα πείραμα αν θες. Προσπαθώ να κάνω την διατροφή μου κανονικά με τα τρίωρα μου και τους συνδυασμούς μου, αλλά έχω ανάγκη να μην αγχώνομαι με το πως θα κριθούν αυτά που κάνω τις μέρες που αποκλίνω λίγο ή πολύ. Δεν θέλω να γράψω συνειδητά αλλά δεν απορρίπτω την διατροφή μου και την προσπάθεια μου. Το ότι δεν έχω ακόμη αποτέλεσμα σημαντικό στο βάρος μου ξέρω ότι θα αλλάξει μία μέρα, αλλά η εμπειρία μου έχει δείξει ότι όταν πιέζομαι έχω τα αντίθετα αποτελέσματα. Παλεύω για τον εαυτό μου απλά ο καθένας έχει τους δικούς του ρυθμούς. Και εγώ όταν πρωτοξεκίνησα αυτή τη διατροφή είχα χάσει 7 κιλά μέσα στους 2 πρώτους μήνες. Μετά βγήκε η διαταραχή μου στην επιφάνεια και τα έκανα όλα μαντάρα, έβαλα τα μισά μέσα σε έναν μήνα! Γι αυτό λέω προτιμώ τη σταθερότητα από το γιογιο! Όταν νιώσω αρκετά δυνατή και ορεξάτη θα κάνω και πάλι ένα βήμα μπροστά. Προς το παρόν μαζεύω τις δυνάμεις μου και ανασυγκροτούμαι...
31-05-2012, 19:07 #3117
Originally posted by ria
Όλη μέρα τρεχουμε να ικανοποιησουμε ολους τους αλλους.
Ας φροντίσουμε κ λιγο εμας τις όμορφες
:thumbup::thumbup::thumbup:
Αυτό ξαναπές το!
Εγώ μετά τα παιδιά με άφησα τελείως στην άκρη!
31-05-2012, 20:34 #3118
πως ειστε κοριτσια; εγω ηρθα για λιγο αλλα λεω να μην γραψω τι εφαγα για σημερα.
η ολη κατασταση με τισ σκεψεις για το βαρος μου μοιαζει σαν τρενακι που παει περα δωθε
συνεχεια!!
31-05-2012, 21:11 #3119
Βρε καλώς την Αννούλα μας!
Αν δεν θέλεις μην γράφεις τι τρως ʼννα μου και εγώ αυτόν τον καιρό δεν γράφω. Πως τα πας;
Ξεκίνησες τελικά με τον ψυχολόγο που μας έλεγες;
31-05-2012, 21:14 #3120
γεια σου ʼννα! :grin:
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή